- 30 Mayıs 2015
- 13.849
- 13.369
şaka bir yana hayır demedim gerçekten kurtulduğuma şükrediyorum.beni anlamıyorsunuz bu adamın herşeyi niye yaptığını o kadar ezberledim ki.Hadi hadi içinden amin demedin mi yani simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şaka bir yana hayır demedim gerçekten kurtulduğuma şükrediyorum.beni anlamıyorsunuz bu adamın herşeyi niye yaptığını o kadar ezberledim ki.Hadi hadi içinden amin demedin mi yani simdi
Hem sizin başınıza gelse hahaha diye güler miydiniz diyip hem güldüm geçtim diyorsunuz çelişki bu. Hem de bakmasaydınız görmezdiniz ayrıca adam sizinle muhattap olmamak için bayağı mesai harcıyor diye biliyorum diğer konularınızdan. Sizi tahrik etmeye çalışıyor olabilir ama bu da sizde işe yarıyor ki yapıyor. Konuyu dillendirmeniz de ister istemez az çok taktığınızı gösteriyor amacına ulaşıyor yani.yok canım çok güzel aştım hemde.kendisi aşamamış ki hala birşeyleri gözüme sokmaya çalışıyor.
aynı şeyleri yaşadım yahu yüzük mevzusu değil de neyse konum kapansa keşke sıkıldımAdamın yüzüğün göründüğünden haberi bile olmadığına eminim.
şuan ben tahrik olmadım mesela ne yaptım da tahrik oldum? güldüm geçtim. cool değilim elbette şok geçirdim bu kadar da değil diyerek ama bu bende bir üzüntü yaratmadı.Hem sizin başınıza gelse hahaha diye güler miydiniz diyip hem güldüm geçtim diyorsunuz çelişki bu. Hem de bakmasaydınız görmezdiniz ayrıca adam sizinle muhattap olmamak için bayağı mesai harcıyor diye biliyorum diğer konularınızdan. Sizi tahrik etmeye çalışıyor olabilir ama bu da sizde işe yarıyor ki yapıyor. Konuyu dillendirmeniz de ister istemez az çok taktığınızı gösteriyor amacına ulaşıyor yani.
Öyledir kesinay hayatımdaki adamı görsen keşke amin demediğimi anlardın da neyse
Sorun zaten halen daha neyi nicin yaptigiyla ilgilendiginiz. Gordugunuz anda gulup gecseydiniz aşmış olurdunuzşaka bir yana hayır demedim gerçekten kurtulduğuma şükrediyorum.beni anlamıyorsunuz bu adamın herşeyi niye yaptığını o kadar ezberledim ki.
Ayy Allah aşkına adamı bırakmıyorsanız da şu KK yakasını bırakın.Kızlar siz şimdi bana yine takıp bırak şu adamın peşini diyeceksiniz de böyle bir durum söz konusu değil. sadece bu yaptığı şeyin sebebi nedir merak ediyorum.
benim eski eşimde ben rehberinde kayıtlı değildim oda benim rehberimde kayıtlı değil.
Bugün arkadaşıma birşey yazacakken eski konuşmalara alta doğru giderken eski eşimin profil resmi koyduğunu gördüm kız arkadaşıyla, koyabilir tabi ki orda sorun yok. bakayım dedim merakımdan, elinde ki yüzük dikkatimi çekti, bana evlenme teklifi ettiği yüzüğü kıza takmış. muhtemelen evlenme teklifi etti, edebilir Allah mutlu mesut etsin benden de uzak tutsun da. benim yüzüğümü vermek nedir ya?
bana eşyalarımı gönderirken eksiksiz herşeyi göndermişti tek taşım dışında.
kız yüzüğünü gösteren bir resim çekmiş eski eşim de onu koymuş, hayır göreyim diye de özellikle rehberine eklemiş çünkü yoktu resmi öncesinden.
öyle bir huyu var ben evlendikten sonra bana aldığını sandığım saati eski sevgilisinin profilinde bir resimde görmüştüm. yani onun eski sevgilisine aldığı altın bir saatti ayrıldıklarında geri almış, bana kutusuyla getirip vermişti ben bunu çok sonradan öğrendim tabi. şimdi de benim eski yüzüğümü o kıza takmış şaka gibi.
öfffffffffffffffff tamamAyy Allah aşkına adamı bırakmıyorsanız da şu KK yakasını bırakın.
o konuda hak veriyorum evet neyi neden yaptığını anladığım için gıcık oluyorum. ama hepsi bu.Sorun zaten halen daha neyi nicin yaptigiyla ilgilendiginiz. Gordugunuz anda gulup gecseydiniz aşmış olurdunuz
öyleÖyledir kesin
Sevgilisiyle evlendiğinde, tekrar cocuk sahibi oldugunda da surekli olarak bunu şundan, onu bundan dolayı yapmistir diye incelerseniz bu yanlizca sizi yıpratıro konuda hak veriyorum evet neyi neden yaptığını anladığım için gıcık oluyorum. ama hepsi bu.
ya vallahi ben kendim özel olarak arayıp da bakmıyorum. bu yaptığının neden olduğunu biliyorum ama evlensin de istiyorum benim herhangi bir duygum vs kalmadı. duygusal olarak bakmıyorum yaptığı hiçbirşeye. ileride evlenirse de bunu yapmaya devam eder çünkü benle evliyken de yapıyordu yani huyu bu hasta bu adam diye düşünüyorum artık.ben onun yüzünden yıpranmayı bırakalı çok uzun zaman oldu.Sevgilisiyle evlendiğinde, tekrar cocuk sahibi oldugunda da surekli olarak bunu şundan, onu bundan dolayı yapmistir diye incelerseniz bu yanlizca sizi yıpratır
hatırlamaz heralde ya çok küçüktü hahahahaahE kızın derse ya aaaa annemin yüzüğü diye
Siz evliyken de başkasına göndermeli hareketler mi yapıyorduya vallahi ben kendim özel olarak arayıp da bakmıyorum. bu yaptığının neden olduğunu biliyorum ama evlensin de istiyorum benim herhangi bir duygum vs kalmadı. duygusal olarak bakmıyorum yaptığı hiçbirşeye. ileride evlenirse de bunu yapmaya devam eder çünkü benle evliyken de yapıyordu yani huyu bu hasta bu adam diye düşünüyorum artık.ben onun yüzünden yıpranmayı bırakalı çok uzun zaman oldu.
Valla çocuklar zehir gibiler öyle şeyleri biliyorlar ki fenahatırlamaz heralde ya çok küçüktü hahahahaah
evliyken eski sevgilisiyle beni muhattap ettirmişti, bana kız peşimi bırakmıyor bela oldu başıma diyip sonra sonra anladım ki asıl rahat bırakmayan kendisiymiş.Siz evliyken de başkasına göndermeli hareketler mi yapıyordu
evet onlar kendi aralarında çok önemsemiyorlar dediğin gibi. yok söylemez sanmam öyle birşey söylerse bile o benzetmiştir ben jameyaya tek taş almamıştım bile derValla çocuklar zehir gibiler öyle şeyleri biliyorlar ki fena
Hele bir de kız çocuğu zaten yüzüklere meraklı bakayım edeyim mutlaka diyecektir.. Maalesef böyle erkekler var cidden azımsanmayacak kadar. Sohbet ortamlarında konuşmuştuk erkekler ne var ki yaaa diyerek bunu yapıyorlar
Boşanınca her gece felekten o ayrı ama yüzüğün parası daha bir ayrı zevk veriyorben boşandığımda çaldım felekten bir gece
Ne fırıldak adammış, 40 tane k*hpe bir araya gelse böylesini doğuramaz haevliyken eski sevgilisiyle beni muhattap ettirmişti, bana kız peşimi bırakmıyor bela oldu başıma diyip sonra sonra anladım ki asıl rahat bırakmayan kendisiymiş.