- 8 Ocak 2024
- 533
- 1.630
eglenmek degıl aa sana gonderme kesın densın dıye actınızne var be azıcık eğlenmek istediysem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eglenmek degıl aa sana gonderme kesın densın dıye actınızne var be azıcık eğlenmek istediysem
Neyi bana gönderme desin anlamadım şakanıeglenmek degıl aa sana gonderme kesın densın dıye actınız
Ben dönüp bakmam tarzım değilBenden çok abarttınız bu fotoyu büyütme olayını. Kadının elinde senin yüzüğün olsa sen bakmicaksın yani büyütmiceksin fotoyu
İyi de ben bir yerden ne takip ediyorum ne bakıyorum. Bende instagramını stalk yaparak görmedim o resmi.Ben dönüp bakmam tarzım değil
Birde siz bizi yanlış anlıyorsunuz bakın burda sizi hiç tanımayan insanlar olarak size söylüyoruz kabul etmiyorsunuz
Peki sizi tanıyan eşiniz bu takintinizi bilmiyor mu
Biliyor ki beni değil sevgilimi ara diyebiliyor
Biliyor ki o resmi koyuyor ya da koydurtuyor yani bir nevi sizinle oynuyor
Bizim size yazma uyarma çabamız bu yönde
Siz bilirsiniz ben şahsen hiç bir hemcinsim bu duruma düşsün istemem o hadsiz eski eş kendini bir şey sanıyor şimdi unutamadı beni hep takipte diye
Jameya dert olmayan konuları bdvye açmayın lütfen.gıybet yapmak istedim bu şelilde bakın konuya ya bunu dert edecek biri değilim. yapmayın lütfen
fotoğrafı büyütüp bakmanda bi sakınca yok, olabilirBenden çok abarttınız bu fotoyu büyütme olayını. Kadının elinde senin yüzüğün olsa sen bakmicaksın yani büyütmiceksin fotoyu
Bak kendinde yazmışsın o da senin onu unutamadığını düşünüyormuş neden acaba neden bak bizde takıntı yaptigini düşünüyoruz sence niyeİyi de ben bir yerden ne takip ediyorum ne bakıyorum. Bende instagramını stalk yaparak görmedim o resmi.
Kadınla beni konuşturması ne alaka anlamadım? Benim onu unutamadığımı sandığı doğru ama o kendi egosundan kaynaklı ben onu unutamadığıma dair hiçbirşey yapmadım aksine yan yana gelirken bile muhattap olmadım. Merhaba dışında tek kelime etmedim her konuşmaya çalıştığında kafamı bile çevirdim. Yanında sevgilimle mesajlaştım. Benim ona ulaşma çabam kızım içindi onu da kendinden değil sevgilisinden ulaştırdı. Sanıyor ki sinirlenicem kna da sinirlenmeyince profil resmi ekleyip bide beni rehberine ekledi. Onun o küçük beyni böyle sindi saçma sapan şeylere çalışıyor amacı beni kışkırtmak çünkü sanıyor ki ben ona aşığım
Fotografi büyütmenizde bir sorun yok ama bunun dedikodusunu yakın bir arkadaşınla yaparsın, buraya konu açmanın bir manası yok. Başından beri anlamadınız gitti.Benden çok abarttınız bu fotoyu büyütme olayını. Kadının elinde senin yüzüğün olsa sen bakmicaksın yani büyütmiceksin fotoyu
Durumun gercekten üzücüSizin de tedavi olmanız lazım en az benim kadar
Adam sizi umursamiyor olabilir mi .Her mesajin sonuna gulucuk koymaniz da garip inanin cok komik bir sey yok ortada .sanirim bizi eglendiginize ikna etmeye calisiyorsunuzİyi de ben bir yerden ne takip ediyorum ne bakıyorum. Bende instagramını stalk yaparak görmedim o resmi.
Kadınla beni konuşturması ne alaka anlamadım? Benim onu unutamadığımı sandığı doğru ama o kendi egosundan kaynaklı ben onu unutamadığıma dair hiçbirşey yapmadım aksine yan yana gelirken bile muhattap olmadım. Merhaba dışında tek kelime etmedim her konuşmaya çalıştığında kafamı bile çevirdim. Yanında sevgilimle mesajlaştım. Benim ona ulaşma çabam kızım içindi onu da kendinden değil sevgilisinden ulaştırdı. Sanıyor ki sinirlenicem kna da sinirlenmeyince profil resmi ekleyip bide beni rehberine ekledi. Onun o küçük beyni böyle sindi saçma sapan şeylere çalışıyor amacı beni kışkırtmak çünkü sanıyor ki ben ona aşığım
İyi de bu gıybet değil ki. Siz istiyorsanız ki biz EVET YAA SİZE NİSPET OLSUN DİYE BİR ŞEYLER YAPIYOR DİYELİM. Verelim coşkuyu. Üstelik çoğu kişi benimle aynı şeyi yazmış. Ortada normal bir durum mu var sizceyahu alt tarafı gıybetim geldi ne abarttınız ne cool sunuz sizin başınıza gelse siz çok cool hareket ederdiniz asla konuşmazdınız konusunu tamam