Tuhaf bi arkadaşlık mevzu

Güzel sanatlar okudum.Ben resim ôğretmeniyim..Herkes alanında uzmandır.Küçük bı kelime hatamla beni bu kadar yargılayan adınız.Klavyem bozuk değil yavaş ve hata veriyordu sürekli bugün yeni telefona geçtim artık.

Ben çok zorluk çektim geçen yıl.Evim uzaktaydı.Bebekle tek başıma arabamla dağ yollarında yolculuk yapıp,bebeğimi bakıcıya verip okula giderdim.Eşim yan8ma geç geldi..Tek başıma ayakta kaldım..Övünmek değil sevinmek aslında.Hatta hayatımın bu kadar düzene girmesi beni korkutuyor diye konu açmıştık zira alışık değilim.Ve o şahıs ile o zamanlar takındıkları tabiki sevincini paylaşmıştım.
Ortada hiç sebep olmaması beni bu düşünceye itti.Teşekkür ederim

EDT,kıyafet meselesi, bana zor zamanımda destek olmuştu..oda yeni evlenmiş borç içindeydi..ve yeni atandığı için kıyafete ihtiyacı olur diye düşünüp jest yaptım..Biri bu adım atsa on adım gidenlerden on malesef

Malesef toplum sadece öğretmenlerin açığını aramaya bayılıyorlar..Hepsi eminim şahane Türkçe kullanıyodur.
Teşekkür ederim

O konunuzu hatırlıyorum ve dışarıdan okuyan benim bile içim açılmıştı eminim bir çok üye aynı hissetmiştir :) zorluklardan sonra güzellikler olmuş hayatınızda ne güzel, zor elde edilen şeylerden alınan tatmin de çok daha fazla oluyor o hissi iyi bilirim, inşallah da daim olur ama bu sevincinizi okuldaki öğretmenle değil de en yakınlarınızla paylaşsaydınız sonradan üzülmezdiniz, siz sevinmek diyorsunuz ama bir yabancıya bu kadar anlatılması gözüne sokmak ve övünmek olarak karşılık bulur ve karşı taraf ister istemez kıskanır. Kıskanmak da evet kötü ama insani bir duygu neticede, baştan buna mahal vermemek en güzeli. Arada böyle duyguların olduğu insanlarla dostluk olmaz ki, ben olsam şimdiden sonra zorlamam, ve de seni ilgilendirmez vb mesajlarla yüz göz olmam laf dalaşına girmem. Diğer öğretmenlerle de medeni bir ilişki kurmaya çalışırım karşılık görürsem ne ala olmazsa onu da zorlamam küçük yerde bile arkadaşlık edecek bir sürü insan bulunur. Yine de siz bilirsiniz tabi.

Bu yazdıklarınızdan sizin tarafınızla ilgili bir sorun göremedim ama arkadaşınız heralde sıkıntılı günler geçirdiği için böyle davranmış sizin güzel hayatınızı görünce bence asla kıskanma değil bu durum evet tavrıda doğru değil ama demekki soğumuş ve yakınlık hissedememiş yani bence hata hiçkimsede size tavsiyem bence eşiniz ve çocuğunuz için şükredin mutlu bir yuvaya sahip olduğunuz için bence hayattaki en önemli şey bu arkadaşlıktan bile önemli eminolun benim bile nice bitmez dediğim dostullarım arkadaşlıklarım nedensiz veya göremediğim nedenlerden dolayı bitmiş çok normal kimse sonsuza kdr yanınızda değil aileniz hariç , kimseye de muhtaç hissetmeyin ayrıca işinize ve ailenize odaklanın bazen olur hayatta bi 3 yılda böyle geçsin bende öğretmenim ama henüz görevime başlamadım ama sizi çok iyi anlıyorum o gerilimi biliyorum üzüntünüzü hissediyorum ama yapacak bir şey yok mesleğiniz var şükredecek çok şeyinşz var ya o da olmaasın kimse kimseye arkadaş olmak için yalvaracak değil çok çabalamışsınız ztn istemeyene yol gösterin böyle olmasını kabul edin alışın bence yoksa boşuna üzülürsünüz eminim siz kendi kendinize yetebilecek birisiniz ve bnce artık yeni bir adım atmazsa siz hiç adım atmayın en önemlisi düşünmeyin zannetmekte kötü bişey bilemeyiz tam olarak

Hocam ama güzel sanatlar öğretmeni de Türkçeyi düzgün kullanmalı yaa.

Hangi branştan olursa olsun, nasıl ki doktorlardan temel hekimlik bilgisi bekliyoruz, hatta fazlasını bekliyoruz, sizden de bu kadarını beklemek hakkımız

Mesleğime önem veriyorum.Ve inanın yazım kurallarından daha önemli olan öğrencilerimin hayatları ile ilgileniyorum.Mesela bu sene okuldan alınan bir kız ögrencimin tekrar okula başlamasına sebep oldun ve yeteneğini keşfettim.Ona özel ders veriyorum ücretsiz.Tek amacım güzel sanatlar lisesine girmesi.Ailesine karşı onu mahçup etmemek..
Dîger bu örnek,tamamen gönüllü olarak kedi evi projesi başlattım.Öğrencilerimle kedi evi yaptık belli yerlere koyduk.Düzenli olarak yemek veriyoruz.Tek amacım onlara hayvan sevgisi kazandırıp merhamet aşılamak..
Eski yıllarda bağımlı çocuklara yardım eden bir dernekte resim eğitimi verdim.Onları sosyalleşmek adına emek verdim hem de çok.
Daha birçok şey..uzun uzun yazmak istemem hatta bunlarında yazmak istemezdîm.
Ama doktorlar hayat kurtarmak adına temel bilgiye sahip olmak zorunda.
Îmla kuralları hayat kurtarıyor.Geçin artık bunları.
Însanları klavye hatalarıyla yargılamayı bırakın.Onlar Türkçe dersinde öğrenir bunları merak etmeyin.
Hayatta daha önemli şeyler var.

Çok teşekkür ederim.Herkese nasip olsun.Beni çok iyi anlamışsınız.

Yahu ne kadar saçma konu, ikinizde saçmalıyorsunuz. Ve sizler gibi öğretmenler tarafından çocuğumun eğitilmesini asla istemezdim. Vizyon sıfır. Ergen muabbetleri..

Yahu hocam... Anlıyorum da, elmayla armutu karıştırıyorsunuz... Yani kedi evi yapmakla imla ne alaka. Hem kedi evi yapıp hem de her nitelikli öğretmenden bekleyeceğimiz gibi düzgün Türkçe kullanabilirsiniz. Biri diğerine engel değil. İkisi birden daha üstün hatta.

Geçin bunları demeniz çok saçma. Çünkü güya topluma örnek olacaksınız. Ve ben düzgün Türkçe ile derdini anlatamayan insana saygı duyamıyorum....

Îmla hatası yapıyor olmam benim düzgün konuşmadığımın bir göstergesi değil ama.neyse biz anlaşamayacağız

Sizi şu acıdan anlıyorum. Küçük okulda malesef böyle sorunlar oluyor. Zaten bir iki insan var gruplaşma olunca insan hepten yalnız kaliyor. Ben de ilk atandigimda küçük okuldaydim ve tam böyle olmasa da buna benzer sorunlar yaşadım. Yaz tatilinde arkadaşınıza seni ilgilendirmez diye mesaj atmanizi ise anlamis degilim, pek bir ilginç geldi. Arkadaşınız çok garip ama sizin de tepkiler garip.

Sizin sakalarinizdan hoslanmamis . Size mesafeli durmus fazla yüz goz olmayim demis. Sonra cocuk hasta olunca gecmis olsun neyi var demis siz sanane demissiniz. O da ay mesafe koymakta hakliymisim deyip uzaklasmis. Ayrica psikolojik ve ailevi sorunlarida var ancak sizin sakaci vurdumduymaz ve fazla hassas olmayan yapiniz bu hassas yapida olan arkadasi ezmis sanirim baska arkadaslarla daha mesafeli bir arkadaslik kurmak istiyor demekki. Sizinle kafasi uymamis. Zaten siz cocuklu biri olarak cocuksuzlarla cok ayak uyduramazsiniz. Etraftan komsu edinebilirsiniz arkadas istiyorsanız.

Öyle yapıyorum zaten.Hayatimin odak noktası değiller.Ama takıldığını saçma bir dert
Yok saçma değil rahatsız edici fakat sorunlu bir kişilikse diğer iki kişi de zaman içinde bunu görecektir.O zamana kadar görmezden gelmek,ilgilenmemek daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…