• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuhaf bi arkadaşlık mevzu

Belki bilmeden bazı şeyler söyledin kırıldı üzüldü ve sonunda patladı
Patavatsız bir insan mısın?
Mesela benim bir arkadaşım vardı o zamanlar işsizdim bütün gün evdeydim sevgilim yoktu .onun işi vardı sevgilileri oluyordu .ilk okul arksdasım düşün.sürekli laf sokuyordu kızım Sıdıka gibisin falan iş bul çalış senin yerinde olsam mağazada bile çalışırım diyordu ki asla yapmaz biliyorum ben üniversite mezunuyum İngilizcem vat neden gidip mağazada çalışayım küçümsemek için asla söylemiyorum ama Sonuçta okumuş etmişim kemdime göre iş bakıyordum bulamıyordum zatrn üstüme üstüme geliyordu destek olacağına .
Neyse sonunda bıktım ve engelledim her yerden
Bir daha görüşmedim evlendi gitmedim falan uğraşamam kimse egosunu benle tatmin edemez.ona sorsan kıskandı der ki kıskanıcağım bir tip değil ondan on kat daha güzel bir kızım.asıl kıskanıp laf sokan oydu
Yani böyle birşey yaşandıysa aranızda sizden soğumuştur siz sizi kıskandığını düşünüyorsanız neden ısrarla bu kızın peşindesiniz?yalnız kalın daha iyi ki yalnız değilsiniz eşiniz var çocuğunuz var
Sizi istemeyen insanlara bu çaba niye çözemedim.

Kadın sizi bariz kıskanıyor. Böyle birine neden hâlâ arkadaşlık kurmak için adım atıyorsunuz anlamıyorum. Çok ısrarcı davranmissiniz buna gerek yok. Kadın mesafeli davranıyor ve bunu açıkça belli ediyor. Sizde aynı şekilde davranın arkasından koştuğunuzu düşünüp havaya giriyor.

Belki bilmeden bazı şeyler söyledin kırıldı üzüldü ve sonunda patladı
Patavatsız bir insan mısın?
Mesela benim bir arkadaşım vardı o zamanlar işsizdim bütün gün evdeydim sevgilim yoktu .onun işi vardı sevgilileri oluyordu .ilk okul arksdasım düşün.sürekli laf sokuyordu kızım Sıdıka gibisin falan iş bul çalış senin yerinde olsam mağazada bile çalışırım diyordu ki asla yapmaz biliyorum ben üniversite mezunuyum İngilizcem vat neden gidip mağazada çalışayım küçümsemek için asla söylemiyorum ama Sonuçta okumuş etmişim kemdime göre iş bakıyordum bulamıyordum zatrn üstüme üstüme geliyordu destek olacağına .
Neyse sonunda bıktım ve engelledim her yerden
Bir daha görüşmedim evlendi gitmedim falan uğraşamam kimse egosunu benle tatmin edemez.ona sorsan kıskandı der ki kıskanıcağım bir tip değil ondan on kat daha güzel bir kızım.asıl kıskanıp laf sokan oydu
Yani böyle birşey yaşandıysa aranızda sizden soğumuştur siz sizi kıskandığını düşünüyorsanız neden ısrarla bu kızın peşindesiniz?yalnız kalın daha iyi ki yalnız değilsiniz eşiniz var çocuğunuz var
Sizi istemeyen insanlara bu çaba niye çözemedim.
Asla degilim inanın..Fazlasıyla iyi niyetliyim ve inanın asla onu kıracak bişey yapmadım eminim

Yaa bu öğretmen milletinin ilişkileri neden böyle. Öğretmenler odası yüksek gerilim hattı gibi. Birbirlerini çekemezler. Doğru düzgün arkadaşlık yürütemezler. Tek dertleri para ve birbirlerinden zengin kocayla, arabayla falan üstün olmaktır.

Boşver. Sen kocanla çocuğunla mutlu ol
Aslında degil.Daha evvel çalıştığım kurumla hiç böyle degildi.Gayet güzel ortamlardı..ilk def boyle bi durdurumun içine düştüm.
Birde bence bu tarz sorunların meslegi yoktur..öğretmenlerinde tek derdi para değildir..hepimiz canla başla işimızi yapıp verimli olmaya çalışıyoruz..

Açık arayıcı olduk durduk yere
Öyle ama
İlla ogretmensiniz birde diyip vurgulamanıza gerek yok.Burada hepimiz kadin kadına sohpet ediyoruz.Protokol yemeginde degiliz.
Muhendisi,doktoru ogretmeni hepimiz ayni guruptayız burda.
Yapabildigim kadar konumu düzenledim.Okumak isterseniz tekra bakın.

Aslında degil.Daha evvel çalıştığım kurumla hiç böyle degildi.Gayet güzel ortamlardı..ilk def boyle bi durdurumun içine düştüm.
Birde bence bu tarz sorunların meslegi yoktur..öğretmenlerinde tek derdi para değildir..hepimiz canla başla işimızi yapıp verimli olmaya çalışıyoruz..
Öğretmenlerde daha sık. Diğer mesleklere göre.

Öğretmenler odasında 5 karış surat, herkes gruplaşma halinde, mutsuz bir ortam...

Asla degilim inanın..Fazlasıyla iyi niyetliyim ve inanın asla onu kıracak bişey yapmadım eminim
O zaman boşver
O kıskanıyor belki seni çekemiyor
Ona buna gidip senin hakkında kötü şeyler söylüyor demek ki
Var öyle insanlar
Güzel bir kadınsan çevrendekilere göre kıskanılanilirsin mesela benim çok başıma geldi çok dışlandım neyse kendimi şimdi anlatmayayım
Olabiliyor böyle şeyler takma ya kendine odaklan

Kadın sizi bariz kıskanıyor. Böyle birine neden hâlâ arkadaşlık kurmak için adım atıyorsunuz anlamıyorum. Çok ısrarcı davranmissiniz buna gerek yok. Kadın mesafeli davranıyor ve bunu açıkça belli ediyor. Sizde aynı şekilde davranın arkasından koştuğunuzu düşünüp havaya giriyor.
Çok haklısınız.Sizinle ayni ayni şe düşünüyorum.Cünkü onu kıracak hiçbişey yapmadım.
Cok üstüne düştum evet ama değer veriyordum..bana destegide cok oldu beninde ona..ister istemez üzülüyorum zaman zaman

Bir insan olmadığı biri gibi ne kadar süre rol yapabilir? 1 ay 3 ay 1 yıl 3 yıl???? Demek istediğim eninde sonunda o kadın yeni arkadaşlarınada gerçek yüzünü gösterecektir. Siz Allah’a havale edin ve işinize konsantre olun. Evladınızla ilgilenin. Kafanızı başka şeyler ile meşkûl edin. Göreceksiniz o kadın saatli bir bomba eninde sonunda patlayacak sizde uzaktan olayları izlersiniz o vakit diğerleri kendileri yanaşacak size emin olun

O zaman boşver
O kıskanıyor belki seni çekemiyor
Ona buna gidip senin hakkında kötü şeyler söylüyor demek ki
Var öyle insanlar
Güzel bir kadınsan çevrendekilere göre kıskanılanilirsin mesela benim çok başıma geldi çok dışlandım neyse kendimi şimdi anlatmayayım
Olabiliyor böyle şeyler takma ya kendine odaklan
Çok haklısın.
2 senede okula cok şey kattim.
Bebegime ragmen başarılar sergiledim..Kaymakam destekliyor beni ve isim yaptım..eşiminde konumu iyi ilçede.
E birde okulun yanindaki lojman cıkınca iuice uzaklaştı benden..sanırım hazmedemedi.
Başka bi sebep gelmiyor aklima..
Malesef keşke olmasa böyle insanlar

Bir insan olmadığı biri gibi ne kadar süre rol yapabilir? 1 ay 3 ay 1 yıl 3 yıl???? Demek istediğim eninde sonunda o kadın yeni arkadaşlarınada gerçek yüzünü gösterecektir. Siz Allah’a havale edin ve işinize konsantre olun. Evladınızla ilgilenin. Kafanızı başka şeyler ile meşkûl edin. Göreceksiniz o kadın saatli bir bomba eninde sonunda patlayacak sizde uzaktan olayları izlersiniz o vakit diğerleri kendileri yanaşacak size emin olun
Inşallah dediğiniz gibi olur..

Çok haklısın.
2 senede okula cok şey kattim.
Bebegime ragmen başarılar sergiledim..Kaymakam destekliyor beni ve isim yaptım..eşiminde konumu iyi ilçede.
E birde okulun yanindaki lojman cıkınca iuice uzaklaştı benden..sanırım hazmedemedi.
Başka bi sebep gelmiyor aklima..
Malesef keşke olmasa böyle insanlar
Boşvet ben olsam hiç sallamam konuşmasın banane yani
Siler atarım

Diş bulguruna(buğdayı) gülmeye geldim affola. :dua:

Bizim iyi niyet göstergesi olarak algılayıp yaptığımız davranışlar bizim gibi yetişmemiş veya bizimle aynı dünya görüşüne sahip olmayan insanlar için çok yanlış şeyler olabiliyor. Bu yüzden arkadaşlık ilişkilerinde "ama ben kötü bir şey yapmadım ki" demeyi bırakalı çok oldu. Kimse kusura bakmasın kadın kadının kurdu lafı bazen o kadar doğru oluyor ki, birbirimizin başarılarını, hayatında yolunda giden şeyleri kendimize dert ediyoruz, sevinmek yerine. Ne sevgi, ne nefret hiçbir şey hissetmeyin böyle insanlara karşı. Bırakın su olsun gitsinler.

Ben de öğretmenim. Önceki sayfadaki yorum çok doğru. Öğretmen odası yüksek gerilim ortamı gibi. Yedinci yılım öğrendiğim şey asla ama asla çalıştığın okulda yakın arkadaşın olmasın. Seviye iyidir

Evinden işine, işinize gücünüze bakın boşverin selam verip geçin derim sadece. Bebeğinizle sosyalleşin illa bir kaç anneyle böylelikle tanışırsınız.

Back