Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Canım ya öyle inidirime giren siteler varmı ? aslında uyguna aldıklarım oldu canım nakit alamayıp ancak taksitle alacagım şeylerde normale göre uyguna alabildim.. tabi nakit alsan daha da uygun olur heralde :KK1:
canim ben bakarim oldugunda haber veririm sana :KK16:

tuğçe en son nevresimine bayıldım rengi modeli çok güzel aşkla kullan:KK17:

yeni cicilerim altıncı caddeden yarısıbizden indirimiyle kargo dahil toplam 59.87 tl :KK16:

Havlularını sevsinler tuğçe güle güle kullan canım:KK34:

Benim bir süre sonra beynim donuyor baska ne alıcaz :KK1:

canım sana liste paylaşayım bak ordan ben burdan takip ediyorum sırada seramik tencere tava (sette alabilirim karar vermedim daha) sonra günlük yemek takımımı bi anda olan kırmızı antipatim yüzünden geri verdim yeni bitane alacağım ve ütü bide elektrikli süpürgem kaldı büyük olarak sonrasınada bakcam artık bilmiyorum :KK1: ben almayacaklarımı siyahla çizdim aldıklarımı kırmızıyla gerçi bayadır çizmiyorum ama yardımcı olur sana umarım :KK16:

Eklentiler

• $attachment (2).jpg
    $attachment (2).jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 59
Canım ya herbir parçan çok hoşuma gitti nevresimler felen çok hoşşş

Canım ya herbir parçan çok hoşuma gitti nevresimler felen çok hoşşş

teşekkür ederim canım nevresimlerimin yarısı karaca home yarısı english home 2 taneside istanbul ve paris olanlar city in bad diye bi marka hepsiburada.com dan aldım ama kumaşları harika karaca home yi siddetle tavsıye ediyorum harika tek kelimeyle

canım sana liste paylaşayım bak ordan ben burdan takip ediyorum sırada seramik tencere tava (sette alabilirim karar vermedim daha) sonra günlük yemek takımımı bi anda olan kırmızı antipatim yüzünden geri verdim yeni bitane alacağım ve ütü bide elektrikli süpürgem kaldı büyük olarak sonrasınada bakcam artık bilmiyorum :KK1: ben almayacaklarımı siyahla çizdim aldıklarımı kırmızıyla gerçi bayadır çizmiyorum ama yardımcı olur sana umarım :KK16:

Canım bu liste bendede var ama nedense detaylı gelmiyor bana :KK1: tırnak makası yok mesela :KK1: günlük yemek takımı bende düşünüyorum ama kütahyanın falan hep üstü acık görüyorum Allah korusun kırılırlar falan alan dar oldugundan :KK5:ama dur bende alıyım çiziyim tekrar en azından görürüm sağol canımmmm :KK1:

Son düzenleme:
Canım bu liste bendede var ama nedense detaylı gelmiyor bana :KK1: tırnak makası yok mesela :KK1: günlük yemek takımı bende düşünüyorum ama kütahyanın falan hep üstü acık görüyorum Allah korusun kırılırlar falan alan dar oldugundan :KK5:ama dur bende alıyım çiziyim tekrar en azından görürüm sağol canımmmm :KK1:

nasıl üstü açık kız anlamadım valla :KK1: rica ederim canım ne demek bide öbür eksikleri gördükçe alırım canım ya burda olmayan daha çok şey vardır mutlaka bu kabataslak büyük parçaları almış

nasıl üstü açık kız anlamadım valla :KK1: rica ederim canım ne demek bide öbür eksikleri gördükçe alırım canım ya burda olmayan daha çok şey vardır mutlaka bu kabataslak büyük parçaları almış

$KUTAHYA-PORSELEN-kare-24-PARCA-YEMEK-TAKIMI__39771070_0.jpg
bunun gibi canım..bunun üstüne birşeyde koyamam :KK31: malum evde dar olunca risk benim için :KK31: evet canım en çok minik parcalar unutuluyormuş çeyizde

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 652259
bunun gibi canım..bunun üstüne birşeyde koyamam :KK31: malum evde dar olunca risk benim için :KK31: evet canım en çok minik parcalar unutuluyormuş çeyizde

simdi anladım kız korkma bi koli alıverirsin biyerden o boyda yerleştirisin içine . boş kalan yerlere gazete tıkaa kapagını sıkıca bantlaaaa tamamdırr :KK1:

simdi anladım kız korkma bi koli alıverirsin biyerden o boyda yerleştirisin içine . boş kalan yerlere gazete tıkaa kapagını sıkıca bantlaaaa tamamdırr :KK1:

haklsıın kız köpük falan süpersin valla :KK1::KK1: kırılmaz dimi ohh ohhh begendigim model olursa kacırmam artıkkk :KK76:güzel fikirli arkadasım :KK54:
canım ben cıkıyorum sabah kalkamıcam iyi geceler :KK54::KK3:

X