Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

herşeyin çok güzel çoook şirin canım güle güle kullan inşallah ağız tadıyla :)

canım aldıklarının hepsi birbirinden güzel ve şık çok çok beğendim her birini:) aşkla kullan inş
benimde ailemin durumu olmadığından şimdiden herşeyimi alıyorum kolay gelsin bize

Canım aldığın herşey kaliteli ve çok şık.

Güzel günlerde kullanmak nasip olsun

Son düzenleme:
tuğçecimm herşeyin çoook güzel sade ve şık... zevkle takip edeceğim bir topik olacak... maşallah diyelimmm

canım aldıklarının hepsi birbirinden güzel ve şık çok çok beğendim her birini:) aşkla kullan inş
benimde ailemin durumu olmadığından şimdiden herşeyimi alıyorum kolay gelsin bize
cok saol tatlim evet bnde o yuzden erkenden basladim ama alinacaklar cok anca biter napalim ailelere yuk olmamak.lazim Allah kolayliklar versin bize
Canım aldığın herşey kaliteli ve çok şık.

Güzel günlerde kullanmak nasip olsun
cok tsekkur ederim cnm biraz kaliteliye kacmamin sebebi parami cope atmak istemiyorum bir esya deforme olunca bozulunca hemen baskasi aliniyir zaten oburunun fiyatini geciyor en iyisi kaliteli almak 1 kere almak diyorum o yuzden erken basladim iste
Hepsi birbirinden güzeel güle güle kullan
cok tesekkurler canim
tuğçecimm herşeyin çoook güzel sade ve şık... zevkle takip edeceğim bir topik olacak... maşallah diyelimmm
tesekkur ederimm tatlim ben cok islemeli alli pullu seyleri sevmiyorum ceyizimin devamida boyle olcak sanirim annem her ne kadar biraz suslu puslu seyler al bu ne hep sade begeniyosun dese de direnisim surecek

nihayetiinde tuğçeninde çeyizini gördükcanım hepsini aşkla kullan güle güle mutlu mesut kullan hepside güzel

Çok güzeller çok begendim çeyizlerinizi Allahım hayırlısıylada tamamlamayı nasip etsin maşallah büyük parçalarda nerdeyse bitmiş mutlulukla kullanın

benim daha bir iğnem bile yok kim ugrasacak dıyorum
güya yaza da nişan yapacagız

her şeyin cok güzel bana da nasip olsun ınsallah

nihayetiinde tuğçeninde çeyizini gördükcanım hepsini aşkla kullan güle güle mutlu mesut kullan hepside güzel
evet canım biraz toparlandı artık çok teşekkürler tatlım
Hepsinide çok beğendim, güle güle kullan canımm
çok teşekkür canımm :!6:
Çok güzeller çok begendim çeyizlerinizi Allahım hayırlısıylada tamamlamayı nasip etsin maşallah büyük parçalarda nerdeyse bitmiş mutlulukla kullanın
amin inşallah yavaş yavaş tamamlıyorum evet önce büyükleri aldım küçükler her zaman alınıyor bulunuyor diye neredeyse bitti büyük parçalar ama daha elektrikli süpürge vs var bakalım
benim daha bir iğnem bile yok kim ugrasacak dıyorum
güya yaza da nişan yapacagız

her şeyin cok güzel bana da nasip olsun ınsallah

çok saol canım bu arada başlasan iyi edersin benimkiler şimiden 6 bini bulmuştur anca tamamlarsın insallah seninkide hızla ve sıkıntıya girmeden tamamlanır

İyi yapmışsın canım süpürgede olsun onuda çıkarırsın inşallah bitmiş valla tebrik ederim zorlu ama çok güzel bir süreç

inşallah canım evet bende hem yoruluyorum ama hemde çok eğleniyorum alırken

Biliyorum canım bende çeyiz alışverişi yapıyorum biraz yoruyor ama çok eglenceli kombinlemek begendigin şeyleri alıp evinde kullanacagının hayalini kurmak anlatılmaz bir duygu iyi anlıyorum o yüzden seni rabbim agzımızın tadı bozulmadan kullanmayı nasip etsin canım inşallah amin

Amiinn canım bu arada sadece ben esyalarımı kullanmayı hayal ediyorum zannediyordum

Canımm. Herşeyin çok güzel
Uğur Böceklerine zaten hayranım Sizede hep uğur getirsinler inşallah
Elektronik Eşyalarında Philips seçmenle çok güzel yapmışsın. Gerçekten kalite.
Özellikle tost makinesini çok beğeniyordum ama Arzum oldu bizim :)
Süpürge alacağın zamanda Philips Öneririm canım.
Yıllardır kullanıyoruz çok memmunuz
İnşallah hepsini Mutlulukla kullanmanız nasip olur canım.

hepsı cok guzel canım Allah huzurla kullanmayı nasip etsin inş. :) takıpteyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…