sağol tatlım ben daha karar veremdım ıhlas temıslık robotu alabılırım belki cok kararsızım :S bide ben sevgılıme bocegım dıyorum oda bana kuzum o yuzden bı kuzu&böcek kolleksiyonum varCanımm. Herşeyin çok güzel
Uğur Böceklerine zaten hayranımSizede hep uğur getirsinler inşallah
Elektronik Eşyalarında Philips seçmenle çok güzel yapmışsın. Gerçekten kalite.
Özellikle tost makinesini çok beğeniyordum ama Arzum oldu bizim :)
Süpürge alacağın zamanda Philips Öneririm canım.
Yıllardır kullanıyoruz çok memmunuz
İnşallah hepsini Mutlulukla kullanmanız nasip olur canım.
hepsı cok guzel canım Allah huzurla kullanmayı nasip etsin inş. :) takıpteyım
sağol tatlım ben daha karar veremdım ıhlas temıslık robotu alabılırım belki cok kararsızım :S bide ben sevgılıme bocegım dıyorum oda bana kuzum o yuzden bı kuzu&böcek kolleksiyonum varhepsini internetten buldum
tesekkurler canım amin inşallah hepimiz huzurla kullanalım çeyizlerimizibide beklerim canım yeni şeyler aldım bugun ekleyeceğim
Tugçecim yeni fırsatım oldu canım, tüm çeyizine baktım tatlım,
Hepsini en kaliteli en şıklarından seçmişsin, güzel günlerde mutlu mutlu kullanmak nasip olsun canım benim
Canım çok hoş yeni aldıkların
Ne kadar güzel seçimler böyle mutluluk dolu günlerde kullanmanız dileğiyle...
tuğçecim yeni aldıkların hayırlı olsun canım
bunlarda bugun aldıklarımm ıstanbul nevresım takımım vardı ikili kavonazlarım onlara nescafe ve krema koyacağım birde kahve fincanlarım dayıcığmın hediyesi
tesekkur ederim tatlim.mudodan yilbasi kampanyasiyla almistim tanesi 20 tl ye gelmistitencerelerin çok sevimli canım mutlulukla kullan inş
Canım aldıkların harikaaa
Karaca home kalpli olan nevresim nasıl canım yakından hiç görmedim resimdek kadar güzelmi? bende aylardır çok kararsızım 4 mevsim almayı düşünüyorum ama net karar veremiyorum
tesekkur ederim tatlim.mudodan yilbasi kampanyasiyla almistim tanesi 20 tl ye gelmisti
canim cok sevindim ceyizciklerimi begenmene
karaca home love nevresim takimi harika kumasi cok kaliteleli bende diger patchwork olani 4 mevsim aldim cok begendim bi arkadasimda kullaniyirmus gerci yeni aldim dedi ama cok memnunmus oyle dedi
Kullanan birinden yorum almak iyi olmuş canım
Birde canım 4 mevsimleri ne kadara aldın 119 diyor sitesinde ama daha uygun satılıyormu
canim ben battaniyeli nevresim setini normalde sitede 159 ben 140 a aldim 4 mevsim setide 11O du 100 e aldim bide o nevresimli pike seti sitede 299 tl ben 270 e aldim bak bence disarda indirim yapiyirlar toptan alinca
haklısın canım bende teflon tencere falan da alacaktım bizim burada bi dükkan var oraya bakıyım bakalım ne kadar indirim yapıyorsen çok iyi almışsın 100 tl ye