Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

sağol tatlım ben daha karar veremdım ıhlas temıslık robotu alabılırım belki cok kararsızım :S bide ben sevgılıme bocegım dıyorum oda bana kuzum o yuzden bı kuzu&böcek kolleksiyonum var hepsini internetten buldum
hepsı cok guzel canım Allah huzurla kullanmayı nasip etsin inş. :) takıpteyım

tesekkurler canım amin inşallah hepimiz huzurla kullanalım çeyizlerimizi bide beklerim canım yeni şeyler aldım bugun ekleyeceğim

Oyy Maşallah size :)

bunlarda bugun aldıklarımm ıstanbul nevresım takımım vardı ikili kavonazlarım onlara nescafe ve krema koyacağım birde kahve fincanlarım dayıcığmın hediyesi

Eklentiler

• $surya-218x290.jpeg
    24,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $21-165261-w600h500.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $Karaca-Home-Love-Pudra-Battaniye_225227_1.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $kavanoz.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 87
  • $daybuyday-kiz-model-bulasik-fircasi.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $Ataturk-Fincan-Seti-Ataturk-Kahv_100135_3.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 65
  • $10706955Over.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $634772245136106016.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 77
  • $634901466338524063.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $ffc000ea-d7a6-49c2-82f1-d152d117aa57.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 91
Tugçecim yeni fırsatım oldu canım, tüm çeyizine baktım tatlım,

Hepsini en kaliteli en şıklarından seçmişsin, güzel günlerde mutlu mutlu kullanmak nasip olsun canım benim

Tugçecim yeni fırsatım oldu canım, tüm çeyizine baktım tatlım,

Hepsini en kaliteli en şıklarından seçmişsin, güzel günlerde mutlu mutlu kullanmak nasip olsun canım benim

tsekkurler tatlim insallah sende guzel gunlerde kullan ceyizciklerini takipteyim seni

pek isitmiyo dendigi halde misafirlerime kullanacagim icin dayanamayip aldigim english home yorganlarim 2 adet c.k aldim

tuğçecim yeni aldıkların hayırlı olsun canım

kızlar bunları eklemeyi unutmusum mudo tencerelerimm aşklarım

Eklentiler

• $inekk.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $kalpcik.jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 76
bunlarda bugun aldıklarımm ıstanbul nevresım takımım vardı ikili kavonazlarım onlara nescafe ve krema koyacağım birde kahve fincanlarım dayıcığmın hediyesi

Canım aldıkların harikaaa
Karaca home kalpli olan nevresim nasıl canım yakından hiç görmedim resimdek kadar güzelmi? bende aylardır çok kararsızım 4 mevsim almayı düşünüyorum ama net karar veremiyorum

tencerelerin çok sevimli canım mutlulukla kullan inş
tesekkur ederim tatlim.mudodan yilbasi kampanyasiyla almistim tanesi 20 tl ye gelmisti

canim cok sevindim ceyizciklerimi begenmene
karaca home love nevresim takimi harika kumasi cok kaliteleli bende diger patchwork olani 4 mevsim aldim cok begendim bi arkadasimda kullaniyirmus gerci yeni aldim dedi ama cok memnunmus oyle dedi

Kullanan birinden yorum almak iyi olmuş canım
Birde canım 4 mevsimleri ne kadara aldın 119 diyor sitesinde ama daha uygun satılıyormu

Kullanan birinden yorum almak iyi olmuş canım
Birde canım 4 mevsimleri ne kadara aldın 119 diyor sitesinde ama daha uygun satılıyormu

canim ben battaniyeli nevresim setini normalde sitede 159 ben 140 a aldim 4 mevsim setide 11O du 100 e aldim bide o nevresimli pike seti sitede 299 tl ben 270 e aldim bak bence disarda indirim yapiyirlar toptan alinca

canim ben battaniyeli nevresim setini normalde sitede 159 ben 140 a aldim 4 mevsim setide 11O du 100 e aldim bide o nevresimli pike seti sitede 299 tl ben 270 e aldim bak bence disarda indirim yapiyirlar toptan alinca

haklısın canım bende teflon tencere falan da alacaktım bizim burada bi dükkan var oraya bakıyım bakalım ne kadar indirim yapıyor sen çok iyi almışsın 100 tl ye

Son düzenleme:
haklısın canım bende teflon tencere falan da alacaktım bizim burada bi dükkan var oraya bakıyım bakalım ne kadar indirim yapıyor sen çok iyi almışsın 100 tl ye

canım ben diğer herşeyimi ordan aldım 5 bın tl lik alışveris yaptım o yüzden indirim yapıyorlar herseyden diğer esyalarımıda oradan alacagım öyle indirimli sende öyle yaparsan ıdırım yakalarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…