Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Ne diyim canım ben sana. Zevkine bayılıyorum!
Binlerce kere Maşallah çeyizine. :nazar::nazar:
Kupaların hepsi ayrı ayrıı çoook güzel.
Eklemlerindeki ağrılara da çok geçmiş olsun canım :KK50: İnşallah hiç tekrarlamaz artık.
Spatulana da ayrıca bayıldmmm! :KK16::KK16:
Yokk yokk canım sen bu hızla çeyiz bu yaza kalmaz biter dicem ama bitti aslında :)
Bir beyaz eşyalar.
Onları ne yapmayı düşünüyorsun canım, Son 3-5. aylarda mı almayı düşünüyorsunuz?

Ne diyim canım ben sana. Zevkine bayılıyorum!
Binlerce kere Maşallah çeyizine. :nazar::nazar:
Kupaların hepsi ayrı ayrıı çoook güzel.
Eklemlerindeki ağrılara da çok geçmiş olsun canım :KK50: İnşallah hiç tekrarlamaz artık.
Spatulana da ayrıca bayıldmmm! :KK16::KK16:
Yokk yokk canım sen bu hızla çeyiz bu yaza kalmaz biter dicem ama bitti aslında :)
Bir beyaz eşyalar.
Onları ne yapmayı düşünüyorsun canım, Son 3-5. aylarda mı almayı düşünüyorsunuz?
oy bebeğim teşekkür ederim iyi dileklerin ve beğendiğin için :KK16: eklemlerimde sedye kaldırmaktan olsa gerek diz eklemlerimde eklem içi sıvır birikti arada ağrıyor fazla yorduğum zaman geçen gece nöbette ağlayacaktım nerdeyse gece vaka cıktı 4 saat hiç oturmadan ordan oraya hasta taşıdık hastalarda krıtikti biraz ambulansta bile çok oturamadım ağrıdan ölüyoum geri giderken ben yattım sedyeye :KK1: :KK9: ayaklarımı kaldırdım istasyonda buz yaptım geçti selim burdayken bant yapıyodu bana agrı geçiyodu ama yokki böceğim :KK50:
valla gizemim bitti gibi ya pek bişey kalmadı gerçekten beyaz eşyaları böceğimle alcaz en son toplu alınca indirimde olur hem .bide tabi diğerleriyle takım olur şimdi alsam 2 seneye neler çıkar ya o yüzden almayı düşünmedim hiç zaten koycak yer yok balkon agzına kadar doldu :KK1: :KK9: annem isyanlarda :KK9: :KK9:
çok güzellerrrr mudoya tez zamanda uğramam gerek sanırımmm :KK16:

evet tatlım uğra ben magazada gözüme kesirmiştim bunlar ıonline aldım şimdi siteye üyeydim zaten bide facede beğenince 30 tl çek verdi kuzenime inekli sos tenceresi aldık ve bunlar toplamda 82 tl yaptı normalde 112 tl di :KK16:

oy bebeğim teşekkür ederim iyi dileklerin ve beğendiğin için :KK16: eklemlerimde sedye kaldırmaktan olsa gerek diz eklemlerimde eklem içi sıvır birikti arada ağrıyor fazla yorduğum zaman geçen gece nöbette ağlayacaktım nerdeyse gece vaka cıktı 4 saat hiç oturmadan ordan oraya hasta taşıdık hastalarda krıtikti biraz ambulansta bile çok oturamadım ağrıdan ölüyoum geri giderken ben yattım sedyeye :KK1: :KK9: ayaklarımı kaldırdım istasyonda buz yaptım geçti selim burdayken bant yapıyodu bana agrı geçiyodu ama yokki böceğim :KK50:
valla gizemim bitti gibi ya pek bişey kalmadı gerçekten beyaz eşyaları böceğimle alcaz en son toplu alınca indirimde olur hem .bide tabi diğerleriyle takım olur şimdi alsam 2 seneye neler çıkar ya o yüzden almayı düşünmedim hiç zaten koycak yer yok balkon agzına kadar doldu :KK1: :KK9: annem isyanlarda :KK9: :KK9:

Ahh canımın için kıyamam ben sanaa.
Ağrılar delirtiyor insanıı :KK43:( İnşallah bir daha olmaz canım.
Dünkü olaylar duyunca çok üzüldüm bak şimdi :KK50: Bayada yorulmuşsun iyice artmıştır.
Bak azcık kaldı kiii gelicek yakındaa. :KK16: Zaman su gibi akıp geçecek İnşallah.
Benimkide Kasım 4 te gelmişti askerden :)) Temmuz son günü gitmişti.
Maşallah canım gerçekten pek birşey kalmadı. Şuan ihtiyaçları bitince olmasını istediklerini alıyorsun.
Ufak tefek bazı şeyler kaldı canım.
Evet kesinlikle beyaz eşyada toplu alım da baya uyguna geliyor.
Annenede kıyamam tatlım :)) Haklı kadıncağız.
Beyaz eşyayı bazen alıp bayide bırakıyorlar ya canım ondan sordum.
Mesella 1200 e mi aldın ç.makinesini yeni model 1250. 50 Tl fark ödüyerek yeni modele çevrilbiliyor.
Ama bayi bana göre biraz sakat geliyor.
Maşallah canım ya şaka maka bitirdin.
Bizde bu günleri görebilecek myiiz acaba meraklardayım :KK31::KK52:

Ahh canımın için kıyamam ben sanaa.
Ağrılar delirtiyor insanıı :KK43:( İnşallah bir daha olmaz canım.
Dünkü olaylar duyunca çok üzüldüm bak şimdi :KK50: Bayada yorulmuşsun iyice artmıştır.
Bak azcık kaldı kiii gelicek yakındaa. :KK16: Zaman su gibi akıp geçecek İnşallah.
Benimkide Kasım 4 te gelmişti askerden :)) Temmuz son günü gitmişti.
Maşallah canım gerçekten pek birşey kalmadı. Şuan ihtiyaçları bitince olmasını istediklerini alıyorsun.
Ufak tefek bazı şeyler kaldı canım.
Evet kesinlikle beyaz eşyada toplu alım da baya uyguna geliyor.
Annenede kıyamam tatlım :)) Haklı kadıncağız.
Beyaz eşyayı bazen alıp bayide bırakıyorlar ya canım ondan sordum.
Mesella 1200 e mi aldın ç.makinesini yeni model 1250. 50 Tl fark ödüyerek yeni modele çevrilbiliyor.
Ama bayi bana göre biraz sakat geliyor.
Maşallah canım ya şaka maka bitirdin.
Bizde bu günleri görebilecek myiiz acaba meraklardayım :KK31::KK52:
teşekkür ederim bitanem düşündüğün için :KK16: gelcek inşallah bekliyorum sabırla önümüzdeki ay yine gidebilirim belki yanına böceğimin temmuzdada o gelcek ekim sonunda bitiyor zaten inşallah bakalım bunlar aslında güzel özlemler değerini anlıyoruz birbirimizin ama yinede dayanamıyor insan :KK16: :KK50: banada o beyaz eşya işi sakıncalı geliyor adam kapatır gierse kimden alcam ben paramı çok büyük mağazalar bile kapatabiliyor valla güvenemem onda duracağına param cebimde biriksin peşim alırım gidip istediğim yerden hem parayı ödediğim içinde bağlı kalmam :KK31: bu aralar ütü peşindeyim ama onu son seneye bırakcam galiba sürekli değişiyor elektrikli süpürgemede karar verdim ihlas aura cleanmax alcam evde var çok memnunuz 8-9 yıldır bizimle emektarımız gıkını çıkarmadan temizlik yapıyor inşallah onu düşünüyorum ama fyatı pahalı borçlarım bitsin biraz oaman alcam. başkada biseyim yok aa bide günlük yemek takımımda çok kararsızım ya kendiminkilerden soğudum öbürüde stonware çatlarmı bilemiyorum beklemedeyim porseleni çıkarsa aynısının alcam :KK1: inşallah seninde burda beraber görcez tatlım :KK16:

Son düzenleme:
teşekkür ederim bitanem düşündüğün için :KK16: gelcek inşallah bekliyorum sabırla önümüzdeki ay yine gidebilirim belki yanına böceğimin temmuzdada o gelcek ekim sonunda bitiyor zaten inşallah bakalım bunlar aslında güzel özlemler değerini anlıyoruz birbirimizin ama yinede dayanamıyor insan :KK16: :KK50: banada o beyaz eşya işi sakıncalı geliyor adam kapatır gierse kimden alcam ben paramı çok büyük mağazalar bile kapatabiliyor valla güvenemem onda duracağına param cebimde biriksin peşim alırım gidip istediğim yerden hem parayı ödediğim içinde bağlı kalmam :KK31: bu aralar ütü peşindeyim ama onu son seneye bırakcam galiba sürekli değişiyor elektrikli süpürgemede karar verdim ihlas aura cleanmax alcam evde var çok memnunuz 8-9 yıldır bizimle emektarımız gıkını çıkarmadan temizlik yapıyor inşallah onu düşünüyorum ama fyatı pahalı borçlarım bitsin biraz oaman alcam. başkada biseyim yok aa bide günlük yemek takımımda çok kararsızım ya kendiminkilerden soğudum öbürüde stonware çatlarmı bilemiyorum beklemedeyim porseleni çıkarsa aynısının alcam :KK1: inşallah seninde burda beraber görcez tatlım :KK16:

Git canım tabi nasıl moral olur ikinizede...
Kesinlikle değerinizi anlıyorsunuz.
Bizim için hayat askerden öncesi ve askerden sonrası olarak ikiye ayrılıyor resmen.
Bende senin düşünceni merak ettim canım bende aynısıı düşünüyorum. Batar kapatır gider eşyalar :KK52:
Benim kuzenim bile zamanında taksitli ama 1100 tl mi ne indirmişler düşün. Peşinde neler olur kim bilir :KK52: Buna Buzdolabı dahil değil yani.
Tek gereken güzel bir pazarlık yapmak :)
İhlasında süpürgeleri kaliteli canım. Alırsın tabi beğeniyorsanız zaten en önemlisi o. Gerisi boş.
Biraz hafifletirsin tatlım dediğin gibi ödemeleriini o zaman alıverirsin :KK16:
İnşallah canım İnşallah.
Canım porselenlerle ilgili pek bir bilgim yok ne dersem yanlış bilgilendiririm :26::26:

Git canım tabi nasıl moral olur ikinizede...
Kesinlikle değerinizi anlıyorsunuz.
Bizim için hayat askerden öncesi ve askerden sonrası olarak ikiye ayrılıyor resmen.
Bende senin düşünceni merak ettim canım bende aynısıı düşünüyorum. Batar kapatır gider eşyalar :KK52:
Benim kuzenim bile zamanında taksitli ama 1100 tl mi ne indirmişler düşün. Peşinde neler olur kim bilir :KK52: Buna Buzdolabı dahil değil yani.
Tek gereken güzel bir pazarlık yapmak :)
İhlasında süpürgeleri kaliteli canım. Alırsın tabi beğeniyorsanız zaten en önemlisi o. Gerisi boş.
Biraz hafifletirsin tatlım dediğin gibi ödemeleriini o zaman alıverirsin :KK16:
İnşallah canım İnşallah.
Canım porselenlerle ilgili pek bir bilgim yok ne dersem yanlış bilgilendiririm :26::26:

ben biraz daha bekliym en iyisi günlüğü kendiminkileride geri veryimde soğudum onlardan :KK1:

ben biraz daha bekliym en iyisi günlüğü kendiminkileride geri veryimde soğudum onlardan :KK1:

En iyisini sen bilirsin canım.
Gösterdin mi Böceğine :) O ne diyor hangisini beğendi.
Dur tahmin edeyim ''Sen hangisini beğenirsen hayatım mı'' :KK17: :KK9:

En iyisini sen bilirsin canım.
Gösterdin mi Böceğine :) O ne diyor hangisini beğendi.
Dur tahmin edeyim ''Sen hangisini beğenirsen hayatım mı'' :KK17: :KK9:

yani öyle sayılır ama tam cümle öyle değil :KK1: :KK9: ''ben anlamam bana sorma nasıl istiyosan öyle al bebeğim '' tam cümle buydu :KK9:

Masallah canım son aldıklarında çok güzel :KK16: bak artık bir yastıkta kocayabilirsiniz baya uzun :KK1:

yani öyle sayılır ama tam cümle öyle değil :KK1: :KK9: ''ben anlamam bana sorma nasıl istiyosan öyle al bebeğim '' tam cümle buydu :KK9:

Genel erkek cümleleri canım :))
Aman yanımızda olsunlarda biz beğenip alırız nasılsa :)
Bende bu hafta güzel bir Tekstil alışverişi planlamaktayım.
Bakalım ne kadar ne alacağıma çok meraklanmaktayım :)
Gene taksitlere gireceğim kesin :KK24:

Hepsi çok sevimli çok harika güle güle kulllannn:KK66:))
teşekkür ederim canmm daha şirinleri senin olur inşallah :KK16:
Genel erkek cümleleri canım :))
Aman yanımızda olsunlarda biz beğenip alırız nasılsa :)
Bende bu hafta güzel bir Tekstil alışverişi planlamaktayım.
Bakalım ne kadar ne alacağıma çok meraklanmaktayım :)
Gene taksitlere gireceğim kesin :KK24:

evet tatlım haklısın. ben beğenir alırım oda beğeniyo zaten :KK9::KK16: hadi hayırlısı olsun canım bakalım neler alcak sın bende merak ettim şimdii :KK16:

evet tatlım haklısın. ben beğenir alırım oda beğeniyo zaten :KK9::KK16: hadi hayırlısı olsun canım bakalım neler alcak sın bende merak ettim şimdii :KK16:

Bakalım canım :)
Bu hafta okulumuz müsait bir gününde gidicem bakınacam ve kaptıklarımı alacağım :KK76:
:KK16::KK16:

şimdi kızlaar english home patlaması yaşadımben ya oraya girince kendimi kaybediyorum :KK1: :KK9: taksitle verseler magazayı alcam galiba :!: :KK9: yine yine yeni ciciler aldımm ben çok çookk beğendim alırken inşallah sizde beğenirsiniz :KK16:
önce loella mutfak serisiyle başlıyorumm :KK16: önlüğüm-eldivenim-tutacağım-runnerim-amerikan servisim(resmini çift taraflı çektim diğer yüzüde hoşuma gitti)-kurulama bezlerim-çaydanlık kılıfım-ekmek sepetim-ekmek torbam-poşet torbam ve kırlentim $580af48d-2aa2-4032-9066-53d6658e2dc5.jpg $61067016-40c4-474b-946f-0122f8e3ef17.jpg $44047a11-f65c-4dad-9886-327152350abe.jpg $6b0a1fa1-f143-44a4-8055-ca1bc3605792.jpg $9e86146e-b627-4f95-96b4-5e605a9ba1e9.jpg $2c7759b6-04d0-4def-8955-b1e07d953003.jpg $747e170c-3d5c-4f6f-96c4-4d914d8cf330.jpg $d8027caa-043e-46bc-8d9c-72d37c325a20.jpg $85e4a46d-875b-47fd-8b68-1231d77c00be.jpg $0726ec9b-2191-48c2-89cc-7164ecd86c74.jpg
yine Rina mutfak setim bunu tam set almadım:KK16: önlüğüm-eldivenim-tutacağım-kurulama bezlerim((bunu fotograflayamadım kızlar deseni amerikan servis ve peçetelerinin karışımı bişey) ve amerikan servisim
$1367330c-af5b-454e-8b05-bf5282ca329a.jpg $24607ce1-d40e-4b92-a4b5-168690c16059.jpg
salonuma aldıgım 2 adet runnerim (biri masa üzerine diğeri dresuarın üzerine)-1 adet yuvarlak örtüm (orta sehpa üzerine ve 8 adet bardak altlığım :KK16:

ve s0n 0larak aksesuarlarım:KK16: english home siparişimle beraber hediye gelen bereket kuşum-çiçek şeklinde iğneliğim-takı mankenim-12 adet tül fiyonk peçeteliğim ve kapı önü paspasım(unu mutfak balkonumda kullanacağım) :KK16:
$askkk.jpg $6949580078_cd36343279.jpg $images.jpg
bunu unutmuşumm canım kırlentimm migrostan 6.95 tl ye aldım :KK16::KK16:

işte bukadar kızlarr :KK16::KK52:

ayy daha ne olsun:KK1: bütün english homu toplamışsın valla bak bak bitmedi:) zaten bitsin de istemedim çok güzel şeyler almışsın canım hepsi birbirinden güzel güle güle kullan:nazar:

Tugcemm hepsi çok güzel doldurmussun yine :KK16::KK1: şimdide nevresim bitti sanırım mutfak önlügü vs merakın tuttu 3 takımın oldu dimi :KK1::KK76: hepsini güle güle kullan :KK16:

X