Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yeni cicilerim geldiii englisg home masa ortulerinde %25 indirim.yapmis yararlanmamak olmaz dedim ve aldim gittii
Öncelikle Alessa örme pembe masa örtüm ve Alessa örme pembe peçetelerim (12 adet)
Odrı örme beyaz masa örtüm, Odrı örme beyaz peçetelerim (12 adet) ve Odrı örme beyaz peçeteliklerim (12 adet)
Damask örme şampanya masa örtüm ve Damask örme şampanya peçetelerim (12 adet)
ve yine English home pembe ve lila askilarim, 3'lü havlu setim ve cupcake iğneliğimm cok sevdim ben onu
tesekkur ederim tatlim guzel dileklerin icinoyy yaa kediciklerini sevsinler senin
canım masa örtülerine bayıldım çok şık gerçekten aşk dolu sofralarınızı süslesin inşallah
tesekkur ederim tatlimmmanacım bak bak bitmiyor bakmaya da doyulmuyor çok güzeller maaşallah
mutlulukla kullanırsın inşallahhh
tesekkur ederim tatlim sade masa ortusu 30 kusur ama tam hatrlayamadm tatlimbinternet sitesindede yaziyor kampanya gecerli online satistadatuçeeee masa örtülerin çok güzel hayatım aşkla kullan pembe olanı ne kadar güzelmiş çok beğendim sadece masa örtüsü ne kadar tuğçe
tesekkurler canimmasa örtlerini çok beğendm çok zarif canm huzurla kullan
tesekkurler edosummNe kadar güzel masaörtüleri almıssın öylee
ozlemim tesekkur ederim bitanm begenmene sevindimcanım sen ne güzel ciciler almışsın gene öyle hepsine ayrı ayrı bayıldım tatlım, güzel günlerde kullan hepsiciğini
tatlim masa ortusu gorunumunu seviyorsan olabilir ama runner daha hos durur bence alabilirsin ben okadarda bos masayi sevmiyorum ama cok ortulude sevmiyorum runner ideal bencetuğçe hazır masa örtüsü almışken sorayım sana, şimdi bunları davette mi kullanacaksın? kullanılmadığı zamanlarda yemek masanını üzerinde ne olacak? bulamadım bir türlü ya :44: örtü mü olsun, olacaksa nasıl bir şey olsun, ne kadarını kapatsın, yoksa boş mu kalsın, vs vs. kafam karışık. ben diyorum bu aldıklarının runnerlerinden alıp da kullanmadığım zamanlarda onu örtsem nasıl olur :44:
evet bebegim.bakalim evdede kumaslarim var belki dikerimGerçekten hepsi birbirinden şık tatlım mutlulukla kullan
Dediğin gibi dertsiz kumaştanda oldu mu 1 tane örtü faslı tamamdır :124:
tesekkur ederim canimHepsi de çok güzel güzel günlerde kullanırsın inşallah.
canim oncelikle tesekkur ederim benimde ortada masam yok ama en buyuk boyunu aldim 180-280 sanirim olculeri masa ortusu buyuk olunca problem olmuyir sık duruyor ama kucuk olunca kotu duruyor birde ben buyuk masa sevdigim icin masam buyuk olacak insallah ozaman uyacagini dusunuyorum sende nasil masa istedigine karar verirsen daha kolay secim yaparsinaldıkların çok güzel canım iyi günlerde kullan:) bende bayılıyorum english home ürünlerine:) hatta indirimde olduğu için bende masa örtüsüyle peçetelerimi aradan çıkartmayı düşünüyorum ancak ortada masa falan olmayınca cesaret edemedim. Tatlım sen kaç kişilik masaya göre aldın? Ebatı nedir söyler misin, rica etsem? :):)
evet bebegim tesekkur ederim begenmene sevindim ben artik durduramiyorum yine biseyler aldimTuğçecim döktürmüşsün yine bayılıyorum yahu senin çeyizlere Allah nazarlardan korusun güle güle kullan tatlımm :)
tesekkur ederim aysegulcum daha guzelleri senin olsuncanım son aldığın ciciler çok şekerlerrr insan bunları kullanmaya kıyamaz:) güle güle aşkla kullan
tatlim sayisi sana bagli eger bitane.alirim hep onu sererim yada baska biyerdede gorursem alirim dersen 1 tane al. ama baska yerden istemiyorum dersen 2 al. fiyatlarinada bak tatlim modellerede icine sinen olursa al bide mobilyalarini.ne renk dusunuyosun ona uygun renkler al mesela beyaz mobilyada beyaz belli olmaz simdiden hayirli olsun bide simdi sen soyleyince bende dusunmeye basladim runneri hic aklimda yoktutamam ben de runner alayım o zaman, iki tane mi olsa bir tane mi? enine mi sersem boyuna mı :44:
yoksa ortaya serip bir vazoyla model mi versem, kafam karıştı...
çok güzeller ama örtülerin
tuğçe cim güle güle kullan pike takımında benimde gözüm var ama alamıcam heralde çok güzel ben pembesini daha çok beğenmiştim canlı nasıldır bilemem ama görmedim
tuğçeee ben evliyim, mobilyalarım belli oturma odam hariç yemek odam ceviz. english homeda bakmıştım ama böyle vizonumsu bir şey istemiştim, yoktu. yine de uydururum artık bir şeyler
tesekkur ederim aysegulcum daha guzelleri senin olsun
tatlim sayisi sana bagli eger bitane.alirim hep onu sererim yada baska biyerdede gorursem alirim dersen 1 tane al. ama baska yerden istemiyorum dersen 2 al. fiyatlarinada bak tatlim modellerede icine sinen olursa al bide mobilyalarini.ne renk dusunuyosun ona uygun renkler al mesela beyaz mobilyada beyaz belli olmaz simdiden hayirli olsun bide simdi sen soyleyince bende dusunmeye basladim runneri hic aklimda yoktu
tesekkur ederim tatlim. sizin subeye gelmedimi canim bu pike gerci bende burdaki butun english homlari dolastim hicbirinde yoktu online aldim resimlerden cok farkli cikmiyor urunler guveneren aldim bakalim nasil gelcekler magazadaki pikelr gibiyse iyi gibi
tesekkur ederim canim onlarin cogu kanca ev suan evim.net te var hatta fiyati 5 tl di bak istersenHepsi birbirinden güzel ama telefon, gelin-damatlı çay kaşığı ve kalp servis kaşıklarına ba-yıl-dım Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah canım :)
bakmadım ki canım uzun zamandır gidemiyorum english home gittiğim zaman bakarım artık
tesekkur ederim canim onlarin cogu kanca ev suan evim.net te var hatta fiyati 5 tl di bak istersen
anladim tatlim ben 3 magaza gezdm hicbirinde.kalmamis.mecbur internetten aldim bi arkadasimla beraber aldik kargo odemedik
anladım tatlım bana pembesinin deseni çok karışık geldi ya bence pembe istiyorsan diğer pikelerin indirimini bekle bak istersen sitesinden çok daha güzel pikeleri var yaz sonunda indirime girince bende 1 ane daha pike alacağımnette stok sorunuz diyo sizin aldığınıza ama ben alırsam pembesini alırım diye düşünüyorum
tatlım herşeyin çok güzel güle güle kullan
evet bebeğim boş durmuyorum bak yine bişeyler aldım ekledim şimdi onlarada bakCanımm
Yeni ciciler eklenmiş gene çeyize :))
Nevresim takımın çok şık canım... Havlularda çok güzel
Çok güzeller hepsi güle güle kullan İnşallah.