Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kedılerıını yerım kız senın ne guzel cıcekler ekılır bunlara yahuuu
Saksılara bakar mısın ne kadar tatlııııı
Güzel güzel çiçekler ekersin artık bu şirin saksılarına canım.
Güle güle kullan. Gerçekten çok şıklar. Güzel yuvanıza şıklık katacak
bebeğimm çok teşekkür ederim ağzından bal damlıyor valla inşallah güzel yuvamızın şirin aksesuarları olacaklar pek çiçeklerden anlamam ama çok hevesliyim çiçek konusunda
oyy teşekkür ediyolar tatlım sana bende çok bayıldım ya dünkü nöbetim çok yoğun geçti gece sadece 1 saat dinlenebildim sabah sarhoş gibi eve giderken bi migrosa ugrayayım dedim bi baktım bana gülüyorlar raftan dayanamadım önce birini aldım bi baktım öbürü tek kaldı ayırmadım bende onları ikisinide aldım
senın ısınde zor ya Allah yardımcın olsun ne dıyım zaten canavar gıbıyız yorgunluktan oluyoruz ama esyalardanda vazgecmıyoruz artık ruyamda koyunları degıl bır sarjlı supurge bır dık supurge bır tost makınesı bır legen dıye dıye uyuyorum
ayy tatlım hiç güleceğim yoktu valla bende ruyalarımda alışveris yapıyorum valla
Canımmm bayıldım gene aldıklarına. Maşallah
Mutlulukla kullanmanız dileğiyle
O askılıklara bayılıyorum zaten.
Bu masa örtüsü + 12 peçetelik ilk sıradakiler ne kadar tuttu canım, sakncası yoksa sorsam:26:
kızlar yeni cicilerim geldiii englisg home masa ortulerinde %25 indirim.yapmis yararlanmamak olmaz dedim ve aldim gittii
Öncelikle Alessa örme pembe masa örtüm ve Alessa örme pembe peçetelerim (12 adet)
Odrı örme beyaz masa örtüm, Odrı örme beyaz peçetelerim (12 adet) ve Odrı örme beyaz peçeteliklerim (12 adet)
Damask örme şampanya masa örtüm ve Damask örme şampanya peçetelerim (12 adet)
ve yine English home pembe ve lila askilarim, 3'lü havlu setim ve cupcake iğneliğimm cok sevdim ben onu
bebegim tesekkur ederimm %25 indirimle 68 tl tuttu peceteler 4 lu tanesi 12.68 galiba onlar masa ortusunden daha pahali tuttu ama boylelikle masa ortusu faslini kapatmis oldum 1 tane de duz beyaz dertsiz kumastan alcam okadar