Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Saksılara bakar mısın ne kadar tatlııııı :KK16:
Güzel güzel çiçekler ekersin artık bu şirin saksılarına canım.
Güle güle kullan. Gerçekten çok şıklar. Güzel yuvanıza şıklık katacak :KK16::KK16:
:KK54:

kedılerıını yerım kız senın ne guzel cıcekler ekılır bunlara yahuuu:KK16::KK16::KK16:

oyy teşekkür ediyolar tatlım sana :KK16: bende çok bayıldım ya dünkü nöbetim çok yoğun geçti gece sadece 1 saat dinlenebildim sabah sarhoş gibi eve giderken bi migrosa ugrayayım dedim bi baktım bana gülüyorlar raftan dayanamadım önce birini aldım bi baktım öbürü tek kaldı ayırmadım bende onları ikisinide aldım :KK1: :KK9: :KK69:

Saksılara bakar mısın ne kadar tatlııııı :KK16:
Güzel güzel çiçekler ekersin artık bu şirin saksılarına canım.
Güle güle kullan. Gerçekten çok şıklar. Güzel yuvanıza şıklık katacak :KK16::KK16:
:KK54:

bebeğimm çok teşekkür ederim ağzından bal damlıyor valla inşallah güzel yuvamızın şirin aksesuarları olacaklar :KK16: pek çiçeklerden anlamam ama çok hevesliyim çiçek konusunda :KK16::KK31:

bebeğimm çok teşekkür ederim ağzından bal damlıyor valla inşallah güzel yuvamızın şirin aksesuarları olacaklar :KK16: pek çiçeklerden anlamam ama çok hevesliyim çiçek konusunda :KK16::KK31:

Bende anlamam tatlım :KK1:
Ama istiyorum şöyle 3-5 tane şık saksılardan bir köşe yapmayı. Balkonuma ya da salonumun uygun bir köşesine.
Nasıl denk gelirse artık.
Allah nasip eder İnşallah :KK16:

oyy teşekkür ediyolar tatlım sana :KK16: bende çok bayıldım ya dünkü nöbetim çok yoğun geçti gece sadece 1 saat dinlenebildim sabah sarhoş gibi eve giderken bi migrosa ugrayayım dedim bi baktım bana gülüyorlar raftan dayanamadım önce birini aldım bi baktım öbürü tek kaldı ayırmadım bende onları ikisinide aldım :KK1: :KK9: :KK69:

senın ısınde zor ya Allah yardımcın olsun ne dıyım zaten canavar gıbıyız yorgunluktan oluyoruz ama esyalardanda vazgecmıyoruz artık ruyamda koyunları degıl bır sarjlı supurge bır dık supurge bır tost makınesı bır legen dıye dıye uyuyorum :KK60::KK66::KK66:

senın ısınde zor ya Allah yardımcın olsun ne dıyım zaten canavar gıbıyız yorgunluktan oluyoruz ama esyalardanda vazgecmıyoruz artık ruyamda koyunları degıl bır sarjlı supurge bır dık supurge bır tost makınesı bır legen dıye dıye uyuyorum :KK60::KK66::KK66:

ayy tatlım hiç güleceğim yoktu valla :KK9: bende ruyalarımda alışveris yapıyorum valla :KK52: :KK52:

kizlar ceyizimin en yeni ve eeennnn cici parcalari geldii sunlarin guzelligine bakarmisiniz ya :KK16: :KK16: böceğim kedileri hic sevmedigi icin bende mecburen bunlari besleyecegimm :KK16: :KK69: migrostan tanesini 30 tl ye aldim saksilarda indirim vardi ama bunlar girmemis indirime cok begendigim icin aldim gitti :KK1: :KK9: :KK69:

oyyyy ne tatlılar bunlarrr :KK16: bende kedileri sevmem ama bunları sevdim :KK17::KK1:

kızlar yeni cicilerim geldiii :KK16: :KK69: englisg home masa ortulerinde %25 indirim.yapmis yararlanmamak olmaz dedim ve aldim gittii
Öncelikle Alessa örme pembe masa örtüm ve Alessa örme pembe peçetelerim (12 adet)

Odrı örme beyaz masa örtüm, Odrı örme beyaz peçetelerim (12 adet) ve Odrı örme beyaz peçeteliklerim (12 adet)

Damask örme şampanya masa örtüm ve Damask örme şampanya peçetelerim (12 adet)

ve yine English home pembe ve lila askilarim, 3'lü havlu setim ve cupcake iğneliğimm cok sevdim ben onu :KK16: :KK16:

Canımmm bayıldım gene aldıklarına. Maşallah:nazar:
Mutlulukla kullanmanız dileğiyle :KK16:
O askılıklara bayılıyorum zaten.
Bu masa örtüsü + 12 peçetelik ilk sıradakiler ne kadar tuttu canım, sakncası yoksa sorsam:26:

Son düzenleme:
Canımmm bayıldım gene aldıklarına. Maşallah:nazar:
Mutlulukla kullanmanız dileğiyle :KK16:
O askılıklara bayılıyorum zaten.
Bu masa örtüsü + 12 peçetelik ilk sıradakiler ne kadar tuttu canım, sakncası yoksa sorsam:26:

bebegim tesekkur ederimm :KK16: %25 indirimle 68 tl tuttu peceteler 4 lu tanesi 12.68 galiba onlar masa ortusunden daha pahali tuttu :KK1: :KK9: ama boylelikle masa ortusu faslini kapatmis oldum 1 tane de duz beyaz dertsiz kumastan alcam okadar :KK16:

kizlar ceyizimin en yeni ve eeennnn cici parcalari geldii sunlarin guzelligine bakarmisiniz ya :KK16: :KK16: böceğim kedileri hic sevmedigi icin bende mecburen bunlari besleyecegimm :KK16: :KK69: migrostan tanesini 30 tl ye aldim saksilarda indirim vardi ama bunlar girmemis indirime cok begendigim icin aldim gitti :KK1: :KK9: :KK69:

kızlar yeni cicilerim geldiii :KK16: :KK69: englisg home masa ortulerinde %25 indirim.yapmis yararlanmamak olmaz dedim ve aldim gittii
Öncelikle Alessa örme pembe masa örtüm ve Alessa örme pembe peçetelerim (12 adet)

Odrı örme beyaz masa örtüm, Odrı örme beyaz peçetelerim (12 adet) ve Odrı örme beyaz peçeteliklerim (12 adet)

Damask örme şampanya masa örtüm ve Damask örme şampanya peçetelerim (12 adet)

ve yine English home pembe ve lila askilarim, 3'lü havlu setim ve cupcake iğneliğimm cok sevdim ben onu :KK16: :KK16:

oyy yaa kediciklerini sevsinler senin :KK16:

canım masa örtülerine bayıldım çok şık gerçekten aşk dolu sofralarınızı süslesin inşallah :KK16::KK16::KK16:

anacım bak bak bitmiyor bakmaya da doyulmuyor çok güzeller maaşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
mutlulukla kullanırsın inşallahhh :KK16:

tuçeeee masa örtülerin çok güzel hayatım aşkla kullan pembe olanı ne kadar güzelmiş çok beğendim sadece masa örtüsü ne kadar tuğçe

canım sen ne güzel ciciler almışsın gene öyle :KK16: hepsine ayrı ayrı bayıldım tatlım, güzel günlerde kullan hepsiciğini :KK16:

tuğçe hazır masa örtüsü almışken sorayım sana, şimdi bunları davette mi kullanacaksın? kullanılmadığı zamanlarda yemek masanını üzerinde ne olacak? bulamadım bir türlü ya :44: örtü mü olsun, olacaksa nasıl bir şey olsun, ne kadarını kapatsın, yoksa boş mu kalsın, vs vs. kafam karışık. ben diyorum bu aldıklarının runnerlerinden alıp da kullanmadığım zamanlarda onu örtsem nasıl olur :44:

bebegim tesekkur ederimm :KK16: %25 indirimle 68 tl tuttu peceteler 4 lu tanesi 12.68 galiba onlar masa ortusunden daha pahali tuttu :KK1: :KK9: ama boylelikle masa ortusu faslini kapatmis oldum 1 tane de duz beyaz dertsiz kumastan alcam okadar :KK16:

Gerçekten hepsi birbirinden şık tatlım mutlulukla kullan:KK16:
Dediğin gibi dertsiz kumaştanda oldu mu 1 tane örtü faslı tamamdır :124:

X