Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Kuzu sen nasıl döktürmüşsün bööööyleeee, gözlerim ahanda böyle oldu :86: sonra da böyle :KK16:

Hepsi şahane ama o kavanozlarla bana çok güzel ilham kaynağı oldun bebeğim :KK52:
Aynı ebatta ve 3 tane aynı kavanozdan benim de var ve ben de onları boyamalıyımmmmmm :KK76:

dekupaj yaptığın peçeteni nerden aldın bu arada :KK34:

Güle güle kullan hepsini bebeğim, maşallah herbiriciğine :nazar:

özlemim hoşgeldin nerelerdesin sen ya konuşamıyoruz hiç :KK50: öncelikle teşekkür ederim bitanem çok sevindim beğenmene peçeteler papia tatlım geltattan almıştım ben hala vardır mutlaka birde kavanozların kapagında plastik birşey var ya hava geçirmesin diye onlar boyayı kaldırıyordu çıkarttım bende zaten çay şeker tuz için kullancam çokta sıkı kapak olmasına gerek yok bozulcak şeyler değil yap yap sende benimde sırada bekleyenlerim var çok bis kaptırdım kendimi el işlerine bi yandn boyama bi yandan dikişş aaaaa hamarat oluyorumm :KK52: :KK52: birde bolca vernikle acık nokta kalmasın sonra su alınca kalkar altını boyamadım ben orayıda vernikledim tutsun diye sende öyle yaparsın :KK16: kolay gelsin bakalım sanada :KK16: :KK69:

olsun bebeğim oda bi başarı haftada 1 e düşürmüşsün benim tatlıyla aram olmadığından neredeyse hiç yemiyorum düşün en son ne zaman dondurma yediğimi hatırlarmıyorum bile 1 ay gecmiştir belkide 1 bucuk :KK1: :KK9: hmm anladım tatlım alırsın sende inşallah çarşaflar ve yastık kılıflarıda girerde indirime hepsini birden ucuz ucuz alırsın :KK16: öbür türlü bi çarşafa 30 tl vermek içimi acıtıyo :KK1: :KK9: valla minicik ayaklarımız var terlik bulamıyoruz olcaak iş değil :KK1: :KK9::KK52:

bugünde yedik :KK53: inşallah canım dimi ya çok para :KK1:
:KK1::KK1::KK1::KK1: dimi ya MİNİCİK :KK1:

bayiliceğim ya ne kadar guzel bır nevresım ne kadara aldın onu ya:KK16::KK16::KK16::KK16:

bugünde yedik :KK53: inşallah canım dimi ya çok para :KK1:
:KK1::KK1::KK1::KK1: dimi ya MİNİCİK :KK1:
evet mini minnacık :KK1: :KK9: olmadı tatlım çarsaflarını sonra alırsn ındırıme girince
bayiliceğim ya ne kadar guzel bır nevresım ne kadara aldın onu ya:KK16::KK16::KK16::KK16:

canım normal fiyatı 179 tl ama ben yine herzaman alısveriş yaptığım çeyizcimdn 145 tl ye aldım

evet mini minnacık :KK1: :KK9: olmadı tatlım çarsaflarını sonra alırsn ındırıme girince

canım normal fiyatı 179 tl ama ben yine herzaman alısveriş yaptığım çeyizcimdn 145 tl ye aldım

eminönünde bulur muyum bunu acaba ya bizim burda yoktur bu :26:

dimi nasılsa hep aynı renkler yastık kılıfını almak lazım tabi model degisir falan :KK1: neyse ben iddaayı kazınırım inşallah :KK1:

dimi nasılsa hep aynı renkler yastık kılıfını almak lazım tabi model degisir falan :KK1: neyse ben iddaayı kazınırım inşallah :KK1:

kız alla bizde sen iddayı kazanmışsın gibi plan yapıyoruz Allah söyletti galiba edoş kazanırsın inşallah :KK16:

teşekkür ederim tatlımm daha güzelleri senin olur inşallah :KK16:

inşallah bulursun tatlım bulamazsan ben burdan alıp yollarım sana kargoyla :KK16:

ayy cok tesekkur ederım bakayım haber verırım ben sana :102::102::126:

tuğçemmmmmm yine döktürmüşsün tatlım aldıkların çok güzel masa örtüne popcorn kaselerine ve baharatlıklarına bayıldım aşkla kullan kuzuuu:KK54:

kızlar bunu eklemeyi unutmuşum english home tepsim 16 tl :KK16:

yeni peçetelerimmm :KK16:

buda bimden aldığım fenerimm :KK16: ne işe yarayacağını bilmiyorum sadece üstünde pastalar oluğu için aldım :KK1: :KK9: :KK9:

budaaa minik dikiş makinemm :KK16: :KK16: dikiş diktim bilee çok pratikk :KK16:

evet kızlaar yeni cicilerim geldiii :KK16: :KK16:
önce telefonumla başlamak istiyorum perşembe akşamı eve dönerken gördüm yükleyeceğim ilk resimdeki telefonu çookk beğendim direk içeri dalıpp fiyatını sordumm ve 169 tl dediler :KK47: :KK47: :KK50: fiyat çok geldi çıktım sonra cuma sabahı işe giderken tekrar geçtim dükkanın önünden camdan baktım iyice resmini çektim böceğime göstermek için gözümü kararttım internetten falan aradım her yerde fiyatlar aynı :KK47: :KK50:

ve sonra bugün çeyizcimde günlük yemek takımı ve süpürge bakarken çerçeveler gördüm kardeşimde abla seni biryere götüreceğim orda daha çok model var dedi almadan oraya gittik (yemek takımımı aldım daha eve gelmedi gelince resimleyeceğim kızlar) ve orda bu telefonu buldum 65 tl ye :KK1: :KK16: :KK16: hemen aldımm çokk mutlu oldum hemde daha güzelini almış oldumm :KK16:

ve yine oradan tanesini 15 tl ye aldığım çerçevelerim

büyük boy pembe çerçevemm 20 tl :!6: :KK16:

buda en büyük boy çoklu ve tabikii yine pembe çerçevemm 35 tl :KK16:

bu çerçeveyide dayıcığıma aldım 13 tl gemide bakıp bizi hatırlasın diye içinede beraber çektidiğimiz fotoğrafı koyacağımm :KK16:

bunuda a101den buldum canım uğurböceği magnet saatimm kuzu böcek koleksiyonumun yeni üyesi:KK16:

yeni peçetelerimmm biri yine uğurböcekli oyy ya böceğimi hatırlatıyo bana :KK16: :KK16:

ve uzun araştırmalarım sonucu aldığım dik süpürgem fakir darky normalde mordan nefret ederim ama koyu mor olunc gözüme sempatik geldi alıverdim fiyatı 100 tl aslında internetten daha ucuza alabiliyordum ama çeyizcimden aldım garantisini başlatmıyorlar evlenince başlatcam :KK16: özlemim sağolsun çok yardımcı oldu :KK16: :KK16:

kızlaar English Home çıkartmalarım :KK16: 2 adet yatak örtümm :KK16: pembede ne zamandır gözüm vardı alırken çiçekliyide gördüm zaten gelin yatak örtüsü almayacağım için alsammı almasammı diye düşünürken birde baktım poşetler elimde çıkıyorum :KK16: :KK52: :KK16:

yeniler geldi kızlar :KK16:
yemek takımımm :KK16: ve onlarla aynı desen aldığım 3 adet büyük kavanozum kek fanusum kirli kaşıklığım ve dik kaşıklığım , nar salata kasem derin ve kayık salata kasem :KK16:

karaca çay setim islamoğlu vardı ama bunun görüntüsünü daha çok beğendim değiştirdim :KK16:

migros masa örtüm :KK16: böceğimle kahvaltı sofralarımız içinn :KK69: :KK69:

japon pazarı diye biyerden aldığımm ördekli tuzluklarımm 4.90 :KK16: cupcake sabunluğum 4.90 ve 3 lu makyaj çantalarım 9.90 :KK16: :KK16:

a101 cicilerimm :KK16: kahve yanı su bardaklarımm :KK16: kahve yanında lokumluk olarak kullanacağım şekerliğimm :KK16: ve diğer metal servis gereçlerimm :KK16: :KK16:

kizlar yeni cicilerimm :)) tantitoni dograyicim ve rendemm.. migros bjk bardaklarimiz ve sarimsak sogan limon kabimizzEki Görüntüle 701186 Eki Görüntüle 701187 Eki Görüntüle 701188 Eki Görüntüle 701189 Eki Görüntüle 701190

edoş üzgünüm ya dayanamadım 2 çift aldım
bu erkekler için bitanede böceğime aldım aynısından büyük numara yoktu başka mecbur aynı aldım artık iplikle işaret koyarım karışmaz :KK1:Eki Görüntüle 704283
bunlarda bayan için ben gelince bakacağım hangisi güzelse onu alırım kendime :KK1: :KK9:
Eki Görüntüle 704284 Eki Görüntüle 704285
vee budaaa peçete dekupaj yaptığım şemsiyeliğimm diğerleri yoldaaa :KK1: :KK9:

kızlar yeni cicilerimm :KK16:
migros çıkartmalarımla başlıyorum :KK16: büyük banbu kaselerim,çiçek şekilli bambu kaselerim, seramil popcorn kaselerimiz,beşiktaş kupalarımız, yağ sıçratmaz telimiz, cupcake masa örtüsü ağırlıklarımız ve bardak altlıklarımız, saleplerimiz için şekilli şablonlarımız,büyük boy bol kasemiz ,fondü setimiz, 7 parça bambu kesme tahtalarımızz,minik sulama kabımız (balkonuma düşündüğüm saksımız için):KK16: :KK69:

A101 cicilerimm :KK16: kahve yanı su bardaklarımm ve güzel masa örtüm :KK16: :KK16:

bimden aldığım çoklu ve normal mutfak makasım

A101 dönüşü uğradığım züccaciyede buduğum mutfak saatimm :KK16:

ve yine aynı züccaciyede bulup beyaz boyadığım kavanozlarım üzerine peçete dekupaj yaptım tam bitmedi ama dayanamadım koyuyorum resmini bitince yine koyarım :KK16: birde üst tarafına kurdelayla fiyonk yapacağım:KK16:

ve yine dayanamadım kılar yeni nevresim takımım karaca home ANİSSA anneler günü nevresimi 2 kişilik kahve fincanı ve pasta tabağı hediyeli

Tuğçeeee kuzuuuummmmm bayılıyorum senin çeyizlerineeee :KK52:

ben görmeyeli ne çok şey almışsın öyle maşallah 41 kere maşallah hemde :nazar::nazar::nazar:

el emeği yaptıklarına ayrıca bayıldım öyle böyle değil :KK16: hepsini de huzurla mutlulukla aşkla kullan inşallah canım :KK16::KK16::KK16:

Tuğçeeee kuzuuuummmmm bayılıyorum senin çeyizlerineeee :KK52:

ben görmeyeli ne çok şey almışsın öyle maşallah 41 kere maşallah hemde :nazar::nazar::nazar:

el emeği yaptıklarına ayrıca bayıldım öyle böyle değil :KK16: hepsini de huzurla mutlulukla aşkla kullan inşallah canım :KK16::KK16::KK16:
damlam tesekkur ederim tatlim :KK16: :KK69: evet bu aralar cok seri alisveris yapiyorum kaptirdim kendimi valla bu gidisle yaz sonunda bicek ceyizlerim :KK1: :KK9: bu arada el emeklerimin devami gelecek :KK16:

bi önceki mesajla resmen sana son sayfa düzenlemesi yapmışım yahu :KK9:

evet tatlim.bende ne kadar cok sey aldigimi fark ettim :KK1: :KK9:

kizlar ceyizimin en yeni ve eeennnn cici parcalari geldii sunlarin guzelligine bakarmisiniz ya :KK16: :KK16: böceğim kedileri hic sevmedigi icin bende mecburen bunlari besleyecegimm :KK16: :KK69: migrostan tanesini 30 tl ye aldim saksilarda indirim vardi ama bunlar girmemis indirime cok begendigim icin aldim gitti :KK1: :KK9: :KK69:

Son düzenleme:
kedılerıını yerım kız senın ne guzel cıcekler ekılır bunlara yahuuu:KK16::KK16::KK16:

X