Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba çeyizlerini çok beğendim allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsi harika ama nevresimlerdern birine bayıldım gri pembe eyfel kulesi olan nerden aldın ve fiyatını öğrenebilirmiyim??
teşekkürler tatlım onu ben hepsiburadadan aldım benden sonra 2 arkadaş daha aldı kumaşı çok güzel tavsiye ederim markası city in bad paris nevresim takımı
tamam canım teşekkürler çeyizlerini iyice incelicem beğendiklerimi sorarım oldumu :)))
kizlar yeni cicilerimm :)) tantitoni dograyicim ve rendemm.. migros bjk bardaklarimiz ve sarimsak sogan limon kabimizzEki Görüntüle 701186 Eki Görüntüle 701187 Eki Görüntüle 701188 Eki Görüntüle 701189 Eki Görüntüle 701190
ayy bunları görmemiştim evet ..limon soğan kapları ince detaylar ben evlenirken hiç aklıma gelmedi yaa hiç biyerde de görmedim nerden :)))))
oyy bebeğimm çok teşekkür ederim siz beğenince ben daha bi mutlu oluyorum aldıklarım çok içime siniyor inşallah seninde okul bitince bol bol alırsın en güzellerinden insan zevkli olunca daha güzellerini bulur senin aldıklarınıda takip edyorum çok şirinler ama bide ayrı bi topik açsan perimin çeyizi diye daha güzel olcak nevresim takımı artık almamam lazım benim ya 11 tane oldu 2 tanede 4 mevsim var ve birde gelin seti var toplamda 14 oldu toplamda nereye koycam bilmiyorum ama çok aç gözlüyüm nevresimde çok güzeller napim ya mutfak makası bie geldi tatlım dün yarın uğra bulursun mutlaka 3.5 fiyatı al mutlaka fiyatı çok uygun ben kaptım hemen edada kapmışKuzum Maşallahh Kırk bin kere
Bayılıyorum ben senin çeyizlerine ya. Seni gördükçe benimde alasım geliyor sonra hop öğrenci olduğumu hatırlıyrum
Güle güle mutlulukla kullanman nasip olsun İnşallah
Bakıyorum tüm aldıkların gerçekten ihtiyaç olan şeyler ve hepsi çok şık hangi birine yorum yazayım :)
Daha 2 saat önce Karacanın anneler günü nevresimine bakıyorduk sevdiğimle O kadar güzelki....
Nevresim taksitlerim durmasa alırdım! O kadar yumuşacık... Maşallah canım.
O çoklu mutfak makasından bende istiyorumm :)) İnşallah alacağım. Migrostan mı aldın canım onuda.
Ben görmedim hiç dolaştığım yerlerde ondan sordum. Çok pratik ve işe çok yarayacağına benziyor.
Tugcemmmmm kocaman maşallah sana neler almıssın yine sen böyle ayy bayıldım valla migros mu indirimde kız haberim yok (Allah'ım yakında kurus saymaya baslıcam)
Hangisinden baslıyım bilemedim kii
Bu popcorn kaselerini bende almak için gitmiştim gecen indirimde sonra vazgecmiştim halada kararsızım ama çok şekerlerrr o bi kesin
Kase kardeşi ve çoklu makas kardeşide oldukk
Sulama kabının rengine bayıldım
Masa örtüsüne gelince ben yine onu alıp almamakta kararsız kaldım ve almadım aferim bana
Tugce ciddimisin o kavanozların senin eserin miii harika olmuss bayıldım
Son olarak nevresimin bende buna dün baktım özellikle fincanlarına bayılmıstım dün merak ettim fiyatını sorucaktım ama kız cok uyuzdu sormadım ne kadar canım o takım..
oyy bebeğimm çok teşekkür ederim siz beğenince ben daha bi mutlu oluyorum aldıklarım çok içime siniyor inşallah seninde okul bitince bol bol alırsın en güzellerinden insan zevkli olunca daha güzellerini bulur senin aldıklarınıda takip edyorum çok şirinler ama bide ayrı bi topik açsan perimin çeyizi diye daha güzel olcak nevresim takımı artık almamam lazım benim ya 10 tane oldu 2 tanede 4 mevsim var ve birde gelin seti var toplamda 17 oldu toplamda nereye koycam bilmiyorum ama çok aç gözlüyüm nevresimde çok güzeller napim ya mutfak makası bime geldi tatlım dün yarın uğra bulursun mutlaka 3.5 fiyatı al mutlaka fiyatı çok uygun ben kaptım hemen edada kapmış
bu arada kızlar kayınvalideciğime yolladığım keklerime yorum yapmadınız bide şal aldım ama resmini çekemedim daha onu sonra yollayacağım kargoyla yetiştiremedim
Neler yazdım ama hepsi silinince ben :
Canım bende açmak istiyorum topik ama ne bileyim sürekli alamadığım için donuk kalacak, birde resmini bilmediğim bir sandık dolusu eşyalarım var. Yemek takımının modeini bile hatırlamıyorum :26: Hepsi yukarda depoda sandığımın içinde.
Öyle olunca hevesimde kaçıyor azcık foto kalacak diye Genelde de ilk sf da koydum ya göründü gibi birşey.
Hevesim yok değil var tatlım ama onu işe başlayınca açacağım sanırım.
Canımmm nevresim çılgınlığına dur deme vakti gelmiş bencee Maddi bütçeyi geçtim evinde yer bulamayacaksın
Mutfak makası bilgileri için çok sağol tatlım. Edam da almış hemen oda yazdı bana. İnşallah yarına kalır. Bende almak isterim fiyatına hele çok şaşırdım. İnternette 10 12 TL görüyordum genelde
Kayınvaldeciğinin hedayesi çok güzel canım, Annecim yazısı anlamlı...
Aa şalda mı aldın. Eminim çok güzeldir canım
Farklı şehirlerdesiniz o zaman canım siz?
oyy bebeğimm çok teşekkür ederim siz beğenince ben daha bi mutlu oluyorum aldıklarım çok içime siniyor inşallah seninde okul bitince bol bol alırsın en güzellerinden insan zevkli olunca daha güzellerini bulur senin aldıklarınıda takip edyorum çok şirinler ama bide ayrı bi topik açsan perimin çeyizi diye daha güzel olcak nevresim takımı artık almamam lazım benim ya 11 tane oldu 2 tanede 4 mevsim var ve birde gelin seti var toplamda 14 oldu toplamda nereye koycam bilmiyorum ama çok aç gözlüyüm nevresimde çok güzeller napim ya mutfak makası bie geldi tatlım dün yarın uğra bulursun mutlaka 3.5 fiyatı al mutlaka fiyatı çok uygun ben kaptım hemen edada kapmış
edaaaaa kız yazdım ya her yere %25 indirimde diye tüm züccaciye ürünleri 8-10 mayıs arası bitti galiba bugün evet genelde aynı şeyleri alıyoruz tatlım zevklerimizde aynı takipçinim masa örtüsünün deseni çok hoş ya fiyatı 9.90 iyimi bilmiyorum ama o desende kumaş bulamam dikmek için diye aldım böceğime kahvaltılar hazırlayacağımm eveett canımm kavanozlarımm benim güzel olmuşlarmı fiyatı normalde 179 ama ben 145 e aldım tatlım biraz çok gibi geldi ama kıydım ya çok sevdim napim böceğimle güzel nevresimlerde uyumayalımmı yani bu arada bende yakında başlıcam kuruş saymaya az kaldı valla kıyafet almıyorum aylardır kendime
bu arada kızlar kayınvalideciğime yolladığım keklerime yorum yapmadınız bide şal aldım ama resmini çekemedim daha onu sonra yollayacağım kargoyla yetiştiremedim
Deme kız neden görmedim ben unuttum mu bunadım mı naptım Ben hep böyle kararsız kalıyorum alamıyorum bişey kavanozlar valla harikaa Yine indirimli almıssın canım indirim olunca ucuz gibi geliyor O kekleri görmezden geldim ben diyetteyimmmmmmmmmmm çok güzel görünüyorlarrr
anaa sendemi kiz bende ölümüne diyet yapiyorum suan biraz fazlam var vermem lazim yaz geldi bu arada edoss madame coco terlikler kucuk oldu bana 39 numaraya kadar uygun yaziyor amaaa kardesim 37 giyiyor ona tam oldu 38 bile degil yani cok uzuldumm kardesime verdim bende kendime ariyorum hala
Benim bide iddaa var 1 haziranda 5 kilo vermis olmassam askıma istedigi ayakkabıyı alıcam ama eger verirsemmmmm english homeden pike yada nevresim takımı alacakkk ama kıyamam ona ben kazanırsam inşallah indirime girince alsın pikeler ne zaman girerki indirime Hadi ya erkegin terlikler nasıl canım :26: ben kendimkileri hic denemedim ama sans diyorum sanki büyüktü ama tacın..Bundan sonra alacagını görerek al canım
hadi bakalım dondurmayı bırakırsan kesin verirsin yazık zaten biz hiç kıyamayız onlar kıysın bize heralde yaz sonunda girer tatlım indirime bende alcam 1 yada 2 tane pike ama bekliyorum indirime girmesini aslında şuan %50 indirimli 2 tane pike takımı var ama 49 tl fiyatı bide takıma gerek yok ya zaten nevresimlerin çarşafı var onlardan kullanırım diye düşünüp almadım indirime girince sadece tek pike alacağım. erkeğinkiler büyük tatlım bayağı ama bayanlar küçük bende koca ayak olduğum için olmadı normalde setlerdeki büyük oluyo edcım olur mutlaka
Bıraktım denmez bırakamam kiii arada yiyorum aama haftada bir falan hani :26: normalde ben hergün yiyordum İnşallah girsin canım vee girerken modelde kalsın bendeki nevresimlerin carsafı uymaz o yüzden alıcam canım büyük güllü bir takım var cocukken bizim evde aynısı vardı kestirdim gözüme ahh bizim ayaklarr çok kücüklerr inşallah olur canım
kızlar yeni cicilerimm
migros çıkartmalarımla başlıyorum büyük banbu kaselerim,çiçek şekilli bambu kaselerim, seramil popcorn kaselerimiz,beşiktaş kupalarımız, yağ sıçratmaz telimiz, cupcake masa örtüsü ağırlıklarımız ve bardak altlıklarımız, saleplerimiz için şekilli şablonlarımız,büyük boy bol kasemiz ,fondü setimiz, 7 parça bambu kesme tahtalarımızz,minik sulama kabımız (balkonuma düşündüğüm saksımız için)
A101 cicilerimm kahve yanı su bardaklarımm ve güzel masa örtüm
bimden aldığım çoklu ve normal mutfak makasım
A101 dönüşü uğradığım züccaciyede buduğum mutfak saatimm
ve yine aynı züccaciyede bulup beyaz boyadığım kavanozlarım üzerine peçete dekupaj yaptım tam bitmedi ama dayanamadım koyuyorum resmini bitince yine koyarım birde üst tarafına kurdelayla fiyonk yapacağım
ve yine dayanamadım kılar yeni nevresim takımım karaca home ANİSSA anneler günü nevresimi 2 kişilik kahve fincanı ve pasta tabağı hediyeli