Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Tugcee valla güldüm heee peşinden kosarsın giy şunu diye al o zaman canım zaten uygunmus içinde kalsın ama bence 1 çift al yeter bay bayan diye ayırma =)

edoş üzgünüm ya dayanamadım 2 çift aldım
bu erkekler için bitanede böceğime aldım aynısından büyük numara yoktu başka mecbur aynı aldım artık iplikle işaret koyarım karışmaz
bunlarda bayan için ben gelince bakacağım hangisi güzelse onu alırım kendime

vee budaaa peçete dekupaj yaptığım şemsiyeliğimm diğerleri yoldaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım işaret koyarsın bayan için 1. olan senin olsun erkegin terligine daha uyumlu takım gibi olur
şemsiyeliginde ne kadar güzel olmuss canım valla ellerine saglık

evet canım işaret koyarsın bayan için 1. olan senin olsun erkegin terligine daha uyumlu takım gibi olur
şemsiyeliginde ne kadar güzel olmuss canım valla ellerine saglık

bende öyle düşündüm tatlım takım olur diye bi gelsin bakalım nasıllar hiç madame cocodan birşeyim yoktu şuana kadar ondan da eksik kalmasın çeyizim hıh teşekkür ederim tatlım sanada yaparım böceğim askerde olunca ne yapsamda zaman geçirsem diye bakıyrum valla çok sıkılıyorum evde ya biyandan da dikiş dikiyorum runer yaptım kendime şimdi peçete ve masa örtüs yapıyorum valla hamarat olacagım azimliyim

iyi yaptın canım uygunda fiyatları oyy sagol canım benim
bende istiyorummm masa örtüleri yapmak hani runnerin resmi neden yok

İnsan becerikli olunca napacaksın böyle benim gibi oturu bakacaksın :))
Çok güzel olmuş canım şemsiyeliğin gerçekten.
Maşallah tatlım ya çok beceriklisin.
Tüm el emeklerini, güzel çeyizlerini Güzel yuvanızda mutlulukla kullanmanız nasip olsun canım benim

ayy bebeğim benim teşekkür ederimm aslında çok kolay ya beceriyle pek alakası yok boyadım kuruyuncada peçeteleri kesip yapıştırdım bitincede artık bakmaya kıyamıyorum ya

ayy bebeğim benim teşekkür ederimm aslında çok kolay ya beceriyle pek alakası yok boyadım kuruyuncada peçeteleri kesip yapıştırdım bitincede artık bakmaya kıyamıyorum ya

Nazar değmesin canım :) Maşallah de sende :)

Bende yapmak istiyorum yaz bir gelsin okullar tatile girsin o zaman ince detay bilgileri alırım senden

Nazar değmesin canım :) Maşallah de sende :)

Bende yapmak istiyorum yaz bir gelsin okullar tatile girsin o zaman ince detay bilgileri alırım senden

evet evet maşallah tabiki veririm tatlımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…