Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

özlemim hoşgeldin nerelerdesin sen ya konuşamıyoruz hiç öncelikle teşekkür ederim bitanem çok sevindim beğenmene peçeteler papia tatlım geltattan almıştım ben hala vardır mutlaka birde kavanozların kapagında plastik birşey var ya hava geçirmesin diye onlar boyayı kaldırıyordu çıkarttım bende zaten çay şeker tuz için kullancam çokta sıkı kapak olmasına gerek yok bozulcak şeyler değil yap yap sende benimde sırada bekleyenlerim var çok bis kaptırdım kendimi el işlerine bi yandn boyama bi yandan dikişş aaaaa hamarat oluyorumm birde bolca vernikle acık nokta kalmasın sonra su alınca kalkar altını boyamadım ben orayıda vernikledim tutsun diye sende öyle yaparsın kolay gelsin bakalım sanada

bugünde yedik inşallah canım dimi ya çok para
dimi ya MİNİCİK

bayiliceğim ya ne kadar guzel bır nevresım ne kadara aldın onu ya

bugünde yedik inşallah canım dimi ya çok para
dimi ya MİNİCİK
evet mini minnacık olmadı tatlım çarsaflarını sonra alırsn ındırıme girince
bayiliceğim ya ne kadar guzel bır nevresım ne kadara aldın onu ya

canım normal fiyatı 179 tl ama ben yine herzaman alısveriş yaptığım çeyizcimdn 145 tl ye aldım

canım normal fiyatı 179 tl ama ben yine herzaman alısveriş yaptığım çeyizcimdn 145 tl ye aldım

eminönünde bulur muyum bunu acaba ya bizim burda yoktur bu :26:

dimi nasılsa hep aynı renkler yastık kılıfını almak lazım tabi model degisir falan neyse ben iddaayı kazınırım inşallah

dimi nasılsa hep aynı renkler yastık kılıfını almak lazım tabi model degisir falan neyse ben iddaayı kazınırım inşallah

kız alla bizde sen iddayı kazanmışsın gibi plan yapıyoruz Allah söyletti galiba edoş kazanırsın inşallah

teşekkür ederim tatlımm daha güzelleri senin olur inşallah

inşallah bulursun tatlım bulamazsan ben burdan alıp yollarım sana kargoyla

ayy cok tesekkur ederım bakayım haber verırım ben sana :102::102::126:

tuğçemmmmmm yine döktürmüşsün tatlım aldıkların çok güzel masa örtüne popcorn kaselerine ve baharatlıklarına bayıldım aşkla kullan kuzuuu

Tuğçeeee kuzuuuummmmm bayılıyorum senin çeyizlerineeee

ben görmeyeli ne çok şey almışsın öyle maşallah 41 kere maşallah hemde

el emeği yaptıklarına ayrıca bayıldım öyle böyle değil hepsini de huzurla mutlulukla aşkla kullan inşallah canım

bi önceki mesajla resmen sana son sayfa düzenlemesi yapmışım yahu

damlam tesekkur ederim tatlim evet bu aralar cok seri alisveris yapiyorum kaptirdim kendimi valla bu gidisle yaz sonunda bicek ceyizlerim bu arada el emeklerimin devami gelecek

bi önceki mesajla resmen sana son sayfa düzenlemesi yapmışım yahu

evet tatlim.bende ne kadar cok sey aldigimi fark ettim

kizlar ceyizimin en yeni ve eeennnn cici parcalari geldii sunlarin guzelligine bakarmisiniz ya böceğim kedileri hic sevmedigi icin bende mecburen bunlari besleyecegimm migrostan tanesini 30 tl ye aldim saksilarda indirim vardi ama bunlar girmemis indirime cok begendigim icin aldim gitti

Son düzenleme:
kedılerıını yerım kız senın ne guzel cıcekler ekılır bunlara yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…