Kuzu sen nasıl döktürmüşsün bööööyleeee, gözlerim ahanda böyle oldu :86: sonra da böyle
Hepsi şahane ama o kavanozlarla bana çok güzel ilham kaynağı oldun bebeğim
Aynı ebatta ve 3 tane aynı kavanozdan benim de var ve ben de onları boyamalıyımmmmmm
dekupaj yaptığın peçeteni nerden aldın bu arada
Güle güle kullan hepsini bebeğim, maşallah herbiriciğine
olsun bebeğim oda bi başarı haftada 1 e düşürmüşsün benim tatlıyla aram olmadığından neredeyse hiç yemiyorum düşün en son ne zaman dondurma yediğimi hatırlarmıyorum bile 1 ay gecmiştir belkide 1 bucukhmm anladım tatlım alırsın sende inşallah çarşaflar ve yastık kılıflarıda girerde indirime hepsini birden ucuz ucuz alırsın öbür türlü bi çarşafa 30 tl vermek içimi acıtıyo valla minicik ayaklarımız var terlik bulamıyoruz olcaak iş değil
evet mini minnacıkbugünde yedikinşallah canım dimi ya çok para
dimi ya MİNİCİK
bayiliceğim ya ne kadar guzel bır nevresım ne kadara aldın onu ya
evet mini minnacıkolmadı tatlım çarsaflarını sonra alırsn ındırıme girince
canım normal fiyatı 179 tl ama ben yine herzaman alısveriş yaptığım çeyizcimdn 145 tl ye aldım
eminönünde bulur muyum bunu acaba ya bizim burda yoktur bu :26:
evet mini minnacıkolmadı tatlım çarsaflarını sonra alırsn ındırıme girince
canım normal fiyatı 179 tl ama ben yine herzaman alısveriş yaptığım çeyizcimdn 145 tl ye aldım
dimi nasılsa hep aynı renkler yastık kılıfını almak lazım tabi model degisir falanneyse ben iddaayı kazınırım inşallah
kız alla bizde sen iddayı kazanmışsın gibi plan yapıyoruz Allah söyletti galiba edoş kazanırsın inşallah
tatlım karaca home satan her yerde vardır bence yeni çıkmış çok tutuldu dedi satan çocuk yoksada sen iste getirtirler sana
teşekkür ederim tatlımm daha güzelleri senin olur inşallahHepsi birbirinden güzell tuğce güle güle kullan
haftaya gıdıcemm ıns gorurum ya
teşekkür ederim tatlımm daha güzelleri senin olur inşallah
inşallah bulursun tatlım bulamazsan ben burdan alıp yollarım sana kargoyla
tuğçemmmmmm yine döktürmüşsün tatlım aldıkların çok güzel masa örtüne popcorn kaselerine ve baharatlıklarına bayıldım aşkla kullan kuzuuu
evet kızlaar yeni cicilerim geldiii
önce telefonumla başlamak istiyorum perşembe akşamı eve dönerken gördüm yükleyeceğim ilk resimdeki telefonu çookk beğendim direk içeri dalıpp fiyatını sordumm ve 169 tl dedilerfiyat çok geldi çıktım sonra cuma sabahı işe giderken tekrar geçtim dükkanın önünden camdan baktım iyice resmini çektim böceğime göstermek için gözümü kararttım internetten falan aradım her yerde fiyatlar aynı
ve sonra bugün çeyizcimde günlük yemek takımı ve süpürge bakarken çerçeveler gördüm kardeşimde abla seni biryere götüreceğim orda daha çok model var dedi almadan oraya gittik (yemek takımımı aldım daha eve gelmedi gelince resimleyeceğim kızlar) ve orda bu telefonu buldum 65 tl yehemen aldımm çokk mutlu oldum hemde daha güzelini almış oldumm
ve yine oradan tanesini 15 tl ye aldığım çerçevelerim
büyük boy pembe çerçevemm 20 tl :!6:
buda en büyük boy çoklu ve tabikii yine pembe çerçevemm 35 tl
bu çerçeveyide dayıcığıma aldım 13 tl gemide bakıp bizi hatırlasın diye içinede beraber çektidiğimiz fotoğrafı koyacağımm
bunuda a101den buldum canım uğurböceği magnet saatimm kuzu böcek koleksiyonumun yeni üyesi
yeni peçetelerimmm biri yine uğurböcekli oyy ya böceğimi hatırlatıyo bana
ve uzun araştırmalarım sonucu aldığım dik süpürgem fakir darky normalde mordan nefret ederim ama koyu mor olunc gözüme sempatik geldi alıverdim fiyatı 100 tl aslında internetten daha ucuza alabiliyordum ama çeyizcimden aldım garantisini başlatmıyorlar evlenince başlatcamözlemim sağolsun çok yardımcı oldu
yeniler geldi kızlar
yemek takımımmve onlarla aynı desen aldığım 3 adet büyük kavanozum kek fanusum kirli kaşıklığım ve dik kaşıklığım , nar salata kasem derin ve kayık salata kasem
karaca çay setim islamoğlu vardı ama bunun görüntüsünü daha çok beğendim değiştirdim
migros masa örtümböceğimle kahvaltı sofralarımız içinn
japon pazarı diye biyerden aldığımm ördekli tuzluklarımm 4.90cupcake sabunluğum 4.90 ve 3 lu makyaj çantalarım 9.90
a101 cicilerimmkahve yanı su bardaklarımm kahve yanında lokumluk olarak kullanacağım şekerliğimm ve diğer metal servis gereçlerimm
kizlar yeni cicilerimm :)) tantitoni dograyicim ve rendemm.. migros bjk bardaklarimiz ve sarimsak sogan limon kabimizzEki Görüntüle 701186 Eki Görüntüle 701187 Eki Görüntüle 701188 Eki Görüntüle 701189 Eki Görüntüle 701190
edoş üzgünüm ya dayanamadım 2 çift aldım
bu erkekler için bitanede böceğime aldım aynısından büyük numara yoktu başka mecbur aynı aldım artık iplikle işaret koyarım karışmazEki Görüntüle 704283
bunlarda bayan için ben gelince bakacağım hangisi güzelse onu alırım kendime
Eki Görüntüle 704284 Eki Görüntüle 704285
vee budaaa peçete dekupaj yaptığım şemsiyeliğimm diğerleri yoldaaa
kızlar yeni cicilerimm
migros çıkartmalarımla başlıyorumbüyük banbu kaselerim,çiçek şekilli bambu kaselerim, seramil popcorn kaselerimiz,beşiktaş kupalarımız, yağ sıçratmaz telimiz, cupcake masa örtüsü ağırlıklarımız ve bardak altlıklarımız, saleplerimiz için şekilli şablonlarımız,büyük boy bol kasemiz ,fondü setimiz, 7 parça bambu kesme tahtalarımızz,minik sulama kabımız (balkonuma düşündüğüm saksımız için)
A101 cicilerimmkahve yanı su bardaklarımm ve güzel masa örtüm
bimden aldığım çoklu ve normal mutfak makasım
A101 dönüşü uğradığım züccaciyede buduğum mutfak saatimm
ve yine aynı züccaciyede bulup beyaz boyadığım kavanozlarım üzerine peçete dekupaj yaptım tam bitmedi ama dayanamadım koyuyorum resmini bitince yine koyarımbirde üst tarafına kurdelayla fiyonk yapacağım
ve yine dayanamadım kılar yeni nevresim takımım karaca home ANİSSA anneler günü nevresimi 2 kişilik kahve fincanı ve pasta tabağı hediyeli
damlam tesekkur ederim tatlimTuğçeeee kuzuuuummmmm bayılıyorum senin çeyizlerineeee
ben görmeyeli ne çok şey almışsın öyle maşallah 41 kere maşallah hemde
el emeği yaptıklarına ayrıca bayıldım öyle böyle değilhepsini de huzurla mutlulukla aşkla kullan inşallah canım
bi önceki mesajla resmen sana son sayfa düzenlemesi yapmışım yahu