Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

evet canım uygun alacağımm inşallah bakıyorum şuanda sitesinden

canım ikeadaki büyük boy peceteleri gördün mü? pembe olan renk tonu tam istedigim gibi ama ebatı büyük geliyor gözüme hani 5 tl olan :44: eger istedigim renk tonunda normal boyutta bulamazsam mecbur alacagım tabi çünkü hayallerimin rengi

o en büyüklerin orta ve küçük boylarıda vardı alt katta yeni getiriyorlardı yerleştiriyordu çalışanlar uğra bi ara bulursun yada carrefour da vardır orda düz desensiz peçete çok tatlım

o en büyüklerin orta ve küçük boylarıda vardı alt katta yeni getiriyorlardı yerleştiriyordu çalışanlar uğra bi ara bulursun yada carrefour da vardır orda düz desensiz peçete çok tatlım

istedigim o tonu bulamadım gerci carrefoura bakmadım demek getirmişler hee yeni pecetler duymuslar sesimi mor,pembe,kırmızı istiyorummm sen kac tane aldın nasıl renkleri falan

Amin canım benim. Biz daha tembih olayına girmedk Ayrılık zor olmaz mı tatlım, görüşemesende telefonla ulaşabiliyodun. Ama malesef acemi birliğinde oda yokmuş Gelip geçicek hepsi inşallah canım.

Aldıkların çok güzelmiş tatlım güle güle kullan
O fenerden bana aşkitom almıştı İkeaya mobilya bakmaya gittiğimizde, gördü çok beğendi alıverdi hemencik sende dursun evimizde kullanırız dedi Yirim ki onu ben

Aynen nevresimler daha cazip geliyor bana da, uyku setlerine baktım ama beğenmedim, zaten gereği yok diye düşünüyorum..
Bende pike takımlarını seviyorum, cıvıl cıvıl jilet gibi sereceksin yatağa, derli toplu mis..
Hepsinden 5' er 10' ar almaya gerek yok hangisini kullanacaksın ki zaten? Bir 10 yıl yeter, o 10 yılda da eve hiç bir şey alınmayacağını düşünmiyorum bir insanın? Biz trakyalıyız, bizim memlekette çok çeyiz yaparlar, hatırlıyorum amcamın kızında yok yoktu, 50-60 tane havlu desem az gelir belkide, bir arkadaşım vardı havluları desenine göre istfilemişti, daha ağır oyalar bir istif, basitler ayrı, düzler ayrı sadece 1 istifte 50 adet vardı, valla saymıştım :)

istedigim o tonu bulamadım gerci carrefoura bakmadım demek getirmişler hee yeni pecetler duymuslar sesimi mor,pembe,kırmızı istiyorummm sen kac tane aldın nasıl renkleri falan
Canım ben çok beğenmedim desenlerini düz peçeteleride bulurum diye almadım her yerde var çok büyük peçete sevmiyorum ben 1 tane minik 1 tane normal boy aldım
ayy canıım hiç merak etme böceğim beni acemilikte kontörlüden günde 3-4 kere arıyordu bilgin olsun o cağrı yaptığında hemen arayınca açabiliyo yani onun kontörü bitmesin diye sen arayabilirsin gerçi biz son 3 gün keşvettik hep bitti böceğimin kontörleri suratıma kapandı telefonlar duygusal konuşmalar sırasında

neeeeeeeeeeeee bu yaklaşık 150-200 havlu demeek kızz bide ben abarttım diyordum bencede evlenince ihtiyacın oldukça alırsın canım ben dayanamadığım için aldım 9 tane nevresim 2 tane 4 mevsim set (bunu kesinlikle tAvsiye ederim çok pratik kış aylarında nevresim yaz aylarında pike olarak kullanılıyor. ben misafirlerim içinde alacağım 2 tane çift kişilik)ve 1 tanede saten nevresimli pike seti var bunu gelin seti olarak aldım o abartılı allı pullu yatak örtülerinden almayacağım yani şimdilik öyle düşünüyorum annem baskı yapıyor olmaz diye ama istemiyorum ben bakalım hangimiz kazanacağız

Son düzenleme:

Ay cnm ya kıyamam bana şimdiden diyo sen ararsın diye ararım tabii. Öğreniceğim çok sey var çok sağol tatlım.
4 mevsim set bende de var 1 tane aldım çok işe yarıycak gibi geliyo

Ay cnm ya kıyamam bana şimdiden diyo sen ararsın diye ararım tabii. Öğreniceğim çok sey var çok sağol tatlım.
4 mevsim set bende de var 1 tane aldım çok işe yarıycak gibi geliyo

normal nizamiye telefonunun arayınca çağırmıyorlar canım çok bekletiyorlar siz öyle yapın o çağrı atsın sana sen ara hemen biz yandık başkaları yanmasın diye bütün çabam bu arada evet 4 mevsim set ben 1 tane daha alacağım kendim için misafir içinde 2 tane çift kişilik alacağım. ben misafir için hiç tek kişilik bişey almadım almayacağımda çünkü 1 kişi cift kişilikte yatabiliyor ama 2 kişi tek kişilikte yatamıyor ozaman çift kişilikleri çoğaltmam lazım onuda ben istemiyorum bide tabi bu yaz kış olayı var o yüzden 2 tane 4 mevsim set işimi görecek diye düşünüyorum kışın nevresim yazın pike diye örtsünler işte üstlerine

Aynen canım bende tek kişilik hiç bişey almadım battaniyelerimde hep çift kişilik, düşünmüyorum tek kişilik bişey almayı gerek yok
Ay sağol tatlım öğrenicez bizde bi gitsinde hayırlısıyla

oyy kuzu deyince hemen ben gelmişim aklına yerim seni ben burdayım tatlım ağrıya gittim sevdiceğimin yanına 3 gece 4 gün kaldım ama su gibi geçti doyamadıımm salya sümük döndüm geri

Canım sevdiğin insanın yanında zaman su gibi akıp gider anlayamazsın ne zaman geldiğini dönüş vaktinin... Ağlasan da yapacak birşey yok vatani görev bu... Biter bitmez inşallah sağ salim döner ve kavuşursunuz... Özlemek güzel bir duygu aslında, şuan yıpratıcı gibi görünse de yıllar sonra hissedilen bu duygular çok tatlı birer hatıra olarak kalacak zihninizde...

bu arada 50 mi kızz bizi çok solladın bizde burda 20 lerin 30 ların lafını yapıyoruz

ayy bime hiç bakmadım ben peçeteleri hep 2 model görüyorum bida bakayım ben barı
bu arada bende o günlerde dağıtılan peçeteleri saklayanlardanımm

Evet ben hiç peçeteye sıra geleceğini sanmazdım çeyiz topiklerinde. Ne bileyim parfümlerimi koydum tek tek ama peçetelerimi koyarsam görgüsüzlük ederim diye endişelendiydim ama maşallah siz benim tabuları çoktan yıkmışsınız Ben de en yakın zamanda eklerim yanımda olanları
ayy canımm ne güzel olur inşallah en yakın zamanda yeni bir eş yeni bir aşk diliyorum sana

2013 bana yaramadı kızlar. Şu sıralar aşk maşk gözüm görmüyor, öyle fena hastalandım ki
Benim faranjitim var, en ufak hava değişikliklerinde hemen " Hee yoo ben burdayım ki" diyor

Ama bu sefer mehteran takımıyla geldi mübarek, aksırık tıksırık derken şimdi de sesim gitti

Yaw hayatımda inanın ilk kez sesim kısıldı, şaka değil ya vallahi ses namına birşey yok. Konuşunca sanki taa fizandan geliyormuş gibi incecik geliyor sesim. Kendimden iğrenir oldum cidden :120:
İşim de konuşmaya yönelik malum. İşimi de yapamıyorum 2 gündür
Artık bugün ballar limonlar ıhlamurlar turplar vs aldım bir karışım önerdiler onu deniycem. Eczaneden ilaç da aldım.

Dua edin bana kızlar nolur iyileşeyim artık bıktım sümüklü sümüklü gezmekteeennn
:2:

oyy canım benim inşallah dediğin gibi sapasağlam gelsin ben deli gibi özlemeye razıyım
koy koy canım bakalım bizde çok merak ettim valla

oyy canım ya çok geçmiş olsun pastil falan al eczaneden çok iyi geliyor karanfilli portakallı olan bide sıcak içme iyi gelir diyorlar ama aslında yanlış bir bilgi ne sıcak ne soğuk ılık içmelisin yumuşatır inşallah hemencik iyileşirsin

sağolun canlarım dua edin iyileşeyim bir an önce, sesimi özledim yeminle

vee yeni pecetelerim santa marka olanlar bimden kucuk olan ikea digeride ziccaciyeden

zevklerimiz galiba birbirine çok benziyo tüm aldıkların çok hoşuma gitti her birini güle güle kullanın sevdiceğinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…