Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

bayıldımmmmmm süperrrrr özellikle cupcake kupa ve büyük kavanozaa :) diğerlerinden bende de var :)) iyi günlerde kullan canım inşşş

Evet canım ya konuşamadık bayadır.. iyiyim sen nasılsın :KK16: arttımı nöbetlerin canım
iyiyim canım bende kaç gündür günaşırı nöbete gidiyorum yoruluyorum çok giremedim anca izine kavuşabildim :KK1: 2 gün evdeyim çarşamba bidaha nöbet ne güzel pazara gidecektim :KK9:
bayıldımmmmmm süperrrrr özellikle cupcake kupa ve büyük kavanozaa :) diğerlerinden bende de var :)) iyi günlerde kullan canım inşşş

teşekkürler canım :KK16: sende iyi günlerde kullan :KK16:

yeni peçetelerimm :KK16:

ve oriflame sabunlarımmmm :KK1: bunları resimlemek aklıma gelmemişti bugün yeni siparişlerim gelince eklyım dedim resimleri :KK9: :KK16:

kuzu yine toplamışsın peçeteleri :KK52:
evin bir dolabını peçetelere ayıracağız bu gidişle :KK76:

canım peçetelerin çok güzelmiş bir dünyada sabun var:KK1: güle güle kullan canım hepsini.

iyiyim canım bende kaç gündür günaşırı nöbete gidiyorum yoruluyorum çok giremedim anca izine kavuşabildim :KK1: 2 gün evdeyim çarşamba bidaha nöbet ne güzel pazara gidecektim :KK9:
teşekkürler canım :KK16: sende iyi günlerde kullan :KK16:

Ohh ohh 2 gün evde olmak iyi gelirr :KK16:

kuzu yine toplamışsın peçeteleri :KK52:
evin bir dolabını peçetelere ayıracağız bu gidişle :KK76:

Tugce naptın kız sen öyle kac defa baktım pecetelerineee he bayıldım ben bunlara :KK52: hele 3. cok hosuma gitti hangi market bunlar belki bizim burada da vardır :KK23:

Özlem bende daha alıyordum sonra aklıma o geldi nereye koyarız biz peceteleri hadi benim daha 8 adet ama :KK70:

Son düzenleme:
canım peçetelerin çok güzelmiş bir dünyada sabun var:KK1: güle güle kullan canım hepsini.
tesekkur ederim canim :KK16:
Ohh ohh 2 gün evde olmak iyi gelirr :KK16:

evet canim normalde 3 gun izin 1 gun nobet oluyor zaten ama daha hic oyle yapamadim :KK1:

Tugce naptın kız sen öyle kac defa baktım pecetelerineee he bayıldım ben bunlara :KK52: hele 3. cok hosuma gitti hangi market bunlar belki bizim burada da vardır :KK23:
canim bende cok begendim daha cok vardi ama en guzelleri bunlardi mopas marketten aldim vardir mutlaka fiyati 3.50 cok begenmesem vermezdim o kadar :KK1: :KK9:
Özlem bende daha alıyordum sonra aklıma o geldi nereye koyarız biz peceteleri hadi benim daha 8 adet ama :KK70:
edamm valla ben her yerde yer bulurum onlara :KK1:
güle gülem kullanın çok güzel şeyler almışsınız :)

tesekkurler canim benim :KK16:

Herkesin olduğu gibi benimde önceleri ne gerek var deyip sonradan heveslenerek başlayınca içinden çıkamadığım bi çeyiz telaşım var. Kısmetse düğünüm 2015 yazında olacak. İnşallah o zamana kadar aldığım çeyizlerimi burada sizinle paylaşacağım ve tamamlayacağım. burdaki hemen herkesten bi kaç fikir aldım o yüzdn hepinize çookk teşekkür ediyorum :KK16: inşallah aldıklarımı beğenirsiniz fikirleriniz benimiçin çok önemli :KK16:

işte benim cicilerimm :KK16:

tepsilerimm ve mutfak ürünlerim

bunlarda kanca evlerimin devamı :KK16:

cupcake kupalarımm cupcake kutularımm ve migros demliğimm :KK16:

ferforjelerim ve diğer ev aksesuarlarım :KK16: :KK16: :KK16:

English Home nevresim takımlarım ve misafirlerim için aldığım 2 adet ç.k English home mikrofiber yorganım:KK16:

Karaca Home firuze pamuk saten nevresim takımım ve Karaca Home love battaniyeli nevresim takımım :KK16:

Karaca Home petra pembe dört mevsim setim, Karaca Home surya yeşil dört mevsim setim ve misafirlerim için aldığım 4 adet Karaca Home mikrofiber yastıklarımm :KK16:

city in bad istanbul ve paris nevresim takımım :KK16:

bornoz takımım ve havlularımm :KK16:

hepsi çok çok güzell en çok yatak örtünü beğendimm nerden aldın acaba hem şık hem abartı değil bende böyle birşey istiyorum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsi çok çok güzell en çok yatak örtünü beğendimm nerden aldın acaba hem şık hem abartı değil bende böyle birşey istiyorum ..

canim yatak ortum yok benim hangisinden bahsediyosun krem rengi olandan bahsediyorsan o nevresimli pike seti karaca home

ıvır zıvırlarım :KK1: bir bunlar eksikti zaten :KK9: limango sağolsun çek verdi dayanamadım :KK1:
kolalarımın gazı kaçmasın diye kapaklar :KK9: :KK9: :KK52:

yemeklerimi saklamak için hava geçirmez silikon kapaklar :KK16:

evimde klasik telefon kullanacağım için telefon kablo düzenleyici :KK1: (aman Allah'ım bu olmasa ne yapardım :KK1: :KK9: :KK9:)

patatese dokunamadığım için bunu ne zamandır düşünüyordum valla :KK1::KK1:

avuç içi hortum balkonlarımı yıkayacağımm :KK1: arkadaşım kullanıyor çok memnun çok pratik olduğunu söyledi ona kanıp aldım bakalım nasıl gelecek benimki :KK9:

elbise askısı yer kaplamasın diye böceğimin gömlekleri için :KK16:

kemer askısı böceğimin kemerleri için :KK16:

minik çiçek mumluklarımm :KK16:

sıvıyağ pompası :KK1: ayy ne kadar saçma şeyler almışım şimdi farkettim :KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
X