- 21 Eylül 2012
- 1.165
- 9
zevklerimiz galiba birbirine çok benziyo tüm aldıkların çok hoşuma gitti her birini güle güle kullanın sevdiceğinle :)
tesekkur ederim canım daha güzelleri senin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zevklerimiz galiba birbirine çok benziyo tüm aldıkların çok hoşuma gitti her birini güle güle kullanın sevdiceğinle :)
Ohhh yeni pecetelerinde cok güzelmişşş
sagol canim bu arada nezamandr konusamiyoruz nasilsin agriya gidip geldim yine nobet tutyorum gun asiri giremiyorum cok
iyiyim canım bende kaç gündür günaşırı nöbete gidiyorum yoruluyorum çok giremedim anca izine kavuşabildim 2 gün evdeyim çarşamba bidaha nöbet ne güzel pazara gidecektimEvet canım ya konuşamadık bayadır.. iyiyim sen nasılsın arttımı nöbetlerin canım
bayıldımmmmmm süperrrrr özellikle cupcake kupa ve büyük kavanozaa :) diğerlerinden bende de var :)) iyi günlerde kullan canım inşşş
kuzu yine toplamışsın peçeteleri
evin bir dolabını peçetelere ayıracağız bu gidişle
evet bebegim ya goya markete kola cerez almaya gittim bunlari alip ciktim pecete reyonuna kayitsiz kalamiyorum
iyiyim canım bende kaç gündür günaşırı nöbete gidiyorum yoruluyorum çok giremedim anca izine kavuşabildim 2 gün evdeyim çarşamba bidaha nöbet ne güzel pazara gidecektim
teşekkürler canım sende iyi günlerde kullan
kuzu yine toplamışsın peçeteleri
evin bir dolabını peçetelere ayıracağız bu gidişle
tesekkur ederim canimcanım peçetelerin çok güzelmiş bir dünyada sabun var güle güle kullan canım hepsini.
edamm valla ben her yerde yer bulurum onlaraOhh ohh 2 gün evde olmak iyi gelirr
evet canim normalde 3 gun izin 1 gun nobet oluyor zaten ama daha hic oyle yapamadim
Tugce naptın kız sen öyle kac defa baktım pecetelerineee he bayıldım ben bunlara hele 3. cok hosuma gitti hangi market bunlar belki bizim burada da vardır
canim bende cok begendim daha cok vardi ama en guzelleri bunlardi mopas marketten aldim vardir mutlaka fiyati 3.50 cok begenmesem vermezdim o kadar
Özlem bende daha alıyordum sonra aklıma o geldi nereye koyarız biz peceteleri hadi benim daha 8 adet ama
güle gülem kullanın çok güzel şeyler almışsınız :)
Herkesin olduğu gibi benimde önceleri ne gerek var deyip sonradan heveslenerek başlayınca içinden çıkamadığım bi çeyiz telaşım var. Kısmetse düğünüm 2015 yazında olacak. İnşallah o zamana kadar aldığım çeyizlerimi burada sizinle paylaşacağım ve tamamlayacağım. burdaki hemen herkesten bi kaç fikir aldım o yüzdn hepinize çookk teşekkür ediyorum inşallah aldıklarımı beğenirsiniz fikirleriniz benimiçin çok önemli
işte benim cicilerimm
tepsilerimm ve mutfak ürünlerim
bunlarda kanca evlerimin devamı
cupcake kupalarımm cupcake kutularımm ve migros demliğimm
ferforjelerim ve diğer ev aksesuarlarım
English Home nevresim takımlarım ve misafirlerim için aldığım 2 adet ç.k English home mikrofiber yorganım
Karaca Home firuze pamuk saten nevresim takımım ve Karaca Home love battaniyeli nevresim takımım
Karaca Home petra pembe dört mevsim setim, Karaca Home surya yeşil dört mevsim setim ve misafirlerim için aldığım 4 adet Karaca Home mikrofiber yastıklarımm
city in bad istanbul ve paris nevresim takımım
bornoz takımım ve havlularımm
hepsi çok çok güzell en çok yatak örtünü beğendimm nerden aldın acaba hem şık hem abartı değil bende böyle birşey istiyorum ..
bundan sonra senin adın peçete kurdu olsunn
bence peçete kuzusu özlemmmm
kurtlu kuzuya ne dersin