Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

bayıldımmmmmm süperrrrr özellikle cupcake kupa ve büyük kavanozaa :) diğerlerinden bende de var :)) iyi günlerde kullan canım inşşş

Evet canım ya konuşamadık bayadır.. iyiyim sen nasılsın arttımı nöbetlerin canım
iyiyim canım bende kaç gündür günaşırı nöbete gidiyorum yoruluyorum çok giremedim anca izine kavuşabildim 2 gün evdeyim çarşamba bidaha nöbet ne güzel pazara gidecektim
bayıldımmmmmm süperrrrr özellikle cupcake kupa ve büyük kavanozaa :) diğerlerinden bende de var :)) iyi günlerde kullan canım inşşş

teşekkürler canım sende iyi günlerde kullan

yeni peçetelerimm

ve oriflame sabunlarımmmm bunları resimlemek aklıma gelmemişti bugün yeni siparişlerim gelince eklyım dedim resimleri

kuzu yine toplamışsın peçeteleri
evin bir dolabını peçetelere ayıracağız bu gidişle

canım peçetelerin çok güzelmiş bir dünyada sabun var güle güle kullan canım hepsini.

Ohh ohh 2 gün evde olmak iyi gelirr

kuzu yine toplamışsın peçeteleri
evin bir dolabını peçetelere ayıracağız bu gidişle

Tugce naptın kız sen öyle kac defa baktım pecetelerineee he bayıldım ben bunlara hele 3. cok hosuma gitti hangi market bunlar belki bizim burada da vardır

Özlem bende daha alıyordum sonra aklıma o geldi nereye koyarız biz peceteleri hadi benim daha 8 adet ama

Son düzenleme:
canım peçetelerin çok güzelmiş bir dünyada sabun var güle güle kullan canım hepsini.
tesekkur ederim canim
edamm valla ben her yerde yer bulurum onlara
güle gülem kullanın çok güzel şeyler almışsınız :)

tesekkurler canim benim

hepsi çok çok güzell en çok yatak örtünü beğendimm nerden aldın acaba hem şık hem abartı değil bende böyle birşey istiyorum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsi çok çok güzell en çok yatak örtünü beğendimm nerden aldın acaba hem şık hem abartı değil bende böyle birşey istiyorum ..

canim yatak ortum yok benim hangisinden bahsediyosun krem rengi olandan bahsediyorsan o nevresimli pike seti karaca home

ıvır zıvırlarım bir bunlar eksikti zaten limango sağolsun çek verdi dayanamadım
kolalarımın gazı kaçmasın diye kapaklar

yemeklerimi saklamak için hava geçirmez silikon kapaklar

evimde klasik telefon kullanacağım için telefon kablo düzenleyici (aman Allah'ım bu olmasa ne yapardım )

patatese dokunamadığım için bunu ne zamandır düşünüyordum valla

avuç içi hortum balkonlarımı yıkayacağımm arkadaşım kullanıyor çok memnun çok pratik olduğunu söyledi ona kanıp aldım bakalım nasıl gelecek benimki

elbise askısı yer kaplamasın diye böceğimin gömlekleri için

kemer askısı böceğimin kemerleri için

minik çiçek mumluklarımm

sıvıyağ pompası ayy ne kadar saçma şeyler almışım şimdi farkettim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…