- 21 Eylül 2012
- 1.165
- 9
canım yatak örtüm yok benim hepsi nevresim takımı onların saten olan nevresimli pike seti 2 tanede patchwork var onlarda 4 mevsim set hangisini soruyorsun fiyatını ve markasını söylerimyatak örtüsüne bayıldımm markası modeli nedir ? bende Alabilirim :)
edaa dayanamadım istanbula gitmişken ikeaya gidiverdim ordanda aldım peçete ve mum burda birbirimiz özendire özendire bi hal oldukolabilir aslında ama anne çeyizi gibi sararırsa peçetelerimiz
Evet canım önce mumluk alaslında o kadar eksik var ama işte insan özeniyor mumuda olsun istiyor
teşekkür ederim tatlımayy nasıl özendim bunları görünce çok güzel çeyizin canım Allah ağzınızın tadıyla kullanmayı nasip etsin bunların darısı da başıma ayıptır söylemesi
oyy kuzu deyince hemen ben gelmişim aklına yerim seni benkız çıtır çerezler ne kaynatıyorsunuz siz burda bensiz hee cevap verin bana bakiyim hemen
yeni yeni kendime geliyorum valla hızımı en son burda aldım kuzularrr
kuzu demişken bizim tuğçe nirde
hee bi de sizi sollarım peçete konusunda
50den fazla var benim peçetemmm
bu arada 50 mi
ayy bime hiç bakmadım ben peçeteleri hep 2 model görüyorum bida bakayım ben barısorma Özlemcim bime sırf yeni peçete gelmiş mi diye gittiğimi bilirim
bence peçete konusunda gayet iyiler bu kadar çeşidi selpakta bile bulamıyorum yaa
çok yaşa sen yaa her peçete alışımda aklıma gelir aynı bende öyleydim kendim saklar annemi de tembihlerdim peçeteni getir diye
inş hepimizin de çiçek gibi rengarenk sofraları olsun kızlar
bu arada bende o günlerde dağıtılan peçeteleri saklayanlardanımm
ayy canımm ne güzel olur inşallah en yakın zamanda yeni bir eş yeni bir aşk diliyorum sanaHahahaa tek değilim desene damlacım
Aminnn inşallahhhh, valla bu kadar çeyiz düzdüm bari evleneyim hayırlısıyla da tez zamanda güzel sofralarla ağırlayalım birbirimizi, olmaz mı
canım güzel ama 5-6 çok kız peçeteye kullanmaya kıyamam ya ömrümün sonuna kadar saklarımKızlar bu arada geçen porlanda girmiştim, tüm mağazayı gezdim didik didik, sonra peçeteleri görünce direkt peçetelere saldırdım aldım birkaç tane, görevli elamanlar da tip tip bakıyorlar bana
acayip güzel modeller vardı, ben cupcake li çiçek böcek temalı peçeteler aldım fiyatı 5 miydi 6 mıydı teki ama çok güzellerdi kıydım paracıklarıma ve aldımmm
teşekkür ederim canım kaşıklarımın markası kanca ev bonvagondan aldım ben ama hemen hemen bütün sitelerde indirime giriyorHerbirşeyin çok güzel aşla,huzurla,mutlulukla kullan canım. Birşey soracağım gelin damatlı kaşıklarını nereden ve ne kadara aldın sorabilirmiyim?
Canım benim kıyamam sana az kaldı
canımm ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkürler desteğin için sanada şimdiden sabır diliyorum inşallah sapasağlam gider gelir Allah'ım korusun senin ve hepimizin askerlerini bu arada evet aslında engel kalkıyo ama ayrılık çok zor ya ilk günler her gece 3 e 4 e kadar ağlıyordum uyuyamıyordum aradı arayacak diye gözümü telefondan alamıyordum inşallah seninki öyle geçmez bizde böyle kaç ay önceden bunalımlara başlamıştık tembihler sözler havada uçuşuyorduAğlama canım gelip geçicek hepsi az kaldı azcık daha sabır. Herşey çok güzel olucak hep bunu düşün canım. Bak bi engel daha kalkıyo evlenmeniz için. Benim sevdiceğim ağustosta gidicek ama şimdiden başladık strese