Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

yatak örtüsüne bayıldımm markası modeli nedir ? bende Alabilirim :)
canım yatak örtüm yok benim hepsi nevresim takımı onların saten olan nevresimli pike seti 2 tanede patchwork var onlarda 4 mevsim set hangisini soruyorsun fiyatını ve markasını söylerim :KK16:
:KK1:olabilir aslında ama anne çeyizi gibi sararırsa peçetelerimiz :KK1:
Evet canım önce mumluk al :KK16: aslında o kadar eksik var ama işte insan özeniyor mumuda olsun istiyor :KK1:
edaa dayanamadım istanbula gitmişken ikeaya gidiverdim ordanda aldım peçete ve mum burda birbirimiz özendire özendire bi hal olduk :KK1: :KK1:
ayy nasıl özendim bunları görünce çok güzel çeyizin canım Allah ağzınızın tadıyla kullanmayı nasip etsin bunların darısı da başıma ayıptır söylemesi :KK1:
teşekkür ederim tatlım :KK16: tabikii canım darısı başına aminn :KK16: :KK16:
kız çıtır çerezler ne kaynatıyorsunuz siz burda bensiz hee cevap verin bana bakiyim hemen :KK9:

yeni yeni kendime geliyorum valla hızımı en son burda aldım kuzularrr :KK55:

kuzu demişken bizim tuğçe nirde :KK24:

hee bi de sizi sollarım peçete konusunda :KK53:
50den fazla var benim peçetemmm :KK76:
oyy kuzu deyince hemen ben gelmişim aklına yerim seni ben :KK16: :KK16: burdayım tatlım ağrıya gittim sevdiceğimin yanına 3 gece 4 gün kaldım ama su gibi geçti doyamadıımm :KK50: salya sümük döndüm geri :KK1: :KK1:

bu arada 50 mi :KK9: :KK9: kızz bizi çok solladın bizde burda 20 lerin 30 ların lafını yapıyoruz :KK1: :KK1:
sorma Özlemcim bime sırf yeni peçete gelmiş mi diye gittiğimi bilirim :KK1:

bence peçete konusunda gayet iyiler bu kadar çeşidi selpakta bile bulamıyorum yaa :KK9:

çok yaşa sen yaa her peçete alışımda aklıma gelir aynı bende öyleydim kendim saklar annemi de tembihlerdim peçeteni getir diye :KK9:
inş hepimizin de çiçek gibi rengarenk sofraları olsun kızlar :KK16::KK16::KK16:
ayy bime hiç bakmadım ben peçeteleri hep 2 model görüyorum bida bakayım ben barı :KK1:
bu arada bende o günlerde dağıtılan peçeteleri saklayanlardanımm :KK9: :KK9: :KK9:
Hahahaa tek değilim desene damlacım :KK52:

Aminnn inşallahhhh, valla bu kadar çeyiz düzdüm bari evleneyim hayırlısıyla da tez zamanda güzel sofralarla ağırlayalım birbirimizi, olmaz mı :KK16:
ayy canımm ne güzel olur inşallah en yakın zamanda yeni bir eş yeni bir aşk diliyorum sana :KK16: :KK16:
Kızlar bu arada geçen porlanda girmiştim, tüm mağazayı gezdim didik didik, sonra peçeteleri görünce direkt peçetelere saldırdım aldım birkaç tane, görevli elamanlar da tip tip bakıyorlar bana :KK53:

acayip güzel modeller vardı, ben cupcake li çiçek böcek temalı peçeteler aldım fiyatı 5 miydi 6 mıydı teki ama çok güzellerdi kıydım paracıklarıma ve aldımmm :KK52:
canım güzel ama 5-6 çok kız peçeteye kullanmaya kıyamam ya ömrümün sonuna kadar saklarım :KK1: :KK9:
Herbirşeyin çok güzel aşla,huzurla,mutlulukla kullan canım. Birşey soracağım gelin damatlı kaşıklarını nereden ve ne kadara aldın sorabilirmiyim?
teşekkür ederim canım kaşıklarımın markası kanca ev bonvagondan aldım ben ama hemen hemen bütün sitelerde indirime giriyor :KK16:
Canım benim kıyamam sana az kaldı :KK54:
:KK16: ay inşallah hemen geçer ya çok özlemişim doyamadım :KK50: burda sizle konuşup dertleşince çok rahatlıyorum ya iyiki varsınız kızlar :KK16:
Ağlama canım gelip geçicek hepsi az kaldı azcık daha sabır. Herşey çok güzel olucak hep bunu düşün canım. Bak bi engel daha kalkıyo evlenmeniz için. Benim sevdiceğim ağustosta gidicek ama şimdiden başladık strese :KK14:
canımm ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkürler desteğin için sanada şimdiden sabır diliyorum inşallah sapasağlam gider gelir Allah'ım korusun senin ve hepimizin askerlerini bu arada evet aslında engel kalkıyo ama ayrılık çok zor ya ilk günler her gece 3 e 4 e kadar ağlıyordum uyuyamıyordum aradı arayacak diye gözümü telefondan alamıyordum inşallah seninki öyle geçmez bizde böyle kaç ay önceden bunalımlara başlamıştık tembihler sözler havada uçuşuyordu :KK16: sizinde öyledir şimdi aslında çok güzel duygular ama ayrılık görememek yıpratıyor :KK16:

ikea cicilerim peçetelerimin resmini bulamadım eve gidince çekip yükleyeceğimm :KK16:

Eklentiler

• $low_romantisk-tepsi-19-951.jpg
    $low_romantisk-tepsi-19-951.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 70
  • $pecetelik_1.jpg
    $pecetelik_1.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 47
hee tamam canım kim bilir neler aldın :KK16:

çok bişey alamadım canım ya taşıyamam diye internet sitesinden alırım diğerlerini dedim ama Edaa görmen lazım dehşet mumlar ve peçeteler var yağmalamamak için kendimi zor tuttumm :KK1::KK9:

Yine bir sürü cici almıssın :KK16: Peçeteligimiz aynı :KK1: Güzel günlerde kullan canım :KK54:

çok bişey alamadım canım ya taşıyamam diye internet sitesinden alırım diğerlerini dedim ama Edaa görmen lazım dehşet mumlar ve peçeteler var yağmalamamak için kendimi zor tuttumm :KK1::KK9:

Heheee biliyorum canım arada bende bakıyorum çok güzel şeyler var :KK16: Mumların kokusuna hastayım zaten ama işte mum alma konusunda erken gibi geliyor :KK1: bu arada tepsiyi gecen arkadasım sormustu sen bilirsin fiyatı ne kadar diye bende bilmedigimden cevap veremedim ne kadara aldın canım :KK1:

Yine bir sürü cici almıssın :KK16: Peçeteligimiz aynı :KK1: Güzel günlerde kullan canım :KK54:

teşekkür ederim canım genelde zevklerimiz aynı seninle bide özlemle çok uyuyor :KK16: mumlara dadancam şimdi internetten alcam hepsini dayanamıyorumm yüzen mum varmış nasıl kullanılıyo biliyomusun ilginçmiş :KK1:

canım tepsi 19.90 fener 7.90 peçetelik 5.90 ve mumlarda 9.90

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım genelde zevklerimiz aynı seninle bide özlemle çok uyuyor :KK16: mumlara dadancam şimdi internetten alcam hepsini dayanamıyorumm yüzen mum varmış nasıl kullanılıyo biliyomusun ilginçmiş :KK1:

canım tepsi 19.90 fener 7.90 peçetelik 5.90 ve mumlarda 9.90

Yüzen mum mu :KK53: onu görmedim bennn :KK1:
Orada niye toplamadın kız mumları :KK1:
Heee sağol canım iyi fiyatıda :KK16:

Yüzen mum mu :KK53: onu görmedim bennn :KK1:
Orada niye toplamadın kız mumları :KK1:
Heee sağol canım iyi fiyatıda :KK16:

ya taşıyamam diye almadım tekli tekli yok hep 30 lu 50 li 100 lü 8 tl kargo oluyo hepsini alınca yada arkadaşıma aldırırım gelirken getirir bana :KK1: heralde suya koycaz tasa gibi cam yada fanusa onun içinde yancak ne güzel görünür ya çok özendim :KK1:

edooşş resimlerini buldum ne tatlı duruyorlar yaa :KK16:

Eklentiler

• $a53329gyb9.jpg
    $a53329gyb9.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $images.jpg
    $images.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $yuzen-mum.jpg
    $yuzen-mum.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 74
  • $IKEA-Fenomen-24-ADET-SUDA-YUZEN-MUM-SETI__48025174_0.jpg
    $IKEA-Fenomen-24-ADET-SUDA-YUZEN-MUM-SETI__48025174_0.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 71
Aaaa çok tatlılarrr :KK1: hiç devrilmiyor haa vay canına :KK1: ben sürekli oynarım ama onunla dayanamam :26:

Aaaa çok tatlılarrr :KK1: hiç devrilmiyor haa vay canına :KK1: ben sürekli oynarım ama onunla dayanamam :26:

ilahi eda :KK9: :KK1: :KK1: ama bende oynarım heralde alıp deneyeceğim bunları hem kokulu değil bunlar o yüzden alabilirim kokusu bitmez :KK1:

çok güzel çeyizlerin canım mutluluk aşkla kullanın :nazar::nazar::nazar:
bu arada saatine bayıldım:KK1::KK1::KK16:

Sende benim gibi düşünüyorsun, bende aileme yük olmak istemediğimden bir gireyim dedim ama hızlı girdim galiba biraz, almayım diyorum, daha zaman var diyorum ama illa bir şey çıkıyor. Bizde erkek arkadaşımla çoğu şeyi birlikte yapacağız, kim neyi ne kadar yapabilirse, ben mutfak gereçlerinden başladım ki küçük ev aletleri daha alınacak ama onu en sona bıraktım.

Merak ettiğim bir şey var, ben kalabalığı sevmiyorum da, hani dolapların içi tıklım tıkış havlu, nevresim filan olmasın istiyorum. Şuan 2 adet nevresimim var almış olduğum, rahmetli annemin hiç söylemeden almış oldukları da var kardeşler arasında pay edilecek kişi başı 3 tane düşüyor herhalde? Bunlar az mı gelir ki? Bir de uyku seti bilmem ne onlara gerek var mıdır acep? :26:

ilahi eda :KK9: :KK1: :KK1: ama bende oynarım heralde alıp deneyeceğim bunları hem kokulu değil bunlar o yüzden alabilirim kokusu bitmez :KK1:

Hee baktım biraz önce fiyatıda uygunmus al gitsin canım ama madem 8 tl kargo var alacaklarının hepsine karar ver toplu al :KK1:

Sende benim gibi düşünüyorsun, bende aileme yük olmak istemediğimden bir gireyim dedim ama hızlı girdim galiba biraz, almayım diyorum, daha zaman var diyorum ama illa bir şey çıkıyor. Bizde erkek arkadaşımla çoğu şeyi birlikte yapacağız, kim neyi ne kadar yapabilirse, ben mutfak gereçlerinden başladım ki küçük ev aletleri daha alınacak ama onu en sona bıraktım.

Merak ettiğim bir şey var, ben kalabalığı sevmiyorum da, hani dolapların içi tıklım tıkış havlu, nevresim filan olmasın istiyorum. Şuan 2 adet nevresimim var almış olduğum, rahmetli annemin hiç söylemeden almış oldukları da var kardeşler arasında pay edilecek kişi başı 3 tane düşüyor herhalde? Bunlar az mı gelir ki? Bir de uyku seti bilmem ne onlara gerek var mıdır acep? :26:

canım öncelikle başın sağolsun Allah sabır versin :KK50: toplam 5 nevresimin olmuşl aslında yeter bence ben biraz abarttım ilerde evlenince lazım oldukça alırsın birde ben uyku seti falan almadım düşünmüyorumda zaten yorganlarım var nevresim sık sık yıkanabiliyor ama uyku seti yıkanmıyor zor oluyor yüzü çabuk eskiyor baska nevresimin içine sığmıyor dert yani boşver alma gereksiz diye düşünüyorum bide ben nevresim görüntüsünü daha çok beğeniyorum :KK16: bende aileme yük olmamak için alıyorum herşeyimi bakalım nerdeyse bitmek üzere bide havlularını falan düzenli koyarsan dağılmaz havlu hep değişiyor e çalışan biri olduğum için sürekli makina açıp yıkayamam o yüzden bol bol aldım hatta abarttım ama gözüm hala havlularda :KK1:

X