Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

kız çıtır çerezler ne kaynatıyorsunuz siz burda bensiz hee cevap verin bana bakiyim hemen :KK9:

yeni yeni kendime geliyorum valla hızımı en son burda aldım kuzularrr :KK55:

kuzu demişken bizim tuğçe nirde :KK24:

hee bi de sizi sollarım peçete konusunda :KK53:
50den fazla var benim peçetemmm :KK76:

kız çıtır çerezler ne kaynatıyorsunuz siz burda bensiz hee cevap verin bana bakiyim hemen :KK9:

Maşallah canım :KK1: 50 yi geckin heee :KK53: daha çok çalışmam lazım cokk :KK53:

:KK1:olabilir aslında ama anne çeyizi gibi sararırsa peçetelerimiz :KK1:
Evet canım önce mumluk al :KK16: aslında o kadar eksik var ama işte insan özeniyor mumuda olsun istiyor :KK1:

yazarken bile gözümde canlandı yaa Allah iyiliğini versin inş :KK1:

ya sorma her şeyim tamammış gibi gözüm hep o tarz şeylerde :KK1:

Özlemcim senin çeyizin maşallahı var gerçekten hiç şaşırmadım valla :nazar::nazar::nazar:

Edacım bende çırakmışım bak bana da yer aç ben geldim :KK1:

Özlemcim senin çeyizin maşallahı var gerçekten hiç şaşırmadım valla :nazar::nazar::nazar:

Kızlar ne zaman bim e gitsem peçete almadan çıkamıyorum, bu peçete olayı baya bağımlılık yapıyor bilginiz olsun :KK53:

Ama sofralarda renkli peçetelerle servis yapmak da hemen hepimizin hayallerinde vardır di mi :KK52:

Ben küçükken gittiğimiz yerlerde servis yapmadan önce dağıtılan renkli peçeteleri kullanmaz katlar eve getirirdim, saklardım onları :KK9:

yazarken bile gözümde canlandı yaa Allah iyiliğini versin inş :KK1:

ya sorma her şeyim tamammış gibi gözüm hep o tarz şeylerde :KK1:

:KK53: çeyiz aşkı bu işteee :KK1: ama maşallah bizeee kk ışındaki kızlar kıyafet derdinde biz çeyiz :KK1:

:KK1: Buyur gel canım benim hala 7 :KK1:

Kızlar ne zaman bim e gitsem peçete almadan çıkamıyorum, bu peçete olayı baya bağımlılık yapıyor bilginiz olsun :KK53:

Ama sofralarda renkli peçetelerle servis yapmak da hemen hepimizin hayallerinde vardır di mi :KK52:

Ben küçükken gittiğimiz yerlerde servis yapmadan önce dağıtılan renkli peçeteleri kullanmaz katlar eve getirirdim, saklardım onları :KK9:

Ben bakıyorum bımde 2-3 model pecete oluyor acaba hemen bitiyor mu :44:
Kız bizim eş dost hep beyaz pecete kullanırdı hatırlamıyorum hiç ben halada öle :KK1:

sorma Özlemcim bime sırf yeni peçete gelmiş mi diye gittiğimi bilirim :KK1:

bence peçete konusunda gayet iyiler bu kadar çeşidi selpakta bile bulamıyorum yaa :KK9:

çok yaşa sen yaa her peçete alışımda aklıma gelir aynı bende öyleydim kendim saklar annemi de tembihlerdim peçeteni getir diye :KK9:
inş hepimizin de çiçek gibi rengarenk sofraları olsun kızlar :KK16::KK16::KK16:

:KK53: çeyiz aşkı bu işteee :KK1: ama maşallah bizeee kk ışındaki kızlar kıyafet derdinde biz çeyiz :KK1:

Kız bizim eş dost hep beyaz pecete kullanırdı hatırlamıyorum hiç ben halada öle :KK1:

hemde hiç aklıma gelmiyor kıyafet almak belkide içimizdeki alışveriş tutkusunu çeyiz alarak yeterince tatmin ediyoruz yoksa birden neden değişsin huyumuz değil mi :KK9::KK9:

canım bazı güzel modelleri sonra alırım deyip bir daha bulamadığım da oldu sırf peçete için bile olsa arada uğramak lazım bime :KK1:

Ne biliyim annemin günleri olurdu genelde, gittiğimiz yerdeki hatunlar renkli peçetelerde verirdi bazen ben de alır saklardım onları işte :KK37:

sorma Özlemcim bime sırf yeni peçete gelmiş mi diye gittiğimi bilirim :KK1:

bence peçete konusunda gayet iyiler bu kadar çeşidi selpakta bile bulamıyorum yaa :KK9:

çok yaşa sen yaa her peçete alışımda aklıma gelir aynı bende öyleydim kendim saklar annemi de tembihlerdim peçeteni getir diye :KK9:
inş hepimizin de çiçek gibi rengarenk sofraları olsun kızlar :KK16::KK16::KK16:

Hahahaa tek değilim desene damlacım :KK52:

Aminnn inşallahhhh, valla bu kadar çeyiz düzdüm bari evleneyim hayırlısıyla da tez zamanda güzel sofralarla ağırlayalım birbirimizi, olmaz mı :KK16:

Kızlar bu arada geçen porlanda girmiştim, tüm mağazayı gezdim didik didik, sonra peçeteleri görünce direkt peçetelere saldırdım aldım birkaç tane, görevli elamanlar da tip tip bakıyorlar bana :KK53:

acayip güzel modeller vardı, ben cupcake li çiçek böcek temalı peçeteler aldım fiyatı 5 miydi 6 mıydı teki ama çok güzellerdi kıydım paracıklarıma ve aldımmm :KK52:

Hahahaa tek değilim desene damlacım :KK52:

Aminnn inşallahhhh, valla bu kadar çeyiz düzdüm bari evleneyim hayırlısıyla da tez zamanda güzel sofralarla ağırlayalım birbirimizi, olmaz mı :KK16:

kesinlikle yalnız değilsin canım bende varım :KK1:
senin çeyizlerine hastayım ben zaten :KK1: inş canım hayırlısıyla tez vakitte kullanmak nasip olsun cümlemize de :KK16::KK16::KK16:

kesinlikle yalnız değilsin canım bende varım :KK1:
senin çeyizlerine hastayım ben zaten :KK1: inş canım hayırlısıyla tez vakitte kullanmak nasip olsun cümlemize de :KK16::KK16::KK16:

teşekkür ederim damlacım seninkiler de birbirinden güzeller arkadaşımm :KK16:

ayyy o peçeteler varya porlandaki bende bayıldım onlara ama pahalı geldiler :KK50:
bende bakınıyım bıme :KK1:
Bizim eş dost saklıyo demek peceteleri :KK1: aman kullanmasınlar daha iyi ben kullanınca farklı olur :KK1::KK1:

Herbirşeyin çok güzel aşla,huzurla,mutlulukla kullan canım. Birşey soracağım gelin damatlı kaşıklarını nereden ve ne kadara aldın sorabilirmiyim?

ayyy o peçeteler varya porlandaki bende bayıldım onlara ama pahalı geldiler :KK50:
bende bakınıyım bıme :KK1:
Bizim eş dost saklıyo demek peceteleri :KK1: aman kullanmasınlar daha iyi ben kullanınca farklı olur :KK1::KK1:

acaba onlarda mı kıyamıyor ne dersin :KK1:

kizlaaaarrr ben geldimm bocegimle gecirdigim hafta sonu harikaydi hic birakip gelmek istemedim ya agrıyı sever oldum birden aglaya aglaya döndüm geri :KK50:

kizlaaaarrr ben geldimm bocegimle gecirdigim hafta sonu harikaydi hic birakip gelmek istemedim ya agrıyı sever oldum birden aglaya aglaya döndüm geri :KK50:

Ağlama canım gelip geçicek hepsi az kaldı azcık daha sabır. Herşey çok güzel olucak hep bunu düşün canım. Bak bi engel daha kalkıyo evlenmeniz için. Benim sevdiceğim ağustosta gidicek ama şimdiden başladık strese :KK14:

X