- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız çıtır çerezler ne kaynatıyorsunuz siz burda bensiz hee cevap verin bana bakiyim hemen
yeni yeni kendime geliyorum valla hızımı en son burda aldım kuzularrr
kuzu demişken bizim tuğçe nirde
hee bi de sizi sollarım peçete konusunda
50den fazla var benim peçetemmm
olabilir aslında ama anne çeyizi gibi sararırsa peçetelerimiz
Evet canım önce mumluk al aslında o kadar eksik var ama işte insan özeniyor mumuda olsun istiyor
kız çıtır çerezler ne kaynatıyorsunuz siz burda bensiz hee cevap verin bana bakiyim hemen
yeni yeni kendime geliyorum valla hızımı en son burda aldım kuzularrr
kuzu demişken bizim tuğçe nirde
hee bi de sizi sollarım peçete konusunda
50den fazla var benim peçetemmm
Özlemcim senin çeyizin maşallahı var gerçekten hiç şaşırmadım valla
Edacım bende çırakmışım bak bana da yer aç ben geldim
yazarken bile gözümde canlandı yaa Allah iyiliğini versin inş
ya sorma her şeyim tamammış gibi gözüm hep o tarz şeylerde
Özlemcim senin çeyizin maşallahı var gerçekten hiç şaşırmadım valla
Edacım bende çırakmışım bak bana da yer aç ben geldim
Kızlar ne zaman bim e gitsem peçete almadan çıkamıyorum, bu peçete olayı baya bağımlılık yapıyor bilginiz olsun
Ama sofralarda renkli peçetelerle servis yapmak da hemen hepimizin hayallerinde vardır di mi
Ben küçükken gittiğimiz yerlerde servis yapmadan önce dağıtılan renkli peçeteleri kullanmaz katlar eve getirirdim, saklardım onları
Kızlar ne zaman bim e gitsem peçete almadan çıkamıyorum, bu peçete olayı baya bağımlılık yapıyor bilginiz olsun
Ama sofralarda renkli peçetelerle servis yapmak da hemen hepimizin hayallerinde vardır di mi
Ben küçükken gittiğimiz yerlerde servis yapmadan önce dağıtılan renkli peçeteleri kullanmaz katlar eve getirirdim, saklardım onları
çeyiz aşkı bu işteee ama maşallah bizeee kk ışındaki kızlar kıyafet derdinde biz çeyiz
Buyur gel canım benim hala 7
Ben bakıyorum bımde 2-3 model pecete oluyor acaba hemen bitiyor mu :44:
Kız bizim eş dost hep beyaz pecete kullanırdı hatırlamıyorum hiç ben halada öle
çeyiz aşkı bu işteee ama maşallah bizeee kk ışındaki kızlar kıyafet derdinde biz çeyiz
Buyur gel canım benim hala 7
Ben bakıyorum bımde 2-3 model pecete oluyor acaba hemen bitiyor mu :44:
Kız bizim eş dost hep beyaz pecete kullanırdı hatırlamıyorum hiç ben halada öle
sorma Özlemcim bime sırf yeni peçete gelmiş mi diye gittiğimi bilirim
bence peçete konusunda gayet iyiler bu kadar çeşidi selpakta bile bulamıyorum yaa
çok yaşa sen yaa her peçete alışımda aklıma gelir aynı bende öyleydim kendim saklar annemi de tembihlerdim peçeteni getir diye
inş hepimizin de çiçek gibi rengarenk sofraları olsun kızlar
Hahahaa tek değilim desene damlacım
Aminnn inşallahhhh, valla bu kadar çeyiz düzdüm bari evleneyim hayırlısıyla da tez zamanda güzel sofralarla ağırlayalım birbirimizi, olmaz mı
kesinlikle yalnız değilsin canım bende varım
senin çeyizlerine hastayım ben zaten inş canım hayırlısıyla tez vakitte kullanmak nasip olsun cümlemize de
ayyy o peçeteler varya porlandaki bende bayıldım onlara ama pahalı geldiler
bende bakınıyım bıme
Bizim eş dost saklıyo demek peceteleri aman kullanmasınlar daha iyi ben kullanınca farklı olur
kizlaaaarrr ben geldimm bocegimle gecirdigim hafta sonu harikaydi hic birakip gelmek istemedim ya agrıyı sever oldum birden aglaya aglaya döndüm geri
kizlaaaarrr ben geldimm bocegimle gecirdigim hafta sonu harikaydi hic birakip gelmek istemedim ya agrıyı sever oldum birden aglaya aglaya döndüm geri