• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tugçe'nin aşkla aldığı çeyizleri

Aynen 101'den aldıydım..
Çok şanslısın yahu.. :)
Teşekkür ederim ızdırabıma çare olduğun için..
Tuğçee sıralama tamamdır, tamam.. :16:
artık çok geç yapmış bulundum :9:
maşallah bu çeyize laf söylenmez :34: bence dekor için nasıl mum alınıyorsa peçetede o kadar gerekli ufak bir şey bile birden masanın bütün havasını değiştirebiliyor hadi gidelim bi kaç paket daha alalım bak nasıl da lazımmış :9::9::9:

eveett katılıyorum :1: bu arada damla sanırım ben mum koleksiyonuda yapacağım mumları çok severim ya birsürü mumluk aldım daha alacağım büyük yer mumlukları alcam :1: :9:

artık çok geç yapmış bulundum :9:

eveett katılıyorum :1: bu arada damla sanırım ben mum koleksiyonuda yapacağım mumları çok severim ya birsürü mumluk aldım daha alacağım büyük yer mumlukları alcam :1: :9:

ya bende çok seviyorum mumları ama henüz 1 tane bile yok bi ara bu iş içinde kolları sıvasam hiç fena olmayacak :1:

ya bende çok seviyorum mumları ama henüz 1 tane bile yok bi ara bu iş içinde kolları sıvasam hiç fena olmayacak :1:
bende almak istiyorum ama koçtaşta falan zor durduruyorum kendimi daha erken diye almıyorum mumluklarımı tamamladıktan sonra onlara göre alacağım diyorum ama küçüklerden almaya baklayacağım galiba :1:

bende almak istiyorum ama koçtaşta falan zor durduruyorum kendimi daha erken diye almıyorum mumluklarımı tamamladıktan sonra onlara göre alacağım diyorum ama küçüklerden almaya baklayacağım galiba :1:

ya ben gönlüme göre mumluk da bulamıyorum ki :43:beğendiklerim hep ikea tarzı yerlerde ama bana çoookkk uzak :ssz:

bende önce mumlarımı tamamlarım sonra onlara göre mumluk alırım ne yapayım :1:

ya ben gönlüme göre mumluk da bulamıyorum ki :43:beğendiklerim hep ikea tarzı yerlerde ama bana çoookkk uzak :ssz:

öylede olur canim tabikii :16: bu arada kusura bakma nobetteyim vaka vardi yazamadim :16:
Tatlim benim iradeyle ilgili problemim var da :))

anladim tatlim benim olsun kullanmayiverirsin ne olcak :1:

korkarım 50 civarında bitcek :1: :9: :9: seninki tahminin varmı :9: bide edanında çok oldu peçeteleri oda bizden :1:

şuan senden 10 civarında bi eksiğim olduğuna göre benimde 40 falan olabilir :9::9:

ya sorma 2 tane var derken birden 7 yaptı çok fena hızlı geliyo :9::9:

Heee ne cok ne cok ben daha cıragınızım sizin :9: ama yolunuzda gidiyorum ustalarım :32::1: kızlar ama çok misafir geldigini düşünün zaten 1 paket 2 kullanmada bitecek :53: belkide yetmeyecek :1:

Kuzum ya bizde mumları koklayıp duruyoruz henüz alamadık :1: alırsak evlenene kadar kokusu gecer gibi geliyor :26:

Heee ne cok ne cok ben daha cıragınızım sizin :9: ama yolunuzda gidiyorum ustalarım :32::1: kızlar ama çok misafir geldigini düşünün zaten 1 paket 2 kullanmada bitecek :53: belkide yetmeyecek :1:

Kuzum ya bizde mumları koklayıp duruyoruz henüz alamadık :1: alırsak evlenene kadar kokusu gecer gibi geliyor :26:

sonradan atak yaparsın bi bakmışsın biz çırak olmuşuz :1: ya onu hiç sorma zaten bazen paranoyak oluyorum ya bi kullanmada biterse yok 2 paket alayım yok 3 sonra diyorum ki kendine gel başka desen alıp arayı kapatırsın:1:

bak bu benim aklıma hiç gelmemişti bekledikçe kokuları geçer mi dersin :44:

bi paranoya konusu daha çıktı bana desene :1:

sonradan atak yaparsın bi bakmışsın biz çırak olmuşuz :1: ya onu hiç sorma zaten bazen paranoyak oluyorum ya bi kullanmada biterse yok 2 paket alayım yok 3 sonra diyorum ki kendine gel başka desen alıp arayı kapatırsın:1:

bak bu benim aklıma hiç gelmemişti bekledikçe kokuları geçer mi dersin :44:

bi paranoya konusu daha çıktı bana desene :1:

:1: bende gecen diyorum ya 1 tane kalırsa ne yapacagım diye hesaplı kullanmak lazım :1:
işte bilmiyorum ki öyle düşünüyoruz ama ne kadar dogru bilmiyorum :1: aman yok yok düşünme canım sen gitmez inşallah:1:

:1: bende gecen diyorum ya 1 tane kalırsa ne yapacagım diye hesaplı kullanmak lazım :1:
işte bilmiyorum ki öyle düşünüyoruz ama ne kadar dogru bilmiyorum :1: aman yok yok düşünme canım sen gitmez inşallah:1:

canım kullanalım bitsin de yeni yeni modeller alalım nasıl olsa çeyiz hazırlarken öyle alışveriş kolik olduk ki bizi kimse durduramaz :1:

ya ambalajı koruması falan vardır illaki hemen uçup gitmesin terbiyeli olsunlar lütfen :9:

yatak örtüsüne bayıldımm markası modeli nedir ? bende Alabilirim :)

canım kullanalım bitsin de yeni yeni modeller alalım nasıl olsa çeyiz hazırlarken öyle alışveriş kolik olduk ki bizi kimse durduramaz :1:

ya ambalajı koruması falan vardır illaki hemen uçup gitmesin terbiyeli olsunlar lütfen :9:

:1: oda dogru canım :1: ama işte kıyamam onlara :1:
Evet çok yaramazlar güven olmaz onlara :1::9:

:1: oda dogru canım :1: ama işte kıyamam onlara :1:
Evet çok yaramazlar güven olmaz onlara :1::9:

ya acaba ikişer paket mi alsak birini kullanır birini saklardık :9:

hani annelerimizin çeyiz sandıklarında kullanmaya kıyamadıkları el emekleri olur kızlarına kalır ya bizimde sandığımızda peçete koleksiyonumuz olur bizim kıyamadıklarımızı kızlarımız kullanır :9::9::9:

o zaman bende Tuğçe gibi mum almadan mumluk alayım garanti olsun :1:

ya acaba ikişer paket mi alsak birini kullanır birini saklardık :9:

hani annelerimizin çeyiz sandıklarında kullanmaya kıyamadıkları el emekleri olur kızlarına kalır ya bizimde sandığımızda peçete koleksiyonumuz olur bizim kıyamadıklarımızı kızlarımız kullanır :9::9::9:

o zaman bende Tuğçe gibi mum almadan mumluk alayım garanti olsun :1:

:1:olabilir aslında ama anne çeyizi gibi sararırsa peçetelerimiz :1:
Evet canım önce mumluk al :16: aslında o kadar eksik var ama işte insan özeniyor mumuda olsun istiyor :1:

ayy nasıl özendim bunları görünce çok güzel çeyizin canım Allah ağzınızın tadıyla kullanmayı nasip etsin bunların darısı da başıma ayıptır söylemesi :1:

Back