Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tuğba özerk'in kolay değil klibinde kullandığı kırmızı rujun markasını bilen ya da aynı yonlarda mat kırmızı ruj önerebilecek olanınız varsa yardımcı olabilir mi bana ?
Mac Diva,Mac Dark Side ya da Rimmel London Kate Moss serisi 107 olur mu ki? tam benzemiyor sanırım pek seçemedim fotoğraftakini ama yazayım dedim belki beğenirsiniz.mat olmasını istiyorsanız peçeteyi öpün bi kere,işlem tamamdır
Mac Diva,Mac Dark Side ya da Rimmel London Kate Moss serisi 107 olur mu ki? tam benzemiyor sanırım pek seçemedim fotoğraftakini ama yazayım dedim belki beğenirsiniz.mat olmasını istiyorsanız peçeteyi öpün bi kere,işlem tamamdır
Kate moss serisindeki ürün bende var ama nemlendirici özelliği var tam mat olmuyor içeriği tam mat olan rujlar var tuğba özerk in sürdüğü gibi ama yine de teşekkürler :)
NYX markasının snow white adlı rujunun rengi buna yakın bir renk sanırım.Ama bu kadar mat değil. Yalnız evde elime sürüp baktım bu renge yakın gördüğüm renk ama netteki fotoğraflara bakınca alakasız görünüyor=)