Bunlar pik mi ben anlayamadım. Ovulasyon testi tecrübesi olanlar?

Pik ne zamandı sizin ce kaç gün önceden erken gebelikten sonuç aldınız 😍 hayırlısı olsun şimdiden kucağınız bebişle dolsunn
Teşekkür ederim Allah razı olsun , benim adet bitti 2. Gün pik gördüm adetime 6 gün vardı etken gebelik testi pozitif çıktı kan verdim çıktı cuma günü yenileyeceğim

Bugün özelde kan verdim hamileyim sonuç 20.48 Cuma günü tekrar verip yükselişini izleyeceğiz
Laboquick bende hiç kuruma çizgisi yapmadı fakat bugün yaptı. Sizin sunucunuz nedir umutlanmalı mıyım..
Bende yaptı maalesef sonrakiler negatif yada çok dağılmış çıktı çizgi göremedim bu yüzden. İki gündür bekliyorum adetim iki gün geçti. Hafif kasıklarıma ani sancı girip çıkıyor bugün. Adet sancısı giib sancım var ama olmadım bi türlü

Bugün özelde kan verdim hamileyim sonuç 20.48 Cuma günü tekrar verip yükselişini izleyeceğiz 🤲
yaa hayırlı olsuunnn :) benim ovülasyon testime bakar mısınız benim de sizinki gibi pazartesi öğlen çok koyu değildi ama en koyu gün o gündü. cumartesi akşam ilişki olmuştu tutar mı acaba yaa çok merak ediyorumm

Çok teşekkür ederim umarım senin de kasık ağrıların bebiştir benim de kasıklarım ağrıması belirtim vardı umarım senin ki de adet değil bebektir 🌸🌸
dün kaset test yaptım. İlk 10 15 dakika hayalet gibi bi çizgi vardı sonra bıraktım kenara bi daha bakamadım uyumusm. Sabah böyle ince bi çizgi var ama pembe değil. Daha önce de bi kaç defa oldu bu ama kuruma çizgisi diye düşünüyorum. Olsa net çıkardı herhalde.

Eklentiler

• 81E6A9F4-8B19-4A5A-B08A-17467AF75CEF.jpeg
    81E6A9F4-8B19-4A5A-B08A-17467AF75CEF.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 9
yaa hayırlı olsuunnn :) benim ovülasyon testime bakar mısınız benim de sizinki gibi pazartesi öğlen çok koyu değildi ama en koyu gün o gündü. cumartesi akşam ilişki olmuştu tutar mı acaba yaa çok merak ediyorumm
Ovülasyon testine bakabilir
testini atar mısınız bakayım 🌸

dün kaset test yaptım. İlk 10 15 dakika hayalet gibi bi çizgi vardı sonra bıraktım kenara bi daha bakamadım uyumusm. Sabah böyle ince bi çizgi var ama pembe değil. Daha önce de bi kaç defa oldu bu ama kuruma çizgisi diye düşünüyorum. Olsa net çıkardı herhalde.
Sen adetin geçmesini bekle bence canım bide erken gebelik testinde ben öğrendim sonra bu kaset testi denedim oda iki çizgi oldu 10 dakikadan sonra maalesef kuruluk çizgisi 😣

X