ayy inşallah yaaa :) sperm yaşıyor diyorlar 3 gün inşallah tutarrr dua edinumarım tutmuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy inşallah yaaa :) sperm yaşıyor diyorlar 3 gün inşallah tutarrr dua edinumarım tutmuştur
Pik ve catlama gününe göre hesaplarsam adetim iki gün geçti. Ama üç gündür adet sancım var ve olmuyorum. O yüzden şüphelendim. Yarın ilk idrarla bi kez daha yapıcam sonra akışına bırakıcam.Sen adetin geçmesini bekle bence canım bide erken gebelik testinde ben öğrendim sonra bu kaset testi denedim oda iki çizgi oldu 10 dakikadan sonra maalesef kuruluk çizgisi
Evet çok fazla stres yapma sabah dene beni de haberdar et duam sizinlePik ve catlama gününe göre hesaplarsam adetim iki gün geçti. Ama üç gündür adet sancım var ve olmuyorum. O yüzden şüphelendim. Yarın ilk idrarla bi kez daha yapıcam sonra akışına bırakıcam.
Duam sizinle heyecanla bekliyorum sizlerden de haber Allahım güzel haberler duymayı nasip etsin ..ayy inşallah yaaa :) sperm yaşıyor diyorlar 3 gün inşallah tutarrr dua edin
Amiinnn Allah razı olsunDuam sizinle heyecanla bekliyorum sizlerden de haber Allahım güzel haberler duymayı nasip etsin ..
Bu arada ben 31 Ekim de kan verdim 0 dı yoktu 6 gün sonra birdaha verdim pozitif çıktı yani hiç belli olmuyor bu konular çok karışık umarım işin içinden sağ sağlim çıkarızPik ve catlama gününe göre hesaplarsam adetim iki gün geçti. Ama üç gündür adet sancım var ve olmuyorum. O yüzden şüphelendim. Yarın ilk idrarla bi kez daha yapıcam sonra akışına bırakıcam.
Ederim canım aminnnEvet çok fazla stres yapma sabah dene beni de haberdar et duam sizinle
Yaptınız mı testEderim canım aminnn
Bugün yaptım ilk on dakika bişey göremedim aceleyle evden çıktım. Geldiğimde bi çizgi vardı ama ne zaman çıktı bilemem. Sadece adet olacakmış gibi kaşık ağrılarım var ve göğüs ağrısı ve bi türlü olamadım. Pazartesiye kadar bekleyip kan verip netleştiririm. Gebelik olsa çıkardı ama bence.Yaptınız mı test
Yarın bi erken gebelik testi yaparım ama bu marka kuruma çizgisi cıkarmıyo diyorlar kafam çok karışık.Yaptınız mı test
Bu çizgi mi yoksa dağılmış mı onu da anlayamadım.Yaptınız mı test
Çok idrar damlatılmış gibi tekrar yaptınız mı test durum nedirBu çizgi mi yoksa dağılmış mı onu da anlayamadım.
4 gün önce son testten bi gün sonra yani. Bi test yapmıştım bu sefer yüne hemen çıkmadı ama bi saate takın sonra cıktı. Prodoctor aldım sabah yapıcam. Dısarıdayım belki eve geçmeden acilde kan veririm bir de.Çok idrar damlatılmış gibi tekrar yaptınız mı test durum nedir
4 gündür test yapmıyorum yani ama regl de olmadım hala.Çok idrar damlatılmış gibi tekrar yaptınız mı test durum nedir