Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acile gidip gebelik şüphem var test yaptırmak istiyorum diyünce yaparlar diye düşünüyorum. İlaç kullanmam gerek öncesinde bilmem lazım dersin.Bugün gideceğim doktora ama kan alırlar mı devlette hiç bilgim yok üstteki dün akşam alttaki bu sabahın testi inşallah bu sefer olmuştur
Laboquick bende hiç kuruma çizgisi yapmadı fakat bugün yaptı. Sizin sunucunuz nedir umutlanmalı mıyım..Ya bende bugün test yaptım laboquick marka. İlk on dakika bi çizgi görmedim yada vardı da net mi değildi bilemiyorum ama sonra bıraktım bi saat sonra böyleydi. Laboquick kuruma çizgisi çıkarmıyor diyen de var çıkarıyor diyen de ama ğzerinden bi saat geçtikten sonra dikkate almamam gerekir değil mi?
Bugün özelde kan verdim hamileyim sonuç 20.48 Cuma günü tekrar verip yükselişini izleyeceğizAcile gidip gebelik şüphem var test yaptırmak istiyorum diyünce yaparlar diye düşünüyorum. İlaç kullanmam gerek öncesinde bilmem lazım dersin.
Aa sen ben misinn? Benimde 3 kasım pik ve adetime 12 gün var :) birlikte takip edelimKızlar 10 gün kaldı adetime gögüslerim sis biraz 2-3 kasım yumurtlama vardı değerlendirdim gynoseed jel ile değerlendirdik
Ahhah evet ben gynoseed jel kullandım bu ay o yüzden ekstra heyecan var kasık agrım var biraz sızlıyorAa sen ben misinn? Benimde 3 kasım pik ve adetime 12 gün var :) birlikte takip edelim
Pik ne zamandı sizin ce kaç gün önceden erken gebelikten sonuç aldınız hayırlısı olsun şimdiden kucağınız bebişle dolsunnBugün özelde kan verdim hamileyim sonuç 20.48 Cuma günü tekrar verip yükselişini izleyeceğiz
Yaa hadi maşallah hayırlı olsun canım çok sevindimmmBugün özelde kan verdim hamileyim sonuç 20.48 Cuma günü tekrar verip yükselişini izleyeceğiz
Bende bu ay jel kullandım bu kadar olmazzAhhah evet ben gynoseed jel kullandım bu ay o yüzden ekstra heyecan var kasık agrım var biraz sızlıyor
Kızz hahah inşallah ikimizde hamile kalırız aminnnnnBende bu ay jel kullandım bu kadar olmazz
Sende belirti varmıBende bu ay jel kullandım bu kadar olmazz
Amiinn inşallah burdan bizde haberleri veririz bigünKızz hahah inşallah ikimizde hamile kalırız aminnnnn
İnşallah canım sende yada eşinde bir problem varmıydıAmiinn inşallah burdan bizde haberleri veririz bigün
Çok vaov bi belirtim yok ya biraz göğüslerde sızlama ve göz yorgunluğum var çokk nadir kasık batması ama belki de kuruntu yapıyorum diyorum kendime sende var mı bişeylerSende belirti varmı
Bizin 3. ay denememiz eşimde de bir sorun yok görünüyor kısmet ama ben ona keçiboynuzu kürü yapıp içiyorum her ihtimale karşıİnşallah canım sende yada eşinde bir problem varmıydı
Kız daha yenisin olur inşallah ben 2 senedir deniyorum olmuyor bendede gögüslerde siskinlik var hafif kasık sızlamasıBizin 3. ay denememiz eşimde de bir sorun yok görünüyor kısmet ama ben ona keçiboynuzu kürü yapıp içiyorum her ihtimale karşı
İnşallah bian önce kucağın bebekle dolar canım benim benim amh düşük (0.98) o yüzden stresliyim biraz ama jelin etkisi olacak mı merakle bekliyorumKız daha yenisin olur inşallah ben 2 senedir deniyorum olmuyor bendede gögüslerde siskinlik var hafif kasık sızlaması
Amin canım inşAllahBen şimdi meraktan yaptım ama çıkmayacağını bilerek yaptım jelin yanında bir gebenin günlüğü gebelik testi vardı negatif cıktı tabi ama c çizgisi bile çok silik çıkıyor o testte yaa hiç beğenmedim prodoctor mu alsam acabaİnşallah bian önce kucağın bebekle dolar canım benim benim amh düşük (0.98) o yüzden stresliyim biraz ama jelin etkisi olacak mı merakle bekliyorum
Bende bi erken gebelik var ama son iki güne saklıyorum daha çok erken bizim içinAmin canım inşAllahBen şimdi meraktan yaptım ama çıkmayacağını bilerek yaptım jelin yanında bir gebenin günlüğü gebelik testi vardı negatif cıktı tabi ama c çizgisi bile çok silik çıkıyor o testte yaa hiç beğenmedim prodoctor mu alsam acaba