Bunlar pik mi ben anlayamadım. Ovulasyon testi tecrübesi olanlar?

E8B6598B-186E-42A2-B695-24EA0DC8B431.jpeg

Ya bende bugün test yaptım laboquick marka. İlk on dakika bi çizgi görmedim yada vardı da net mi değildi bilemiyorum ama sonra bıraktım bi saat sonra böyleydi. Laboquick kuruma çizgisi çıkarmıyor diyen de var çıkarıyor diyen de ama ğzerinden bi saat geçtikten sonra dikkate almamam gerekir değil mi?
Laboquick bende hiç kuruma çizgisi yapmadı fakat bugün yaptı. Sizin sunucunuz nedir umutlanmalı mıyım..

İnşallah bian önce kucağın bebekle dolar canım benim ❤️ benim amh düşük (0.98) o yüzden stresliyim biraz ama jelin etkisi olacak mı merakle bekliyorum
Amin canım inşAllah💖🙏🏻Ben şimdi meraktan yaptım ama çıkmayacağını bilerek yaptım jelin yanında bir gebenin günlüğü gebelik testi vardı negatif cıktı tabi ama c çizgisi bile çok silik çıkıyor o testte yaa hiç beğenmedim prodoctor mu alsam acaba

Amin canım inşAllah💖🙏🏻Ben şimdi meraktan yaptım ama çıkmayacağını bilerek yaptım jelin yanında bir gebenin günlüğü gebelik testi vardı negatif cıktı tabi ama c çizgisi bile çok silik çıkıyor o testte yaa hiç beğenmedim prodoctor mu alsam acaba
Bende bi erken gebelik var ama son iki güne saklıyorum 😅 daha çok erken bizim için

X