tuce89 Meme Estetiği Ameliyatı

karamele katılıyorum canım

ben minyon tipliyim canım boyumda kısa yani 163 kilom 54 falan o yüzden hiç yakışmadı, ve ben daha çok asimetri olmak istedim ameliyat bir işe yaramadı sanırım ona daha çok üzülüyorum, bir an önce küçülsün yaa kocamann

Anammm... Kız ne oldu sana bakiyim..Böyle üzülmek,sıkıntı etmek için çok çok erken,ne yaptın sen yahuu... Bebegimm,şu an ödemlerin var,tabiki asimetrik olacak.Bir gögüs diger gögüse göre büyük olur,daha sert olur,agrılı olurr..Biz bunları defalarca yazdık,okumadınmı sen hiç hee... Yavruu..İnan bana herşey çok güzel olacak.Ameliyattan sonra böyle sıkıntılar yaşamanda normal.Kolay degil,narkoz aldın,birsürü narkotik ilaçlar,agrılar,sürekli istirahat etmek,çabuk yorulmak insanın psikolojisini alt üst eder ve bu seferde ufakta olsa pişmanlık yaşanır.Herkes bunu yaşar.Ya gögüslerini begenmez,ameliyat olduguna pişman olur,asimetrik gelir,sıkılır,bunalır,aglar....

Geçecek bebegim,inan bana geçecek.Harika büyüklükte,dolulukta gögüslerin var.Zamanla inecekler aşşagıya dogru,küçülecekler.Bu seferde ne kadar aptallık etmişim,niye bu kadar üzülmüşüm diye üzüleceksin...Yaz aylarında havalarda böyle güzel olunce insanlar tatil,gezme hayali kurarlar.Yaz ameliyatları bu yönden de sıkıntı verir insana.Belirli şeylerden,eglencelerden,gezmelerden uzak durmak,dışarda insanların serbestligi...Uzarr gider...
Hadi lütfen gereksiz yere o güzel canını üzme bebegim.. Hadi gülümse bakalım...

canım benim biri vücuduma oranla ve diğer göğsümle oranla çok büyük nasıl üzülmeyim ya böyle kalırlarsa bazı kişiler bende küçülme olmadı yazmıştı ya benimde böyle kocaman kalırsa bikini bile giyemem küçük hali daha iyidi

eee :44: küçülme derken elbette ödemlerin gidicek ve yerlerini bulduklarından daha doğal duracaklar buda sana yetecek emin ol

cnm eskiden belliymiş asimetri ama şuan o kadar güzeller ki ve sana gerçekten söylüyorum o asimetri düzelmiş eskiye göre belli değil şahaneler ben gözlerimi alamadım dolgun ve dipdiri kusursuz olmuş büyüklüğü vücuduna çok yakışmış daha ne olsun o güzel canını boşuna üzme bence ve keyfini çıkart çok sexy oldular farkına var

şu an da çok belli tatlım fotodada belli biri baya büyük ama şu an o fotolardakinden daha da büyük duruyor bitanesi yeni halini eklicem yandan çekip anlıcaksınız beni

şu an da çok belli tatlım fotodada belli biri baya büyük ama şu an o fotolardakinden daha da büyük duruyor bitanesi yeni halini eklicem yandan çekip anlıcaksınız beni

canım doktoruna sor, hemen telaş yapma. doktoruna sorduktan sonra, biraz da zamana bırak lütfen. son halin bu değil sonuçta.

canım doktoruna sor, hemen telaş yapma. doktoruna sorduktan sonra, biraz da zamana bırak lütfen. son halin bu değil sonuçta.

yurt dışında doktorum tatlım, telaş yapılmıcak gibi değil kim gördüyse bu ne ya göğsün üstü boynundan başlıyor diğeriyse küçük kalmış diyor, başka sorunlarımda vardı zaten moralim bozuktu iyice çöktüm beklicem mecbur 19 unu bakalım, sanada çok az kaldı şeker umarım taş gibi olurlar , çoğu gitti azı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…