- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.721
Can'ım nasılsın sporu yapmışsın maşallahVe aleyküme selammmm
Evet canım yürüyüş koşu öğle yapıyorum pilatesi akşamları:)))Can'ım nasılsın sporu yapmışsın maşallah
Can'ım ben Karatay beslenmesi yapıyorum sebze + protein + karbonhidrat ekmek ,tatlı ,makarna,hAmur , kızartma yok hayatımda bol kuruyemiş ve su tüketiyorum önceleri ekmeksiz ölürüm derdim eşim yaptığımın altına her gece jelibon saklardı onu yerdim tv izlerken cips kola mutklaka olurdu çayın yanında bisküvi düşün haftada 2 kere kızartma makarna 3 gün bitti hepsinden kurtuldum şükürEvet canım yürüyüş koşu öğle yapıyorum pilatesi akşamları:)))
Yeme düzenin nasıl canım senin kestiğin besinler var mı
Aynen ben de senin gibiydim canım ya. Günde bir ekmeği yedim bile demezdim.Can'ım ben Karatay beslenmesi yapıyorum sebze + protein + karbonhidrat ekmek ,tatlı ,makarna,hAmur , kızartma yok hayatımda bol kuruyemiş ve su tüketiyorum önceleri ekmeksiz ölürüm derdim eşim yaptığımın altına her gece jelibon saklardı onu yerdim tv izlerken cips kola mutklaka olurdu çayın yanında bisküvi düşün haftada 2 kere kızartma makarna 3 gün bitti hepsinden kurtuldum şükür
Canım nerelisin senKuru bakliyat bol tüketiyorum yazdan hazırlayıp kuruttugumuz sebzeleri ve domates sosları hazırladım onları yiyorum pakete giren hiçbirşey evime giremez...bol tereyağı,fındık yağı,zeytinyağı tüketiyorum sabahları bol yeşillik süt yogurt kefir tüketiyorum dışarıdan mümkünse yemek yemem çok mecbur kalırsam ev yemekleri oda yoksa lahmacun yada iskender ekmeğini yemem paketli ayran bile içmiyorum
evet cikiyorO Nasıl bişey 90 gün diyeti deyince çıkıyor mu Bi araştırayım
Allah şifalar versin umarım ciddi bir şey değildir.Kızlar yarından itibaren giremeyebilirim. Annem ameliyat olacak. Döndüğümde açıklama yaparım mutlaka..
Rabbim şifa versinKızlar yarından itibaren giremeyebilirim. Annem ameliyat olacak. Döndüğümde açıklama yaparım mutlaka..
Bende eşimin doğum günüydü ev kalabalıktıValla ben bugün bişi yapamadım
10 Aralıkk spor yapanlar
1 ayulduz=1,5 saat yuruyuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?