- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
- #1.521
evet sorma stresden gecen hafta 80 kg idim bugün tartıldım 81.5 kg çok üzüldüm ağladım kendimi dışarıya attım şekerimde çıktı öyle işte canım ama mecburum birde avondan atlama ipi sipariş verdim evde akşamları atlıyacam....Çok uzun kalmışsin dışarı da
Yaş kaç canım verirsin ben once 80 dim şimdi 64evet sorma stresden gecen hafta 80 kg idim bugün tartıldım 81.5 kg çok üzüldüm ağladım kendimi dışarıya attım şekerimde çıktı öyle işte canım ama mecburum birde avondan atlama ipi sipariş verdim evde akşamları atlıyacam....
32 yaşımdayım canım....Yaş kaç canım verirsin ben once 80 dim şimdi 64
maşallah canım benim zaten tatli ile aram yoktu sadece hamurişine karşı zaafım vardı artık onlarıda tüketmiyorum karatay yapıyorum....On ay önce 80 dim şimdi inanamıyorum asla şeker yemiyorum sıcak su içiyorum bol bol
Bende hiç sevmem hamur işini çok nadir yerim bende karatay yaptım gece yatarken limon biber ve yoğurt karışımını yedimmaşallah canım benim zaten tatli ile aram yoktu sadece hamurişine karşı zaafım vardı artık onlarıda tüketmiyorum karatay yapıyorum....
devam ediyorsun degil mi karataya canım boyun ve kilon kaç merak ettimBende hiç sevmem hamur işini çok nadir yerim bende karatay yaptım gece yatarken limon biber ve yoğurt karışımını yedim
maşallah 10 ay önce 80 kg şuan 64 kg maşallah sana canım boyun kaç tebrikler...Bende hiç sevmem hamur işini çok nadir yerim bende karatay yaptım gece yatarken limon biber ve yoğurt karışımını yedim
Yok devam etmiyorum sabah aynen aksam yemek yiyorum pırasa sebze köfte o tarz yiyecekler aksam 6.5 tan sonra birsey yemiyorumdevam ediyorsun degil mi karataya canım boyun ve kilon kaç merak ettim
Boyum 1.62 kilom 64 hedef 58 ve aşağısımaşallah 10 ay önce 80 kg şuan 64 kg maşallah sana canım boyun kaç tebrikler...hedefin kaç...
A boyumuz aynı evet Can'ım 50-55 kg olmamız lazımBoyum 1.62 kilom 64 hedef 58 ve aşağısı
Maşallah ne güzel evet dışarıya çıkmak gibisi yokEşim gelince markete gidiyorum yürüyerek çok iyi geliyor dışarı çıkmak bu aralar enerjim yüksek çocuklarla oyun oynamak çok zevkli TOP oynuyoruz koşarak küçük bebeğim o kadar mutlu oluyor ki bana otomatik enerji yükleniyor
Yaşta aynı sayılır ben 29 yaşındayım bebek var mı sende yoktu sanirimA boyumuz aynı evet Can'ım 50-55 kg olmamız lazım
Hayır Can'ım bebek yok o yüzden spora ve diyete verdim doktor direnç düşmeden asla olmaz dedi yoksa Allah'a şükür birşey yok önce sağlık sonra hayırlı ile Bebek artık kısmetYaşta aynı sayılır ben 29 yaşındayım bebek var mı sende yoktu sanirim
Önce Sağlık sonra sağlıklı bebekler inş ben düşünüyordum ikinci bebeği Arabistan da kalıyordum büyür gider düşündüm sonra orda savaş çıktı birde isid herseyi bırakıp kaçtık şimdi büyütüp ise başlayacağım kendi vatanın gibisi yok çok seviyorum ülkemi orda çok iyi zayiflaniyor çok sıcak yemekte güzel değil bizim ki gibi değil hemen veriyorsun ilk 34 Kilo verdim doğumdan sonra 94 den 58 düştüm azimle hersey oluyorHayır Can'ım bebek yok o yüzden spora ve diyete verdim doktor direnç düşmeden asla olmaz dedi yoksa Allah'a şükür birşey yok önce sağlık sonra hayırlı ile Bebek artık kısmet
Maşallah size üzüldüm düzeniniz bozulmuş sevindim vatanımıza dönmüşsünüz ne güzel Rabbim yavrularınıza sağlıklı bir ömür versin darısı bizlerin başına Can'ım hep birlikte önce sağlıkÖnce Sağlık sonra sağlıklı bebekler inş ben düşünüyordum ikinci bebeği Arabistan da kalıyordum büyür gider düşündüm sonra orda savaş çıktı birde isid herseyi bırakıp kaçtık şimdi büyütüp ise başlayacağım kendi vatanın gibisi yok çok seviyorum ülkemi orda çok iyi zayiflaniyor çok sıcak yemekte güzel değil bizim ki gibi değil hemen veriyorsun ilk 34 Kilo verdim doğumdan sonra 94 den 58 düştüm azimle hersey oluyor
Bizim insanlarımızda o kölelik hayatına özeniyorlar malesef evet ısıd biz müslamları kötü gösteriyor iyi olmuş sevindimİyi oldu orası kadınlar için kölelik ve hapishane savaş olmadı kötü ama bizde ordan kurtulduk yemen halkı çok zulüm görüyor çok insan öldü hepsi çocuk onlar da canlı bomba oldukları için orası tehlikeli oldu burda hayatımızı düzene koyduk çok iyiyim yavrularim hapis hayatı çekmedi
Ulu önder Atatürk é biz kadınlar özgürlüğumuzu borçluyuz orda kadın 3 sırada dışarı bile cikamiyorlar yanlız dışarda sinek bile uçmuyor park var çocuk yok hepsi kurankursunda yazın bir kızın resim defterine baktım sadece boş bir voleybol sahası birde çocuk çizmiş dedim neden byle sade hayvan doğa çiz yok diyo hayalim bu orda hayvan olmakta zor 5 kedim vardı dışarda oğlumla besliyorduk kesin taslamislardir orda bırakın insan olmayı hayvan olmakta zorBizim insanlarımızda o kölelik hayatına özeniyorlar malesef evet ısıd biz müslamları kötü gösteriyor iyi olmuş sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?