♡ ツ spor yarışması 웃 유

Çok uzun kalmışsin dışarı da
evet sorma stresden gecen hafta 80 kg idim bugün tartıldım 81.5 kg çok üzüldüm ağladım kendimi dışarıya attım şekerimde çıktı öyle işte canım ama mecburum birde avondan atlama ipi sipariş verdim evde akşamları atlıyacam....

Yaş kaç canım verirsin ben once 80 dim şimdi 64

maşallah canım benim zaten tatli ile aram yoktu sadece hamurişine karşı zaafım vardı artık onlarıda tüketmiyorum karatay yapıyorum....
Bende hiç sevmem hamur işini çok nadir yerim bende karatay yaptım gece yatarken limon biber ve yoğurt karışımını yedim

4 Aralık Spor Yapanlar Listesi. 1- Metebatur= jessıca Smıth 1 mile power Walk full length 20'+ Slim in 6 start it up= 55 '2- miyav_su=3 saat yürüyüş=180 dk
3.ayulduzz=1,5 saat yürüyüş
4.derman 40 dk egzersiz
5. Su321= 1.5 saat yuruyus+ 30 dakika kosu+ 45 dakika pilates= 165 dakika

Maşallah ne güzel evet dışarıya çıkmak gibisi yok

Hayır Can'ım bebek yok o yüzden spora ve diyete verdim doktor direnç düşmeden asla olmaz dedi yoksa Allah'a şükür birşey yok önce sağlık sonra hayırlı ile Bebek artık kısmet
Önce Sağlık sonra sağlıklı bebekler inş ben düşünüyordum ikinci bebeği Arabistan da kalıyordum büyür gider düşündüm sonra orda savaş çıktı birde isid herseyi bırakıp kaçtık şimdi büyütüp ise başlayacağım kendi vatanın gibisi yok çok seviyorum ülkemi orda çok iyi zayiflaniyor çok sıcak yemekte güzel değil bizim ki gibi değil hemen veriyorsun ilk 34 Kilo verdim doğumdan sonra 94 den 58 düştüm azimle hersey oluyor

Maşallah size üzüldüm düzeniniz bozulmuş sevindim vatanımıza dönmüşsünüz ne güzel Rabbim yavrularınıza sağlıklı bir ömür versin darısı bizlerin başına Can'ım hep birlikte önce sağlık

İyi oldu orası kadınlar için kölelik ve hapishane savaş olmadı kötü ama bizde ordan kurtulduk yemen halkı çok zulüm görüyor çok insan öldü hepsi çocuk onlar da canlı bomba oldukları için orası tehlikeli oldu burda hayatımızı düzene koyduk çok iyiyim yavrularim hapis hayatı çekmedi

Bizim insanlarımızda o kölelik hayatına özeniyorlar malesef evet ısıd biz müslamları kötü gösteriyor iyi olmuş sevindim

Bizim insanlarımızda o kölelik hayatına özeniyorlar malesef evet ısıd biz müslamları kötü gösteriyor iyi olmuş sevindim
Ulu önder Atatürk é biz kadınlar özgürlüğumuzu borçluyuz orda kadın 3 sırada dışarı bile cikamiyorlar yanlız dışarda sinek bile uçmuyor park var çocuk yok hepsi kurankursunda yazın bir kızın resim defterine baktım sadece boş bir voleybol sahası birde çocuk çizmiş dedim neden byle sade hayvan doğa çiz yok diyo hayalim bu orda hayvan olmakta zor 5 kedim vardı dışarda oğlumla besliyorduk kesin taslamislardir orda bırakın insan olmayı hayvan olmakta zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…