Sizi de tebrik ederim, hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza almanıza sevindimHepiniz aklımdasınız inan.. Rabbim hepinize, bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah kimselere aratmasın
Umutlu konuşmuyorlar kuzum. İki ay sonra yaşarsa eğer araştırma hastanesine sevkedeceklermişRabbim şifasını versin inşallah.. Durumu nasılmış ne diyorlar??
Amin canım inşMaşallah ya Allah onu size bağışlasın inşallah
Guzel prensesim benimRabbim mucizeni göstersin ins.. Ağlattı beni resim
Duygusal ve fiziksel olarak berbat durumdayım ama geçecek inşallahAhh kuzum.. Allah bağışlasınKokusunu da içinize çekersiniz tez vakitte umarım. Duygusal olarak nasılsınız?
Ya balım snden nasil ikili test istemez ya ben yaptirdim daha yeni sonuclarimi almadim bile allah yardimcin olsun cok cok uzuldum yemin ederim o doktor hicmi bisey bilmiyo orda oturup bn doktorum demesin sizin gbi nice insanlrin bsina gelebilir gerekirse sikayetci olunnMerhaba kızlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 24+2 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim en başından beri özelde muayene oldum. Ama ilk gebeliğim olduğu için çok acemiyim doktoruma bana bebek gayet iyi deyip deyip gönderdi yaş riski vs olmadığından ikili üçlü test yapmadı yada söylemeyi unuttu bilmiyorum. Herneyse ben başka bir doktora gitmeye karar verdim ve o doktor bebeğimin beyninde iki tane kist olduğunu midesinin kalbinin ve böbreklerin in kötü durumda olduğunu söyledi ve perinatoloğa yönlendirdi. Perinatoloğ amniyosentez yaptı ve sonuca göre trizomi 18. Hemen alalım dedi ben kabul etmedim çünkü kıyamadım yavruma. Ama o günden beri ne yemek yiyebiliyorum ne gülebiliyorum hiçbirşey yapamıyorum sadece idamını bekleyen mahkumlar gibi bekliyorum. Sadece bir kere koklamak istiyorum onu bir defa görmek bunun için hayatımı vermeye hazırım. Eşimin ailesinin hiçbirşey den haberi yok Bi duysalar bu acımın içinde sırf merak gidermek için sormadıklarını bırakmazlar. Çok kötüyüm kızlar aranızda başına böyle birşey gelen varmı. Daha sonra sağlıklı çocukları olan uzun yazdıysam kusura bakmayın
İnşallahDuygusal ve fiziksel olarak berbat durumdayım ama geçecek inşallah
İşte benim küçük kızım
Allah yardımcınız olsun.. Minik meleğimize de güç versin...Umutlu konuşmuyorlar kuzum. İki ay sonra yaşarsa eğer araştırma hastanesine sevkedeceklermiş
Taburcu oldum ama çok ağrım var kuzum. Bebişte aynı bugün Bi ilaç denemişler makinadan ayırmışlar sadece iki dakika nefes alabilmiş geri bağlamışlar makinaya.Canım bugün nasılsın? Daha da toparlanabildin mi?? Taburcu oldun mu Bebişin durumu aynı mı?
Ağrıların olması normal ağrı kesiciler ihmal etme bol bol hareket etmeye çalış. Tuvalete çıkabildin mi? Kendine çok dikkat et sakın üşütme Allah korusun üşütüp öksürürsen ya da hapşırırsan dikişlerin yaraların çok zor durumda kalırsın..Taburcu oldum ama çok ağrım var kuzum. Bebişte aynı bugün Bi ilaç denemişler makinadan ayırmışlar sadece iki dakika nefes alabilmiş geri bağlamışlar makinaya.
Evet canım çıktım tuvalete. 5 kere spinal iğnesi yedim tutmadı. Sonra genele döndüler zor ayıldım belim şiş şuanAğrıların olması normal ağrı kesiciler ihmal etme bol bol hareket etmeye çalış. Tuvalete çıkabildin mi? Kendine çok dikkat et sakın üşütme Allah korusun üşütüp öksürürsen ya da hapşırırsan dikişlerin yaraların çok zor durumda kalırsın..
Bol bol dua et bu akşam üç aylara giriyoruz bol bol salavat çek.. Kendine çok dikkat et canım benim. Hayırlısıyla bu zor zamanlar da geçeçek.
Demek ki acı eşiğin çok düşüktü.. Ya da bilmiyorum ama ağır bir ameliyat olduğu zaten kesin üstüne bir de o kadar anestezi... Çok geçmiş olsun canım yaa Allah acil şifalar versin de rahatça ayaklan biran önce. Ben 2 3 gündür desteksiz kalkıyorum daha yeni iyi oldum sayılır. O da ağrılarım arada oluyor tam geçmiş değil yani..Evet canım çıktım tuvalete. 5 kere spinal iğnesi yedim tutmadı. Sonra genele döndüler zor ayıldım belim şiş şuan
Estetik dikişmiydi seninki. Benim öyle oldu bandajı salı gününe kadar çıkarma ben çıkarıcam dedi doktor.Demek ki acı eşiğin çok düşüktü.. Ya da bilmiyorum ama ağır bir ameliyat olduğu zaten kesin üstüne bir de o kadar anestezi... Çok geçmiş olsun canım yaa Allah acil şifalar versin de rahatça ayaklan biran önce. Ben 2 3 gündür desteksiz kalkıyorum daha yeni iyi oldum sayılır. O da ağrılarım arada oluyor tam geçmiş değil yani..
Canım valla ne dikişi bilmiyorum ben ama öyle olsa derlerdi bana diye düşünüyorum.. Dikiş yok bende sadece en kenarlarda var.. Ama bana bşrşey demediler. Sadece duş alma bir hafta dedi doktorum.Estetik dikişmiydi seninki. Benim öyle oldu bandajı salı gününe kadar çıkarma ben çıkarıcam dedi doktor.
Rabbim kucağıma almayı Nasib ederse senin ve Burdaki tüm acılı annelerin yerine doya doya koklayıp öpeceğim canımm. Sakın kendini suçlama sonuçta Hiç kimse evladından güle oynaya vazgeçmiyor vazgeçmezde. Eminim yavrun sana hiç kızgın değildirBen görmedim bebegimi oda senin gibi 18 di seni görünce kahrim icimden tastı. Ah bebegim Yaşamana izin vermedigim icin bin defa daha Pişmanım bin defa daha da dogrusunu yaptim diyorum. Karisigim alt ustum.
oda böyle olucakti demek ki.
oyy bebegimmm oyyy yavru kuşum Sana Cok dua ediyorum rabbim sana şifa versin yakmasinlar daha cok canini, annenin koynunda saglicakla buyu insallah.
Annesi allah sana guc sabir versin. Benim yapmadigimi yapip dunyaya getirmissin sana sarilmak istedimo kurban oldugum ellerini benim icin de opermisin sanki opsen ben yavrumu opmuş gibi hissedicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?