Fetal Dna Trizomi 21 Amniyo temiz

Hastaneler bebek ceninlerini kozmetik firmalarına fahiş fiyatlara satıyor. Bununla ilgili Google de haberleri de çıktı bakabilirsiniz. Ve bu konuda Türkiye cenin cennetiymis. Şimdi kimi hamile görsem bebeklerine ya down ya sa başka bir şey söyleyip hemen alınması gerek diyorlar. Ancak bebeği almak için de 21. haftaya kadar bekletiyorlar. Çünkü o zaman bebek gelişmiş bir cenin oluyor. Artık her şey para ticaretine dönmüş durumda. Son çıkan haberlerde de yine bebekler üzerinde. Devlet hastanelerinden anlaşmalı özel hastanelere sevk edilen 12 bebek hayatını kaybetti para için. Savcılar odasında tehdit ediliyor.
Merhba sonucunuz çıktımı acaba. İnşallah herşey yolundadır

İnşallah sağlıkla doğar bebeğiniz. Ultrasonda olumsuz bulgular yoksa en azından bir şansınız var. Benim durum çok daha kötü. Ultrasonda da kötüye gidiyor... 😞 Rabbime bıraktım bende. İmtihanımız buymuş bizde inşallah en güzel şekilde geçeceğiz bunu.

Allah yar ve yardımcımız olsun 🥺🥺
Merhaba umarım herşey yolunda gidiyordur. Mesajları tek tek okudum bende benzer yollardan geçiyorum 11+5 de doktor ense kalınlığı 3.5 mm dedi birde bacak kemiği kısa gibi ama değişebilir dedi ikili taramaya girme vakit kaybetmeden nipt testi yapalım dedi cuma günü kan verdim şimdi sonuçları bekliyorum ama sizin ense kalınlığı çıkmış mıydı 11. Haftada kontrolde çıktıysa da kaç mm demişti acaba

Merhaba umarım herşey yolunda gidiyordur. Mesajları tek tek okudum bende benzer yollardan geçiyorum 11+5 de doktor ense kalınlığı 3.5 mm dedi birde bacak kemiği kısa gibi ama değişebilir dedi ikili taramaya girme vakit kaybetmeden nipt testi yapalım dedi cuma günü kan verdim şimdi sonuçları bekliyorum ama sizin ense kalınlığı çıkmış mıydı 11. Haftada kontrolde çıktıysa da kaç mm demişti acaba
Merhaba, ense kalınlığı 6,4 çıkmıştı. Nipt dedi onda da trizomi 21 çıktı. Doğrulanması için cvs yapıldı. Keşke nipt yerine direkt cvs yaptirsaydiniz süreç daha hızlı ilerlerdi. Biz çok çabaladık, çok uğraştık ama 23. Haftada kalbi dayanamadı yavrumuzun 🥺. Dilerim siz sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu

Merhaba, ense kalınlığı 6,4 çıkmıştı. Nipt dedi onda da trizomi 21 çıktı. Doğrulanması için cvs yapıldı. Keşke nipt yerine direkt cvs yaptirsaydiniz süreç daha hızlı ilerlerdi. Biz çok çabaladık, çok uğraştık ama 23. Haftada kalbi dayanamadı yavrumuzun 🥺. Dilerim siz sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu
Başınız sağolsun çok üzüldüm. Ben aslında hiç bir testi yaptırmak istemiyordum ama kontrolde doktor birden ensesi kalın 3.5 mm bakılması lazım down sendromu olabilir diyince mecbur yaptırdık gibi oldu. Cuma günü verdim testi şimdi bekliyorum sonucu pozitifte gelse aldırmayı düşünmüyorum o yüzden cvs de yaptırmam diye düşünüyorum 😔 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin 😔

Fetal fraksiyon oranınız doğru sonuç için gayet yeterli. Yanlış pozitif vermesi çok akıl alır bir durum değil ancak şükürler olsun ki yanlış olmuş diyelim. Belkide 2000 de 1 yada 1000 de 1 lik yanılmadaki 1 denk geldi size. İnşallah en büyük korkunuz endişeniz bu olur hayatınızda. Evladınızla mutlu huzurlu yaşarsınız
Merhaba bu oran ne kadar önemli. Benimde ilk gebeliğim ve trizonomi21 yüksek risk cikti fetal dna da. Bendeki oran % 4
Bu oran ne kadar önemli

X