Rabbim sabır versin.. Cennette bekleyen bir meleginiz var artık..Kizlar aradan zaman geçti ama haberdar et demiştiniz . Bebeğim 36. Günün sonunda bugün vefat etti melek oldu. Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimRabbim sabır versin.. Cennette bekleyen bir meleginiz var artık..
Sabırlar diliyorum size ve eşinize.Kizlar aradan zaman geçti ama haberdar et demiştiniz . Bebeğim 36. Günün sonunda bugün vefat etti melek oldu. Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim
Başınız sağolsun Allah'ım sizi cennette kavuştursun inşallahKizlar aradan zaman geçti ama haberdar et demiştiniz . Bebeğim 36. Günün sonunda bugün vefat etti melek oldu. Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. Evet bende düşünüyorum bunu .Sabırlar diliyorum size ve eşinize.
Bir de naçizane önerim olacak, en büyük acıyı yaşıyorsunuz ve hâla lohusasınız, ihtiyacınız olduğunu hissederseniz, psikolojik destek almaktan çekinmeyin olur mu...
Çok teşekkür ederim inşallahBaşınız sağolsun Allah'ım sizi cennette kavuştursun inşallahinşallah Allah en kısa sürede sağlıklı bir evlat nasip eder
Başınız sagolsun cok üzgünüm ne denir bilemiyorum. Allah size ve eşinize dayanma gücü versin. Başından beri sessiz sessiz okudum hikayenizi. Herseye rağmen cok güçlüydünuz Allah o gücünüzü hic eksiltmesin insallah.Kizlar aradan zaman geçti ama haberdar et demiştiniz . Bebeğim 36. Günün sonunda bugün vefat etti melek oldu. Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. Kızıma söz vermiştim son ana kadar güçlü olacaktım onun yanında hiç aglamayacaktim. Oda aglamadi hiç son gününe kadar gittim gördüm onu. Uzaktan da olsa sevdim . Bugün onu Rabbime gonderirkende dimdik durmaya çalıştımBaşınız sagolsun cok üzgünüm ne denir bilemiyorum. Allah size ve eşinize dayanma gücü versin. Başından beri sessiz sessiz okudum hikayenizi. Herseye rağmen cok güçlüydünuz Allah o gücünüzü hic eksiltmesin insallah.
Sözünüzü tutmussunuz ne güzel. Artik bundan sonra acınızı yaşayın. İçinize atmak daha cok zarar verebilir zaten yukarıda bir arkadaşa destek almayı düşündüğünüzü de söylemişsiniz yaşadıklarınız kolay değil ama geçecek sadece biraz zaman..dualarım hep sizinle. Ne zaman bunalıp konuşmak isterseniz mesaj kutum hep açık size, acınızı eksiltemem ama dinlerim sizi her zaman.Çok teşekkür ederim. Kızıma söz vermiştim son ana kadar güçlü olacaktım onun yanında hiç aglamayacaktim. Oda aglamadi hiç son gününe kadar gittim gördüm onu. Uzaktan da olsa sevdim . Bugün onu Rabbime gonderirkende dimdik durmaya çalıştım
Bebeğimi 18 Mart günü cennete ugurladim canım. Melek olduMerhaba bebeğinizin durumu nasıl umarım her şey yolundadır
Teşekkür ederimBaşınız sağolsunçok üzücü rabbim sabır versin
Başın sağolsunÇok teşekkür ederim. Kızıma söz vermiştim son ana kadar güçlü olacaktım onun yanında hiç aglamayacaktim. Oda aglamadi hiç son gününe kadar gittim gördüm onu. Uzaktan da olsa sevdim . Bugün onu Rabbime gonderirkende dimdik durmaya çalıştım
Teşekkür ederimBaşın sağolsun
İçim acıdı rabbim kimseye yasatmasın sabırlar versinBen görmedim bebegimi oda senin gibi 18 di seni görünce kahrim icimden tastı. Ah bebegim Yaşamana izin vermedigim icin bin defa daha Pişmanım bin defa daha da dogrusunu yaptim diyorum. Karisigim alt ustum.
oda böyle olucakti demek ki.
oyy bebegimmm oyyy yavru kuşum Sana Cok dua ediyorum rabbim sana şifa versin yakmasinlar daha cok canini, annenin koynunda saglicakla buyu insallah.
Annesi allah sana guc sabir versin. Benim yapmadigimi yapip dunyaya getirmissin sana sarilmak istedimo kurban oldugum ellerini benim icin de opermisin sanki opsen ben yavrumu opmuş gibi hissedicem.
Başınız sağolsun, rabbim cennet kuslarimizla cennette kavuşmayı nasib etsin inşallah . Ne mutlu bana size destek olabildiysem . Sizi çok ama çok iyi anlıyorum içiniz yanıyor şimdi ama bebişin seni daima görüyor duyuyor bunu asla unutma ve güçlü kalamaya çalış lütfen . O sizin ondan vazgeçmediğinizi biliyor rabbim tez zamanda kucagimizi meleklerimizin kardeşleriyle doldurur inşallahÖncelikle bu konuyu açıp trisomi 18 li bı yavruyu aldirmayip dünyaya getirme sürecinizi burada paylastiginiz için çok teşekkür ederim. Benim de trisomi 18 li bı bebeğim oldu 4 Eylül de. 15 gün sonra da vefat etti. Sizin yazdiklarinizdan çok faydalandım, bana destek gibi oldunuz, kendimi yalnız hissetmedim. Burada yazdıklarınızı belki en az 4-5 kez tekrar tekrar okuyup neler olabileceğiyle ilgili kendimi hazırlamaya çalıştım. Motivasyonunuzla ben de motive oldum. Allah sizden razı olsun, öbür tarafta cennet kusunuzla kavuşmanız dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?