- 18 Kasım 2015
- 13.536
- 16.965
- 298
- 35
İnş daha da toparlar cnm. Dua et bize deÇok şükür şuan iyi.. Doğduğu gün solunum sıkıntısı yaşadı 5 gün yoğun bakımda kaldı ama sonunda kavuştuk şuan herşey yolunda..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş daha da toparlar cnm. Dua et bize deÇok şükür şuan iyi.. Doğduğu gün solunum sıkıntısı yaşadı 5 gün yoğun bakımda kaldı ama sonunda kavuştuk şuan herşey yolunda..
Hepiniz aklımdasınız inan.. Rabbim hepinize, bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah kimselere aratmasınİnş daha da toparlar cnm. Dua et bize de
Black cok sevindim, gozunuz aydin :) hayirli, ugurlu, omurlu olsun bebisiniz :)Oh çok şükür inşallah kolay bir doğum olur.. Canım bizde iyiyiz 38. Haftamda bebek gelmek istedi 9 günlük oldu.. Siz kesin sezeryanda karar mı verdiniz?
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah sağlıkla kavuşunBlack cok sevindim, gozunuz aydin :) hayirli, ugurlu, omurlu olsun bebisiniz :)
Hep okuyordum Rabbim evladını size bagislasin ona şifa versin canımKızlar bugün gün almak için hastaneye gittim ama 3 cm açıklığım varmış bide bebişin hareketleri yavaşlamış. Hemen sezeryana aldılar spinal olmadı genel anesteziyle doğum yaptım. Bebişi göremedim hemen yoğunbakıma aldılar
Çok geçmiş olsun ikinizde iyisinizdir inşallah en kısa sürede bebeğinizi görürsünüzKızlar bugün gün almak için hastaneye gittim ama 3 cm açıklığım varmış bide bebişin hareketleri yavaşlamış. Hemen sezeryana aldılar spinal olmadı genel anesteziyle doğum yaptım. Bebişi göremedim hemen yoğunbakıma aldılar
Canım nasılsın sen iyi misin?? Bebeğin durumu nasılmış ne dediler??Kızlar bugün gün almak için hastaneye gittim ama 3 cm açıklığım varmış bide bebişin hareketleri yavaşlamış. Hemen sezeryana aldılar spinal olmadı genel anesteziyle doğum yaptım. Bebişi göremedim hemen yoğunbakıma aldılar
İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın.. Kaç kilo doğdu bebek? Rabbim ona da şifa versin. Dik durmaya çalış lütfen moralini bozma sütün gelsin bebeğine verirsin ona içirirler..Benim çok ağrım var canım. Bide nefes almakta zorlandım baya kendime gelirken. Bebeğin ciğerleri falan kötü durumdaymış yarın gidip görmeye çalışacağım.
Ağrıların da gün geçtikçe hafifleyecek bende çok ağrı çektim hiç geçmeyecek sandım ama çok şükür şuan daha iyiyim ağrı kesici olmadan idare edebiliyorum..Benim çok ağrım var canım. Bide nefes almakta zorlandım baya kendime gelirken. Bebeğin ciğerleri falan kötü durumdaymış yarın gidip görmeye çalışacağım.
1900 gr doğdu canımİnşallah en kısa zamanda toparlanırsın.. Kaç kilo doğdu bebek? Rabbim ona da şifa versin. Dik durmaya çalış lütfen moralini bozma sütün gelsin bebeğine verirsin ona içirirler..
Maaşallah yine de çok aşırı zayıf doğmamış.. Sen ayağa kalkabildin mi peki? Yürüttüler mi seni?1900 gr doğdu canım
Evet canım ilk denemeden sonra desteksiz yürüyebildim. Bian önce kızımı görsem diyorum . ama söylemesi ayıp gaz problemi çekiyorum çok sancı veriyorMaaşallah yine de çok aşırı zayıf doğmamış.. Sen ayağa kalkabildin mi peki? Yürüttüler mi seni?
Bol bol su iç çok hareket etmeye çalış çok yürü bağırsaklarını harekete geçir gazını çıkarmadan rahat edemezsin.. Çok sıkıntı çekersen de lavman iste bence.. Bana lavman yaptılar da rahatlamıştımEvet canım ilk denemeden sonra desteksiz yürüyebildim. Bian önce kızımı görsem diyorum . ama söylemesi ayıp gaz problemi çekiyorum çok sancı veriyor
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz.Kızlar bugün gün almak için hastaneye gittim ama 3 cm açıklığım varmış bide bebişin hareketleri yavaşlamış. Hemen sezeryana aldılar spinal olmadı genel anesteziyle doğum yaptım. Bebişi göremedim hemen yoğunbakıma aldılar
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz.
Bebeğiniz nasıl? Görmek için nasıl sabırsızlandığınızı tahmin edebiliyorum.
Rabbim şifasını versin inşallah.. Durumu nasılmış ne diyorlar??İşte benim küçük kızım