Trizomi 18

Çok şükür şuan iyi.. Doğduğu gün solunum sıkıntısı yaşadı 5 gün yoğun bakımda kaldı ama sonunda kavuştuk şuan herşey yolunda..
İnş daha da toparlar cnm. Dua et bize de

Oh çok şükür inşallah kolay bir doğum olur.. Canım bizde iyiyiz 38. Haftamda bebek gelmek istedi 9 günlük oldu.. Siz kesin sezeryanda karar mı verdiniz?
Black cok sevindim, gozunuz aydin :) hayirli, ugurlu, omurlu olsun bebisiniz :)

Kızlar bugün gün almak için hastaneye gittim ama 3 cm açıklığım varmış bide bebişin hareketleri yavaşlamış. Hemen sezeryana aldılar spinal olmadı genel anesteziyle doğum yaptım. Bebişi göremedim hemen yoğunbakıma aldılar

Hep okuyordum Rabbim evladını size bagislasin ona şifa versin canım
Belki aynı değil ama benimde erken doğum sonucu Bebeğimi yogun bakıma aldılar entube ettiler ciğerine ilaç verdiler zor zamanlardi Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin dualarim senin ve bebeginle

Çok geçmiş olsun ikinizde iyisinizdir inşallah en kısa sürede bebeğinizi görürsünüz

Canım nasılsın sen iyi misin?? Bebeğin durumu nasılmış ne dediler??

Benim çok ağrım var canım. Bide nefes almakta zorlandım baya kendime gelirken. Bebeğin ciğerleri falan kötü durumdaymış yarın gidip görmeye çalışacağım.

Benim çok ağrım var canım. Bide nefes almakta zorlandım baya kendime gelirken. Bebeğin ciğerleri falan kötü durumdaymış yarın gidip görmeye çalışacağım.
İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın.. Kaç kilo doğdu bebek? Rabbim ona da şifa versin. Dik durmaya çalış lütfen moralini bozma sütün gelsin bebeğine verirsin ona içirirler..

Ağrıların da gün geçtikçe hafifleyecek bende çok ağrı çektim hiç geçmeyecek sandım ama çok şükür şuan daha iyiyim ağrı kesici olmadan idare edebiliyorum..

İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın.. Kaç kilo doğdu bebek? Rabbim ona da şifa versin. Dik durmaya çalış lütfen moralini bozma sütün gelsin bebeğine verirsin ona içirirler..
1900 gr doğdu canım

Maaşallah yine de çok aşırı zayıf doğmamış.. Sen ayağa kalkabildin mi peki? Yürüttüler mi seni?
Evet canım ilk denemeden sonra desteksiz yürüyebildim. Bian önce kızımı görsem diyorum . ama söylemesi ayıp gaz problemi çekiyorum çok sancı veriyor

Evet canım ilk denemeden sonra desteksiz yürüyebildim. Bian önce kızımı görsem diyorum . ama söylemesi ayıp gaz problemi çekiyorum çok sancı veriyor
Bol bol su iç çok hareket etmeye çalış çok yürü bağırsaklarını harekete geçir gazını çıkarmadan rahat edemezsin.. Çok sıkıntı çekersen de lavman iste bence.. Bana lavman yaptılar da rahatlamıştım

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz.
Bebeğiniz nasıl? Görmek için nasıl sabırsızlandığınızı tahmin edebiliyorum.

Ahh kuzum.. Allah bağışlasın Kokusunu da içinize çekersiniz tez vakitte umarım. Duygusal olarak nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…