• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trizomi 18

Amin Allah razı olsun, bebeğimin orada daha mutlu olduğuna eminim. Yüzü gülüyordu, çok şükür. Ozlesem de, uzulsem de, Bı evladım kesin cennete gitti inşallah. Ve orada daha rahat.
Aynen öyle . ♥️ Onlar bizi almadan cennete gitmeyecekler . ♥️

Öncelikle bu konuyu açıp trisomi 18 li bı yavruyu aldirmayip dünyaya getirme sürecinizi burada paylastiginiz için çok teşekkür ederim. Benim de trisomi 18 li bı bebeğim oldu 4 Eylül de. 15 gün sonra da vefat etti. Sizin yazdiklarinizdan çok faydalandım, bana destek gibi oldunuz, kendimi yalnız hissetmedim. Burada yazdıklarınızı belki en az 4-5 kez tekrar tekrar okuyup neler olabileceğiyle ilgili kendimi hazırlamaya çalıştım. Motivasyonunuzla ben de motive oldum. Allah sizden razı olsun, öbür tarafta cennet kusunuzla kavuşmanız dileğiyle...
Başın sağolsun güzel yürekli anne, rabbim cennetinde buluştursun, şefaatçi eylesin inşallah..

Arkadaşlar merhaba herkese. Ben ikili tarama testi yaptırdım. Trısomi 18 1:14500 çıktı. Mutlaka doktora danışacağım ama insan heyecanlanıyor. sizce bu değer ne anlama geliyor? Down Sendromu ile ilgili bir sorun yokmuş. Ama bunu yorumlatmadım. Acil cevap yazan olurmu acaba

Arkadaşlar merhaba herkese. Ben ikili tarama testi yaptırdım. Trısomi 18 1:14500 çıktı. Mutlaka doktora danışacağım ama insan heyecanlanıyor. sizce bu değer ne anlama geliyor? Down Sendromu ile ilgili bir sorun yokmuş. Ama bunu yorumlatmadım. Acil cevap yazan olurmu acaba
Size verilen aslında bir oran. 14500 gebelikten sadece 1 tanesinde görülme olasılığı var demek istiyor yani sizin gebeliginiz için. Kesin sonuç değil tabiki , sadece bir oran veriyor size. Doktorunuzla görüşün .

Güzel bi sonuc korkmaniza gerek yok gibi duruyor.

2 aralık da üçlü tarama testi için kan verdim . 1 hafta sonra sonuçlarımı öğrenmek için doktora gittik trizomi 18 de risk var dedi 1:128 olduğunu söyledi. Ilk hamileliğim olduğu için çok endişeliyim ilk defa karşılaşıyorum böyle bi durumla. Başka bi hastaneye gittim amniyosentez yaparak kesin sonucu öğrenebileceğini söyledi doktor ancak bunun da riskleri varmış. Trizomi 18 olsa bile aldırmayı düşünmediğim için detaylı ultrason gününü bekliyoruz. Beklemek daha zor oluyormuş böyle bi durumdayken. Şuana kadar ultrasonda da anormal hiçbir durum olmamıştı. Umarım bebeğim sağlıklıdır 18.haftadayız ve bekliyoruz... Böyle bi durumla karşılaşanlardan bilgi almak istiyorumm

Merhaba baya zaman geçti ama bebeğiniz sağlıkli doğdu mu ne yaptiniz

Back