İyiyiz canım bir sıkıntı yok çok şükür 38. Haftamız dayız yarın doktora gideceğim gün almak için sen nasılsın bebiş nasılCanım Sen ve bebeğin nasılsınız..??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyiz canım bir sıkıntı yok çok şükür 38. Haftamız dayız yarın doktora gideceğim gün almak için sen nasılsın bebiş nasılCanım Sen ve bebeğin nasılsınız..??
Sonucu mutlaka yaz canım. Allah kolaylık versinİyiyiz canım bir sıkıntı yok çok şükür 38. Haftamız dayız yarın doktora gideceğim gün almak için sen nasılsın bebiş nasıl
Rabbim bi mucize gerçekleştirsinSonucu mutlaka yaz canım. Allah kolaylık versin
Yazıcam canım.Sonucu mutlaka yaz canım. Allah kolaylık versin
Oh çok şükür inşallah kolay bir doğum olur.. Canım bizde iyiyiz 38. Haftamda bebek gelmek istedi 9 günlük oldu.. Siz kesin sezeryanda karar mı verdiniz?İyiyiz canım bir sıkıntı yok çok şükür 38. Haftamız dayız yarın doktora gideceğim gün almak için sen nasılsın bebiş nasıl
Ayyy çok sevindim canım benim bol bol öp kokla benim yerimede. Hayırlı olsun inşallah. Evet sezeryan olucak benim.Oh çok şükür inşallah kolay bir doğum olur.. Canım bizde iyiyiz 38. Haftamda bebek gelmek istedi 9 günlük oldu.. Siz kesin sezeryanda karar mı verdiniz?
Ne güzel cnm sağlıkla kavusmussuniyi demi bebeğinOh çok şükür inşallah kolay bir doğum olur.. Canım bizde iyiyiz 38. Haftamda bebek gelmek istedi 9 günlük oldu.. Siz kesin sezeryanda karar mı verdiniz?
Hayırlı olsun çok şükür ki sağlıkla aldınız kucağınıza darısı başıma inşallah bende 12. haftada kaybetmiştim temmuz ayında daha önce de konuşmuştuk. Şimdi yine hamileyim ve 10 haftalık olduk ama korkularım geçmek bilmiyor özellikle ikili test zamanı yaklaştıkça sanki yine aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi korkularım başlıyor. Aklıma siz geliyorsunuz sonra moral buluyorumOh çok şükür inşallah kolay bir doğum olur.. Canım bizde iyiyiz 38. Haftamda bebek gelmek istedi 9 günlük oldu.. Siz kesin sezeryanda karar mı verdiniz?
Bende sezeryan oldum inşallah kolay olur çabuçak iyileşirsin canım benim..Ayyy çok sevindim canım benim bol bol öp kokla benim yerimede. Hayırlı olsun inşallah. Evet sezeryan olucak benim.
Çok şükür şuan iyi.. Doğduğu gün solunum sıkıntısı yaşadı 5 gün yoğun bakımda kaldı ama sonunda kavuştuk şuan herşey yolunda..Ne güzel cnm sağlıkla kavusmussuniyi demi bebeğin
Nasıldı çok zorlandı mı? Bide genelmi oldun spinalmi. Hangisi daha iyi bilmiyorum bian önce ayağa kalkıp bebişimin yanına gitmek istiyorum. Malum yoğunbakımda olucak onu orda tek bırakmak istemiyorum. Yani yanına giremesem bile kapının önünde beklerim en azındanBende sezeryan oldum inşallah kolay olur çabuçak iyileşirsin canım benim..
Ahh canım bilmez miyim o korkuları. Bende 2li test zamanı yaklaştıkça kalbim sıkışıyordu sanki. Düşündükçe nefes alamıyordum ama bak Rabbim bu kez sağlıklı bir evlat nasip etti.. Sende güzel düşün Allahın izniyle bir sıkıntı olmadan sağlıkla alacaksın inşallah kucağına.. Burada bizim gibi bunu yaşayan arkadaşlarımıza ve bebek bekleyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah..Hayırlı olsun çok şükür ki sağlıkla aldınız kucağınıza darısı başıma inşallah bende 12. haftada kaybetmiştim temmuz ayında daha önce de konuşmuştuk. Şimdi yine hamileyim ve 10 haftalık olduk ama korkularım geçmek bilmiyor özellikle ikili test zamanı yaklaştıkça sanki yine aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi korkularım başlıyor. Aklıma siz geliyorsunuz sonra moral buluyorum
Canım ben epidural oldum..ilk gün ayağa kalkman çok zor oluyor. Genel de olsan diğer türlü anestezi de alsan bu değişmeyecek.. Ama bebeğini görmek istiyorsan belden uyuşmalı olmalısın o ana tanıklık edebilirsin.. Biraz korku heyecan oluyor ama senin tercihin.. Ayağa kalkmadan onu göremezsin o yüzden diyorum benim bebeğimi de yoğun bakıma aldılar ben 2. Gün zor zoruna gittim yanına gördüm..Nasıldı çok zorlandı mı? Bide genelmi oldun spinalmi. Hangisi daha iyi bilmiyorum bian önce ayağa kalkıp bebişimin yanına gitmek istiyorum. Malum yoğunbakımda olucak onu orda tek bırakmak istemiyorum. Yani yanına giremesem bile kapının önünde beklerim en azından
Amiiin inşallah hepimize nasip olsun.19unda yapılacak test. Aklıma geldikçe ağlıyorum sonra olumlu düşünmeye çalışıyorum çok karmaşık duygular. Bana da dua eder misiniz? Allah hiç birimize tekrar aynı acıları yaşatmasın inşallahAhh canım bilmez miyim o korkuları. Bende 2li test zamanı yaklaştıkça kalbim sıkışıyordu sanki. Düşündükçe nefes alamıyordum ama bak Rabbim bu kez sağlıklı bir evlat nasip etti.. Sende güzel düşün Allahın izniyle bir sıkıntı olmadan sağlıkla alacaksın inşallah kucağına.. Burada bizim gibi bunu yaşayan arkadaşlarımıza ve bebek bekleyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah..
Allah yardımcınız olsun bebeğiniz bu haftaya kadar direndi inşallah bundan sonra da direnecek o güçlü bir bebekNasıldı çok zorlandı mı? Bide genelmi oldun spinalmi. Hangisi daha iyi bilmiyorum bian önce ayağa kalkıp bebişimin yanına gitmek istiyorum. Malum yoğunbakımda olucak onu orda tek bırakmak istemiyorum. Yani yanına giremesem bile kapının önünde beklerim en azından
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Sizde İçinizi ferah tutmaya çalışın inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alacaksınızAllah yardımcınız olsun bebeğiniz bu haftaya kadar direndi inşallah bundan sonra da direnecek o güçlü bir bebek
Amin inşallahAmin inşallah çok teşekkür ederim. Sizde İçinizi ferah tutmaya çalışın inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alacaksınız
Bende yarım isteyeyim o zaman. Çok korkarsam uyuturlar diye düşünüyorum. Eşimin doğum gününe denk geliyordu ya doğum o yüzden biraz öne çekmek istiyorum.Canım ben epidural oldum..ilk gün ayağa kalkman çok zor oluyor. Genel de olsan diğer türlü anestezi de alsan bu değişmeyecek.. Ama bebeğini görmek istiyorsan belden uyuşmalı olmalısın o ana tanıklık edebilirsin.. Biraz korku heyecan oluyor ama senin tercihin.. Ayağa kalkmadan onu göremezsin o yüzden diyorum benim bebeğimi de yoğun bakıma aldılar ben 2. Gün zor zoruna gittim yanına gördüm..
Evet bencede doğum gününde olmaması daha mantıklı..Bende yarım isteyeyim o zaman. Çok korkarsam uyuturlar diye düşünüyorum. Eşimin doğum gününe denk geliyordu ya doğum o yüzden biraz öne çekmek istiyorum.
Hepinize dua ediyorum inan hepiniz aklımdasınızAmiiin inşallah hepimize nasip olsun.19unda yapılacak test. Aklıma geldikçe ağlıyorum sonra olumlu düşünmeye çalışıyorum çok karmaşık duygular. Bana da dua eder misiniz? Allah hiç birimize tekrar aynı acıları yaşatmasın inşallah