Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Dünkü menümü utanarak da olsa yazmak istiyorum ibreti alem için..

Sabah..1 dilim kızarmış ekmek, peynir, 2 zeytin falan normal bi kahvaltı iste az yedim cok degildi tam hatırlamadım

Ara..saat 12..yarım brd yağsız süt ile k flfeks

Saat 3..yarım ekmek arası mangalda sucuk, sekersiz çay, cok az da peynir ekmek, biraz da recel

Saat 5.. Magnum:KK52:

Saat 6..1 tane kestane şekeri

Böyle yatacaktim aslında baktım saat 23.30kocis kuruyemis yiyordu azcik da oradan tirtikladim ve üstüne de yattım..:KK56::KK49:

kızlarr bn yavaş yavaş yeme düzenimi otutturmaya basladım aklıma birkaç soru takıldı ögünlerde sebze yemegi çorba yogurt salata yiycez ama bunların miktarı var mı 1 tabak yada yarım tabak gibi.??? Birde bu beslenme seklini uygularken spor. egzersiz Falan yapacakmıyız yoksa daha sonra sıkılaşmak için mi yapmak dogru olurr çok merak ettm :)) arada yediğim seylerde sanki midemi dahada genişletmiş gibi oluo ara ögün yapmayı düşünmüorum o yüzden bi sakıncası olurmu acaba ??

Sebze yemegini 6 7 yemek kasigi yaninda pilav yonsa 1 dilim cavdarla ya da tam bugdayla yiyebilirsin corba 1 kucuk kase ic bide spor yaparsan super olur faydasi olur zarari olmaz tercihen yuru yada kolayina gen egzersizleri yap ip atlama etkili oluyo ara ogun bence yap ara ogunde oturup yemek yemicen sonucta meyve yogurt findik ceviz vb. Yicen vucudunnun bunlara ihtiyaci var ara igun yapmazsan bunlari ne zaman al alcan

dünkü menüm :KK16: 11 gibi kalktım yarım kasecik nesfitimi yedim 12 gibi 4 adet inegöl köfte yanına yoğurt:KK37:ama dediğim köfte öküz doyuran gibi değil :KK1:miniminnacık bi lokmalık bi tanesi ara bi elma akşam 5.30 1 adet karnıyarık 1 kaşık pilav:KK33: gün içinde bitki çayımıda içtim sporda yaptım suda bol içtim nasıl kısslar:KK16:

Hadi bakalim biyle devam et simarma ama hemen odullendirme kendini hemencik:KK1:

o abur cuburuna laf söylemekten bıktım artık:KK4:kıss bari bi gün ye bi gün yeme inanki o yediklerin kilo vermeni güçleştiriyor:KK20:yemesen daha çok kilo verirsin:KK22: onun dışında menün güzel:KK56:

Ben hergun o ara ogunu iple cekiyom:KK1: bilmiyorum yakiyom gibime geliyo sankim baska bahane bulamadim:131::131:

Sabah..1 dilim kızarmış ekmek, peynir, 2 zeytin falan normal bi kahvaltı iste az yedim cok degildi tam hatırlamadım

Saat 3..yarım ekmek arası mangalda sucuk, sekersiz çay, cok az da peynir ekmek, biraz da recel

Böyle yatacaktim aslında baktım saat 23.30kocis kuruyemis yiyordu azcik da oradan tirtikladim ve üstüne de yattım..:KK56::KK49:

Ben burda oyle ibreti alemlik bisi gormedim sucuk ekmek disinda gece yemeseymisin iyiymis aslinda aksam ve sonrasinda yeseydin cok fenaydi magnumu ekmegi kahvalti normal zaten

benim içinde şekersiz çaya alışmak eziyetgibiydi ilk başlarda:KK25: hatta bi ay çaydan uzak durdum:KK14:ama şimdi alıştım içiyorum:KK16:

Canım en iyi ben bilirim.Diş çıkrııken hp kucaktayadı gece ise hep ayaklarımda uykusuz 3 gece geçirdik.İnş. sizde bu süreci çabucak atlatırsınız.Emzir altını al çorbasını hazırla evi topla ütü yemek...........uzayıp gidio maraton ama onlar saglıkla yanımızda olsunlarda büüyüynce rahatlarız.

Nerden bildin kız:KK17::KK1:

İyi geceler yoldaşım.Rahat bi uyku çek boşver.İnsanları tanımak mümkün degil malesef.

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum.Herkes vermiş ama rekor zuzuuuuuu da:KK19:

Bakalım melisim ve çıtırımız ne kadar vermişler merak içindeyimmmmmmmmmmm:44:

trendynen melis ne yaptılar acep:26:kızlar bu arada bugün yeşil soğanın faydasına baktım yok yok içinde bizi ilgilendiren kısmını söyleyim size .:KK76:ödem söküyormuş toksin atıyormuş zayıflamaya etkisi varmış:KK51:dünden belli pilavın yanında yedimde yedim:KK25::KK53:

melis ne yaptı acep:26: oda benim gibi az yedi bütün hafta onun için merak ediyom vermişmi acep:18:

Melisimmmmmmmmm nerdesinnnnnnn?Kilo verdin mi meraktayımmmmmm

kıslarr bu melise ne oldu acep merak ettim :26::18:kıss melis girersen bi gün :KK53: geçmiş bildirimi yapmayı unutma sakın:KK31:
kıslarr beng geldim:))))))))))))))) kusura bakmayınn heber veremdimm hafta sonum çok yogundu misfirlerim vardııı giremedimm faceboktan olsaa yazardım ekleyelim birbirimizi olan:KK55:

Son düzenleme:
nerdeyse 4 ayı geçgin süredirr bu rdayımm iyy vermişizzz hataa kaçamaklrda oldugunaaa göree koca bir salkış b,z,mm kıslara))))))))):KK9::KK9::KK9::KK9:

yoldaşım unutumm gitiii adını anmıyorum allaha havale etim çoktan konuşmaya degmez:)))))))

hafta sonum çok ğüsel geçtii kıslarrrr misafirlerim vardı bide topluca eşimin arkdaşlrıyla piknige gitimkk maviğölee çok eglendim eşimin dogumğünüü öbür hftaaaa ne alım bir fikirr ??:KK52:

menüm dünkü :)

sabahm bir çiçek ekmegi kahvaltılıklardan çaylaa

ara 5 biryerde çay 5 badem

öglen 1 hamburger menü kolaa:))))):KK25:off

akşam yememedim 1dlm yaşpasta çayla:26:

pekii :)) ekmek sadece sabah yenilmeli die listede yazıodu diğer ögünlerdede yenebiliomu ?? şimdilk egzersz yapabilirm evde oldugum için sınavlardan sonra da yürüyüşe baslarımm ewt ara ögün konusunda haklısınn :)

Misafirlerim gitti,ogluşuda uyuttm,kirleriri makinaya dizdim ve çamaşırları astım jet hızıyla,yeşilçayımıda aldım ve artık kendime vakit ayırayım.Geçmişe bakıp geliyorum:126:

günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnn mutlu bir pazar diliyorum herkeseeeeeeeeeeeeeeee.epruu sen yürüyüşe çıkınca 2saat kim bakıyor emir bebişine?kimse o şahsiyet tut bırakma onuuuuuuuuu sev onu ve dua ettt bide çiçek alll be bileyim yap bişilerr.menüne kaymıyorum şimdik msaifirin varmış zatii ama su olayı ve yürüyüş mikemmmelll..bide abartmamanda takdire şayannn onca ev açması falann
Canım ben ogluşumu kimselere bırakmam bırakamam:KK19::KK20:Tbaiki onunla çıkıyorum:21:Kimseye çelenkti çiçekti böekti almama gerek yok anlıycan.
menünü hiç beyenmedim:KK19::KK20:ama bişey demeyicem bu hafta bol bol yiyebilirsin canım:KK53::KK60:
Tabiiii yiyeyimde sen kazan yok öyle yagma:KK33::KK35:
korkutma kızzz

bugün canım kocam sinir etti...zayıfladığımı biliyorum, tasdik etsin istedim. "evet hayatım çok zayıfladığın için de sarkmışsın her yerin sallanıyor" dedi:KK47::KK43::KK37::KK52::KK52:

gel de o dikişleri patlatma pahasına mekik çekme....

ya nasıl sıkılaşırım ben?tek umudum callanetics ti. o da baya zorluyor. 6aydan önce hayatta yapamam:KK43:
Bende dün kayınvaldeme sordum.Zamanında kayınpederle iddaya girmiş 100 kilodan 75 inmiş.EE tabi boyuda uzun filinta gib olmuş dersiniz 60 olmuş.Anne nasıl o koa göbek gitti dedim.Hareket yaptım evde dedi.Oklava ve yattıgn yerden baaklarını 45 açı kaldırıp indireksin.Denedim ama dikişlerim patlıyak sandım.Kayınpederimde dikişlerin degil kızım kasların aıyor sana öyle geliyor dedi:44:Bu arada eşin çok ayıp etmiş:KK19:
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
Sabah:KK11:00
2 dilim cavdar ekmegi
2 catal recel
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
kk peynir
Roka, Yesilcay

Ara:13:00
Sekersiz nescafe
5yulafli 2 kare bitter

Ara:KK15:30
Yarim armut
Yogurt
10findik

Aksam:18:30
1 tabak bezelye yemegi
2kasık pilav
Yogurt

21:00Ara yesilcay su yatana kadar 4 lt olur.:KK52:
300 ip atlama 100 basen hareketi
Herzamnki gibi mükemmel ve kıskanılacak bir menü arkadaşım bravo:KK9:
sabah 11. 2çavdar az biberli domates kızartma 1dilim yağlı ballıkızarmış ekmek 6tane falan pat kızartması yarım k peynir
ara14. elma
öğle16 biberlidomtes ızartması sabahtan kalan 2çavdar
ara17. 1buçuk avuç leblebi beyaz
aşam20 5kare bitter
ara21 :greyfurt
spor.1saat yürüyüş
su.2ltreyi geçti sanırım
Bitki çayı:evet 5i biyerde ve yeşil çay
Çokça çiğneme:çok dikkat etmedim ama etcem
Çörekotu:yatmadan evel çiğneyip yatcam

ben iyiki çalışıyorum gerçekten çünkü evde hiç düzenli olamıyorum sanki. belki alışsam olurdu ama okulda daha bi otokontrol sahibiyim daha düzenli oluyor öğünlerim..oyüsden hepicinizi ayrıcadanak teprik ederimmmmmmm
Menünü hiç begenmedim hele o sabahki kızartlarda ne:KK20:

dünkü menüm :KK16: 11 gibi kalktım yarım kasecik nesfitimi yedim 12 gibi 4 adet inegöl köfte yanına yoğurt:KK37:ama dediğim köfte öküz doyuran gibi değil :KK1:miniminnacık bi lokmalık bi tanesi ara bi elma akşam 5.30 1 adet karnıyarık 1 kaşık pilav:KK33: gün içinde bitki çayımıda içtim sporda yaptım suda bol içtim nasıl kısslar:KK16:
Çok güzel canım :KK9:sen kazanaksın bu gidişle:KK43:

canım ibretlik bişi yok ben begendim menünü:KK9:
cuma bildirim geç kalmış olaraak:))

başlangıç 71.8

geçen hafta 68.

bu hafta 67.2 kısarr:KK42:

menüm dünkü :)

sabahm bir çiçek ekmegi kahvaltılıklardan çaylaa

ara 5 biryerde çay 5 badem

öglen 1 hamburger menü kolaa:))))):KK25:off

akşam yememedim 1dlm yaşpasta çayla:26:

Yoldaşım:KK19: kilo vermene çok sevindim:KK16:Akşam keşke bişiler yeseydin:44:

Ezgi-canan aramıza hoşgeldin canım:21:İnş. birlikte güzel kilolar veririz:KK8:

Kızlar bu arada yeşilçayım bitmişti bende ballısını aldım igrenç.Şuan migedm çok bulanıyor:KK25:

DÜN:Aç karınla 2 bardak ılık limnlu su,2 bardk normal su.

Sabah:kk peynir,2 çatal domates,2 dl.ekmek,2 zeytin,1 çatal yumurta sarısı,çay.
Ögle:4 mangalda köfte,karışık salata,1 küçük kase bulgur pilavı,1 dl.ekmek,ayran,çay.

Hava çok güzeldi ve dışarda yemek yedik.Menüde pirinç pilavını degitrdm ve kolayı ayrana çevirttm.Dışarda temiz havada aileek çok güzel birgün geçirdik:KK16:

Ara:1 dl.pasta,1 kasşık donrma:18::KK17:

Eşimn halasının:KK17:d.gününe aniden çagırdılar.

Akşam:1 tas çorba,1 künefe:KK24:çay.

Kaynanam o kadr kadın yemek hazırlamışAma anne dedm bugün kimseyi kıramdık yedik dedim ve sadeec çorba içtm.Sonra kaynım geldi hadi sizi künefeciye götürücem aileek dedi.Offffffffffffff:KK43:Semih okuyunca menümü kıs kıs güleceksin ama fazla sevinme:KK15:Bu arada ditita tartıyı yegenine eşimn teslim ettim.Elinden oyunagı alınmş bir çouk gibi üzüldüm:KK43:cumaya kadr şime al dedm tamm ded,:21:

bu arada dün 4lt su

100 ip atladım

3 saat yürüdük

25 alt göbek hareketi.video bulursam koyucam o hareketle karın çok güzel eriyormuş.

Yemegi ateşe koyayım ve spor yapayım ogluş uyanmak üzere akşama görüşürüz kılzar öptiiim sizi

X