- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.861
Hadi bakalim bu hafta sana kacamak yokkkıslar ben şuanda kendime pasta yapıyorumama bütün hafta kaçamak yapmıyacam bugün canımın istediği herşeyi yiyorum hevesimi alıyorum yarından itibaren menüleerimi görün bakem
Karbonhidrat yedikce yiyesin gelir zaten sasirmadim aslinda bende eskiden boyle yiyodum hemde hergun o yuzden hic yeme ya da iradene sahip olbugünkü menüm sabah nesfit ara yok öğle1 tabak pilav 5 tane yeşil soğan biraz taze nane gelelim sonraki yediklerime 1 bitter gofret 1 dankek 1 dondurma 3 kare sütlü çikolata akşam 1 fırın ekmeği üstünde kaşar ve sucuk vardı onu yedim birazdan pastamıda yerim
Tamam artik yedin bitti unut guzel bi menu cikar bu hafta salma oyle kendini cok az yiyosum arkadasim sonra da gozun donuyo birden saldiriyon emeklerin bosa gider boyle sende benim gibi. Gunde 2 kare bitter ye ya da ne hosuna gidiyosa cokaz ye canin istemesin abur cubur yoksa ben fena abur cubur yiyen bi insanim oyle boyle deil siz laf ediyonuz benim minnak bitterime ama ben onla yulafli sayesinde 8 kilo verdim canlarrr nefsimi korellti onlar biraz da olsabu menümü her gören şok olur bu yediklerimle nasıl patlamadım inanılır gibi değilbu yediklerimi 1 haftada bile yakamam gibime geliyor
sabah 9. 1yum 2çavdar arası 2kk peynir 5zeytin roka 2ceviz 1adet tutku öğrencim verdi dayanamadım yine
ara11. orta türk kayfe
öğle13. 4köfte büyüklüğünde tavuk(epilasyona gittim arabaya bi kavanoza koyuverdim)sürerken yedim herkes bakıyordu yan arabalardan napimmm
ara15. 1avuç beyaz leblebi 2 kuru incir
aşam19. yarım somon balığı(4parça) salata
spor. yok ama çok yoğun bi gündü okulda nöbetçiydim sonrasında market pazar alışverişi epilasyonda çektiğim acılarrr
su.
2litre civarı.kkızlar okuduğum kitap bitmek üzere..paylaşırım sizinle ama doğru bildiğim yanlışlarım arrr şaştım aldım..anlatırım sonra..öpüyorum sizi
Menun cok guzel ahirette yakana yapiscek lafina 1 saat guldum cok yasa emi
Özge canım öğlen yemeği nerdeeBebis var diye yapamadıysan hadi affettim..tamam zayifsinfazla kilon yok öğlen yulaflilari yedin diyelim aksam niye yiyonn
Aliskanlik diyelim
Kizlarrr yulafli baskisi uzerine onun yerine ne yesem diye dusunurken aklima formun cikolata kaplisi var ondan aldirdim bi kac gun onu yicem ama diyet urunu pek tsvsiye etmiyolar ya kalorisi daha fazlaysa:26: