- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.661
tuğbacım allahtan hayırlısı ama karnın ağrıyorsa o haberci az biraz haberin ola.ben oğlum3aylıkkkken hamile kalmıştım ama düşük yaptım ve halihazırda çok erken bi gebelik olmasına rağmen bi tuhaf olmuştum netteki tarayıcıdan bakmıştım 16mayısta doğacaktı ki şimdi oğlumm6yaşına gircek nasıl içerlemişsem üstelik doktorlar kürtaj şart demmişti kendi doktorumla beraber 7doktor gezmiştim 35kilo almıştım şekerim çıkmıştı hamileleikte...yaraların dikişlerin tazecik demişlerdi...pofffffffff zor günlerdi diyeceğim o ki senin sıkıntı yapman hiçbişeyi değiştirmeyecekki.ben şimdi üzüldüğüme üzülüyorum...ama bence vücudun olması gereken düzene oturuyor yani okadar erken olman normal değil sonuçta..28günde bir sonuçta ideal olan..yeme düzenin vücut düzeninide olumlu etkilemiş bence.üzme canını boşuna emi
semihh seni tuğba kovalamadıı hiç yaww..bak senin boyun kaçki 68 kiloysan sonuçta obez değilsinki kardeşş ne az yiyosun öleee...pöffff diyorum sana yaa..şok ediyorsun vücudunu haberin ola..gözleri faltaşı gibi açılmış tüm hücrelerininaz biraz tuğbayı dinle hemi yoksa verirsin vermesine ama sonraaa yavruşunun adı güselmişşşş
jojopum nasılsın sende bendensin bende organik sehrayım hasta olurum ilaç içmem sağlıklı organik takılırım ama kendim hormonluyum kim yapiii bunu baaa ben bukadar dikat ederkene gizil güçlermi varrr
osgee seni beğendimmm mantıklı yoldaşsın hadi bakalımm
epruuu oğluşunun doğumgünündeki halinnn süper orda58sen şimdik kaç olmak istiyosunki sennnnn:44:
zuzummm battiss kızartması yeşilfasülye gibi sağlıklı organik tam tademadıyla bir yemeğin yanına olmuşmu hiççç
öpüyorum hepicinizi ayva göbüşlerden
KARPUZ GÖBÜŞLÜ SEHRAAA....
sabah 9. 1 yum 2çavdar 2peynir tere 5zeytin yeşilçay
ara11. orta türk kahvesi 4adet çubuk
öğle13. 5yk kuru 1çavdar 2 yoğurt 1soğan
ara15. 1tarçınlı ela 2kaşık traçınlı yoğurt
aşam19. 1tabak haşanmış ıspanak üstüne yoğurt üstüne salça 1kase karnıbahar
spor. 1saat yürüyüş
su. 3litreyi geçginn
nasılım kıslarrrrr
çok acıkırmıyımkiiii korkuyorum dişimide fırçaladım acıktıkça su içicemmmmmm Nazar
ösgeee yemeyeydim o pis yağlı kokuşmuş döneri iyiydi(tiksindiriyorum en başta kendimi bayılırım benn özellikle tavuk dönereeee annecimmmmmmmmmmSabah ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah: 2 dilim cavdar ekmegi
3 zeytin
2 ceviz
2 catal recel
1 haslanmıs yumurta
Kk peynir
Roka,maydanoz
Ara:. 10 findik
Yogurt
1 kare bitter
Öglen:. Carsidaydim ekmek arasi doner
Ayran
Ara:. 1 elma
Aksam:. 1 tabak mercimek corbası
3 köfte
Salata
Su 2 litre ip atlama basen hareketi
ösgeee yemeyeydim o pis yağlı kokuşmuş döneri iyiydi(tiksindiriyorum en başta kendimi bayılırım benn özellikle tavuk dönereeee annecimmmmmmmmmm
onun dışında iyi ama tuğbaaa çorbaa ile köfte ikilisi oluyomuyduuu de sehranaaa de ösgeneeeee
Sabah.. 1 simit, 1 yumurta, kk peynir. 2 zeytin, 2 catalrecel, domates. Salatalık, sekersiz çay
Ara..yok
Öğlen..bir kase çorba, 2 Baget tavuk, yoğurt, 1 lokmacik ekmek
Ara..dondurmaaaaa( açılış yaptımmm)yarım kucucuk yağsız gevrek, sekersiz çay
Ara..1 armut
Aksam..6-7 kasık sac kavurma, 2 yk pilav, yoğurt, salata
Ara..yarım portakal, yarım elma, çeyrekten az muz ( ya su aksam meyvesini yemekistemiyorum yemeyecektim misafirlikteydim)
Canım yememişsin yememişsin akşama hepsinin bedelnini çıkartmışsındünkü menüm kıslar sabah nesfit ara yok öğle 2 kaşık makarna biraz yoğurt bir kase çorba ara bir kuru pasta:18:akşam 2 veya 3 dilim börek yedim:26:yorumları bekliyorum
dün annemdeydim.bi komşusu geldi aa ne kadar zayıflamışsın dedi.bi ay önce bile böyle değildin ne yaptında böyle oldun dediçok mutlu oldum
Canım yememişsin yememişsin akşama hepsinin bedelnini çıkartmışsın
Ne güzel canım.Dün bende kaynanamda gündeydim ve iltifatlar havada uçuştu.Nolmuş sana,ne yapıosun,Yeter artık yüzün küçücük kalmış felanAma dün akşamda arkadaşlarlaydık.Ve bi arkadaşım bayadır görmüyordu şok oldu içeriye girince.Ama biride tamam çok güzel vermişsin ama vücudun dengesiz dedi.Evt haklıydı.Bacaklarım incecik ama göbegim hala çok var.Mekik ve göbek oklavaya agırlık vericem.
Canim maalesef gobus benim de sorunum forumda okudum biberiye yagi surup strec filme sarip yatiyomusun sabah kalkip yikican ben denemedim ya da strec filme sar spor yap