Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

demin kaç beden kaç bedene tekabul ediyo diye araştırırken,(hani kotlarda 31 yazıyo kumaşlardada 40 beden yazıyoya onu anlayamıyodum,artık öğrendim 31 kotsa,41 kumaş hemen hemen böyleymiş 10 fark olurmuş arada,,)
burda kk da kotta kaç,kumaşta kaç beden giyiyorsunuz diye biyer gördüm googlede ararken ,ben kumaş giymem ama sırf merak ettim giydim demin,,hatta sabah dediğim o dar kotlarımıda çıkardım,getirdim odaya,başladım denemeye,,31 vardı aralarında:44:allah allah dedim ben 31'edemi sığmıyodum bunları kaldırırken,,
heralde önü kapanmıyodu hatırlamıyorum..

neyse giydim cuk oturdu içinde nasıl rahatım ama,,neyse bi başka kotu aldım elime yeniydi daha,en özendiğim dar paça kotlardandı,hiç giyememişimdir dar paça en son giydiğimde çok iğrenç görünüyodum koca bi toto basenler apacık ortada
neyse işte bedenine baktım 29 yazıyodudedim bakalım önü kapanmaz kesinde bi için girebilcemmi dediminanamadım önüm bile kapandıı
tam foto çekicektim cameranın pili az dedi taktım dolarsa çekicem akşamçok heycanlandım,,
gerçi giyipte çıkamam sokağa çünkü henüz içinde yürürken robot gibi oldum rahat değilim sıkıyo anlıycanız,,

ama bidahaki deneyişimde kesin rahat edicem şekilde olucam ve şuna eminimki 29dan aşağısı kurtarmaz beni çünkü iri kemikliyim
bideri bikemik kalsamda 28e giremem heralde

kumaşı giydim şimdide üstümde,40beden yazıyo bundada tam oturdu
neyse kızlar şimdi ben kaç bedenim:26:ne karışık bi mevzu buyaa,gömlekte ayrı kotta kumaşta ayrı,elbisede ayrı hepsinde ayrı beden ne karmaşık

tuğbacım allahtan hayırlısı ama karnın ağrıyorsa o haberci az biraz haberin ola.ben oğlum3aylıkkkken hamile kalmıştım ama düşük yaptım ve halihazırda çok erken bi gebelik olmasına rağmen bi tuhaf olmuştum netteki tarayıcıdan bakmıştım 16mayısta doğacaktı ki şimdi oğlumm6yaşına gircek nasıl içerlemişsem üstelik doktorlar kürtaj şart demmişti kendi doktorumla beraber 7doktor gezmiştim 35kilo almıştım şekerim çıkmıştı hamileleikte...yaraların dikişlerin tazecik demişlerdi...pofffffffff zor günlerdi diyeceğim o ki senin sıkıntı yapman hiçbişeyi değiştirmeyecekki.ben şimdi üzüldüğüme üzülüyorum...ama bence vücudun olması gereken düzene oturuyor yani okadar erken olman normal değil sonuçta..28günde bir sonuçta ideal olan..yeme düzenin vücut düzeninide olumlu etkilemiş bence.üzme canını boşuna emi
semihh seni tuğba kovalamadıı hiç yaww..bak senin boyun kaçki 68 kiloysan sonuçta obez değilsinki kardeşş ne az yiyosun öleee...pöffff diyorum sana yaa..şok ediyorsun vücudunu haberin ola..gözleri faltaşı gibi açılmış tüm hücrelerinin az biraz tuğbayı dinle hemi yoksa verirsin vermesine ama sonraaayavruşunun adı güselmişşşş
jojopum nasılsın sende bendensin bende organik sehrayım hasta olurum ilaç içmem sağlıklı organik takılırım ama kendim hormonluyum kim yapiii bunu baaa ben bukadar dikat ederkene gizil güçlermi varrr
osgee seni beğendimmm mantıklı yoldaşsın hadi bakalımm
epruuu oğluşunun doğumgünündeki halinnn süper orda58sen şimdik kaç olmak istiyosunki sennnnn:44:
zuzummm battiss kızartması yeşilfasülye gibi sağlıklı organik tam tademadıyla bir yemeğin yanına olmuşmu hiççç
öpüyorum hepicinizi ayva göbüşlerden

KARPUZ GÖBÜŞLÜ SEHRAAA....

Sabah ac karnina 2 bardak ılık su
Sabah: 2 dilim cavdar ekmegi
3 zeytin
2 ceviz
2 catal recel
1 haslanmıs yumurta
Kk peynir
Roka,maydanoz

Ara:. 10 findik
Yogurt
1 kare bitter

Öglen:. Carsidaydim ekmek arasi doner
Ayran

Ara:. 1 elma

Aksam:. 1 tabak mercimek corbası
3 köfte
Salata
Su 2 litre ip atlama basen hareketi

sabah 9. 1 yum 2çavdar 2peynir tere 5zeytin yeşilçay
ara11. orta türk kahvesi 4adet çubuk
öğle13. 5yk kuru 1çavdar 2 yoğurt 1soğan
ara15. 1tarçınlı ela 2kaşık traçınlı yoğurt
aşam19. 1tabak haşanmış ıspanak üstüne yoğurt üstüne salça 1kase karnıbahar
spor. 1saat yürüyüş
su. 3litreyi geçginn
nasılım kıslarrrrr
çok acıkırmıyımkiiii korkuyorum dişimide fırçaladım acıktıkça su içicemmmmmm Nazar

Son düzenleme:

Saol canim bende senin menüleri merakla bekliyorum

Tebriklr guzel menun canim yemegi dusunme baska seylere odaklan acikirsan da dunyanin sonu degil yarim yaglu sut ice icebilirsin ya da kucuk kase yogurt

ösgeee yemeyeydim o pis yağlı kokuşmuş döneri iyiydi(tiksindiriyorum en başta kendimi bayılırım benn özellikle tavuk dönereeee annecimmmmmmmmmm
onun dışında iyi ama tuğbaaa çorbaa ile köfte ikilisi oluyomuyduuu de sehranaaa de ösgeneeeee

Son düzenleme:

Canim bNa kalsa aksama sebze yerdim amma misafirlikteydim o yuzden

malesef utandığım için bugün ki menümü yazamayacağım. elim varmıyor. akşam çozuttum sanırım. fakat 3 mil leslie, 100 oklava ve 20 mekiğim var...

Sabah.. 1 simit, 1 yumurta, kk peynir. 2 zeytin, 2 catalrecel, domates. Salatalık, sekersiz çay

Ara..yok

Öğlen..bir kase çorba, 2 Baget tavuk, yoğurt, 1 lokmacik ekmek

Ara..dondurmaaaaa( açılış yaptımmm)yarım kucucuk yağsız gevrek, sekersiz çay

Ara..1 armut

Aksam..6-7 kasık sac kavurma, 2 yk pilav, yoğurt, salata

Ara..yarım portakal, yarım elma, çeyrekten az muz ( ya su aksam meyvesini yemekistemiyorum yemeyecektim misafirlikteydim)

sabah 2 b. ılık su
kahvaltı 3 zeytin 3 dilim sucuk 1 kk peynir 2 dilim ç.ekmeği şekersiz cay ve 3 çay kaşığı pekmez yedim
ara yok
öğle görümcemde mevlüt vardı 1.5 açma meyvesuyu yedim içtim
ara nescafe
akşam yine ordaydık yemeğe kaldık mercimek çorbası 3 köfte 1 çorba kaşığı pilav bol salata ve yoğurt bu kadar akşam fazla olmuş kızlar ama hatır için yedimm
su 1 litre spor yarım saat yürüyüş

opss diyorum jojopum bu ne yaww
1 simit çok öncelikle susamlı susamlıııı
ara yok tuğbaya derim seni bakkk sabahki sonra yağa dönüşürr tuğba dediydi öyleeeee
pilavı bence mesaj düzenleme panelinden silll süpürge gelir kafanaaaa tuğba menşeyliiii
akşam arasını ben yapmıcam bundan sonra hiçççç 1portakal bir keke bedelmiş..akşam 7de yemeğimi yiyip kapatıyorum artıkın ben olayııı iyi yapıyorum demiiii...bebişin nasıl jojopum seneye başlıyosunnn değil mi okulaaa

dünkü menüm kıslar sabah nesfit ara yok öğle 2 kaşık makarna biraz yoğurt bir kase çorba ara bir kuru pasta:18:akşam 2 veya 3 dilim börek yedim:26:yorumları bekliyorum
Canım yememişsin yememişsin akşama hepsinin bedelnini çıkartmışsın
dün annemdeydim.bi komşusu geldi aa ne kadar zayıflamışsın dedi.bi ay önce bile böyle değildin ne yaptında böyle oldun dediçok mutlu oldum

Ne güzel canım.Dün bende kaynanamda gündeydim ve iltifatlar havada uçuştu.Nolmuş sana,ne yapıosun,Yeter artık yüzün küçücük kalmış felanAma dün akşamda arkadaşlarlaydık.Ve bi arkadaşım bayadır görmüyordu şok oldu içeriye girince.Ama biride tamam çok güzel vermişsin ama vücudun dengesiz dedi.Evt haklıydı.Bacaklarım incecik ama göbegim hala çok var.Mekik ve göbek oklavaya agırlık vericem.

Canim maalesef gobus benim de sorunum forumda okudum biberiye yagi surup strec filme sarip yatiyomusun sabah kalkip yikican ben denemedim ya da strec filme sar spor yap

Bi de canim gunde 3 ogun 3-4 yemek kasigi tercihen light ya da yarim yagli yogurt ye ben de acayip ise yaradi kiiiben mekik cekmedim hic sadece ip atliyorum yogurt karin yaglarinda etkili ben de triendy de daha once yazmistik ben diyetisyenden duydum 2 kere tvde

Kızlar dün günde o kadar yememe ragmen bu sabah şoooooooooooooookkkkkkk yaşadım.İnananmayıp ogluşu saglık ocagına gittim aç aç.Veeeeeeeeeeeeeee 57.0Dün bide gün malum yedim yani.Ama ogluş bu ara diş nedeniyle habire memede yapışık vaziyette.Dün yürüdümde acaba ondan mı?Neyse ne nedeni önemli degil

ÇITIRCIK ,sende zayıfladıgında göbegin buruşmuşmuydu.Ama sen zayflarken bişey yapmadım göbegim böle kendince düz oldu demiştin yanlış hatırlamıyorsamBen kotta 28 oldum canımKumaştada içine zor sıgdıgım kumaşımı dün günde giydim ve şalvar gibi oldu.Herkes dedi bunu 1 ay önce giydiginde patlıcak gibiydi aferin sana dediler.Bende bu kot nolarını anlamıyordum saol aydınlattın bizi

ÖZGE ,menülerini çok begeniyorum arkadaşım.

SEMİH ,canım sen nesfitinle mutluysan sorun yok ama ömrünce bu kadar az yada her sabah nesfitle olmaz bence.Belli bi süre tamam ama hayat tarzı olarak saglıklı beslnmeye çalışsan daha güzel olmaz mı?Nereye kadar nesfit yada aç kalmakBu arada dünkü menümü senden korkuma yazamıyorummmmm:18:Menü yorumcumuz oldun ve renk katıyosun topigimize

MELİSİM ,menülerini begendim yoldaşım tam gaz devammmmm:13:

SEHRA ,senin yazılar uzundu şimdi geçmişe dönüp okuycam canım.

Saol canim begendigin icin...57 olmusun tebriklerİste boyle gune de giderim zayiflarim da diyosun bence de böyle ben mesela 3 ay diyete girdim hic kacamak yapmicam ama kilolari verince gelsin pastalar gitsin dönerler modunda degilim genelde gunduz canim isterse yerim ama ölcusunde tabi benim asıl dikkat ettigim aksam 7 den sonra bisi yememek

Canim maalesef gobus benim de sorunum forumda okudum biberiye yagi surup strec filme sarip yatiyomusun sabah kalkip yikican ben denemedim ya da strec filme sar spor yap

Bakayım bir şu biberiye yagına.Banada dün aktar çatlaklar için 20tl bi yag önerdi sürüp streçe sarıcan sonrada kabak lifi ile duşta kese yapıcan dedi.Ama tıp bile şu çatlaklara bişi yapamazsken sizce böyle önerilerin bi faydası olur mu?Yogurt konusunda hemfikirim.Hatırlatmışsın dur bi tas yiyeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…