Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Özgecim haklısın en önemlisi 7 den sonra bişi yememek.Beyazt bu şekilde kilo verdi biliyomusun?Sehrada söylemiş bende 7 den sonra ara yapmıycam.Sadece çay,yeşilçay,yogurt yiycem.Tabi bunu geçmişe bakarsanız kaç kez yazıp hala yapmaktayım yalancıııııııııııı bennnnnnnnnnnnnnn:KK30::26::KK37:

Kızlar dün günde o kadar yememe ragmen bu sabah şoooooooooooooookkkkkkk yaşadım.İnananmayıp ogluşu saglık ocagına gittim aç aç.Veeeeeeeeeeeeeee 57.0:KK53::KK53::KK52::KK52:Dün bide gün malum yedim yani.Ama ogluş bu ara diş nedeniyle habire memede yapışık vaziyette.Dün yürüdümde acaba ondan mı?:KK31:Neyse ne nedeni önemli degil:KK9:

ÇITIRCIK ,sende zayıfladıgında göbegin buruşmuşmuydu.Ama sen zayflarken bişey yapmadım göbegim böle kendince düz oldu demiştin yanlış hatırlamıyorsam:KK31:Ben kotta 28 oldum canım:KK76:Kumaştada içine zor sıgdıgım kumaşımı dün günde giydim ve şalvar gibi oldu.:KK1:Herkes dedi bunu 1 ay önce giydiginde patlıcak gibiydi aferin sana dediler.:KK42:Bende bu kot nolarını anlamıyordum saol aydınlattın bizi:KK19:

ÖZGE ,menülerini çok begeniyorum arkadaşım.:KK9:

SEMİH ,canım sen nesfitinle mutluysan sorun yok ama ömrünce bu kadar az yada her sabah nesfitle olmaz bence.Belli bi süre tamam ama hayat tarzı olarak saglıklı beslnmeye çalışsan daha güzel olmaz mı?Nereye kadar nesfit yada aç kalmak:KK31::KK19:Bu arada dünkü menümü senden korkuma yazamıyorummmmm:18:Menü yorumcumuz oldun ve renk katıyosun topigimize:KK16:

MELİSİM ,menülerini begendim yoldaşım tam gaz devammmmm:13:

SEHRA ,senin yazılar uzundu şimdi geçmişe dönüp okuycam canım.

teprik yolluyorum sana burdannn..ayyyhhh nelerimi vermezdim şimdi 57 olmak içinnnn...allahım sen banada nasip et yarebbiimmmmm -amin- görüntüsüde olsaya şu mesaj panelinin altındaki resimlerde yawww..okuldan geldim dinlendim birazdan yürüyüşe çıkıcamm mmenünü sonra yazarım hemi çok merak ettiniz biliyorum sehraa yazsada okusak deyi can atıyorsunuz sağolun varolunnn yavrularrrrrrrr:KK16:akşama yazarım işşaallah olmamıııı
birden içimden şemmmame söylemek geldiii yaaa..hawa çok güselll yaşasınnnnn..cum tartılınca kaç çıkcam acepp en son 62.7de bırakmışım.allaamm nolur almmamış olayım yüptennnnnnnn

Bakayım bir şu biberiye yagına.Banada dün aktar çatlaklar için 20tl bi yag önerdi sürüp streçe sarıcan sonrada kabak lifi ile duşta kese yapıcan dedi.Ama tıp bile şu çatlaklara bişi yapamazsken sizce böyle önerilerin bi faydası olur mu?Yogurt konusunda hemfikirim.Hatırlatmışsın dur bi tas yiyeyim bari:KK1:

Bak aklima getirdin bunda da oyle yapiyon kabak lifiyle lifliyon biride yorum yazmis ben gobegim icin yapti
Ama catlaklarima iyi geldi yazmis

tuğbacım allahtan hayırlısı ama karnın ağrıyorsa o haberci az biraz haberin ola.ben oğlum3aylıkkkken hamile kalmıştım ama düşük yaptım ve halihazırda çok erken bi gebelik olmasına rağmen bi tuhaf olmuştum netteki tarayıcıdan bakmıştım 16mayısta doğacaktı ki şimdi oğlumm6yaşına gircek nasıl içerlemişsem üstelik doktorlar kürtaj şart demmişti kendi doktorumla beraber 7doktor gezmiştim 35kilo almıştım şekerim çıkmıştı hamileleikte...yaraların dikişlerin tazecik demişlerdi...pofffffffff zor günlerdi diyeceğim o ki senin sıkıntı yapman hiçbişeyi değiştirmeyecekki.ben şimdi üzüldüğüme üzülüyorum...ama bence vücudun olması gereken düzene oturuyor yani okadar erken olman normal değil sonuçta..28günde bir sonuçta ideal olan..yeme düzenin vücut düzeninide olumlu etkilemiş bence.üzme canını boşuna emi
semihh seni tuğba kovalamadıı hiç yaww..bak senin boyun kaçki 68 kiloysan sonuçta obez değilsinki kardeşş ne az yiyosun öleee...pöffff diyorum sana yaa..şok ediyorsun vücudunu haberin ola..gözleri faltaşı gibi açılmış tüm hücrelerinin :KK53:az biraz tuğbayı dinle hemi yoksa verirsin vermesine ama sonraaa:KK50:yavruşunun adı güselmişşşş
jojopum nasılsın sende bendensin bende organik sehrayım hasta olurum ilaç içmem sağlıklı organik takılırım ama kendim hormonluyum kim yapiii bunu baaa ben bukadar dikat ederkene gizil güçlermi varrr:KK45:
osgee seni beğendimmm mantıklı yoldaşsın hadi bakalımm
epruuu oğluşunun doğumgünündeki halinnn süper orda58sen şimdik kaç olmak istiyosunki sennnnn:44:
zuzummm battiss kızartması yeşilfasülye gibi sağlıklı organik tam tademadıyla bir yemeğin yanına olmuşmu hiççç:KK33:
öpüyorum hepicinizi ayva göbüşlerden
Dogum gününde 58im ama 55 hedefim.Ama derilerim göbegim sarkık buruş buruş oldu:KK14:Eskiden sert etliydim sıkılmazdı kollarim bile:KK1:Taş gibi hatundum ama yin öyle olucaam:KK12:

KARPUZ GÖBÜŞLÜ SEHRAAA....

teprik yolluyorum sana burdannn..ayyyhhh nelerimi vermezdim şimdi 57 olmak içinnnn...allahım sen banada nasip et yarebbiimmmmm -amin- görüntüsüde olsaya şu mesaj panelinin altındaki resimlerde yawww..okuldan geldim dinlendim birazdan yürüyüşe çıkıcamm mmenünü sonra yazarım hemi çok merak ettiniz biliyorum sehraa yazsada okusak deyi can atıyorsunuz sağolun varolunnn yavrularrrrrrrr:KK16:akşama yazarım işşaallah olmamıııı
birden içimden şemmmame söylemek geldiii yaaa..hawa çok güselll yaşasınnnnn..cum tartılınca kaç çıkcam acepp en son 62.7de bırakmışım.allaamm nolur almmamış olayım yüptennnnnnnn

Saol canım inş. sende istedigine ulaşırsın.Ben kendimi gösterdim sende bi albüm yapta şu meşhur sehrayı görekkkkkkkkkkk:KK52:

opss diyorum jojopum bu ne yaww
1 simit çok öncelikle susamlı susamlıııı
ara yok tuğbaya derim seni bakkk sabahki sonra yağa dönüşürr tuğba dediydi öyleeeee
pilavı bence mesaj düzenleme panelinden silll süpürge gelir kafanaaaa tuğba menşeyliiii
akşam arasını ben yapmıcam bundan sonra hiçççç 1portakal bir keke bedelmiş..akşam 7de yemeğimi yiyip kapatıyorum artıkın ben olayııı iyi yapıyorum demiiii...bebişin nasıl jojopum seneye başlıyosunnn değil mi okulaaa:KK34:
Haklisin canım ben de evdeyken öyle yapıyorum yemekten sonra yok:KK19:Ama misafirlikte olmuyor..meyveyle kurtardığıma şükrediyorum.bebisim iyi teyzesi sagol büyüyor yasımıza 20 gün kaldı bu aralar büyüdüğünü hissettiriyor..evet seneye başlıyorum üstelik sanirim 1 okutacağım..50 kiloya düşerim artık :KK37:Senin oglusun nası?krese falan gidiyor mü?sen 2. Falan mı düşünüyor yoksa zayıflıyorsun söyle bakimmmmm?
Kızlar dün günde o kadar yememe ragmen bu sabah şoooooooooooooookkkkkkk yaşadım.İnananmayıp ogluşu saglık ocagına gittim aç aç.Veeeeeeeeeeeeeee 57.0:KK53::KK53::KK52::KK52:Dün bide gün malum yedim yani.Ama ogluş bu ara diş nedeniyle habire memede yapışık vaziyette.Dün yürüdümde acaba ondan mı?:KK31:Neyse ne nedeni önemli degil:KK9:

ÇITIRCIK ,sende zayıfladıgında göbegin buruşmuşmuydu.Ama sen zayflarken bişey yapmadım göbegim böle kendince düz oldu demiştin yanlış hatırlamıyorsam:KK31:Ben kotta 28 oldum canım:KK76:Kumaştada içine zor sıgdıgım kumaşımı dün günde giydim ve şalvar gibi oldu.:KK1:Herkes dedi bunu 1 ay önce giydiginde patlıcak gibiydi aferin sana dediler.:KK42:Bende bu kot nolarını anlamıyordum saol aydınlattın bizi:KK19:

SEMİH ,canım sen nesfitinle mutluysan sorun yok ama ömrünce bu kadar az yada her sabah nesfitle olmaz bence.Belli bi süre tamam ama hayat tarzı olarak saglıklı beslnmeye çalışsan daha güzel olmaz mı?Nereye kadar nesfit yada aç kalmak:KK31::KK19:Bu arada dünkü menümü senden korkuma yazamıyorummmmm:18:Menü yorumcumuz oldun ve renk katıyosun topigimize:KK16:

Süpersin sekerim aynen devam
Saol canim begendigin icin...57 olmusun tebrikler:KK9::KK12:İste boyle gune de giderim zayiflarim da diyosun bence de böyle ben mesela 3 ay diyete girdim hic kacamak yapmicam ama kilolari verince gelsin pastalar gitsin dönerler modunda degilim genelde gunduz canim isterse yerim ama ölcusunde tabi benim asıl dikkat ettigim aksam 7 den sonra bisi yememek

evet canım katılıyorum sana..menülerin da harika..

keyifsizim başım ağrıyo halaa,ve çocuklar dışarı çıkmak için can atıyolar,,bende markete gidicem nesfitim bitti,marketin arkasındaki parka götürücem geçen sefer çok eğlenmişlerdi,tekrar can atıyolar çıkalım diye şimdi başımın eti kalmadı yediler:KK53:neyse ben hazırlanmaya başlıyım,10dkmı almıyo,,ama çocukları giydirmek tam bi işkencee,yarım saati buluyoo:KK4::KK1:
hadi akşama görüşürük inşallah,bayabi yürücem bugün:KK55:

bu aradaa moralim okadar yerine geldiki,stres mitres kalmadı,başım ağrıyo fena ama yinede umrumda değil:KK62::KK64:

demin wc'ye gittim bi ümitsizlikle tabi,,bi baktııım regl belirtileri:KK52::KK52::KK52: :KK62::KK64:allahım nasıl rahatladım bilemezsiniiizz:KK24::KK24::KK76::KK76:hadi kaçtım ben

bu arada ebruli tebrik ederim canım 57yi bende görürmüyümkii reglden sonrayaaa,,bugün yine 59 çıktım,,ama regl yakın şişim herhal dediydim çünkü jkaçgündür dikkat ediyorum gitmemesi üzmüştü beni neyseki sebebi belliymiş:KK24:benim karnım ne zaman burş buruştu biliyomusun ebru :KK1:doğum yapıp eve geldiğim gün açıp bakmıştım balon gibiydi bebek çıkınca pörsümüş balon gibi olmuştu:KK37:zayıfladığımda buruştuğunu hatuırlamıyorum:KK23::KK76:

Son düzenleme:
keyifsizim başım ağrıyo halaa,ve çocuklar dışarı çıkmak için can atıyolar,,bende markete gidicem nesfitim bitti,marketin arkasındaki parka götürücem geçen sefer çok eğlenmişlerdi,tekrar can atıyolar çıkalım diye şimdi başımın eti kalmadı yediler:KK53:neyse ben hazırlanmaya başlıyım,10dkmı almıyo,,ama çocukları giydirmek tam bi işkencee,yarım saati buluyoo:KK4::KK1:
hadi akşama görüşürük inşallah,bayabi yürücem bugün:KK55:

bu aradaa moralim okadar yerine geldiki,stres mitres kalmadı,başım ağrıyo fena ama yinede umrumda değil:KK62::KK64:

demin wc'ye gittim bi ümitsizlikle tabi,,bi baktııım regl belirtileri:KK52::KK52::KK52: :KK62::KK64:allahım nasıl rahatladım bilemezsiniiizz:KK24::KK24::KK76::KK76:hadi kaçtım ben

bu arada ebruli tebrik ederim canım 57yi bende görürmüyümkii reglden sonrayaaa,,bugün yine 59 çıktım,,ama regl yakın şişim herhal dediydim çünkü jkaçgündür dikkat ediyorum gitmemesi üzmüştü beni neyseki sebebi belliymiş:KK24:benim karnım ne zaman burş buruştu biliyomusun ebru :KK1:doğum yapıp eve geldiğim gün açıp bakmıştım balon gibiydi bebek çıkınca pörsümüş balon gibi olmuştu:KK37:zayıfladığımda buruştuğunu hatuırlamıyorum:KK23::KK76:

Hadi gozun aydin:KK9:Bende stresliydim bugun oldu sonunda siskinlik var cuma gunu tartilcam ama asil haftaya belli olur hadi cocuklarla sana iyi eglenceler:KK8:

allah bağışlasın bebişini bitanem:emir_bebek::nazar:,,bencede çok ayıp:KK1:ben bile senin yazını görünce kimmiş öyküsü neymiş girdim çaktırmadan okudum:KK23::KK53: tebrik ederim:KK9::KK9:ama henüz doğum yeni yapmışsın fazla kısma yediklerinden sağlıklı beslen o yeter sana,süt olsun diye tatlı şerbetli şeyler yeme alakası yok,,bol bol su iç,,
zaten başım ağrıyo bide sen ağrıtma başımıı:KK53::KK9:regl olsam herşey yoluna gircekte gelmiyo işte,,karnımda ağrıyo başımda,,halsizim uykum var,başım dönüyo daha sayıyımmı:KK25:noluyo bana allahım geçsin gitsin biranevvel:KK5:

:))

inşallah reglin gelir ne diyeyim..ya aslında bu veletten fırsat bulup yiyemiyorum bile..ama yine de doğuma giderken eşinin alyansını takan biri olarak zayıflamak çok güzel.kendi alyansımı çaktırmadan denedim, artık oluyor ama ben onu 2 kere genişletmiştim çünkü nişanlandıktan sonra toplamda 30 kilo almıştım:KK43: hedefi,m yüzüğü en azından bir kere daralttırmak.

geçen köyün hemşiresiyle lafladık, sürekli yemesine rağmen doğumdan sonra 25 kilo vermiş, şimdi de kilo almaya çalışıyor, yaptığı tek şey de günde tam 5 lt su içmekmiş. kızı 10 aylık hala sütüm göğsümü ağrıtıyor bolluktan sağıyorum diyor.hiç de sarkmamış. bana da diyet falan takma kafana sadece su iç dedi.

ya bu arada oğlum 4. aya girdi, ben hala regl olmadım. regl olmaya başlayınca daha hızlı verir miyim ki? ya da karnımdaki şiş iner mi?

tecrübelerinize sığınıyorum??

vücudun programı çok ilginç şuna emin olki devam ettiğin sürece durur durur ve birden gider..çözülüverir vücut endişelenme..ve en önemlisi vazgeçme..ara ara olur insanlık hali boşlamalar ama tavsiyem yeme düzenin oturana kadar burayıda bırakmaaaEn Büyük KK...şahsen bennn bilgisayarım bozulduğu için yaklşaşık1ay burda yoktum tam bişeyler oturuyor yoluna giriyorduu ara vermek zorunda kaldım derken almadım zannetmiyorum ama vermedimde yoksa şimdi 5li kilolardaydım kesinnn..neyse vardır bir hayır işşşalaahhhhh

ya bu arada oğlum 4. aya girdi, ben hala regl olmadım. regl olmaya başlayınca daha hızlı verir miyim ki? ya da karnımdaki şiş iner mi?

tecrübelerinize sığınıyorum??

Canım ogglum 1 yaşına girdi ve ben hala regl olmadım.Ama olsam çok rahatlıycam ve şu karnımda iner belki,piklikler akıp gidince:KK25::KK31:

Sabah ac karnına 2 bardak ılık su
Sabah:2 çavdar ekmeği
2 catal reçel
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Kk peynir roka Yeşilçay

Ara:. Sekersiz nescafe
6 yulaflı bisküvi
2 Kare bitter

Ara:. Yarım armut
7 fındık
3 kasik yogurt

Akşam: 1 Tabak makarna
5 elma dilim patates ( firinda yapilmis)
Yogurt

Ara:. Tabisi Yeşilcay ve 3 yulafli yerim 2 saat sonra

Su: 3.5 lt ip atlama300 basen hareketi

teşekkür ederim canım renk katıyosam ne mutlu bana:KK16:

2 catal reçel
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Kk peynir roka Yeşilçay

6 yulaflı bisküvi
2 Kare bitter

7 fındık
3 kasik yogurt

Yogurt

Yine çok güzel bir menü:KK9:Gerçi akşam hem patates hem makarna aynı anda aman neyse sert yorumları arkadaşım semihe bırakıyorum:KK9:

2 catal reçel
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Kk peynir roka Yeşilçay

6 yulaflı bisküvi
2 Kare bitter

7 fındık
3 kasik yogurt

Yogurt

o bitterleri at şu menünden:KK57:patateste çok yeme:KK4: onun dışında güzel:KK9:

bugün sabah iki dilim ekmekle peynir biber falan yedim. sonra oğluşumu hastaneye götürdüm uğraşmaktan yemek yiyemedim saat 4 gibi 1 adana yedim:KK5::KK14:saçımı çekin hak ettim:KK4::KK19:

Son düzenleme:
çok hasta hep kusuyo ve ateşi vardı götürdüm şimdiye kadar serum yiyodu bitirdi eve geldik:KK14:tahli,lleri temiz çıktı çok şükür:KK31:

2 catal reçel
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
Kk peynir roka Yeşilçay

6 yulaflı bisküvi
2 Kare bitter

7 fındık
3 kasik yogurt

Yogurt

bu ne bölee yivrummmmmmmm öğle yemeği nerde ösgee bide haberinn ossunn o yulaflı iyi hoş bende yiyordumda 1ay evel hatta dolabımdada var bi yığın ama 1adetii 30kalori haberin olsun yani iki tanesi 1dilim ekmek gibin bişeyy..bence çok yiyosunn onu yerine portakal bişey ye kaliteli bi k.hidrat al barimmm yavrun var değilmi snein emziriyormusun yaşın boyun kaççç. batttisi hayatından çıkar diyo tuğba anliyumusun beniiiiiiiiiiiii :KK28:heleki makarnayla teee allaammm:KK20:
gıcığım ama haklıyım yaşasınnnn:KK53:

Son düzenleme:
o bitterleri at şu menünden:KK57:patateste çok yeme:KK4: onun dışında güzel:KK9:
Hayırrrrrrrrrrr ayirmayin beni mincik bitterlerimden benim bunyem eritiyo :KK9: saka bi yana o bitteri yiyince aklima tatli falan gelmiyo onu yemesem 3 5 gun sonra saldircam tatlilara kendimi biliyom en azindan kandiriyom kendimi simdi sana soru semih yiyimmi izin ciktimi yoksa kesin kararlimisin:KK5::KK5:

X