- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.641
yerinde canımsende fazla stres yapma belki stresten olmuyorsundur:26:ayrıca o üzüldüğün şey olsa bile herşeyde vardır bi hayır fazla kafaya takma
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sagliksiz demedim canim daha yeni basladik kilo vermeye sonra arada kullansaydin dedim ayrica kahvaltinin yerini asla tutmaz en iyi kendini sen bilirsin nasil zayifliyosa bunyen oyle yaparsinnesfitte yeterince vitamin değeri var yani sağlıksız bişey değil markete gidince üstünü bi oku
Eki Görüntüle 371584
HEPİNİZE GÜNAYDIN ARKADAŞLAAR
çok keyifsiziim benyaa,,reglim 5 gün gecikti,boşver strs yapma dedim kendime ama,aklıma düşünce gelde stres yapma,,dr'a sordum telde sonuçta haplar kullanıyorum zarar olur falan,dedi test al bak bakalım negatifse kullanmaya devam et ilaçlarını dedi,bende demin aptım negatiftii,rahatladım azda olsa,,belki daha erken ama,,ilac kullanmasam reglimi bekliycem 15gün gecikse anca öyle şüphelenicem ama korkuyorumneyse bakalım her wcye gittiğimde bi belirti varmı diye bakıyorum,gelmiyo işte yokyokçok canım sıkkın
ee sizler napıyonuz keyifler yerindedir umarım,,
yerinde canımsende fazla stres yapma belki stresten olmuyorsundur:26:ayrıca o üzüldüğün şey olsa bile herşeyde vardır bi hayır fazla kafaya takma
dün annemdeydim.bi komşusu geldi aa ne kadar zayıflamışsın dedi.bi ay önce bile böyle değildin ne yaptında böyle oldun dediçok mutlu oldum
Yogurt benimde bastacim herkese kiziyom yogurt yok hani diye nesfite gelince bu denli faydali oldugunu bilmiyodum ancakk semih kahvaltini oglen yap ozaman bak diyetisyen ne demis onlardan da mahrum kalmayalimtesti yaparken öyle dedim zaten canım yaama 2 canavarımı düşününce ister istemez içim sıkılıyoo,çünkü çok kçükler henüz,allahım olmayanlara ver benim olanlarada sağlık ver diyip duruyorumneyseki şimdilik rahatladım,bakalım benim reglim iyice düzeni bozuldu hep geri geri kayıyodu 1senedir,,24ocakta olduydu şubatın 15inde oldu buseferde eken gelir derken ayın 20si olduhayırlısıı
bu arada nesfit çok faydalıymış iyi yapıyomuşuz,,beslenme uzmanını aradım dün,beslenme şeklimi söyledim,sabah nesfit akşam nesfit yiyorum dedim,,o tam diyodu işte güzel fakat kahvaltıda alamadığımız besinleri öğlen yeseniz daha iyi olur,mesela zeytin olsun peynir olsun yoğurt domates vs..bunlarıda ekleyelim derken lafını kesip,dedim eşim geç gittiği için öğleyin kahvaltı hazırlıyorum eşime hepsi oluyo ekstra yemekte yapıyorum ben hem yemek hem kahvaltılıklardan yiyorum,2ara yapıyorum elma ve portakal yiyorum 3lt suyumu içmeye çalışıyorum diyince süper dedi,beslenme düzeniniz çok iyi,,
mesela yoğurtun öneminden bahsetti gene,,ara öğün olarak yoğurtta tüketebilirsiniz dedi,göbek yağlarını eritiyo falan dedi biliyorum dedim bendeeöyle işte,hatta çörek otunuda söyledim tabi çok iyi çiğnemek kaydıyla aç karına yutabilirsiniz dedi çok yararlı
öyle iştee,,ben nesfitmi yapıyo acaba kabızlık var bende dedimde,imkansız dedi,içinde çok faydalı tahıllar besin grubları var dedi,,bende çörek otunu ondan sordum kabızlığa iyi geliyomuş,yiyebilirmiyim diye
benzeytin sevmiyorum bal reçel çikolata falan onlarda kilo yapıyo kahvaltı yapsamda 1 dil kepek ekmeği yiyorum
biraz peynir yiyorum yani nesfit daha vitaminli oluyor o şekilbundan sonra kahvaltı yapıcam canım tşk önerin içinyumurtada bi gün değil bi gün yerim olur biter
çikolata cips yaş pasta baklava çikolata bunları seviyom
canım yalnız nesfiti hayat stratejisi olarak görme belirleme,devamlı hayat boyu nesfitle beslenicek değiliz,kendi adıma söyliyim,şu iddaa olmasa hızlı kilo vermeye ihtiyacım olmasa banane nesfitten,mis gibi kahvaltı etmek dururken neyse iddaa bitsin eski düzenime döncem,,ama şuvar zaten onu sormak için aramıştım ben normalde geç kalkıyorum öğle saatinde kahvaltı etmek zorunda kalıyoruz oyüzden sabah 8de kalkıp kahvaltı değilde nesfit yiyorum metabolizmam çalışmaya başlasın diye doğrumu yapıyorum dedim,öğlen saatindede ekstra kahvaltılıkta yememde sakınca varmı dedimmeğerse doğruymuşsevindim yaw,,hem bu şekilde koşullandırıldımmı erken kalkıyorum nesfitimi yiyorum,saat kaç oldu bakın daha eşim ve çocuklar uyuyo,daha geçen haftaya kadar bende bu saatlerde uyuyo oluyodumhanginizi dinliyeyim şaşırdım
Yogurt benimde bastacim herkese kiziyom yogurt yok hani diye nesfite gelince bu denli faydali oldugunu bilmiyodum ancakk semih kahvaltini oglen yap ozaman bak diyetisyen ne demis onlardan da mahrum kalmayalim
hayatında ne değişti zayıfladıktan sonra:26:
:44:inanınki bu soru bana ilk defa soruluyo,aslında çok güzel bi soru,kendime bile hiç sormamıştım bu soruyuu:26:çok ciddiyim:26:
şöyle söyliyim,bikere özgüvenim tam anlamıyla yerine geldi,artık eşimle dışarı çıkınca zayıf insanları görüpte iç geçirmiyorum,eşime çok kızardım eskiden birilerine bakınca falan zoruma giderdi ister istemez üzülüdüm,ama göze yasakmı var engelleyemezsin,mecbur insanlar yanından geçiyo ben bile bakıyorum,neyse artık öylebi güven problemim kalmadı,
heleki kiloluyken ablamla kot almaya bi mağazaya girmiştik,ablam çok zayıftır benim 27-28 beden kot istediğini söyledi bende bilmiyorumki kaç beden giydiğimi,27 0 beden oluyomuş sanırsam,neyse birsürü model çıkardı önüne,bana sordu size kaç lazım diye,valla 44beden sanırsam dedim bana 2-3 model gösterebildi ancak büyük bedende modellerimiz bukadar dedialdım denedim çok sıkı geldi 46 denedim oldu,ama 2-3model hiçbiride güzel değilkiçok moralim bozulmuştu,baktm ablam seç seç beğene beğene bihal ldu modelleri,ben öylece onu izledimçok zoruma gitmişti,heleki ya insan ablasını kıskanırmı,ben kıskanıyodum,bi ablamın bacaklarına bakardım çırpı gibi,bide banaiğrençtim dombili bihaldeki insanın bpiskolojisi nasıldır öyle
ama artık öylemi aldığım her kıyafetten birsürü model var,dilediği giyebiliyorum,aynaya yakıştımı diye bakarken kusursuz bihalde kendimi görmek varya ne mutluluk verici bişeymiş bi bilsen,,eskidende zayıftım ama bu duygular bambaşkaydı,çünkü kilolu olmanın zorluğunu yaşamış içinden çıkmıştımbide en güzel şeylerden biride artık,bayramlarda vs.gittiğim heryerde bana aaa kilo almışsın ne olmuşun çok değiştirmiş kilo seni,yakışmamış,eskiden zayıf pek güzeldin falan filanlaflarını duyardımartık bunların yerini şaşı olmuş gözlerlensıl başardın nasıl zayıfladın bukadar sırrını bizede anlatsana bizde zayıflayalımişte buu
heleki yolda iki çocuğumla giderken görenler bunlar seninmi,kız sen daha çocuksun ne çocuğu bunlar demeleri beni çok şımartıyo,hiçte 2çocuk annesine benzemiyosun diyolar,,çok güzel bu lafları duymak,,daha ne diyim bilemedimkii böyle işte
çok ayıp ama öykünü şimdi okudum. alıntılarla zenginleştirmn iyi olmuş:) resimlerine bayıldım ve ilk defa bu koca göbekten kurtulabileceğime inandım.ben 3 ay önce doğum yaptım 84ten 67ye düştüm 3 ayda ama göbeğim duruyor. maalesef sezeryandım, mekik falan yasak 6 ay...ama bana moral oldun, doping oldun, muhteşem oldun:)
diyet listesinden falan anlamam, zaten en çok kiloyu da diyet yaparken aldım ama beslenmeye dikkat ediyorum.arada tüyo almak için başını ağrıtırım, haberin olaa