- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.381
hiç umudum yok o kadar karamsarım ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoldaşım,çıtırcık,kızlar yorumlarınızla beni şımarttınızAlbümü silicem ama eşimla anlaşmamız böyleydiYoldaş sende kkoysan merk edyrm sizleri
tebrikler canım bu şekil devam et hedefine gelirsinama 1 ayda çok az bi süre değilmi:26:bide sen hani 20kilo vermişsin kilo verdikten sonra tekrar vermek biraz zor oluyor geneldeama kendini çok sıkarsan başarabilirsinbende seninle nesfit programı yapmaya varım canıminş bi 4 kilo veririm bunula
Kızlarrrrrrrrrrrrr bu sabah 2.kez 57.9 u gördümmmmmm:109:Şımardım iyiceİnş. tok karınla 55 i de görürüm kızlar
Günaydın canım.Ayyy benide mi takp ediyordunçok mutlu oldumOgluşum için iyi dileklerin için çok teşekkürler teyzesiSende gel aramıza
menüm
sabah 1dlm çavdar ekemgi yumruta domates bbier çay nesfiti yapamadım:)
ara papatya çayı ballaa 1elma 5 adet tusuz badem
öglen 1 sarı burma biberiye çayım
akaşm 3 kuru köfte 1 biber 2 çigköfte yogurt marul
nescafe şekersiz
Tebrikederim ne guzel az yemissinben dunyalari yedim canavar vvardi sanki bugun icimde
dünkü o pideden sonra bugün kendime ceza verip hiçbirşey yememem gerekirdi. bugün ki menüm
sabah
1 dilim börek, 1 kk dan peynir, 2 zeytin, 1 çatal bal, yarım salatalık
1 saat sonra evden çıkarken 1 tane kuru kayısı attım ağzıma
ara 1 fincan yeşil çay, 4-5 tane eti form çubuk
öğle 1 kase çorba, bol salata, cacık ve 1 tavuk göğsünün dörtte biri. sanırım fırında yapılmıştı
ara: yok
akşam 3 yk kadar nohut yemeği, bol salata, 4 tane parmak büyüklüğünde biber kızartması yoğurt ile
ardından bir fincan form çayı
21 de bir elma, bir kivi
spor: 3 mil leslie, slim in pack, 30 kadar oklava hareketi
af buyurun kızlar,menülere bakıncacanım istiyo diye hemen hemen geçiyorum,,nolur kaçamaksız geçirin günleri,,
şurda kaç günüm kaldı stresliyim fena,oyüzden salla başını al maaşını pozisyonundayım,sohbet edek kaçamak yapmayak hadi nolur mazur görün,,zaten biliyosunuz ne yencek ne yenmicek,en azından verdiğim listeye göre beslenin bimüddet
menüm
sabah
nesfit yarım bardak sütle(yarım yağlı)
ara
elma
öğlen
sucuklu yumurta
yeşil salata
3d.tam buğday ekmeği(kızarmış)
azcık peynir
kuru soğan
3k. yoğurt
ara
portakal(yarım)
akşam
nesfit+yarım bardak sütle(yarımyağlı)
2saat sonra
adaçayı
form çayı
toplam 3lt su
ve bi dolu egzersiz ve zumba dansıı
iy pekiii afedildin kk güselikk yarışmasına girdin stres yapmayalım bari sanaaa neyse 5 biryerde çay alcam nediyon kıssssss
hata börek ve biber kzıartması cnm:)
Menunu okudum ooo cok guzel diyodumki 21 deki elma ustune bide kivi hic olmamis sonra kilo veremezsen niye veremiyom dersen sebebi bu gerci benim menum senden beter ta bugun nese gecenlerde tv de denk geldim aksam hava karardiktan hatta ve hatta saat 4 ten sonra seker iceren meyveler yenmemesi gerek elmadan bi isirik alinca kendini yenilemeye calisan vucutta (hava kararinca )hop pankreas insulin salgiliyo sonra bunlar direkt basen gobus olarak geri geliyo oyuzden ben aksamlari uzun suredir meyve yememeye ozen gosteririm triendy beni dogrulucaktir ben emeklerin bosa gitmesin diye nacizane yazdim okadar emek veriyoruz cok acikirsan peynir at agzina ya da sut seker icermiyo onlar bi meyve yedin birdunya laf duydundünkü o pideden sonra bugün kendime ceza verip hiçbirşey yememem gerekirdi. bugün ki menüm
sabah
1 dilim börek, 1 kk dan peynir, 2 zeytin, 1 çatal bal, yarım salatalık
1 saat sonra evden çıkarken 1 tane kuru kayısı attım ağzıma
ara 1 fincan yeşil çay, 4-5 tane eti form çubuk
öğle 1 kase çorba, bol salata, cacık ve 1 tavuk göğsünün dörtte biri. sanırım fırında yapılmıştı
ara: yok
akşam 3 yk kadar nohut yemeği, bol salata, 4 tane parmak büyüklüğünde biber kızartması yoğurt ile
ardından bir fincan form çayı
21 de bir elma, bir kivi
spor: 3 mil leslie, slim in pack, 30 kadar oklava hareketi