Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kaç kilo verdin kaç ayda birde burda her cuma tartılıyoruz cnm bizz herğün menülerimizi yazarız başlangıç hede fkilonuda yazman geerek bende 71.8 le başladım 3 ay olcak galibaa 67 oldum ama 60 inmek hedefim inşş benim yaşımda 29 :) evliyim

Ee tabi vucut birden abur cuburu ekmegi kesince sok oldu :KK9: suda hic icmiyordum 1 lt bile simdi 2.5 3 lt iciyorum o yuzden verdim cok duzensiz ve aksamlari cok yiyordum simdi gunduz normal aksam az yiyorum boyle olunca gitti kilolar spor yapmiyorum malesef ama emziriyorum umarim birakinca kilo almam sende fena vermemissin bence spora agirlik ver vaktin varsa ya da 6 dan sonra bisi yeme cok ise yariyo kilo vermen hizlanir nacizane tavsiyem

[ben artık bir düzen oluşturmaya çalıştım beslenmemede gereksizz aşırı ygalı şeeyleri ywmekten vaz geçtim çünkü unun sonu yok ye ye:) aşırı yaglanma obez rsiki günümüzde yaygın oldu artık birde hamile kaldıgımda aşırı kiloyala bitirmek istemiyorum .

Simdiden duzen olusturman cok iyi bizler bosu bosuna hamilelik ve sonrasinda kilo aliyoruz sonra boyle vermeye calisiyoruz bende yagli seyler yememeye özen gosteriyorum

Triendy bu ara da seni de azminden ötürü cok tebrik ederim 2 cocuk annesi demeye sahit ister ne guzel beslenme mantigini oturtmussun eskisi kadar dikkat etmesen bile kilonu korursun sana da 59 kiloyu gormeyi nasip etsin Allah menulerime vakit bulurda tavsiyelerde bulunursan sevinirim:KK16:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardk ılk limnlu su.
Sabah:kk peynir,y.domates,y.yumurta sarısı,2dl.kepek ekmek,3 zeyitn,çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:2 dolma,1 dl.kepek ekmek.
Ara:çay,elma çayı.
Akam:yok

Akşm işim çıktı oyüzden yemek yiyemedim.Sonra acıkmam dedim ama 11 de 2 dl. ekmek,1 domates,kk peynir,1 elma güplettim ve şimdi bogazlarm çin elmaı ıhlamur içiyorum.Veeeeee az önce bunları yediktn sonra tartıldım veeeeeeeee57.5 çıktım:KK53::KK52::KK31::44:2 saat yürüdüm tempolu acep ondanmıdır nedir.Ama artık az yiyerek zayıflanır düşüncesine inanlara dogru kayar gibi oldum.Buna inanmama beni iten nedir bilmiyorum semih mi acaba:KK9:Semih12 sen cuma günü kç çıktın?Az yiyerek verirsen tebrk edicem seni arkadaşım.:KK9:

canım ben 1 haftadır çok düzensiz sağlıksız beslendim eşim hastanede yatınca hastane yemeğiydi kantindi tostuydu derken hiç kendimi tutamadım ve veremedim onun için:KK17::125::111: ama şimdi tekrar aç kalmaya devam:KK52:trendy okumasın bunu:KK9:cuma sana bildiririm kilomu canım:KK53:en son 68.100 gördüm ama bugün 68.900dum 1 hafta yeyince maliyeti bu oldu bana:KK19::KK43:

oğlunda çok şirin bu arada allah sana bağışlasın nice doğum günlerini kutlarsınız beraber inş:KK55::130:

oğlunda çok şirin bu arada allah sana bağışlasın nice doğum günlerini kutlarsınız beraber inş:KK55::130:

Saol arkadaşım.Eşinede çok geçmiş olsun.Yorumun içinde saol.İlk sen gördün albümü sanırım.Valla sırf beni görün die sizler için koydum.Bende sizleri merak ediyoum ama:44:

ebrucum doğum gününüz kutlu olsun cnm oğluşun çok tatlı maşallahh allah bağışlasın:KK19:
Saol serapcım Rabbim cümlemizinkini bagışlasın.Albümünü daha yeni farkettim:KK37:Çok içten samimi bi insana benziyorsun.Ne biliyim yüzün glüşn bende öyle bir his uyandırdı.Ben yüze bakınca notunu veren biriyim.:KK34:Bende siizn iiçn eşimin izniyle resim koydum canım.

Kızlar sabah doktorumda ayça kaya konuktu.Tok tutan şeyleri anlattı.Sizlere aktarmak istedim.

Yeşil çay
Beyaz leblebi(günde 4 kaşık=1 ekmek:bu yüzden tok tutuyormuş:KK53:)
Yulaf
ayva
ayran,yogurt.

Saol arkadaşım.Eşinede çok geçmiş olsun.Yorumun içinde saol.İlk sen gördün albümü sanırım.Valla sırf beni görün die sizler için koydum.Bende sizleri merak ediyoum ama:44:

Saol serapcım Rabbim cümlemizinkini bagışlasın.Albümünü daha yeni farkettim:KK37:Çok içten samimi bi insana benziyorsun.Ne biliyim yüzün glüşn bende öyle bir his uyandırdı.Ben yüze bakınca notunu veren biriyim.:KK34:Bende siizn iiçn eşimin izniyle resim koydum canım.

ewet cnm göründüğüm gibiyim sağolasın...:KK19:

Bugun
Sabah:Ac karnina 2 bardak ilik su
1 fincan yesilçay 2 dilim cavdar ekmegi 3ince dilim peynir 3 zeytin 1haslanmis yumurta 2 catal recel 2 ceviz maydanoz roka
Ara : yarim armut 3 kasik yogurt
2saat snra sekersiz nescafe 2 parca bitter 6yulafli buskuvi
Ara:11 findik
Aksam:2 kasik pilav kizarmis tavuk 2 but kadar 1 bardakayran
Ara:yesilcay 3 yulafli

2 lt su
300 ip atlama ev isi:KK34:

Kizlar sabahlari gec uyaniyoruz aksamda erken yemek yedigim icin oglen yemegi yiyemiyorum genelde canim istemiyo umarim cok yanlis yapmiyorumdur

X