- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.261
elbetteki engellemiştir,hem bak bide kaçamaklarım çok oldu diye kendi ağzınla söylemişsinyani kaçamaksız atlatırsan buhafta düzenli beslenirsen ve 3lt suyunu hergün içersen emin ol kilo almadan atlatırsın bu dönemi,üste kilo bile verirsin,,çünkü sigarayı bırakan insanların iştahları çok açıldığı ve sigara yerine meşgaleyi yemeklerde aradıkları için kilo alıylar,ama sen bunun bilincindesin ve almazsın emin ol
hoşbulduk canım,,
canım sabah güzel
ara güzel
öğlen
sonraki ara
akşam iyi fakat köfteyi sulu hatta et yemeklerinin suyundan yeme sakıneti faydalıymış fakat suyu değil
işte bukadar,suyu bol bol içiyosun dimi,eğer bak içmessen emeklerin boşa gider,yağları vücuttan atmanın başka yolu yok
ebru menülerine yediklerine hiç dikkat etmiyosun yepyeni bi haftaya başladık artık bu kaçamaklar niyee
akşam mantı yenirmi hiç2tas çorbada içmişsin bide salatada yok çorba salata zaten gayet doyurucu tok tutucu ve faydalı gerek yok vücutta erimiycek besinleri almana akşam akşam
akşamdan sonraki cısslara bişey bile demiyorum artık görmek istemiyorum bidaha gerçekten kilo vermek istiyosan bunları at kafandan artık,,fırça kaymadan atıcan yok diyorum,fırçada atıyorum ama hala yiyosunkahvaltıdada az yiyosun yeterli değil işte,sabah fazlasıyla tüm enerjileri toplayasınki akşama kadar ona buna saldırma
canım inanki iyiliğin için bukadar kök söktürüyorum sana,ama diyosanki ben kilo almıyım yeter vermek istemiyorum,ozaman haklısın,ama niyetin kilo vermekse bunlardan vazgeçmelisin,,inan hiç zor değil..
meün sabah 1 dlm çav ekemgi çeçil peyniri 1 yumurta çay biber
ara tahin pekmez ekmeksiz
öglen yarım ay çöregi türk kahvesi
akşam bezelye 1 ymk kaşıgı pilav yogurt 1 kase
nescafe şekersiz yarım brovni:) ebrucum:)
melis bunlarmı gayet güzel menüde canım dikkat et yediklerineeeebence masum gibi görünen canavardan başka bişey değil,o yediklerin gidip totona göbeğine yapışıyolar başka yaptıkları bişey yok vücudaa
sağol canım inşallaaaaahhhhh
Kızlar merhaba..İkinci doğumu da yaptım, 4,5 ayı geride bıraktım..Tam 19/20 KG vermem lazım...Artık başlamak gerek bi yerden...Yoksa deliricem..İnsan içine çıkmak istemiyorum..Kıyafet almıyorum kesinlikle...Nefret ediyorum halimden...69 kiloyum ve ve ideal kilom 50 kg... Yarın start vermem lazım... Ev spor salonu gibi ama vakit bulup egzersiz yapamıyorum aletlerle..O vakti de bulmam lazım! Destek olun..Seviyorum sizi
İlk gün
Uyanınca 1 fincan tarçınlı yeşil çay, 1 bardak su.
Kahvaltım: 3 çatal beyaz peynir, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli, 1 küçük bardak şekersiz çay, 1 zeytin, 1 çatal yumurta. 1 saat sonra şekersiz Türk kahvesi...
Hadi hayırlı olsun...
İlk gün
Uyanınca 1 fincan tarçınlı yeşil çay, 1 bardak su.
Kahvaltım: 3 çatal beyaz peynir, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli, 1 küçük bardak şekersiz çay, 1 zeytin, 1 çatal yumurta. 1 saat sonra şekersiz Türk kahvesi...
Hadi hayırlı olsun...