Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

dünkü menüm sabah nesfit ara elma öğle 1 kek ara portakal akşam bol yeşillik 1 tabak mercimek köftesi 40 dk yürüyüş

Kızlar merhaba..İkinci doğumu da yaptım, 4,5 ayı geride bıraktım..Tam 19/20 KG vermem lazım...Artık başlamak gerek bi yerden...Yoksa deliricem..İnsan içine çıkmak istemiyorum..Kıyafet almıyorum kesinlikle...Nefret ediyorum halimden...69 kiloyum ve ve ideal kilom 50 kg... Yarın start vermem lazım... Ev spor salonu gibi ama vakit bulup egzersiz yapamıyorum aletlerle..O vakti de bulmam lazım! Destek olun..Seviyorum sizi

haha haklısın ne deyimmmm çıtıtr yavrimm:)

aramıza hoşgeldinn

[menüm kısalrr:) ebrum:)

sabah 2 dlm çav eççelil peyniri 1 yuymurta 1 salam 1 çeri domates çay

ara elma

öglen yogurt çorbası 1 kivi

ara mürdüm çayı 5 adet tususz badem

akşam yaparak sarması etlii yogurt

nescafe şekersiz

1 portakal 1 elma

az yaplılan kaçamaklar,kalori çıkıp haftada kilo olarakk dönüyorrr onun için kıslar az kaçamak sonsuz mutluluk:))))))

Son düzenleme:
dünkü menüm aç karnına türk kahvesi. 1 bardak su
kahvaltı da 2 d. ç. ekmeği 4 zeytin 1 çatal peynir 1 çatal bal şekersiz cay
ara yarım muz
öğle günüm vardı misafirlikteydim çok şeyler vardı ama kendimi kıstım vallahi tuutum boğazımı yediklerim yarım dilim pizza.3 sarma 1 küçük dilim ıspanaklı börek birde köstebek pasta yarılarını ben yedim diğer yarılarını oğluşa yedirdim bi kaç bardak şekersiz çay
ara türk kahvesi misafirlikte yine:)
akşam etli mantar sote ekmeksiz 2 yemek kaşığı suyunuda oğluşa yedirdim ekmeği bandıra bandıra cnm çekti ama yemedim:)
ara 2 dilim elma 2 dilim ayva su fazla içemedim yine 2 bardak gün boyu

İlk gün

Uyanınca 1 fincan tarçınlı yeşil çay, 1 bardak su.

Kahvaltım: 3 çatal beyaz peynir, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli, 1 küçük bardak şekersiz çay, 1 zeytin, 1 çatal yumurta. 1 saat sonra şekersiz Türk kahvesi...

Hadi hayırlı olsun...

Öğlen yarım muz yedim. 2 saat sonra yarım elma, 1 saat sonra bir havuç-2 çilek..
Arada zencefil/zerdeçal çayı
Akşam yemeğinde Izgara balık (1 adet levrek), salata.
1 saat sonra 2 kayısı, 6-7 adet tuzsuz fıstık.
1 saat sonra 1 fincan şekersiz sütsüz kahve. (Su da içtim 1,5 litre kadar)

Yatmadan önce de egzersiz yapıyorum...
İlk günü böyle bitiriyorum kızlar...

Öğlen yarım muz yedim. 2 saat sonra yarım elma, 1 saat sonra bir havuç-2 çilek..
Arada zencefil/zerdeçal çayı
Akşam yemeğinde Izgara balık (1 adet levrek), salata.
1 saat sonra 2 kayısı, 6-7 adet tuzsuz fıstık.
1 saat sonra 1 fincan şekersiz sütsüz kahve. (Su da içtim 1,5 litre kadar)

Yatmadan önce de egzersiz yapıyorum...
İlk günü böyle bitiriyorum kızlar...

menüm kıslar :)

sabah kahvaltı ço kaz yatım söylemeyim

ara ıhlamur elma

öglen 3 ay çöregi yarım dilim kek 1 dilim irmik tatlısı çay

ara türk kahvesi

akaşm adaçayı elma kivi bir avuç kuruyemiş

hiç begenmedim menümü):

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limonlu su.
Sabah:yarm karper,2 dl.kepek ekmek,yarm yumurta sarısı,reçel,çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1dl.ekmk,1 tabak karnıbahar.
Ara:1 tabak yogurtlu makarna,çay.
Ara:kuşburnu,1 elmalı kuarbiye.

Su:2.5lt.
Spor37:

Kızlar her yerim agrıyor.Bugün camdı tüldü derken evi dip kçşe temizledim.Eee bide ogluş bir yandan.Cuma akşamı oglumun dogum günü.Gerçi yer tuttuk evde olmıycak ama içime sinmiyor işte.Yarında oturup 1 şeklinde şeker hamurlu kurabiyeleri yapıcaz.Off çok telaşlı ve heyecanlıyım.İnş. çok güzel ve herşy yonda gider.38 benden mini bir elbise aldımÖgle ve akşam yemeklerime yogurt ve salat ekliycem oglmdn ffırst bulursam.Çünkü doymuyor ve oglum emdikçe içim kıyılıyor ve gece çok acıkıyorum.Oglumda gece boş boş çekiyor ve ben üzülyrm.Kendimi çk sıkmadan bol salata ve yogurt ayran eklycem yemeklermin yanlarına.

dün sadece elimdeki bezi koltuğa koymak için eğildim ve olan oldu,doğrulamadım bidaha zar zor yere attım kendimi tam yarım saat kalkmaya çalıştım ama tık yok belime bıçak batıyo sankieşimi arasam işten gelemezki napsın,annemi arasam acaba gelirmiki derken ablam alt katta oturuyoya onu arıyım dedim belki işe daha gitmemiştirsat 9.30du,aradım ve daha şimdi çıkıcam noldu dedi yardım istedim,çıktı ama dış kapı kilitliydi allahtan oğluma kapı açmayı öğretmiştim(2.5yaşında ama öğrenmişti)gitti zarda olsa açtı sonunda
geldi kaldırdı beni ablam,otur koltuğa dedi,ama imkansız belimdeki kemik ne eğilmeme nede kalkmama izin vermiyoduişe geç kaldım annemi arıyımda o gelsin dedi sen gelene kadar yürü dur evde dedi,bende bi 15dk yürüdüm ayakta bekledim ve sonunda geldi,annem krem falan sürdü ama geçmek bilmiyo acı,hemen acile gittim tek başıma, annem çocuklara baktı evde..
acil beyin ve sinir dr'una yönlendirdi çıktım yukarı bekle anam bekle saat 3 olduğu için çay molasına bahçeye çıkmışlar,neyse uzun bi bekleme süresinden sonra girdim dedimki;bende bel fıtığı başlangıcı vardı yıllardırda bidaha gelmedim ağrısı vurup duruyodu arada dedim,parmak uçlarımda yürüttü falan yok dedi,bu bilmem ne spazmı olmuşsun 1hafta 10gün sonra geçer yat dinlen hareket yapma pek dedi,ani hareketlerden veya rüzgardan olur bu gibi durumlar dedi:26:fıtık ilerleseydi ayaklarında ağrırdı dedi,neyse ya çok uzatmışım:2:
geldim ve dün akşam eşim gelince bana hiç iş yaptırmadı sağolsun,hatta bi baktım bulaşıkları bile yıkıyıvermiş:26:kıyamamyaa,bide diyodu ciddi ciddi,bana herşey yaptır ama bulaşık yıkamam diyodu çok mutlu etti beni şaşırttı,bakalım bugün napıcak kadınlar gününün farkındamı acaba
bugün düne göre iyiyim ama fazla aynı pozisyonda kalamıyorum kuduruyo ağrımbu halde çocuklara bakmak nasılda ölüm geliyo bi bilseniz,

kusura bakmayın çok uzun yazmışım ama ne bileyim sizlere haber vermezsem içim sıkılıyo üzülüyorum,mecburmuşum gibi hissediyorumokadar alışmışımki buraya rapor vericem illaa,,herkezin yarın yüzü güler inşallah tartıda görüşmek üzeree..

not:kızlar aksilik üstüne aksilikler çıkıyo,niye hep beni buluyo böyle şeyler naptımki diyorum ama sabır diyorum,bunuda atlatıcam inşallahsize demem oki lütfen yokluğumda kendinizi salmayın az çok biliyosun yanlışları,birbirinize destek olun yorumlarda bulunun..arada gelip okuma modunda olucam bi süre,aman yediklerinize dikkat edin, aşağıdaki beslenme şeklindeki düzene özen gösterin kaçamak yooook

Yeni Gelen ve kilo vermek isteyen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek(ama istemeyen ekmeği sadece kahvaltıda yiyebilir sorun yok) kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse haftada 1-2kez sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yanındada isterseniz süt için daha faydalı ,3kaşık yoğurt yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon(2-3kaşık) yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve inanın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR ARKADAŞLAR
GEÇMİŞİN DOMBİLİK ŞİMDİKİNİN ÇITIRCIK TUĞBASI

kızlar cuma günkü kilo bildirimleri aşağıdaki gibi yapın lütfen ,,hadi bakalım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice

bu şekilde yazın azınlığız zaten zor olmaz, kilo listesi yapıcam size özel,, belki daha motive olursunuz hepinize güzel bi cuma diliyorum inşallah benim içinde

tuğbaa

Son düzenleme:
Bu hafta her ne kadar hiç menü yazmasam da ciden dikkat ettim. Ama ben giderek şişiyorum sanki. Sigaraya yeniden mi başlasam???????????

başlangıç:71.8
geçen hafta:67.8
bu hafta:67
gelen/giden:800 gr gitmiş
toplamda giden:4 kilo
hedef:60

cumaa gecesinden yazım dedim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…