Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Yoldaş menün iyi hoş.Yourtta yemişsin güzel amma velakin hani senin meeşhur bitki çayların nerdeAralarda ne çay ne meyve3 lt su içmen lazım.Artık suyunu ölçüp yaz.Sporda yapmıyorsun zatenAyyy benden ne fena yorumcu oldu beÇıtırcıgı mumla aratıcam sizeeeeSizi böle fırçalarken kendi utanç menümüde yazayımda utanayımSeviyorum seni yoldaşımmmmmmmmmm

Aç karınla 2 bardak ılk limonlu su.
Sabah:1.5 dl.ç.ekmek,kk peynir,reçel,çay.
Ara:3 kepekli glisirin,1 muz.
Ögle.1tabak peynirli erişte,1 bardak asitsiz fanta
Ara:1 dl. börek.
Akşam:tantuni,karışık salata,yarm pide ekmegi,yarım künefe,kola,çay.Eşimle dışardaydık.O karşımda et canavarıyken ben salatamı yiycektim.Hemde emzikli biri olarakHiç içimde pişmanlık yok.Eşimle hoş sohbetle ne güzel bir yemek ve alışveriş yaptık.Ogluşuma dogum günü kıafeti aldık

Su:3lt geçti
Spor.2 saat yürüyüş.

Yoruma açıgım ve en merhametliniz yorumlasın lütfen:18:

sabah aç karnına ılık su
kahvaltı 2 dilim çavdatr ekmeği,4 zeytin 1 kk peynir çk az yumurta şekekersiz çay
ara nescafe ve yarım çikolata
kocam evdeydi dün kahvaltıdan hemen sonra temizliğe girişti o bana sadece koltuk çekmede yardım etti okkaa
2.5 saat temizlik yaptım bugün dışarı çıkıcam çocukla yapamam diye dün bitti temizlik kuaföre gidicem birazcık bakım iyi gelir
öğlen 14.30 da yedim 1 kase çorba 1 tabak tavuklu pattis 1 dilim ç. ekmeği yarım tabak makarna yoğurt
ara yok akşam yok ama dizim başladığında koca bi tencere mısır patlattım akşam yemeği yerine onu yedim 21.00 da
su 2 litre
nescafe yatmama yakın
spor olarakta 15:30 da evden çıktık 20 de eve geldik düşünün artık ne kadar yürüyüş yaptığımı arabamızla gittik ama hep gezdik avm de ayaklarıma karasular indi
hadi anacıklarım benide yorumlayın

ebrucum sabahki menün az geldi gözüme ara öğünler güzel akşamıda kaçırmışsın biraz ama olsun pazar günlerini kendimize ayıralım ama diğil mi ?

Dünkü menüm
Sabah 2 dilim tam buğday 1 yumurta kk peynir sekersiz çay
Ara 1 muz
Öğlen 1 dilim tam buğday. 2 köfte büyüklüğünde kavrulmuş kiyma 1 kase çorba yoğurt
Ara 3 tane hurma 3 badem
Aksam 1 tabak etli nohut yemeği 2 yk pilav yoğurt
Ara 1 elma

Yorummmmlayinnnn..ben de sizinkilere aksam bakışım anacim kız durmuyor..yalnız bugün gene gezmem var...az gezmek az pasta istiyorummm olmuyoooo..

evet bitki çayı dün içmeişim farkettim:) ama canım türk kahvesi istiyor seviyorum ben ama haklısın ne çay ne meyve yemesim temem arkadşaım dikaet edimm:))))suyu 2 ,5 lt geçer geceye kadar içtigim benim ama yazmıyom onu midem bulanıyorr :)) spor yapmıyomuyum aaaaaaa ev işi temzilik dıaşrdaki işleride ben halediyomm:))

buğüne yorum yapmıcam çünkü özel biğün size kocanla baş başa yemek yedigini çin afetimm:)) bend eseni seviyorum yoldaş

şimsik jojopcum sabah çok iyiii bana göre araanga güzel öglen çorba içmisin pirinçli bide ekmek olmamış yanında köfte büyüklüğünde kıymada var 3 tercihin en az birini şeçebilirdin :)

arada hurma kalori degeri çolk fazlaa 3 hurma 1000 kalori hatırlatımm:)))))))) digerleri iyy

senide yorumlayım serapcım öglen ymeemgine çok yüklenmisin haliyle akşamda mısır patlamısın ama yanlış olmuş karbonhidrat nisatda şeker var mısırda kaloriler gelmşşş keşke öglen mısırı yeseydin cnm geriside fena deil....................hadi anacım akşamda siz benii yorumlayınnn

canım sabahki içtiğin limonlu ılık suyun yağ yakıcı bi özeliği lmadığını bugün bikez daha duydum uzmandan boşuna eziyet etme kendine,onun yerine elma sirkesi kat 1 çorba kaşığı onu iç ,bak nasıl faydasını görüceksin
sabahı beğenmedim,
ara güzel
öğleyi anlamış değilim
2.aranıda beğenmedim
akşamı miktarı yazmadığın için bişey diyemiycem,ama ben kilo vermek isteyen birinin önce pilavı kesmesini istiyorum ama beni inatla dinlemiyosun
sonra bana kilom yavaş gidiyo demeakşam pilav yenmez ekmek yenmez yeniceksede ekmeğe eşdeğer bişey olmamasına dikkat edicez okadar basitki bu

öğlen hiç olmamış hemde hiçhatta senin bu menünü hiç görmemiş olayım hiç bişey olmamış
ha ama haftasonuydu dimi neyse bakalım,valla bence bundan sonra haftasonu menülerinizi yazmayın abartmadan yiyin ama yazmayın,pazartesiden itibaren yazarsınız,çünkü haftasonu hem ödüllendirdik kendimizi diyosunuz hemde kızın bana diyosunuz ben yapamamki ozaman,ya haftasonuda dengeli besleniceksiniz,yada çozutup karşıma gelmiceksiniz
dünkü menüm sabah nesfit ara elma öğle kıymalı yumurta salata domates akşam 1 kase ezogelin çorba ara 1 portakal 1 saat yürüyüş
arkadaş senin menüne güzel yorumlamış zaten dicek pek bişey yok,bende dedim az yiyosun diye,,bu menün güzel ama her sabahta nesfit yiyerek geçirme,sabah etgüzelce kahvaltını sonuçta akşama kadar hepsini vücut yakıcak,nesfiti istiyosan akşam ye çok hafif geçirmiş olursun,ama nesfitide 3-4çorba kaşığı koyup yarım veya 1bardak süt katıp yemelisin anca böyle zararı olmaz yoksa oda kilo aldırır
hoşgeldin canım
öncelikle kepek ekmeği değil tam buğday veya çavdar ekmeği yemeğe başla,kepek kansızlık yapıyo
öğlen iyi yapmışsın afiyet olsun,sütlü tatlılardan fazla zarar gelmez şerbetli tatlılara nazaran
akşamki menünde güzel fakat aralarda muhkkak 1meyve tüket,mide boş kalmasın yemekten 2saat sonra meyve yemelisin,2-3 saat sonrada diğer ana öğünü yemelisin
gün içinde 3-4 bardak bitki çayı içmelisin kilo vermene yardımcı,öyle böyle herşeyi öğrenirsinve günde 3ltreyi geçgin su tüketmelisin kilona göre miktar bu canım aksatmadan iç,ılık su olsun ,su senin parçalanan yağları idrar yoluyla dışarı atılmasını sağlıyo,su içmezsen bu imkansız anla yani

tebrikler eşine valla
sanada bravo çok güzel başlamışsın kilon çok fazla olduğu için sağlıklı beslenmeyle önce vücuttan su, ödemler gidiyo devam ettiğin sürece yağlardanda vermeye başlayıp vücudunda değişimi farkediceksin canım bırakma salma kendini sakın,,

burası bu şekilde zaten yazılan menüleri yorumluyorum elimden geldiğince ama geçen haftadan beri çok hastaydım e bide stresli geçen günlerim oldu kilo vermem durdu diye bıraktım saldım kendimiara verdim,öyle böyle ihmal ediliyo burası ozaman kızmayın bana olurmu,sende bilirsin iki çocuk bendede var bütün gün pestilim çıkıyo,pcye bile oturcak vaktim olmuyo,bazen giriyorum okuyorum hepsini yazmaya fırsat olmadan çıkmak zorunda kalıyorum,ve inan başımın ağrıması hiç ama hiç geçmedi hala çok fena migrenim tutuyoilaçlarda fayda etmedi,sinüzit dedi dr napcam bilmem..kusuruma bakmayın olurmu
canım 6 öğün beslenmeye çalış ve menülerini aşağıda gösterdiğim gibi yaz sende bu şekilde daha kolay okuyabiliyorum
sabah kahvaltı et arada meyve ye öğle yemeğini ye ara yap tekrar sonra akşam yemeği ve son ara meyve bu şekilde devam edersen bak nasıl güzel kilo veriyosun,her cuma sabah wcye çıktıktan sonra kıyafetsiz bişekilde tartıl kaç çıktıysan gel buraya bildirmerak ederim sonra

yarın tartılma günüm. geçen pazartesi 63,8 kiloydum. yarın fazla çıkmasan bari. vücut ölçülerimi de alıcam. bu hafta o kadar yemeye kilo almış olabilirim (((
evet bencede cumadan cumaya tartıl canım
herkeze güzel yorum yapıyosunda sen niye düzeltmiyosun menüleriniii:13:
ben yorumsuz kalıyım ozaman merhametli yerlerim acıyoo
makarna ve patetes aynı andaa
akşamki mısırda çok kötü olmuş ama pazar keyfi yapcak bişey yok,,ama şunu söyliyim,akşamki yenen ne kadar zararlıysa vücutta yağ olarak depolanması kaçınılmaz bunu düşünerek akşamki yediklerinize dikkat edinmenünü genel olarak beğenmedim anacım kötü

canım akşamki pilav hariç güzel pilav illaki yenecekse öğle öğününe alın,,
hurma içinde için rahat olsun canım bak sana yazı paylaşcam oku emi

Hurmanın birçok faydası olduğunu belirten Mutlu, düzenli olarak tüketildiğinde meyvenin kansere ve kalp damar hastalıklarına karşı koruyucu özellik taşıdığını vurguladı.

Hurmanın şeker oranı yüksek olmasına rağmen kilo aldırmayan bir yapıya sahip olduğunu ve sadece Ramazan’da değil, her zaman tüketilmesi gerektiğini belirten Mutlu, “Özellikle suda çözünebilir lif içeriğinin yüksek olması sayesinde, hurma sindirim sistemi rahatsızlıklarını (kabızlık, gaz vb) önlemeye ve gidermeye yardımcı olur. Günlük hayatın getirdiği stres ve yoğun temponun verdiği yorgunluktan kurtulmak için her gün hurma yemenizde fayda var” şeklinde konuştu.

Mutlu, hurmanın faydalarını ise şöyle sıraladı:
“Hurma; protein, yağ ve karbonhidratı bir arada içeren tek meyvedir. Vücudun yaşlanma belirtilerini azaltır. Saf hurma cildi besler, hamilelik ve güneş lekelerini yok eder. İçerdiği demir sayesinde kansızlığa iyi gelir. B1, B2 vitaminlerinin bir arada bulunmasından dolayı karaciğeri kuvvetlendirir. Boğaz ağrısına ve öksürüğe iyi gelir.

Kansere ve kalp damar hastalıklarına karşı koruyucudur. İçerdiği bol fosfor ve kalsiyum ile kemik hastalıklarına karşı koruyucu özellik taşır. İftarda, oruçtan dolayı insanın üzerinde oluşan halsizliği de içerdiği şeker oranı sayesinde hemen gidermektedir.”

ilham perim sensin trendyy:)yarın baslıyorum dıyetee sayende
hadi bakalım iraden bol olsun
kahvaltın mükemmel 4-4lük
ara güzel
öğlen güzel ama salata yeseymişsin
akşam erken yemişsin güzel,sen kendini biliyosun ne güzel,arada olabilir canım heleki etin yanındaa
genel olarak menünü çok beğendim,:119::119::119::124::124::124::119:
aynen böyle devam et canım

özeline gönderdim canım

Son düzenleme:
evet hastalığım her nekadar sinüzit densede ve ben ilaçlarımı düzenli kullansamda hala bi ilerleme kaydedemedim,ama bugün pozitif uyandım ve kilo vermeye son gaz devam etmemin ilk gününü yaşıyorum,,

dünkü menüm

kahvaltı
3d. tam b.ekmeği(kızarmış ve hafiif bi yağ sürülmüş )
kk peynir
2zeytin
yarım domates
2bardak siyah çay

ara

1 portakal
form çayı

öğle

haşlanmış tavuk göğsü 2 köfte büyüklüğünde-birtanede tavuk budu küçük buddu ama
2d.t.b ekmeği
yoğurt

ara

2 küçük muz
yeşil çay

akşam(18.30)

1tane snitzell(içinde kaşar vardı bide süpriz oldu incecik salam saklamışlar çakallar)
3tane inegöl köfte az yağlı tavada kızarttım hepsini
salata-1kase yoğurt

2.5lt su 3e tamamlıycak zaman kalmadı

hastayım kaç gündür tek egzersiz yapamadım üstümden tır geçmiş gibiyim hala daha
amaaaaaaaa pozitiifim hemde çoook,çünkü stres dahada hasta ediyomuş öğrendim onuu

hadi halayaaa hop hoop
:112:

bu sefer olucak eşime çok pis bozuldum inatlaşıyo benle sen dahada inemezsin aşağı dediya fena hırslandım görcek o gününüü 55'şi göstercem bir aya kadar ona tartıdaa,yaza çıpçıtır giricez kızlaaar hadii eller havayaa tam gaz tempoooooo

süpersiiiin ayrıca çok geçmş olsun şekerim:2: eşinede 55 i gsterceksn şekerm inanıyorum ben sana

ben bu sabah tartıldım 64,2 çıktım. yani geçen haftaya göre 400 gram almışım. bu hafta 3 gün 1 er saat spor yapmıştım halbuki ama kaçamaklarım çok oldu. ben 2 ay önce sigarayı bıraktım. hemen 2 kilo aldım. normalde çabuk kilo veren ve alan bir yapıya sahibi. yaptığım sporlar ve yapmaya debelendiğim diyet acaba kilo lamamı engellemiş olabilir mi. sigarayı bırakıp 20 kilo alanlar var ve 5 kilo almak garanti deniyor.

oooooo şansıma çıtıtr hatuncuk gelmişş haha:)))))))) gene bana fırçaaa owwwwww

niye gayet iy menüm bence hıhh:))) buğünüde yazıyım birr yorumuna açık çıtırıcıkgımm......... bua rda hoşgeldin tekaraaaa

menüöm çıtıtıckkkkkkkk kıslar:)

sabah 1 dlm kepek ekmegi çeçil peynir domates biber yumur açık çay

ara elma

öglen malesef çikolta şelalesi muzluuu

akşam suluköfte yogurt

ara kuşburnu çayı

şimdi şekersiz nescafe

Sabah:1 dl.ç.ekmek,kk peynir,1 yumurta sarısı,çay.
Ara:türk kahvesi,1 elma.
Ögle:2 kaşık potleşka,1.5dl.ekmek,5 bisküvi,çay.
(potleşka soguk türlü,patlıcan salatsı tarzı bişi)
Ara:yarm muz,yeşilçay.
Akşam:2 tas çorba,1tabak mantı,yogurt.
Ara:1 halley,2 bisküvi,çay,1elma.

Spor:100 mekik,cam silme
Su:3lt

elbetteki engellemiştir,hem bak bide kaçamaklarım çok oldu diye kendi ağzınla söylemişsinyani kaçamaksız atlatırsan buhafta düzenli beslenirsen ve 3lt suyunu hergün içersen emin ol kilo almadan atlatırsın bu dönemi,üste kilo bile verirsin,,çünkü sigarayı bırakan insanların iştahları çok açıldığı ve sigara yerine meşgaleyi yemeklerde aradıkları için kilo alıylar,ama sen bunun bilincindesin ve almazsın emin ol
hoşbulduk canım,,
canım sabah güzel
ara güzel
öğlen
sonraki ara
akşam iyi fakat köfteyi sulu hatta et yemeklerinin suyundan yeme sakıneti faydalıymış fakat suyu değil

işte bukadar,suyu bol bol içiyosun dimi,eğer bak içmessen emeklerin boşa gider,yağları vücuttan atmanın başka yolu yok
ebru menülerine yediklerine hiç dikkat etmiyosun yepyeni bi haftaya başladık artık bu kaçamaklar niyee
akşam mantı yenirmi hiç2tas çorbada içmişsin bidesalatada yokçorba salata zaten gayet doyurucu tok tutucu ve faydalı gerek yok vücutta erimiycek besinleri almana akşam akşam
akşamdan sonraki cısslara bişey bile demiyorum artık görmek istemiyorum bidaha gerçekten kilo vermek istiyosan bunları at kafandan artık,,fırça kaymadan atıcan yok diyorum,fırçada atıyorum ama hala yiyosunkahvaltıdada az yiyosun yeterli değil işte,sabah fazlasıyla tüm enerjileri toplayasınki akşama kadar ona buna saldırma
canım inanki iyiliğin için bukadar kök söktürüyorum sana,ama diyosanki ben kilo almıyım yeter vermek istemiyorum,ozaman haklısın,ama niyetin kilo vermekse bunlardan vazgeçmelisin,,inan hiç zor değil..

meün sabah 1 dlm çav ekemgi çeçil peyniri 1 yumurta çay biber

ara tahin pekmez ekmeksiz

öglen yarım ay çöregi türk kahvesi

akşam bezelye 1 ymk kaşıgı pilav yogurt 1 kase

nescafe şekersiz yarım brovni:) ebrucum:)

melis bunlarmı gayet güzel menüde canım dikkat et yediklerineeeebence masum gibi görünen canavardan başka bişey değil,o yediklerin gidip totona göbeğine yapışıyolar başka yaptıkları bişey yok vücudaa
süpersiiiin ayrıca çok geçmş olsun şekerim:2: eşinede 55 i gsterceksn şekerm inanıyorum ben sana

sağol canım inşallaaaaahhhhh

Mrb kızlar citirimmmm..citircimm bak kayinvalidemdeyim İnan olabilecek en az hasarla atlatmaya çalışıyorum evden çıkmasam ben bu ısı çözdüm de ah su gezmeler..

Sabah..1 t kasığı tereyağı ve 1 yumurta ile yapılmış yağda yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 bardak süt, 2 dilim tam buğday

Ara..1 elma 1 portakal

Öğlen 1 tabak karnabahar yemeği, 1 dilim tam buğday, yoğurt

Ara..1 tane gevrek, çeyrek kurabiye, 1 tane lokum
Aksam yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…