Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kaçamaklarin var ama aksamı fena kapatmamissin canım..zaten aksam yemelerini bı azaltsak..ama iste kocislerle zor oluyo..ben sabah dayanamadım tartıldim ama söylemeyeceğim..:KK51::KK52:Vermisim..yarın bidaha tartılayim öyle..sehrayi ben ne zamandır merak ediyorum..evde net yok demişti ama okuldan da girmedi..kustu mü nedir??

Sehraaaaaaa...nerdesin kizzzzzz
var jojopcum yaa akşamı kaçırdım farketimm:) ama işte az yesekte gene çok oluyor:KK15:

canım akşam net gitti giremedim.Valla benim aklıma gelmiyor:KK9:Topik baya sessizleşti niyeyse:KK9:

yoldaşım evet sahracık yok :) merak etik :) neyse sen çok iradeli gidiyosun hadi bakalım cnm:KK16:

sabah menüm:)

1 dlm pogaça çay

ara patates saltası 1 dlm küçük kek çay

ara türk kahvesi

akşam kurufasulyen pilav

dünkü menüm sabah 1 bardak ılık su sonra nesfit ara 1 portakal öğle 3 adet köfte 1 adet salata ve domates ara 1 elma akşam 2 kaşık fasulye biraz yoğurt gün içindede bitki çayları içtim bide 3 mil leslie yaptım:KK9::KK9:keşke her menüm böyle olsa:KK53:

:KK52::KK8:

Başlangıç:71.8
Gecen hafta:67.2
Bu hafta:66.1
Giden: 1100 gr
Gelen yok Allah'a şükür
Toplam giden:5700 gr
Hedef:65 ama 60 yapıcım önce 65 olayım

Kızlaaar çok mutluyum..sunu da söyledim çıtırla tanışalı beri 5700 verdim..buraya geldigimde 71.8 dim..ama Eylül'de Ramazan bayramında 79 düm..doğumdan sonra ilk once 82 sonra hep 79 düm..6 ayda toplamda 13 kilo verdim..uzun vadede verdigim için sıkılmadım da..yorulup usanmadim da..eğer 60 olursam basari öykümü belki ben de yazarimmmmm...heyyyy heyyyy:KK52::KK3:

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:58.3
Bu hafta:57.9:KK52:
Giden:400:nazar:
Gelen :0 :KK12:
toplam giden:5.100:KK9::KK76:

Küsüratlıda olsa 57leri gördüm şükür.Ama hedef 55 ve tok karınla 55 i gördügüm gün bende 82den 55 e olan başarı öykümü yazıcam.Topigime beklerim:KK9:

Geçen sayfalarda yorumlanmamış menülerim olsada be kendimi motive etmek amaçlı yazmaya devm edicem.
DÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limonlu su.
Sabah:2 dl. ekmek,yarm karper,5 zeytin,ıhlamur.
Ara:tük kahvesi,1elma.
Ögle:patlıcan oturtma,3 kaşık makarna,2 kaşık yogurt,1 dl. ekmek.
Ara:yeşilçay,4 form bisküvi.
Akşam:1 tabak ıspanak,3 çatal tavuk,yarm dl. ekmek,2 kaşık yogurt,1 bardak meyve suyu.
Ara:sahlep,1 elma.

Spor:250 mekik,200 oklava,göbke hareketleri,yarım saat yürüyüş.
su:3.5lt

bu biraz benim menüme benzemiş meliscim.kısa ve az:KK1:tebrikler:KK9:

semihcim napım aman yorumda oömayınca kısa ve öz yazım dedimm:))) teşkürler canım
:KK52::KK8:

Başlangıç:71.8
Gecen hafta:67.2
Bu hafta:66.1
Giden: 1100 gr
Gelen yok Allah'a şükür
Toplam giden:5700 gr
Hedef:65 ama 60 yapıcım önce 65 olayımj

jojop tebrikler gayett güzelll vermsinn:)

Kızlaaar çok mutluyum..sunu da söyledim çıtırla tanışalı beri 5700 verdim..buraya geldigimde 71.8 dim..ama Eylül'de Ramazan bayramında 79 düm..doğumdan sonra ilk once 82 sonra hep 79 düm..6 ayda toplamda 13 kilo verdim..uzun vadede verdigim için sıkılmadım da..yorulup usanmadim da..eğer 60 olursam basari öykümü belki ben de yazarimmmmm...heyyyy heyyyy:KK52::KK3:

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:58.3
Bu hafta:57.9:KK52:
Giden:400:nazar:
Gelen :0 :KK12:
toplam giden:5.100:KK9::KK76:

Küsüratlıda olsa 57leri gördüm şükür.Ama hedef 55 ve tok karınla 55 i gördügüm gün bende 82den 55 e olan başarı öykümü yazıcam.Topigime beklerim:KK9:

yoldaşım brovaa sanaaaaaaaaaaaa:KK9::KK9::KK9::KK9:

merhaba triendy:KK16:
öncelikle başarılı zayıflama mücadelenden dolayı seni tebrik ederim. gerçekten çok büyük başarı.
oldukça zor durumdayım kilolarımdan ötürü. muzaffer kuşhan diyeti yapmak istiyorum, forumda muzaffer kuşhan topiğinde gezinirken senin de bu diyeti yaptığını gördüm. acaba başarılı oldu mu bu diyet ve bana önerir misin?
bunu sormak için geldiim. yardımcı olursan çook sevinirim :KK16::KK16:

biz 3 ayı doldurduk galiba çıtırcıgın topicigindee iyde verdik teçekürler çıtır motivasyonumz azda olsa:))))

yaza kadar devam etcem inşş

menüm sabah 1 dlm çav ekmegi peynir yumjurta zeytin çay

ara ayvalı ıhlamur

öglen 1 içli köfte elma

akaşm kurufasulye dünden 1 ymk kaşıgı pilav turşu

siyah çay

ya kızlar.....bu diyete nasıl motive oluyorsunuz...geçen hafta 1 kilo vermiştim. bu hafta belki de almışımdır. bugün yediklerimi bir yazsam gözleriniz yuvalarından fırlar...ne olur yardım edin bana. 4 kilo vermem gerek. yok veremedim gitti....

kilo bildiriim
geçen hafta 64 düm
bu hafta 65.1
giden:0
gelen 1100 :KK53: yediklerimede dikkat ediyorum ama bu aralar farkındayım çok yiyorum özellikle kek türü şeyleri makarna pilavları:KK53:

ya kızlar.....bu diyete nasıl motive oluyorsunuz...geçen hafta 1 kilo vermiştim. bu hafta belki de almışımdır. bugün yediklerimi bir yazsam gözleriniz yuvalarından fırlar...ne olur yardım edin bana. 4 kilo vermem gerek. yok veremedim gitti....

cnm 4 kilocukmu vericen ahh bende görücekmiyim o günleri....ben buhafta 2.5 kilo verdim vallahi bende şok oldum ama 8.seans callanetics egzersizleri yaptı halada yapıyorum bu aksam 9.kez yaptım birde diyetisyen ayca kayanın 1 ayda 8 kilo verdiren listesini uyguluyorum oda etki etmiş olabilir diyet listeleri bölümüne bak istersen bide 6dan sonra kesinlik bişey yemedim günde 3lt suyuda unutmamak gerek 71.2 tartıldım bu hafta 68.7 çıktım:KK76::KK76::KK76::KK76:

Son düzenleme:
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limonlu su.
Sabah:2 kk peynir,3 zeytin,1 dl.ç.ekmek,yarm yumurta sarısı,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:ıspanak,1 kase bulgur pilavı,2 kaşık un helvsı.
Ara:çay.
Akşam:kuru fasulye,1 dl.ekmek,2 kaşık yourt.
Ara:yeşilçay,1 avuç badem.

Su:3.5 geçti
Spor:250 mekik.

X