Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

bu ne kızlar yaa 2 dakka mutfağa gittim geldim burası 2 sayfa dolmuş bilem coşmuşuz bugün keşke her gece böyle olsak

kütahyanıın çevre ilçelerinden birindeyim işte bende napiyim yuvarlanıp gidiyoz

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkes uzagımdaymışKızlar birbirimizi görebilriz aslında nasıl mı?Albüm bölümüne 1 resmimizi koyarız 1 günlügüne sonra gördük mü sileriz hemen nasıl fikir????????

haa bak az kalsın unutuyodum çıtırım ben bide misafirliğe giderken yürüdüm 45 dakka gidiş 45 dakka geliş üstelik oğluşumu kanguruya koydum ama şuan belim omuzlarım feci şekilde ağrıyo boynumda öyle sanırım ben artık kanguruda taşımıycam çocuğumu arabasına koyucam

bu ne kızlar yaa 2 dakka mutfağa gittim geldim burası 2 sayfa dolmuş bilem coşmuşuz bugün keşke her gece böyle olsak

hergece gelinde oynayaak ama yarın eşcazım tatili benim,,gelipte oynayamam yarın kaçamak günüm ne yesem diye derdine düştüm sanki bütün hafta cıssları yiyen ben değildim hıhhdeğilmiydim acaba bişeyde hatırlamıyorum iyimii uykusuzluk iyice salak etti beni

:118::118::118::119::118::118::118::119::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::118::118:

Hadi ya keşke ist. olsaydın

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkes uzagımdaymışKızlar birbirimizi görebilriz aslında nasıl mı?Albüm bölümüne 1 resmimizi koyarız 1 günlügüne sonra gördük mü sileriz hemen nasıl fikir????????

kütahyanıın çevre ilçelerinden birindeyim işte bende napiyim yuvarlanıp gidiyoz

yoldaş uzaklık farketmez gönüler bir olsun))

çıtırıck da uzakmış amaaa yaa:)

ya kızlar niye faceden eklemiyoruz birbirimizi geçen günyazdım ama kimse ilgilenmedi

Bursa hürriyet mah.,kütahya merkez,ankara beytepe,yüzyıl,atakule,çkaya,anıtkabir,eşim askerlik orda yaptıda.Baya bi gitmiştim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…