- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.121
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkes uzagımdaymışKızlar birbirimizi görebilriz aslında nasıl mı?Albüm bölümüne 1 resmimizi koyarız 1 günlügüne sonra gördük mü sileriz hemen nasıl fikir????????
selam triendy sana bu yazıyı göndermiştim ve sen bana kilo verebilirsin dedin.sütünü etkilemez demiştin. ben sana yazı yazmasamda hep takip ettim.diet etmedim taki 98 kilo oluncaya kadar.3aylık bir dietten sonra 75 kilo oldum.senin sayende inan.hedefim 60 kilo olmak.inşallah o kiloyada ulaşırım.bu arada boyum 1.70.seni takip etmeye devam edeceğim.paylaştığın bilgiler için çok teşekkürlertebrik ediyorum belin incecik olmuş. 2 hamilelik geçirdikten sonra böyle kilo vermek gerçekten zor.benimde 9 aylık bebeğim var kilo vermek istiyorum ama sütüm azalır diye korkuyorum .sen nasıl başladın, sütün azalmadı mı?herşeyden yiyor ama genelde emmek istiyor.ne yapacağımıda bilemiyorum.:44:
selam triendy sana bu yazıyı göndermiştim ve sen bana kilo verebilirsin dedin.sütünü etkilemez demiştin. ben sana yazı yazmasamda hep takip ettim.diet etmedim taki 98 kilo oluncaya kadar.3aylık bir dietten sonra 75 kilo oldum.senin sayende inan.hedefim 60 kilo olmak.inşallah o kiloyada ulaşırım.bu arada boyum 1.70.seni takip etmeye devam edeceğim.paylaştığın bilgiler için çok teşekkürler
kızlarya bişey sorcam herkez kaçıyo ama neyse yarın görürsünüzya şimdi bende iki canavar varyaa evde hanii ,,ben artık onlarla baş edemiyorum, evdeki bütün oyuncaklardan çok çabuk sıkılıyolar, beni paylaşamıyolar, yetti artık diye bağırıyorum bazen, ama oğlan neysede küçük kız hiç anlamıyo, dahada bas bas ağlıyo, susmuyoda ilgilenmeden, neyse ne zamandır düşündüğüm bi ürün vardı ,kaydırak alsak eve acaba nasıl olur ikiside sırayla kayarlar, bende biraz kendi kendime zaman geçiririm, bişeyler yaparım dedim,, sıkılırlarmı bilmiyorum ama çok ihtiyacım var onları oyalıycak bişeye ,,aklıma yattı gibi ama 2tane buldum aynı yerde aralarında 150tl fark var karar veremedim hangisi daha iyi olur bi yardım akıl verseniz :26:
şimdiden ilgiliniz alakanız için sağolun allah razı olsun kafayı yemek üzereyim çünkü
Eki Görüntüle 354203 bu 354lira
Eki Görüntüle 354204 salıncaksız olanda 206lira baya fark var arada ama ne bileyim napsam
daha eşime demedim gelince anlatcam bakalım o ne diycek bukadar sıkışık bi zamanda,ama taksit imkanı veriyolarya ona güvendim ne biliyim işte inşallah kabul eder...
kütahyanıın çevre ilçelerinden birindeyim işte bende napiyim yuvarlanıp gidiyoz
Gör melisim görde utanalım.Bak 3 ayda 12 kilo ya biz3 ayda 4 kilo 5 kilo Canusucum bu arada iraden ve azmin için seni tebrik ederim
dünkü menüm öğleye doğru kalktımbir dilim ekmek ve omlet ara elma yeşilçay akşam bir kase çorba ekmeksiz ama sonra 1 dilim kadayıf yatarken bitki çayı içtim
Canım acıkmıyor musun?