Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kızlar ben yatıyorum.Bütün gece saat başı kalkmaktan uykudan bişi anlamıyorum zaten.Bu gecelik bu kadar.Yarın gece toplanalım yine

[Qkızlar ben yatıoym uykum gelidd ögrüşürüzzz en kısa zmanda ekleyelim faceleriii muzckk yoldaşımmm bekliyorum face:)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa herkes uzagımdaymışKızlar birbirimizi görebilriz aslında nasıl mı?Albüm bölümüne 1 resmimizi koyarız 1 günlügüne sonra gördük mü sileriz hemen nasıl fikir????????

benim fotom var zati albümümde bakabilirsiniz,e bide serabıda gördük yanlışlıklada olsaeh ebru bide seni görek bakalım

kızlarya bişey sorcam herkez kaçıyo ama neyse yarın görürsünüzya şimdi bende iki canavar varyaa evde hanii ,,ben artık onlarla baş edemiyorum, evdeki bütün oyuncaklardan çok çabuk sıkılıyolar, beni paylaşamıyolar, yetti artık diye bağırıyorum bazen, ama oğlan neysede küçük kız hiç anlamıyo, dahada bas bas ağlıyo, susmuyoda ilgilenmeden, neyse ne zamandır düşündüğüm bi ürün vardı ,kaydırak alsak eve acaba nasıl olur ikiside sırayla kayarlar, bende biraz kendi kendime zaman geçiririm, bişeyler yaparım dedim,, sıkılırlarmı bilmiyorum ama çok ihtiyacım var onları oyalıycak bişeye ,,aklıma yattı gibi ama 2tane buldum aynı yerde aralarında 150tl fark var karar veremedim hangisi daha iyi olur bi yardım akıl verseniz:26:
şimdiden ilgiliniz alakanız için sağolun allah razı olsun kafayı yemek üzereyim çünkü

Eki Görüntüle 354203 bu 354lira
Eki Görüntüle 354204 salıncaksız olanda 206lira baya fark var arada ama ne bileyim napsam

daha eşime demedim gelince anlatcam bakalım o ne diycek bukadar sıkışık bi zamanda,ama taksit imkanı veriyolarya ona güvendim ne biliyim işte inşallah kabul eder...

valla alıcaksan salıncaksız olanı al derim çünkü kavga edebilirler salıncak için cnm
facem bahadır berkay funclup ekleyin beni:)

Ayyyy çıtırcık bayıldım bunlara.Ne güzel bende kayınvalideme söliyeym dogum günü hediyesi emire bahçesine alsın.Yazın bol bol oynarAma bence salıncaklısını al çünkü biri sllnırken digeri kayar.

sabah 10:30 kahvaltı ettim. sirkeli suyu unutmuşum. alışkanlık yapmadı daha. 3 dilim kızarmış ekmek, 5 çatal kadar közlenmiş az yağlı patlıcan, 2 tane orta boy patates haşlaması. 4 tane zeytin, 1 kknın yarısı kadar peynir, bir domates, yarım salatalık, bol maydanoz. 3 tane cviz yedim. 2 bardak şekersiz çay içtim. hafta sonu olunca da kahvaltıyı kaçırdım biraz. sonra dışarı çıktım. az önce geldim. heme 3 tane eti form meyveli kepekli bisküvi yedim. akşam yemeğine kadar da bir meyve yerim sanırım.

selam triendy sana bu yazıyı göndermiştim ve sen bana kilo verebilirsin dedin.sütünü etkilemez demiştin. ben sana yazı yazmasamda hep takip ettim.diet etmedim taki 98 kilo oluncaya kadar.3aylık bir dietten sonra 75 kilo oldum.senin sayende inan.hedefim 60 kilo olmak.inşallah o kiloyada ulaşırım.bu arada boyum 1.70.seni takip etmeye devam edeceğim.paylaştığın bilgiler için çok teşekkürler

Gör melisim görde utanalım.Bak 3 ayda 12 kilo ya biz3 ayda 4 kilo 5 kiloCanusucum bu arada iraden ve azmin için seni tebrik ederim

ben salıncaklı olanı çok beğendim biri kayar biri sallanır ama bu seferde yine kavga etmesinler yok ben kayıcam yok ben sallanıcam diye

Gör melisim görde utanalım.Bak 3 ayda 12 kilo ya biz3 ayda 4 kilo 5 kiloCanusucum bu arada iraden ve azmin için seni tebrik ederim

çok sağol canım.inan kolay olmadı daha devam ediyorum.60 kilo oluncaya kadar devam edeceğim.inşallah yaza kadar herkes istediği kiloya kavuşur.

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limonlu lık su.

Sabah:1.5 dl.ekmek,4 zeytin,kk peynir,2 çtal reçel,ıhlamur,çay.

Ara:türk kahvesi.

Ögle:1 tas çorba, 1dl. ekmek,1 turp.

Ara:sahlep,1 tas çorba.

Akşam:1 tabak peynirli makarna,1 bardak meyve suyu.

Ara:misafirlikteydik.

amerikan salatası,1 dl. köstebek pasta,1 börek,çay,1 avuç çerez

Spor:yok

Su:3.lt.

ÖZ ELEŞTİRİ:Bugünkü menüm kötü olmuş.Yeşil çay içmemişim,yogurt yememişim,Ögle olsa neyse akşamki misafirlikte homiligırtlk yemişimDaha ne diyeyim ben şu iradesizligime bilmem kiÇıtırcık kendi kendime kızdım bi de sen kzıver.Hatasız kul olmaz hatamla sev beniiiiiiiiiiiiiiiiii

dünkü menüm öğleye doğru kalktım bir dilim ekmek ve omlet ara elma yeşilçay akşam bir kase çorba ekmeksizama sonra 1 dilim kadayıf yatarken bitki çayı içtim

Canım acıkmıyor musun?

yok hani acıkıyorum ama o kadar fazla değil.ama benim bünyem kiloya çok elverişli ben sizin gibi her öğün ekmek yesem kilo veremem.trendicim bana kızıyor ama ne yapayım başka türlü veremiyorum bu kilolarıbu şekil bile yesem bana çok geliyor pişman oluyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…