Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kız nasıl 10 kilo.80 den 64e inmişsin işte top:14 kilo vermişin

ama ben çocukumu saymıyorum ki 3.400 berkay doğdu kalan 2-3 kilo da eşi ve su herhalde onları saymadım bilerek:))

doğrumu yapıyorum bu satte bilmiyorum ama şekerli türk kahvesi içeceğime sütlü şekersiz koca bi kupa sütlü nescafe içiyorum şuan

doğrumu yapıyorum bu satte bilmiyorum ama şekerli türk kahvesi içeceğime sütlü şekersiz koca bi kupa sütlü nescafe içiyorum şuan

bugün cuma herşey serbest yiyin anacım için anacıım,ben daha 1saat önce 3 kase pudingi hüplettim ne diyonuz siiizz :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

bugün cuma herşey serbest yiyin anacım için anacıım,ben daha 1saat önce 3 kase pudingi hüplettim ne diyonuz siiizz :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh afiyet şeker bal olsun yarasın çıtırcıkk

hocanın dedigini yap yaptıgını yapma derler bizim burda ondann senii oklavayla kovalıyorumm şekerim

[menüm kıslarrr

sabah 1 dlm çavdar ekmegi karper peynir zeytin yarım ymk kaşıgı karışıuk pekmez çay

ara adaçayı form kraker 2 adet

öglen 1 havuçelma

akşam 2 ymk kaşıgı türlü 2 küçük tavuk parçası 1 ymk kaşıgı bulgur pilavı yogurt
ve büftek 1 adet

siyah çay 1 tulumba tatlısı menümü yorumlamanı dört gözle bekliyorum çıtırcıhgm:)

Son düzenleme:
hocanın dedigini yap yaptıgını yapma derler bizim burda ondann senii oklavayla kovalıyorumm şekerim
bencede haklısın

melis sabah kahvaltın güzel ilk aranda gibi gibi ,yalnız aralarda meyve görmeyince kızıyorum haaaöperim
yada demin verdiğim aralardaki seçeneklerden yiyin mesela sen 2tanecik form kraker yemişsin ama orda bu şekilde tüketin diyo ''• Yarım paket diyet bisküvi, 1 bardak süt ile kahve''yaa dikkat et bence bunlara
öğleni beğenmedim hiçakşamına felaket bayıldım olsada yesek dedim hatta maşallah baya miden bayram etmişama güzel yani
vee tulumba tatlısını gördümyaa ne diyim sanaa
bi yorumlamanın sonuna gelmiş bulunmaktayız sevgili seyircilerimiz

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limonlu ılık su.

Sabah:sucuklu tost,ıhlamur.

Ara:türk kahvesi.

Ögle:2 küçük dilim pizza,çay.
(evde eşimin teyzesi yapmış)

Ara:1 tas çorba,form bisküvi,yeşil çay.

Akşam:1 tas çorba,3 kaşık pilav,1 kepçe nohut,turp,2 kaşık yogurt.

Ara:sahlep,1 avuç çekirdek(kavrulmamış tuzsuz,köyden)

Spor:300 mekik.

Su:3lt. geçti

mükemmel bir yorumaaa bir alkışşş thanks babay :))) ama fena deil bencede :)

Sende bendensin arkadaşım.Türk kahvesi içmedigim gün kendimi eksik ve iyi hiissetmiyorum açılamıyorum
ama ben çocukumu saymıyorum ki 3.400 berkay doğdu kalan 2-3 kilo da eşi ve su herhalde onları saymadım bilerek:))
Haklısın çocugumuzu saymamalıyız.

Naptın sen çıtırcıkkkkkkkkk.Benimde sahlepten midir nedir karnım çok agrıo

şinciiik sana gelirsek ebruşum,
sabah tamam
araneyseee
öğlen 2küçük dilim pizza bişeycik olmaz bugün cumaa
ara iyi yinede
akşamki pilav hariç güzel biliyosun ben pilava karşıyım
son arayıda keyfi kedere veriyorum afiyet bal olsun

Ama yoldaş sahlep serbest.Ayrıca çekirdkete tatsız tuzsuz.Pizza için bi bahane bulamadım

çekirdeğin tuzsuz olması kilo yapmasına engel ve bahane olamaz canım oyüzden tatsız tuzsuz diyerek aşırı tüketmekten sakın olurmu
birde salebi içindeki seker ve yag oranı acısından zayıflama dıyetlerınde onermıyor uzmanlar.. bunun yanı sıra salepi meyve degısımı olarak da dusunemeyız. meyvedekı posayı, vitamın mıneralleri hice saymıs oluruz bu sekılde.. bunu alıskanlık halıne getırmektense cok canınız cektıgınde tuketmeni tavsıye ederım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…