- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.081
ebrucum hesapladım da bende 10 kilo vermişim doğumdan sonra anlatayım....
68 ile hamile kalıp 80 ile doğuma gittim eve geldiğimin 4. günü tartıldığımda 74 olmuşum berkay 6 aylık olana kadar hiç diyet yapmadım yediklerimide kesmedim 68 e düştüm tekrarlohusa şişi diyolar yani 6 kilo kendiliğinden gitti diyete 68 ile başlayıp 2 ay önce 64 oldum 4 kilo daha gitmiş cnm yani toplam 10 kilocuk gitmiş benden..
sabah aç karnına ılıktan biraz daha sıcak su 1 litre kadar tabi sudan önce türk kahvemi içtim az şekerli
kahvaltıda 6-7 çtal kadar sucuklu yumurta 3 çatal tuzsuz kaşar loru 2 çatal 1 kk boyutunda normal peynir 1.5 dilim besaş ekmek şekersiz çay...
ara sadece türk kahvesi gelin kaynana şöyle başbaşşa beraber içtik
öğlen misafirlilteydim kaadın dünyanın şeyini yapmış tabağı hazırladığı menü 2 dilim kare şeklinde çikolata soslu kek,2 mercimek köftesi,1 kase rus salata makarnası,2 adet açma gibi pohaça,bi kaç zeytinn,kurabiye ve bir küçük yuvarlak ceviz büyüklüğünde pohaça gibi bişey adını bilemedim.....
yediklerim ( mercimek köfteleri,rus salatası,ceviz büyüklüğündeki pohaça,1 dilim kek,bi kaç zeytin 3-4 kk büyüklüğünde kabak tatlısı yedim sadece diğer 2 büyük pohaçayı yemedim ve boşanda semerini ye diyen fısıltıları şimdiden duyabiliyorum 4-5 ç. bardağı şekersiz çay
ara yok
akşam 1 bütün palamut 1 dilim besaş ekmek çay
doğrumu yapıyorum bu satte bilmiyorum ama şekerli türk kahvesi içeceğime sütlü şekersiz koca bi kupa sütlü nescafe içiyorum şuan
bugün cuma herşey serbest yiyin anacım için anacıım,ben daha 1saat önce 3 kase pudingi hüplettim ne diyonuz siiizz:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh afiyet şeker bal olsun yarasın çıtırcıkk
bugün cuma herşey serbest yiyin anacım için anacıım,ben daha 1saat önce 3 kase pudingi hüplettim ne diyonuz siiizz:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hocanın dedigini yap yaptıgını yapma derler bizim burda ondann senii oklavayla kovalıyorumm şekerim
[menüm kıslarrr
sabah 1 dlm çavdar ekmegi karper peynir zeytin yarım ymk kaşıgı karışıuk pekmez çay
ara adaçayı form kraker 2 adet
öglen 1 havuçelma
akşam 2 ymk kaşıgı türlü 2 küçük tavuk parçası 1 ymk kaşıgı bulgur pilavı yogurt
ve büftek 1 adet
siyah çay 1 tulumba tatlısı menümü yorumlamanı dört gözle bekliyorum çıtırcıhgm:)
bencede haklısın
melis sabah kahvaltın güzel ilk aranda gibi gibi ,yalnız aralarda meyve görmeyince kızıyorum haaaöperim
yada demin verdiğim aralardaki seçeneklerden yiyin mesela sen 2tanecik form kraker yemişsin ama orda bu şekilde tüketin diyo '' Yarım paket diyet bisküvi, 1 bardak süt ile kahve''yaa dikkat et bence bunlara
öğleni beğenmedim hiçakşamına felaket bayıldım olsada yesek dedim hatta maşallah baya miden bayram etmiş ama güzel yani
vee tulumba tatlısını gördümyaa ne diyim sanaa
bi yorumlamanın sonuna gelmiş bulunmaktayız sevgili seyircilerimiz
bencede haklısın
[B
ay yoldaşım seni yerim ben sahlep pizayı çekirdegi götürmüsünn:))))BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limonlu ılık su.
Sabah:sucuklu tost,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:2 küçük dilim pizza,çay.
(evde eşimin teyzesi yapmış)
Ara:1 tas çorba,form bisküvi,yeşil çay.
Akşam:1 tas çorba,3 kaşık pilav,1 kepçe nohut,turp,2 kaşık yogurt.
Ara:sahlep,1 avuç çekirdek(kavrulmamış tuzsuz,köyden)
Spor:300 mekik.
Su:3lt. geçti
Sende bendensin arkadaşım.Türk kahvesi içmedigim gün kendimi eksik ve iyi hiissetmiyorum açılamıyorumdoğrumu yapıyorum bu satte bilmiyorum ama şekerli türk kahvesi içeceğime sütlü şekersiz koca bi kupa sütlü nescafe içiyorum şuan
Haklısın çocugumuzu saymamalıyız.ama ben çocukumu saymıyorum ki 3.400 berkay doğdu kalan 2-3 kilo da eşi ve su herhalde onları saymadım bilerek:))
hocanın dedigini yap yaptıgını yapma derler bizim burda ondann senii oklavayla kovalıyorumm şekerim
bencede haklısın
[B
ay yoldaşım seni yerim ben sahlep pizayı çekirdegi götürmüsünn:))))
Ama yoldaş sahlep serbest.Ayrıca çekirdkete tatsız tuzsuz.Pizza için bi bahane bulamadım
şinciiik sana gelirsek ebruşum,BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limonlu ılık su.
Sabah:sucuklu tost,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:2 küçük dilim pizza,çay.
(evde eşimin teyzesi yapmış)
Ara:1 tas çorba,form bisküvi,yeşil çay.
Akşam:1 tas çorba,3 kaşık pilav,1 kepçe nohut,turp,2 kaşık yogurt.
Ara:sahlep,1 avuç çekirdek(kavrulmamış tuzsuz,köyden)
Spor:300 mekik.
Su:3lt. geçti
Sende bendensin arkadaşım.Türk kahvesi içmedigim gün kendimi eksik ve iyi hiissetmiyorum açılamıyorum
Haklısın çocugumuzu saymamalıyız.
Naptın sen çıtırcıkkkkkkkkk.Benimde sahlepten midir nedir karnım çok agrıo
Ama yoldaş sahlep serbest.Ayrıca çekirdkete tatsız tuzsuz.Pizza için bi bahane bulamadım
sahlep sütlü ve içinde şeker var bir:) çekirdek köy çekirdegide olsa kavrulmamış içi yag iki:) pizaa zaten hiç yoruma gerek yokk :)))) ama dünkü meün süperdi yoldaşım