Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

bugünkü menümü hiç yazmayayım:KK43::KK17:çok kötü:KK14:hiç diyetteymişim gibi davranmadım:KK56::KK37:sabah nesfit sonra anneme gittim zaten ne olduysa orada oldu:KK25::KK5:1 tane bazlama yedim yanına peynir yumurta falan yedim akşam bir katmer sonra bir bardak kola bir dilim kadayıf yedim yine:KK4:ama yarından itibaren yine eskisi gibi diyete devam:KK47::KK4:tatlı yok:KK45::KK20:bugün ödül günüm olsun:26:ama sonra bir saat yürüyüş:KK16:ama neye yarar o kola ve tatlıdan sonra :KK14::KK47:

bugün ki menüm şöyleydi...
sabah dünden kalan patlıcan közlemeden 4 çatal, yarım domates ile yarım salatalık, bol maydanoz, 4 tane yeşil zeytin, 1 kk dan az peynir. 1,5 dilim ekmek, 2 bardak şekersiz çay
ara bir elma
saat 14:30 da 1 kase şehriye çorba
17:30 da 2 yk kadar fırında pişmiş kuşbaşı et ve patates yemeği
2 yk kadar pirinç pilavı (biliyoırum hiç olmamalı ama çok seviyorum)
bol salata
bol yoğurt
öğle ve akşam ekmek yok
sonra bir fincan yeşil çay
arkasından yarım elma, bir kivi
gün içinde 2litre kadar su içmişimdir.

Daimi eleman ve ödevlerini her gece yapan biri gibi yine menümü yazıyorum.

Aç karınla 2 ardak ılık limonlu su.

Sabah:1 karper,2 dl.ekmek,4 zeytin,yarım domates,yarım yumrta sarısı,çay.

Ara:türk kahvesi,3 light galete.

Ögle:dürüm döner:KK30:ayran.(eşimle dışarda yemek yedik.Ama patates kızartmaları sipariş ettgim halde çıtırcık aklıma geldi psikolojik olarak yemedim valla:KK20:)

Akşam:fırında kabak
(havuçlu ve tavuklu kaynanamın meşhur yemegi ben çok seviyorum die benim için yapmış:KK16:hem saglıklı hemde çok lezzetli)
1dl. ekmek
2 kaşık spagetti:KK17:
1 bardak kola:18:

Ara:çay.

Su:3.lt ge.ti

Spor:150 mekik,2 saat yürüyüş:KK37:

Öz eleştiri:Hani yeşilçay?Dışardaydın tamam ama çantana alıp akşam kaynananda içebilirdin:KK20:Hadi ögle eşinle yemişsin.Eee akşamki ekmek ve makarna nie:KK4:Bugün salaon tutuldu.13 temmuz kaynının nişanı.Kıyafetinden göbegi fırlamış,straplezden kolları kapkalın bi elti olmayımı istiyosun.Zrif salına salına oynasanda eşin ve tüm salon sana hayran kalsa olmaz kmı.Önemli olan evdeyken iyi menü çıkartmak degil.Bi yerdeyken önündeki tabakta en sevdigin yiyecekler dururken nefsine dur deyip salata yada tatlıdan 1 çeşit y,yebilmek.Artık kendine gel ve aylardır yerinde saymaktan vazgeç:KK20:Sadece mekik yetmez göbek eritme videolarını ogluş uyuynca yap.Dümdüz göbege hasret olmak nie:KK14:En büyük hayalin degilmi dümdüz göbeginin olması.Hadi yapabilirsin hiç karnını dümdüz görebilirsin sadece az yiyerek bu kadar hadi iradem yapabiliriz:13:

ebru yoldaş harikasın kendi kendine motive etmisinn:)) aynene devam

yeni gelenler arkdaşlar hoşgeldiler :) çıtırcık salıncaklı olanı al derim biri salnır digeri kayar sorayla oynarlar evde :)

menüm :))sabah 1 dlm çav ekemgi peynir 4 yeşil zeytin tahin pekmez 1yumurta açy

ara ayvalı ıhlamur 1 elma

öglen ezogelin çorba taze faulye yagsız

akşam yogurt çorbası kıyamlı ıspanak yopgurt

nescafe şekrsiz:nazar:

bugün pazar temizliği yaptım canım çıktı 2çocukla:99::84::KK6:
menülerinizi okudum ama yarın yorumlıycam bekleyin beni anacıklarım:KK23:çok yorgun beynim şuan:KK5:

ebru yoldaş harikasın kendi kendine motive etmisinn:)) aynene devam

yeni gelenler arkdaşlar hoşgeldiler :) çıtırcık salıncaklı olanı al derim biri salnır digeri kayar sorayla oynarlar evde :)

menüm :))sabah 1 dlm çav ekemgi peynir 4 yeşil zeytin tahin pekmez 1yumurta açy

ara ayvalı ıhlamur 1 elma

öglen ezogelin çorba taze faulye yagsız

akşam yogurt çorbası kıyamlı ıspanak yopgurt

nescafe şekrsiz:nazar:

Menünü şahsen çok begendim arkadaşım:KK9:Bakem çıtırcık ne diycek:KK52:

ben de yazmaya başlıommmm..artık kendime bir dur demeliyim..yalnız gene kilo vermişim kahretsinnn:KK51::KK51:tabi hareketli olduğuma güvenerek böle yemeye devam edersem gene bulacam 70 leri 80 leri...67 yimmmmm:KK8:

menü ii değil pek ama idare et cıtırcım..günlerdir ilk defa yazıyorum okuyorum sizi ama..

sabah: 1 simit, 1 yumurta, kk peynir. 1 yk reçel, sekersiz çay

ara: yoktu galiba..yazmıyorum die dikkat etmedim

öğlen: 1 kase corba, 1 kase yoğurt

ara: 1 simit( annemlerle görüşmicemmmm:KK37:) kk peynir, şekersiz çay

ara: 1 muz( buna ne gerek vardı şimdi annem zorla ağzıma tıktı)

akşam: ızgara yağsız köfte yicem yoğurt yerim..yazarımmmm:KK16::KK16:

aaaa kızlaaar ben yokken cosmussunuzzzz...iki gündür girmediydim..bende bendeeee....ama face eklemeyin yaa bizde ebrucum gibi karı koca face acmıozzzz...

ebrucum gecen de yazdım nisan annesiyim aslında ama face dolayısıyla herkes boşaldı bi ara nisan annelerinde..ben baya bi mart annelerine takıldım yazdım gerçi şimdi orası da boşaldı..zaten bizim nisan anneleri de fena değil bu ara artık gene ordayım..

ben de hedef koydum hadi bakalım kızımın doğum gününe kadar 1.5 ay var..hatta daha az..67 yim..64 olmak istiyorum..çok değil hızlı da vermek değil amacım...

triendy şekerim başka bi topikte yazdığını okudum kararmalar için yoğurt sirke pirinç unu kullanmısın tarifini, hafatda kaç ve nasıl kullandığını yazabilrmisn ya özelime ya burayaaa..bu hamilelik sadece kilo bırakmadı bende başka hatıralarda bıraktı..kızımın hatıraları ama kararmalarım gecse ii olacak..

bu sbaha kalkar kalkara kalkmaz hemen tartıldım. 20.02.2012 pazartesi 64,8 ile başlamıştım bugün 63,8 çıktım. bir haftada bir kilo.
bugün kü menüm:
sirkeli su
07:30 da bir küçük domates
yarım salatalık, 2 tane parmak uzunluğunda yeşil biber
1 kk dan az peynir, 4 tane zeytin, 3 ince dilim sucuk, 1 dilimden biraz fala ekmek ve şekersiz yeşil çay
09:00 da tek şekerli çay
10:00 şekersiz yeşil çay
3 tane etiform kepekli bisküvü
12:00 de 1 kepçe domates çorba, 2 kk büyüklüğünde haşlama et
3 yk kadar bulgur pilavı
2 tane peynirlki muska böreği
cacık
15:00 de tek şekerli çay
3 tane etiform kepekli bisküvü
17:30 da iki kepçe tarhana çorbası, 2 tane biber dolma, bol yoğurt, bol salat
öğle ve akşam ekmek yok.
2 litre kadar su.
işten yeni geldim sayılır meyve yiyemedim.

Bugün:Aç karınla ılık 2 bardak limonlu su.

Saba:1 karper,2 dl. ekmk,2 zeytin,1 çatal reçel,ıhlamur.

Ögle:1 tabak çorba,4 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yogurt.

Ara:yeşil çay,4 form bisküvi.

Akşam:4 lahana sarma,4 mücver(havuçlu kabaklı),2 kaşık bulgr pilavı,3 kaşık yogurt,1 bardak meyve suyu(evde sıkılmış)

Ara:çay,3 küçük tuzlu kuru pasta(misafirlerim vardı)

Su:3.lt

Spor:150 mekik,1 saat yürüyüş.

Evet kızlar bugün güzel bi menü çıkarttım ama nasıl oldu anlatayım.Arkadaşımın bebek mevlütüne gitmedim:KK14:Ama yarın eşimin teyzesi mevlüt okutacak.Şimdi düşündüm iki gün üst üste pilav:KK31:Seçim yapmam gerekiyordu ve kaynanama ayıp olmasın die saygıdan eşimn tarafı seçtim ama arkadşm için çok üzüldüm:KK43:Kilo vereym derken dostlarımdan olmayayım:KK20::KK43:Gittigm zamn yiyicem biliyorum çünkü offffutandm şimdi kendimden:26:Neyse olan oldu.Yarın ögle 1 tabak piav ve çok degişik şerbetli tatlıdan yiycem çıtırcık tamm mı:KK76:

aaaa kızlaaar ben yokken cosmussunuzzzz...iki gündür girmediydim..bende bendeeee....ama face eklemeyin yaa bizde ebrucum gibi karı koca face acmıozzzz...

ebrucum gecen de yazdım nisan annesiyim aslında ama face dolayısıyla herkes boşaldı bi ara nisan annelerinde..ben baya bi mart annelerine takıldım yazdım gerçi şimdi orası da boşaldı..zaten bizim nisan anneleri de fena değil bu ara artık gene ordayım..

ben de hedef koydum hadi bakalım kızımın doğum gününe kadar 1.5 ay var..hatta daha az..67 yim..64 olmak istiyorum..çok değil hızlı da vermek değil amacım...

triendy şekerim başka bi topikte yazdığını okudum kararmalar için yoğurt sirke pirinç unu kullanmısın tarifini, hafatda kaç ve nasıl kullandığını yazabilrmisn ya özelime ya burayaaa..bu hamilelik sadece kilo bırakmadı bende başka hatıralarda bıraktı..kızımın hatıraları ama kararmalarım gecse ii olacak..

Canım sorma bizdede öyle oldu.Azınlık kaldı digerleri face.Arada bile ugramıyolar:KK50:Ne güzeldi oysaki hamilelik günlerimiz dolar taşardı.:KK16:Ama napalım saglık olsun.Aslına bebişleri görmek ve tabii anneleride görmek çok isterdim ama eşimle u şekilde anlaştık ve halimizden de memnunuz:KK19:Dgum günü için paylaşım olsun istiyorum ama marttada nisanda da coşku yok malesef:KK14:

:KK5:çok fena hasta oluyorum kızlar,kendimi hiç iyi hissetmiyorum kafam kalkmadı zong zong:2:,,ama onca durumuma rağmen çocuklarla ilgilendim ev işi yaptım üstüne üstlük daha demin baklava yaptım şerbetinide döktüm hazır oldu,tadına bakmadım gece gece tabi:KK20:
eşim çok istiyodu yesin bakalım beğenmezse alnını karışlarım,valla sırf onun için hasta hasta bi saat uğraştım çok güzel görünüyo ama bakalım tadıda öylemi özelime fotosunuda koyarım bi ara isteyen bakar,:KK56:birsürü fotosunu çektim çünkü ilk yapışımdı nihayetinde heycanlandım:KK17:
neyse kızlar ben kaçıyım çocukları yatırıp uyumak istiyorum sanırım bugün karda kaldım dışarda soğuk almışım hastalık fena vurucak gibi burnum sızlıyo başım zngluyo napcam bilmem dua edin nolur gelmeden gitsin inşallah,yarın iyi olursam uğrıycam geçmişe bakıcam inşallah,,bakalım naptınız ben yokken:KK5::KK5:

Menünü şahsen çok begendim arkadaşım:KK9:Bakem çıtırcık ne diycek:KK52:

Bugün:Aç karınla ılık 2 bardak limonlu su.

Saba:1 karper,2 dl. ekmk,2 zeytin,1 çatal reçel,ıhlamur.

Ögle:1 tabak çorba,4 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yogurt.

Ara:yeşil çay,4 form bisküvi.

Akşam:4 lahana sarma,4 mücver(havuçlu kabaklı),2 kaşık bulgr pilavı,3 kaşık yogurt,1 bardak meyve suyu(evde sıkılmış)

Ara:çay,3 küçük tuzlu kuru pasta(misafirlerim vardı)

Su:3.lt

Spor:150 mekik,1 saat yürüyüş.

Evet kızlar bugün güzel bi menü çıkarttım ama nasıl oldu anlatayım.Arkadaşımın bebek mevlütüne gitmedim:KK14:Ama yarın eşimin teyzesi mevlüt okutacak.Şimdi düşündüm iki gün üst üste pilav:KK31:Seçim yapmam gerekiyordu ve kaynanama ayıp olmasın die saygıdan eşimn tarafı seçtim ama arkadşm için çok üzüldüm:KK43:Kilo vereym derken dostlarımdan olmayayım:KK20::KK43:Gittigm zamn yiyicem biliyorum çünkü offffutandm şimdi kendimden:26:Neyse olan oldu.Yarın ögle 1 tabak piav ve çok degişik şerbetli tatlıdan yiycem çıtırcık tamm mı:KK76:
yoldaşım senind emenünn süperr olmuş ::)

aama çıtırıcık baklava açmaltan burayı unalmayı unutmuş:):KK53:

menüler yorumsuzzz gene kalmışşş maşalah diyimmm:KK51:çıtırıck azcıkta bizle ilğilen anacım aa:)))))))))

neyse menüm sabah 1 simit tulum peyniri 3 siyah zeytin çay 1 çatal muz dilimi

ara kuşburnu

öglen ezogelin çorbası 1 elma

akaşam tavuk gögsü 1 ymk kaşıgı bulgur pilavı

1 sarı burmaa:)))))))))) çsy

geçmiş olsun inş çabuk atlatırsın.dünkü menüm sabah ılık suya elma sirkesi sonra nesfit öğle ezogelin çorbası yarım kase akşam 1 tabağı geçti sanıyorum makarna yedim:KK43: yanına salata

Utanç verici ama menümü yazayım..annemdeydik baklava börek yaptık yapınca yemeden olmadı..

Sabah yarım yufka ekmek 1 yumurta, kk beyaz peynir, 2zeytin,sekersiz çay

Ara yok

Öğlen 2 dilim ekmek arası kavrulmuş kiyma, bir bardak meyve suyu

Ara 1 bardak sahlep, 1 portakal, 2 küçük dilim baklava yapınca tadına bakılır bari aksam yeme ama yedimmmm

Aksam 3 4 çatal yeşil fasulye, 2 dilim su böreği, 3 küçük dilim baklava, yoğurt

Ara. Yok

geçmiş olsun inş çabuk atlatırsın.dünkü menüm sabah ılık suya elma sirkesi sonra nesfit öğle ezogelin çorbası yarım kase akşam 1 tabağı geçti sanıyorum makarna yedim:KK43: yanına salata

Canım bizim menüler uzuuunca oluyor seninki 2 satır..nası doyuyorsun yaaaa..yani inşallah sıkılmasın..bence biraz daha ye çünkü yorulabilirsin bazen geliyor insanın canına tak ediyor nefsine yenik düşüyor..önemli olan kısa sürede az yiyerek hızlı kilo vermek değil uzun vadede yeme alışkanlığımızı değiştirip sağlıklı beslenmek..ama tabi sen bilirsin gene de bu benim fikrim böyle bir yorum yaptıgım için kızmasın dımı canim:26::26:

yok ya niye kızayım ki istediğin yorumu yapabilirsin. tabi sıkılıyorum ama ne yapayım biraz çok yesem sanki diyette değilmişim gibi geliyor bana:KK17:

bugünkü menüm sabah ılık suyla elma sirkesi sonra nesfit öğle biraz tavuk 3 4 çatal makarna ara 1 portakal akşam yumurtalı ıspanak yarım kase yoğurt:nazar::KK16:

X