Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limonlu ılık su.

Sabah:1 dl.ç.ekmek,kk peynir,3 zeytin,y.yumurta sarısı,ıhlamur.

Ara:çeyrek simit,yarm kepekli galete,çay,türk kahvesi.

Ögle:1 tabak sütlü kesme(yagsız tuzsuz)çay.

Ara:yeşil çay,form bisküvi.

Akşam:1 tas çorba,nohut yemegi,havuç salatası,1 dl. ç.ekmek

Ara:yarım armut.

Spor:300 mekik.

Su:3.lt

Bugün bi eksiklik var diyorum bende yogurt yememişim.Çıtırcık hiç yemedigim yogurt şimdi alışkanlık oldu bende saolasın.:KK16:

son zamnlarda çok dik edemedim kıslarrr onun için kilo almışım msalaef tekrar bir düzen tuturmamm gerek bahara azkaldıı ebrucum dimi:))

çıtırıck menüleri yorumlamısn canım teşekürler sahra gelmiyomu artık :)))

Ogluşun doğum gününe 2 hafta kaldı ama ben 55i görmek istiyorum 9 mart cuma sabahı:84::95:Ugra melisim bırakma beni şevke gaza motivasyona ihtiyacım var arkadaşımmmmmmm:nazar::KK19:

bence bursak. en iyyy koşucu sensinnn yoldaşım iradenle devame t bıkmadan usanmadan menülerini yazıyosun ve kiloda veriyosunn aferin sanaaaa

bende vakit buldukça gelir yazarım babam hasta ydı çünkü ilğilenemdim kk :)

bence bursak. en iyyy koşucu sensinnn yoldaşım iradenle devame t bıkmadan usanmadan menülerini yazıyosun ve kiloda veriyosunn aferin sanaaaa

bende vakit buldukça gelir yazarım babam hasta ydı çünkü ilğilenemdim kk :)

Geçmiş olsun canım.Sehra yok topik sessiz:KK9:

off kilo bildirimi 64.300 63.800 geçen hafta...
500 gram almışım:KK50: bundan sonra dahada dikkat etmem gerek yediklerime nefsime hakim olamıyorum bitane yiyorum ardı arkası kesilmiyo:KK43:

500 gram almışım:KK50: bundan sonra dahada dikkat etmem gerek yediklerime nefsime hakim olamıyorum bitane yiyorum ardı arkası kesilmiyo:KK43:

Canım ben senin menülerini çok begeniyorum.Ama nasıl almışsın anlamdım.Olsun artık daha dikkatli olup veririz inş.Yazada az kaldı zaman nasıl geçiyor anlamıyorz.İşi sıkı tutmamız lazım ama nerdee:KK50:

ben 1 haftada 1.9 kilo vermişim inş her hafta böyle olur:KK62::KK16:

Ayyy ne güzel yaa keşke bizde haftada1-2 versek.Aslında normal olan 1-2 vermek bizse acık şundan ucundan biras derken alıyoruz:KK14:

58.7 gösterdi tartı:KK14:700 almışmıyım :KK53:eşimin yegenini veirken kafayı yemiş bu ama yinede al demişti.Tartıldıktan hemen sonra tekrr tartılıyrm başka çıkıyrm.Kendimin olsa o sinrle fırlatcm camdan aşagıya:KK47:1 hafta daha bende durması için rica edicem bakalm kaç göstericek:KK37:

Kilo bildirimi:58.3 gösterdi tartı.400 gitmiş görünüşe göre.Ama eşimin yegeni senelrdir aynı kiloda.Tartı aldıgımızda önce onu tartar dogrulugunu ondan anlarız.Ama bu dijital yanlış1.5-2 kilo fazla gösteriyor deyip duruyor bana 1 haftadır.Zaten geri vericem ayıp oldu yegene.Marketin önünde kilo yagı herşeyi gösteren tartı koymuşlar duyumlarıma göre.Onda h.sonu tartılıcam bakalım.Kendi tartımda tam 58e yakın gösteriyor.

Canım bence zayıflamanın sırrı ekmekte ben ekmek tüketmiyorum ve ara fazla yapmıyorum vücut biraz aç kalacak:KK56:

Canım bence zayıflamanın sırrı ekmekte ben ekmek tüketmiyorum ve ara fazla yapmıyorum vücut biraz aç kalacak:KK56:

Ama uzmanlar ekmek mutlaka her ögün 1 dl.tüketilmeli ama çavdar veya tam bugday olarak diyor.Çıtırcık bana arada sadce kahve felan içince kızıyor.Arada meyve yogurt bişiler yiyceksinki metobolizma yavalşamasın hep çalışsın diyor.Sende yemeden zayıflanıyor diyorsun.Bilemedim şimdi hıımmm:26:

serapcm bende yazdım basarı oykumu bakarsan cok sevınırım cunku ılk bana mesaj atan sendın canım sızlerın sayesınde ıkı ayda on kılo verdım canlarım ıyıkı varsınız cıtırcık anneden ozenmıstım ve bende onun gıbı resımlerımı paylascam bı on kılo daha vereyım o zaman hepınıze koly gelsın canım :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

serapcm bende yazdım basarı oykumu bakarsan cok sevınırım cunku ılk bana mesaj atan sendın canım sızlerın sayesınde ıkı ayda on kılo verdım canlarım ıyıkı varsınız cıtırcık anneden ozenmıstım ve bende onun gıbı resımlerımı paylascam bı on kılo daha vereyım o zaman hepınıze koly gelsın canım :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

senin adına inanki çok sevindimm cnm inşallah o 10 kiloyuda verirsinn sen benden daha iradeli çıktın vallahi maşallahh:nazar::KK1: ya bebişimi emzirmesem dha çok veririm mate çayı falan içerim ne bilimm daha çabuk veririm bide emziren anneler çok çabuk kilo veriyo diyo uzmanlar hepsi faso fiso ya hedefimi tamamlayım bende yazıcam başarı öykümü :KK1:

ayyyyyyy tebrikler mükemmel ötesi bu cok güzel yazck bisi yok ins.dari benim basima 73le hamislie basladim 3 aylikim simdi 5 vea 6 kkilo aldim simdiden doguma bakalim hayirlisi 30 u bulmassa iyi ins.bende dogumdan sonra veririm hemen

Bugün ki menümü yazayım da lütfen birileri yorumlasın
sabah: Sirkeli su, yarım kase nestle nesfit tam tahıllı
ara 4 tane mavi yeşil kepekli bisküvi ve yeşil çay
öğle: Ekmeksiz 1 posiyon misket köfte, bol yoğurt, şekersiz nescafe
ara 5 tane çizi bisküvi
akşam köfteli patates yemeği dünden kalan
5 tane biber kızartması
2 dilim ekmek
bol yoğurt
ara yeşil çay
yarım portakal, küçük elma ve kivi
2 litreden fazla su

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limonlu ılık su.

Sabah:1 dl.ç.ekmek,kk peynir,3 zeytin,y.yumurta sarısı,ıhlamur.

Ara:çeyrek simit,yarm kepekli galete,çay,türk kahvesi.

Ögle:1 tabak sütlü kesme(yagsız tuzsuz)çay.

Ara:yeşil çay,form bisküvi.

Akşam:1 tas çorba,nohut yemegi,havuç salatası,1 dl. ç.ekmek

Ara:yarım armut.

Spor:300 mekik.

Su:3.lt

Bugün bi eksiklik var diyorum bende yogurt yememişim.Çıtırcık hiç yemedigim yogurt şimdi alışkanlık oldu bende saolasın.:KK16:
ebrucum yine menün çok güzel:KK56::KK34:yalnız havuç çok fazla şeker içerdiğinden uzak durmamız gereken sebzelerden biri,,:KK34:yeşil salata ye en masumu o ve istediğin kadar yiyebilmende cabasıı:KK23:

Bugün ki menümü yazayım da lütfen birileri yorumlasın
sabah: Sirkeli su, yarım kase nestle nesfit tam tahıllı
ara 4 tane mavi yeşil kepekli bisküvi ve yeşil çay
öğle: Ekmeksiz 1 posiyon misket köfte, bol yoğurt, şekersiz nescafe
ara 5 tane çizi bisküvi
akşam köfteli patates yemeği dünden kalan
5 tane biber kızartması
2 dilim ekmek
bol yoğurt
ara yeşil çay
yarım portakal, küçük elma ve kivi
2 litreden fazla su

canım menün genel olarak güzel,,yalnız aradaki çizi pek olmamış,ve yeşil çayda ara yerine geçmiyo sende aşağıda verdiğim bilgilerden faydalanabilirsin:KK34:gerisi güzel olmuş,,he bide akşam ekmek tercihini azalt öğlen rahatlıkla yiyebilirsin mesela ama akşamki ekmek okadarda masum olmuyoo:KK31:

Ama uzmanlar ekmek mutlaka her ögün 1 dl.tüketilmeli ama çavdar veya tam bugday olarak diyor.Çıtırcık bana arada sadce kahve felan içince kızıyor.Arada meyve yogurt bişiler yiyceksinki metobolizma yavalşamasın hep çalışsın diyor.Sende yemeden zayıflanıyor diyorsun.Bilemedim şimdi hıımmm:26:
kızlar bakın size gösteriyim ara öğün neden gereklii,bana inanmıyosanız bi okuyun:KK76::KK34:semih12 güzel kilo vermişsin ama aç kalarak hiç bizaman kalıcı ve yağdan kilo veremezsin sudan gider en kötüsüde kastan gitmesi dikkat et ve ara öğünle beraber 6öğün yap:KK34:

Ara öğün yapmanın faydaları:

Açlık hissetmeden kilo vermek ve verdiğiniz kiloları da tekrar geri almamak için basit ama en etkili kurallardan birisi ARA ÖĞÜN yapmaktır. Ara öğün alışkanlığının yerleşmesi için kolay ve lezzetli seçenekler keşfetmeniz bu öğünleri keyiflendirecektir. Az ve sık yiyerek açlık duygusu ve sınırlanmışlık gibi negatif duygulardan kurtulmak daha kolaydır. Sağlıklı atıştırmalıklarla tanışmak, gece açlığı ve akşam üzeri krizleriniz için de iyi bir çözümdür.

• 3 saat arayla beslenerek kilo vermek açlık hissi duymadan kalıcı kilo kaybı sağlar.
• Ara öğün tüketimi iştahınızı kontrol altına almakta etkilidir.
• Ara öğün yaparak hem kilo kontrolü sağlamak hem de mide ve bağırsak sisteminizi rahatlatmak daha kolaydır.
• Bir gün içinde yediklerinizi 6 öğüne bölmek daha fazla enerji harcamanıza sebep olur. Günlük 1500 kalorilik yiyecek toplamını 2 öğün yerine 5 öğünde tüketmeniz daha fazla kilo vermenizi sağlar. Çünkü her yediğiniz besin için tüm sindirim sistemi çalışıyor ve yediğinizin yanma enerjisiyle birlikte kilo vermek kolaylaşıyor.
• Sadece kilo vermek için değil; gaz ve sindirim şikayetiniz varsa ve çok hızlı yemek yiyorsanız öğünleri bölmeye hemen başlamalısınız.
• Ara öğün tüketimi ile temel amaç, kan şekerinizi dengede tutarak çabuk acıkmayı ve bir sonraki öğünde çok fazla yemeyi engellemek; diğer taraftan da metabolizma hızını artırmaktır. Metabolizma hızının artmasına bağlı olarak da kilo kaybı hızlanacaktır.
• Ara öğün faydalıdır ama ara öğünlerde ne tür besinler tüketildiği de çok önemlidir. Genelde ara öğün denildiğinde kişilerin aklına abur cuburlar, yağlı ve şekerli yiyecekler gelir. Fakat ara öğünlerde bu tür besinleri tüketmek kilo almanızla sonuçlanacaktır. Özellikle şekerli besinleri tüketmek, kan şekerinde ani yükselmelere ve sonrasında ani düşüşlere sebep olacaktır. Ara öğünler için 100-200 kalori civarında sağlıklı seçimler yaparsanız, hem kilo kontrolünü sağlayarak formda kalır, hem de kan şekerindeki dalgalanmaları engellemiş olursunuz.
• Taze ve kuru meyveler, kolay taşınması açısından iyi birer ara öğün alternatifidir. Beraberinde süt, yoğurt veya ceviz ile tüketimiyse, daha dengeli ve tok tutan seçimlerdir.
• Ara öğünde yağı azaltılmış krakerler, yağı düşük, şekersiz tatlı bisküviler, pratik, her yerde bulunabilir ve kolay seçimlerdir. Ancak ara öğünde bisküvi, kraker gibi karbonhidrat içeren bir seçim yaptığınızda yanına ayran, peynir, süt, yoğurt veya 10- 15 fındık gibi protein ilavesi yapılması daha uzun süre tokluk hissi yaratır ve proteinin metabolizmayı hızlandırıcı etkisinden yararlanmış olursunuz.
• Lifli besinlerin midede kalma süreleri fazla olduğundan dolayı sizi daha uzun süre tok tutarlar. Sağlıklı ve lifli atıştırmalıkları seçerseniz, aldığınız lif, vitamin ve mineral miktarını da artırmış olursunuz. Aynı zamanda sindirim sistemi ve bağırsak sağlığı için lifli besinleri tüketmek çok yararlıdır.
• Her öğünde olduğu gibi ara öğünlerde de porsiyon miktarlarına dikkat edilmelidir. Gereğinden fazla tüketilen her besinin vücutta yağa dönüşeceği unutulmamalıdır. ANA öğün değil, ARA öğün tüketiyor olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın.

Ara öğün önerileri

• 3 kuru kayısı, 2 parça ceviz
• Yarım paket diyet bisküvi, 1 bardak süt ile kahve
• 1 kutu yoğurt, 10 -15 adet yaban mersini
• 1 kutu az yağlı süt, 1 adet taze meyve
• 2 adet grisini, 1 bardak ayran
• Yarım paket diyet çubuk kraker, ayran
• ½ simit, peynir
• 1-2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
• Light kaşarlı kepekli tost, söğüş sebze
• 1 kutu meyveli yoğurt, 10 fındık
• Yarım paket mısır pirinç çıtırı ve az yağlı kaşar (fırınlanabilir)
• 1 su bardağı yağsız patlamış mısır, 1 avuç kuru üzüm
• Çiğ sebzelerden oluşan salata tabağı, 1 dilim peynir, diyet kraker
• 1 avuç beyaz leblebi, 1 bardak kefir
• 5 adet kuru erik, 10 badem
• Yarım yufkadan sebzeli yağsız gözleme, 1 bardak light ayran

akşamki ekmek çok kötü oldu ama ne bileyim kızartmanın üstüne yoğurt dökünce dayanamadım işte. sabah ve öğlede ekmek yememiştim. biraz da ona güvendim...teşekkür ederim yorumun için...
ebrucum yine menün çok güzel:KK56::KK34:yalnız havuç çok fazla şeker içerdiğinden uzak durmamız gereken sebzelerden biri,,:KK34:yeşil salata ye en masumu o ve istediğin kadar yiyebilmende cabasıı:KK23:

canım menün genel olarak güzel,,yalnız aradaki çizi pek olmamış,ve yeşil çayda ara yerine geçmiyo sende aşağıda verdiğim bilgilerden faydalanabilirsin:KK34:gerisi güzel olmuş,,he bide akşam ekmek tercihini azalt öğlen rahatlıkla yiyebilirsin mesela ama akşamki ekmek okadarda masum olmuyoo:KK31:

kızlar bakın size gösteriyim ara öğün neden gereklii,bana inanmıyosanız bi okuyun:KK76::KK34:semih12 güzel kilo vermişsin ama aç kalarak hiç bizaman kalıcı ve yağdan kilo veremezsin sudan gider en kötüsüde kastan gitmesi dikkat et ve ara öğünle beraber 6öğün yap:KK34:

Açlık hissetmeden kilo vermek ve verdiğiniz kiloları da tekrar geri almamak için basit ama en etkili kurallardan birisi ARA ÖĞÜN yapmaktır. Ara öğün alışkanlığının yerleşmesi için kolay ve lezzetli seçenekler keşfetmeniz bu öğünleri keyiflendirecektir. Az ve sık yiyerek açlık duygusu ve sınırlanmışlık gibi negatif duygulardan kurtulmak daha kolaydır. Sağlıklı atıştırmalıklarla tanışmak, gece açlığı ve akşam üzeri krizleriniz için de iyi bir çözümdür.

• 3 saat arayla beslenerek kilo vermek açlık hissi duymadan kalıcı kilo kaybı sağlar.
• Ara öğün tüketimi iştahınızı kontrol altına almakta etkilidir.
• Ara öğün yaparak hem kilo kontrolü sağlamak hem de mide ve bağırsak sisteminizi rahatlatmak daha kolaydır.
• Bir gün içinde yediklerinizi 6 öğüne bölmek daha fazla enerji harcamanıza sebep olur. Günlük 1500 kalorilik yiyecek toplamını 2 öğün yerine 5 öğünde tüketmeniz daha fazla kilo vermenizi sağlar. Çünkü her yediğiniz besin için tüm sindirim sistemi çalışıyor ve yediğinizin yanma enerjisiyle birlikte kilo vermek kolaylaşıyor.
• Sadece kilo vermek için değil; gaz ve sindirim şikayetiniz varsa ve çok hızlı yemek yiyorsanız öğünleri bölmeye hemen başlamalısınız.
• Ara öğün tüketimi ile temel amaç, kan şekerinizi dengede tutarak çabuk acıkmayı ve bir sonraki öğünde çok fazla yemeyi engellemek; diğer taraftan da metabolizma hızını artırmaktır. Metabolizma hızının artmasına bağlı olarak da kilo kaybı hızlanacaktır.
• Ara öğün faydalıdır ama ara öğünlerde ne tür besinler tüketildiği de çok önemlidir. Genelde ara öğün denildiğinde kişilerin aklına abur cuburlar, yağlı ve şekerli yiyecekler gelir. Fakat ara öğünlerde bu tür besinleri tüketmek kilo almanızla sonuçlanacaktır. Özellikle şekerli besinleri tüketmek, kan şekerinde ani yükselmelere ve sonrasında ani düşüşlere sebep olacaktır. Ara öğünler için 100-200 kalori civarında sağlıklı seçimler yaparsanız, hem kilo kontrolünü sağlayarak formda kalır, hem de kan şekerindeki dalgalanmaları engellemiş olursunuz.
• Taze ve kuru meyveler, kolay taşınması açısından iyi birer ara öğün alternatifidir. Beraberinde süt, yoğurt veya ceviz ile tüketimiyse, daha dengeli ve tok tutan seçimlerdir.
• Ara öğünde yağı azaltılmış krakerler, yağı düşük, şekersiz tatlı bisküviler, pratik, her yerde bulunabilir ve kolay seçimlerdir. Ancak ara öğünde bisküvi, kraker gibi karbonhidrat içeren bir seçim yaptığınızda yanına ayran, peynir, süt, yoğurt veya 10- 15 fındık gibi protein ilavesi yapılması daha uzun süre tokluk hissi yaratır ve proteinin metabolizmayı hızlandırıcı etkisinden yararlanmış olursunuz.
• Lifli besinlerin midede kalma süreleri fazla olduğundan dolayı sizi daha uzun süre tok tutarlar. Sağlıklı ve lifli atıştırmalıkları seçerseniz, aldığınız lif, vitamin ve mineral miktarını da artırmış olursunuz. Aynı zamanda sindirim sistemi ve bağırsak sağlığı için lifli besinleri tüketmek çok yararlıdır.
• Her öğünde olduğu gibi ara öğünlerde de porsiyon miktarlarına dikkat edilmelidir. Gereğinden fazla tüketilen her besinin vücutta yağa dönüşeceği unutulmamalıdır. ANA öğün değil, ARA öğün tüketiyor olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın.

Ara öğün önerileri

• 3 kuru kayısı, 2 parça ceviz
• Yarım paket diyet bisküvi, 1 bardak süt ile kahve
• 1 kutu yoğurt, 10 -15 adet yaban mersini
• 1 kutu az yağlı süt, 1 adet taze meyve
• 2 adet grisini, 1 bardak ayran
• Yarım paket diyet çubuk kraker, ayran
• ½ simit, peynir
• 1-2 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
• Light kaşarlı kepekli tost, söğüş sebze
• 1 kutu meyveli yoğurt, 10 fındık
• Yarım paket mısır pirinç çıtırı ve az yağlı kaşar (fırınlanabilir)
• 1 su bardağı yağsız patlamış mısır, 1 avuç kuru üzüm
• Çiğ sebzelerden oluşan salata tabağı, 1 dilim peynir, diyet kraker
• 1 avuç beyaz leblebi, 1 bardak kefir
• 5 adet kuru erik, 10 badem
• Yarım yufkadan sebzeli yağsız gözleme, 1 bardak light ayran

sabah aç karnına ılıktan biraz daha sıcak su 1 litre kadar tabi sudan önce türk kahvemi içtim az şekerli
kahvaltıda 6-7 çtal kadar sucuklu yumurta 3 çatal tuzsuz kaşar loru 2 çatal 1 kk boyutunda normal peynir 1.5 dilim besaş ekmek şekersiz çay...
ara sadece türk kahvesi gelin kaynana şöyle başbaşşa beraber içtik
öğlen misafirlilteydim kaadın dünyanın şeyini yapmış tabağı hazırladığı menü 2 dilim kare şeklinde çikolata soslu kek,2 mercimek köftesi,1 kase rus salata makarnası,2 adet açma gibi pohaça,bi kaç zeytinn,kurabiye ve bir küçük yuvarlak ceviz büyüklüğünde pohaça gibi bişey adını bilemedim.....
:KK56: yediklerim ( mercimek köfteleri,rus salatası,ceviz büyüklüğündeki pohaça,1 dilim kek,bi kaç zeytin 3-4 kk büyüklüğünde kabak tatlısı yedim sadece diğer 2 büyük pohaçayı yemedim ve boşanda semerini ye diyen fısıltıları şimdiden duyabiliyorum:KK66: 4-5 ç. bardağı şekersiz çay
ara yok
akşam 1 bütün palamut 1 dilim besaş ekmek çay

ebrucum hesapladım da bende 10 kilo vermişim doğumdan sonra anlatayım....
68 ile hamile kalıp 80 ile doğuma gittim eve geldiğimin 4. günü tartıldığımda 74 olmuşum berkay 6 aylık olana kadar hiç diyet yapmadım yediklerimide kesmedim 68 e düştüm tekrarlohusa şişi diyolar yani 6 kilo kendiliğinden gitti diyete 68 ile başlayıp 2 ay önce 64 oldum 4 kilo daha gitmiş cnm yani toplam 10 kilocuk gitmiş benden..:KK1:

X